ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماکروفر سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ماکروفر را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
ماکروفر ازجمله دستگاه هایی می باشد ، که در اکثر منازل و رستوران ها جهت طبخ غذاهای مختلف و همچنین گرم نمودن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد .
مایکروفر امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها استفاده می گـردد . پخـت و گـرم کـردن غـذا بـا دستگاه های مایکروفر که بسیار ساده و سریع انجام می شود ، جایگزین روشهای پخت سـنتی گـشته است .
با این وجود ، ایمنی پخت غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است . امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها ، پخت و گرم کردن غذا با دستگاه های مایکروفر کـه بـسیار ساده و سریع انجام می شود ، جایگزین روشهای پخت سنتی گشته است .
با این وجود ، ایمنی پخـت غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است . اشعه های مایکروویو ، امواج رادیویی با فرکانس بـسیار بالا (450 ، 2MHz ) هستند که در مسیر مـستقیم حرکـت مـی کننـد .
ظـروف فلـزی ، اشـعه هـای مایکروویو را به طور کامل منعکس می کنند ولی ظروف پلاستیکی و شیشه ای ایـن اشـعه هـا را از خود عبور می دهند . غذا ، انرژی اشعه مایکروویو را بـه خـود جـذب مـی کند ، سـپس مولکول هـای آب موجود در آن ، به سرعت به تحرک و لرزش در می آیند که این لرزش گرما تولید می کند و باعـث پخت غذا می شود .
تاثیر مایکروفر بر کیفیت غذا
از آنجایی که زمان مواجهه غذا با آب و دمای بالا در مایکرووفر در مقایسه با روشهای پخت معمـولی کمتر است ، از دست دهی ویتامینها و مینرالها نیز در آن کمتر است . به خصوص ویتامینهای محلول در آب همچون ویتامین C و B1 که به حرارت بسیار حـساس هـستند در مـایکروفر بیـشتر حفـظ می شوند .
مایکرووفر این برتری را نسبت به جوشاندن دارد که نشت ویتامینها به درون آب پخت را به حداقل میرساند و از این نظر شبیه به بخارپز کردن است . مطالعه ای که در سـال 2003 انجـام شـد حاکی از آن بود که در مایکروفر از دست رفتن ترکیبات محلول آنتی اکسیدانی فنولیـک نـسبت بـه سایر روشهای پخت بیشتر است ، اما اینکه این ترکیبات فنولیک چه نقشی در تغذیه انسان دارند ، خود سوال است .
از مزیتهای مایکروفر این است که ترکیب پروتئینی غذا در آن نسبت بـه سـایر روشـهای پخت بیشتر حفظ میشود . گوشت پخته شده با مایکروفر ، از کیفیت بالاتری برخوردار است ، زیـرا بـا اکسیداسیون کمتری همراه است . از آنجایی که حرارت در مایکرووفر ملایم تراست ، واکنش قهـوه ای شدن هم درآن به طور مشهود کمتر است .
تاثیر اشعه مایکروویو در سلامت انسان
مطالعات اخیر توکسیسیتی و کارسینوژنسیتی اشعه های مایکروویو را رد کرده انـد . بـا ایـن وجـود ، ایمنی اشعه مایکروویو برای سلامت انسان مورد بحث است . این که آیا اشعه مایکروویو می تواند باعـث ایجاد ترکیبات سرطانزا در غذا گردد یـا نـه توسـط کمیتـه تخصـصی National Health and Medical Research Council مورد مطالعه قرار گرفت و تایید نشد .
با این حال ، اشعه مـا یکروویو مـی توانـد بـه همان طریق که غذا را گرم می کند ، بافتهای بدن را نیز گرم کنـد . مواجهـه بـا مقـدار بـالای اشـعه مایکروویو ، می تواند باعث سوختگی دردناک شود . عدسی چشم به خصوص به حرارت زیاد حـساس است و مواجهه زیاد با اشعه های مایکروویو میتواند باعث کاتاراکت شود . مواجهه تصادفی بـا مقـادیر بسیار بالای اشعه مایکروویو میتواند باعث تغییر یا از بین رفتن اسپرم شده و نازایی موقت ایجاد کند .
این مواجهه در صورتی میتواند رخ دهد که اشعه از درون دستگاه به بیرون نفوذ کند ، یعنی هنگـامی که درب آن به طور ایمن وکامل بسته نشده است یا sealآن خراب یا کهنه یا جرم گرفته باشد . بـه این خاطر محفظه داخل مایکروویو را باید هر از چند گاه یکبار با آب و ماده شوینده ملایم شـست و شو کرد .
باید به خاطر داشت که تولید اشعه های مایکروویو با قطـع شـدن بـرق آن بـه طـور کامـل متوقف میشود و این اشعه ها در غذا نیز باقی نمی مانند و هرگز غذا را رادیواکتیو نمی کنند . بیمارانی که از pacemaker استفاده می کنند در استفاده از مایکروفر باید محتاط باشند زیرا امواج مایکروویو به خصوص در مایکروفرهای قدیمی ، میتوانند با سیگنالهای pacemaker تداخل کنند .
نکته هایی در استفاده از مایکروفر:
از ظروف و تابه های فلزی در مایکروفر استفاده نشود .
ظروف چینی که دارای حاشیه طلاکوب و براق می باشند ، ظرف مناسـبی بـرای پخـت نیـست . همواره از ظروف چینی نشکن و مقاوم با دما Pirex که دارای رنگ شفاف می باشـد بایـد اسـتفاده نمود .
* غذا زمانی بطور کامل پخته شده که کف ظرف در قسمت وسط گرم شده باشد .
* غذای کمتر می بایست به مدت کمتری پخته شود . زمانی که غذا در ظـرف حـدود 5 سـانتی متـر قطر را اشغال کرده باید مدت زمان کمتری پخته شود چرا که نفوذ گرما از اطراف غذا سریعتر انجام می شود .
* برای جلوگیری از خشک شدن غذا ، در زمان پخت و یا گرم کردن غذا ، ظرف را با درپوش منفذدار باید پوشاند .
* در پخت مایکروفر باید مقدار کمتری نمک و ادویه استفاده نمود ، چـرا کـه موجـب از دسـت دادن رطوبت و سفت شدن غذا می شود . می توان نمک را در مراحل پایانی پخت اضافه کرد .
* در پخت مایکروفر از مقدارکمتری آب استفاده تا پخت سریعتر انجام شود .
* منافذ خروجی گرمای مایکروفر را باید پوشانده شود تا به دستگاه آسیب نرسد . بـر روی دسـتگاه مایکروفر نبایست چیزی گذارده شود و فاصله مناسبی در پشت و اطراف دستگاه جهت خنک شـدن قطعات دستگاه حفظ نمود .
روش های اندازه گیری عملکرد اجاق های ریزموج برای مصارف خانگی و مشابه ( استاندارد 5026)
BSEN
60705: 1995
IEC 705: 1988
Methods of
Measuring the performance of household electrical appliances
Part 15. Microwave cooking appliances
کشورهای عمده تولیدکننده این محصول کره جنوبی ، ژاپن ، هندوسـتان ، آلمـان و ایـالات متحـده و مصرف کنندگان عمده کشورهای آمریکا ، ژاپن ، کره جنوبی و هندوستان می باشند .
شرایط واردات ماکروفر
مطابق کتابچه " مقررات صادرات و واردات " که هـر سـاله توسـط وزارت بازرگـانی براسـاس آخـرین تصویب نامه هیأت وزیران منتشر می شود ، شرایط ویژه ای جهت واردات این محصول لحـاظ نـشده است و بازرگانان و تجار می توانند با پرداخت 15% حقـوق ورودی نـسبت بـه واردات ایـن محـصول اقدام نمایند .
شرایط صادرات ماکروفر
با توجه به اینکه واحد تولیدی مشابهی در کشور وجود ندارد ، راجع بـه شـرایط صـادرات بـه وضـوح نمی توان اظهار نظر نمود ، ولی چنانچه واحد تولیدی در کشور در این زمینه احداث شود که کیفیت محصول قابل رقابت با کالاهای مشابه خارجی باشد ، امکـان صـادرات بـه کـشورهای آسـیای میانـه ، عراق ، افغانستان و پاکستان وجود دارد .
اهمیت استراتژیک دستگاه های پخت نوری در دنیای امروز به صورت زیر می باشد :
الف- کاهش زمان آشپزی به یک چهارم :
فرنوری ( سولار دام ) از حرارت تابشی برخوردار است که به سرعت انرژی خود را به یک شیء انتقال می دهد و اثر میزان جذب اشعه ی مادون قرمز آن بالاتر از سیستمهای گرم کننده ی معمولی می باشد . برخلاف فرهای معمولی ، حفرهی داخلی فر نوری به صورت دایرهای طراحی شده .
این حفره ی مدور موجب می شود تا حرارت به طور یکنواخت به غذا برسد . ساختمان این فر با انعکاس بالای نور و گرم کن توربو این امکان را فراهم می آورد تا غذا در آن 4 برابر سریع تر از فرهای متداول طبخ گردد .
به طور مثال طبخ یک بره ی کبابی در فرهای معمولی 140 دقیقه و در فر نوری تنها 35 دقیقه به طول می انجامد یا زمان لازم برای طبخ سیب زمینی در فرهای معمولی 60 دقیقه و در فر نوری 17 دقیقه است . بدین ترتیب در زمان صرفه جویی می شود .
ب ) 50 درصد صرفه جویی در انرژی با فر نوری :
بهره گیری از سیستم نوین ( حرارت تابشی ) علاوه بر کاهش زمان آشپزی سبب صرفه جویی در مصرف انرژی تا حدود 50 درصد نسبت به فرهای معمولی ، می شود . به عنوان مثال برای سرخ کردن یک کباب بره با فرهای معمولی حدود 6/2 کیلووات در ساعت و در فرهای نوری تنها 3/1 کیلو وات در ساعت انرژی مصرف می گردد .
ج ) افزایش فضای داخل مایکروویو :
در برخی از مدلها ، محفظه داخلی مایکروویو به شکل مقعر است . این موضوع باعث می شود که اندازه ی سینی گردان مایکروویو تا 27 درصد و حجم داخلی آن تا 60 درصد نسبت به مایکروویوهای معمولی افزایش یابد .
د ) پخت سریع و طعم بهتر غذا :
در فضای مدور مایکروویو ال جی ، گریل Haricane از گرمکن بالایی و جریان هوا از فن کانوکشن در حکم دو منبع انرژی با یکدیگر ترکیب شده و سرعت پخت را نسبت به مدل های متداول که دارای فضای چهارگوش هستند تا 30 درصد افزایش می دهند .
از سوی دیگر تسریع فرآیند پخت سبب می شود تا سطح غذا به سرعت پخته شود ولی درون آن آبدار باقی بماند و درنتیجه غذا طعم بهتری پیدا کند .
ه ) صرفه جویی در فضای آشپزخانه :
در مایکروویوهای معمولی فن کانوکشن پشت دستگاه تعبیه شده اما در مایکروویوهای ال جی با محفظه ی مدور ، این فن به کناره ی دستگاه انتقال یافته تا مایکروویو شما حجم کمتری را اشغال نماید و بر وسعت و زیبایی آشپزخانه تان بیافزاید .
و ) بخارپز :
برخی از مایکرویوهای حاوی ظرف مخصوص آب ، سینی بخارپز و SteamDom هستند . امواج حرارتی آب را به جوش آورده و بخار می کند و بدین ترتیب غذا بخارپز می شود . آشپزی بدین شیوه غذایی مقوی با طعمی لذت بخش و فوق تصور را به عمل می آورد .
ی ) برشته کردن :
ظرف مخصوص برشته کردن سطح خارجی غذا را برشته می کند و داخل آن را آبدار نگاه می دارد .
این ظرف به ویژه در تهیه ی پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد .
ر ) جوجه گردان چندسیخ :
در مایکروویوها می توان 8 سیخ کباب و یا 2 مرغ کامل را همزمان طبخ کرد و این در حالی است که سیستم پخش حرارت به صورت یکنواخت مانع از سوختن یا خام ماندن کباب می شود .
ز ) منوی غذاهای ایرانی برای کدبانوی ایرانی :
تنها با فشردن یک دکمه مایکروویو غذای مورد علاقه افراد به طور اتوماتیک می پزد ، غذاهایی مانند فسنجان ، شله زرد ، چلوکباب ، کوکو سبزی ، حلوا و ... همه و همه به اشاره ی انگشتی مهیا می شود .