جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های کشاورزی و دامپروری و کشت و صنعتطرح توجیهی جوجه کشی صنعتی سال 1400 + pdf + word
طرح توجیهی تولید فلاسک چای سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

Tea flask

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فلاسک چای سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فلاسک چای را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

اساس کار فلاسک ، جلوگیری از انتقال حرارت از خارج به درون ظرف و یا از درون ظرف به خارج از آن است ، حال آن که گرما به سه روش از جایی به جای دیگر جریان می یابد . این سه روش عبارتند از : هدایت یا رسانایی ، همرفت و تابش . از آنجا که فلاسک دیواره ای از جنس شیشه دارد و شیشه ماده ای عایق است گرما از راه رسانایی جریان پیدا نمی کند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فلاسک چای


 

فلاسک چای دارای مشخصات فنی یک لیتری ، بدنه بیرونی فلزی ، بدنه داخلی از شیشه پیرکس ، سایر اجزاء پلاستیکی می باشد .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فلاسک چای :

محصول تولیدی طرح فلاسک چای ١ لیتری می باشد . اساس کار فلاسک ، جلوگیری از انتقال حرارت از خارج به درون ظرف و یا از درون ظرف به خارج از آن است حال آن که گرما به سه روش از جایی به جای دیگر جریان می یابد .

این سه روش عبارتند از :

- هدایت یا رسانایی 

- همرفت 

- تابش

از آنجا که فلاسک دیواره ای از جنس شیشه دارد و شیشه ماده ای عایق است گرما از راه رسانایی جریان پیدا نمی کند . همچنین وجود خلاء در فاصله بین دو جداره از جریان یافتن گرما به صورت همرفت جلوگیری می کند همچنین پوشش نقره ای داخل ظرف از جریان انتقال به صورت تابش جلوگیری می کند در نتیجه این ظرف می تواند مواد گرم و سرد را برای زمانی طولانی بدون آن که دمای آنها تغییری کند در خود نگه دارد .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فلاسک چای


 

کشورهای آمریکا ، آلمان ، فرانسه ، چین ، هند و تایوان کشورهای عمده تولید کننده این محصول می باشند .

عمده کشورهای صادرکننده این محصول به ایران امارات متحده عربی و عمده کشورهای وارد کننده این محصول ازایران عراق و ترکمنستان می باشند .

• شرایط واردات فلاسک چای

با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمرکی 40 درصد امکان واردات وجود خواهد داشت .

• شرایط صادرات فلاسک چای

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تو لیدی طرح هیچگونه شر ایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولید کننده از شرایطی می باشد که در زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات و قیمت جهانی فلاسک چای باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات درزمان واقعی صادرات و کشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات کالا نقش محوری دارد . در ساخت فلاسک چای ، کیفیت به مفهوم رعایت اصول فنی و مهندسی در ساخت ، استفاده از قطعات با کیفیت مناسب ، کنترل های کیفیتی در فرآیند ساخت و... است که تولید کننده جهت ورود به بازارهای جهانی لازم است از توانائی های فوق برخوردار باشد .

- دارا بودن استانداردهای جهانی

توجه به کیفیت و استانداردهای جهانی تعریف شده در فلاسک های چای بسیار حائز اهمیت می باشد .

- آشنایی کامل با امور تجارت جهانی

فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده از مقررات والزامات تجارت جهانی می باشد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فلاسک چای


 

با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیکی کالا، محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیکی نمی باشد . این محصول در صورت داشتن قابلیت رقابت از لحاظ کیفی با محصولات خارجی می تواند بازار خارجی را به خوبی پوشش داده و سبب درآمدزایی بیشتر جهت تولیدکننده شود .

این محصول قابل تولید در اکثر کشورها بوده و در ضمن این کالا دارای هیچ گونه موانع سیاسی ، اجتماعی جهت ورود به بازار نمی باشد . دانش فنی و مهارت های لازمه جهت تولید این محصول و تکنولوژی مربوط به آن در حد نیاز در کشور وجود دارد .

 


فرایند تولید فلاسک چای

 

روش تولید این محصول اصولا بر اساس روش ارائه شده در زیر می باشد لیکن فقط از نظر ظرفیت ( حجم ) ، فرم و شکل ظاهری متفاوت است و علت انتخاب روش مزبور به لحاظ عدم پیچیدگی قطعات و نیز قابل تامین بودن مواد اولیه ( پلاستیکی ) در داخل کشور می باشد . جهت تولید محصول مورد نظر قطعات زیر مورد نیاز است که پس از مونتاژ شدن تبدیل به فلاسک می گردد .

1‐ درب فلاسک :

قطعه پلاستیکی بادی است به وزن ٤٥ گرم دارای رزوه بوده و با پیچ شدن به دهانه فلاسک باعث بسته شدن درب فلاسک می گردد وجهت تولید آن ابتدا پلی اتیلن دانسیته پایین را به وسیله میکسر با مستربچ و رنگ مخلوط و پس از مخلوط شدن به داخل قیف دستگاه بادی منتقل می گردد .

ظرفیت تولید این دستگاه در هر دقیقه یک عدد می باشد و اضافات آن جهت ضایعات و تلفات ناشی از دستگاه و برق و سایر عوامل در نظر گرفته می شود ظمناًﹰ ضایعات مجدداﹰ پس از آسیاب برگشته و مورد استفاده قرار می گیرد .

2‐ بالا و دسته فلاسک :

از جنس پلی اتیلن با دانسیته بالا که دارای وزنی برابر ١٥٠ گرم می باشد و به وسیله دستگاه تزریقی ١٦٠ گرمی آلمانی ( به دلیل بالا رفتن کیفیت از نظر ظاهر ) تولید می شود و دارای رزوه ای جهت ارتباط با رزوه درب جهت بسته شدن درب فلاسک می باشد که میزان تولید هر عدد آن ٢.١ دقیقه طول می کشد و اضافات جهت ضایعات وتوقفات در نظر گرفته می شود ظمناﹰ ضایعات مجدداﹰ ( پس از آسیاب ) مورد استفاده قرارمی گیرد .

3‐ ته فلاسک :

از جنس پلی اتیلن دانسیته بالا بوده علاوه بر تماس ته فلاسک با زمین موجب نگهداری حباب ( شیشه فلاسک ) با بالای فلاسک می شود و به وسیله دستگاه تزریقی ٨٠ گرمی تولید و وزنی برابر ٧٥ گرم می باشد که تولید هر قطعه یک دقیقه تولید می کشد .

4‐ نگهدارنده ته فلاسک :

از جنس پلی اتیلن دانسیته بالا می باشد و با ته فلاسک پیچ خورده ، ( به وسیله رزوه هر کدام ) و باعث نگهداری ته فلاسک می شود و وزن آن ٢٥ گرمی می باشد و به وسیله دستگاه تزریق ٣٠ گرمی ( در هر دقیقه دو قطعه ) تولید می گردد .

5‐ واشر :

که از جنس پی وی سی نرم و بیرنگ می باشد و باعث آب بندی و نیز جلوگیری از فشار درب و ته فلاسک به حباب می گردد و به وسیله دستگاه تزریق ٣٠ گرمی تولید می شود .

6‐ تولید بدنه فلزی :

جهت تولید بدنه ابتدا ورق فلزی لاک خورده بوسیله گیوتینی ( برشی ) به شکل ذورنقه ای و به ابعاد cm٧*١٧*٣٨*٤١ بریده شده (مدت زمان مورد نیاز بطور متوسط ٣٠ ثانیه) سپس دو لبه بالا و پائین به اندازه ٢ میلی متر خم گردیده این خم علاوه بر بالابردن کیفیت ظاهری باعث نگهداری ته و بالای فلاسک می شود .

بعد از آن به وسیله دستگاه نورد ، نورد گردیده تا به شکل استوانه درآید و جهت ثابت بودن به وسیله نقطه جوش در سه نقطه اتصال دو لبه جوش می گردد و بعدا جهت بستن پیچ از داخل بدنه به دسته فلاسک به وسیله پرس دستی در نقطه محل تماس دسته به بدنه و به قطر ٢ میلی متر سوراخ می شود .

7‐ عملیات رنگ کاری و عکس برگردان زدن :

پس ازعملیات فلزکاری بدنه فوق بر روی پایه های چرخان ( قسمت رنگ پاشی آبشاری ) قرار گرفته سپس به وسیله پیستوله رنگ پاشی و توسط نوار نقاله فلزی به اطاقک پخت تونلی هدایت شده که پس از پخته شدن رنگ از کوره رنگ خارج می گردد و میزان زمان مورد نیاز جهت رنگ پاشی و پخت آن بطور متوسط ٣٥ ثانیه به طول می انجامد .

روش کار بدین طریق است که یک روز رنگ کاری و روز بعد به همان بدنه رنگ شده عکس برگردان زده می شود و به کوره رنگ می رود و عمل مزبور ( زدن عکس برگردان ) نیز ٣٥ ثانیه به طول می انجامد لذا به طور متوسط روزانه ٨٠٠ قطعه رنگ کاری یا زدن عکس برگردان را می توان انجام داد .

8‐ قسمت مونتاژ :

پس از آماده شدن قطعات پلاستیکی و بدنه سایر قطعات خریداری شده به سالن مونتاژ حمل و به وسیله کارگران ماهر مونتاژ بازرسی می شوند و پس از مونتاژ در داخل جعبه چاپ شده بسته بندی وهر ٣٠ عدد فلاسک را در یک کارتن بسته بندی و به انبار محصول منتقل می کنند .

در کل فرآیند تولید فلاسک چای به شرح زیر می باشد:

1. ورق لاک خورده ( مواد اولیه )

2. برش

3. خم دو لبه

4. نورد

5. جوش دادن بدنه

6. سوراخ کاری

7. رنگ پاشی

8. پخت رنگ

9. برچسب زنی

10. تثبیت عکس برگردان

11. مونتاژ ( تزریق پلاستیک حهت تولید ته فلاسک ، نگهدارنده ته فلاسک ، درب فلاسک ، دسته و بالای دسته

12. کنترل و بسته بندی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فلاسک چای

 

• ماشین تزریق

• ماشین گیوتین برش

• ماشین آلات خط رنگ

• ماشین بادی

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فلاسک چای

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید فلاسک چای ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool