طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

juicer

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز به عنوان كالای مصرفی مطرح می باشد ، كه در اغلب منازل به عنوان لوازم خانگی به منظور گرفتن آبمیوه جات و برخی سبزیجات كاربرد دارد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز


 

انواع مختلف دستگاه آبمیوه گیری توسط كشور های ایتالیا ، فرانسه ، ژاپن ، كره و ... تحت عناوین مولینكس ، توشیبا ، ناسیونال ، ‌شارپ ، گلدستار... تولید می گردد كه دستگاه های دو ، سه ، هشت كاره ( آبمیوه گیری ، مخلوط كن ، آسیاب ) به بازار عرضه می نماید .

کاربرد دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز :

دستگاه آبمیوه گیر هیچگونه تعارضی با فرهنگ صنعتی ما ندارد و به نظر می رسد مصرف كنندگان عمده محصول خانواده ها هستند . كالا مورد نظر به عنوان كالای مصرفی مطرح می باشد كه در اقلب منازل به عنوان لوازم خانگی به منظور گرفتن آبمیوه جات و برخی سبزیجات كاربرد دارد .

کشورهای عمده تولید کننده دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز :

ایتالیا ، فرانسه ، ژاپن ، كره و ...

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز


 

• شرایط واردات دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز

در مورد محصولاتی مانند آبمیوه گیر میزان وارداتی كه در سالنامه های آمار گمرك ایران ثبت شده است كمتر از میزا واقعی واردات را نشان می دهد زیرا تعداد قابل توجهی از این محصولات توسط مسافرین و بدون ثبت گمركی وارد كشور می شود .

• شرایط صادرات دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز

صادرات محصول سه وجه بارز و حیاتی در فعالیت این صنعت دارد :

اول : تحصیل ارز معتبر برای تامین هزینه خرید های خارجی

دوم : یافتن بازارهای نامحدود خارجی

سوم : و ازهمه مهمتر مصون نمودن مصرف كننده داخلی از تمایل به خرید محصول رقبای خارجی

یعنی تولید كالا با كیفیت بین المللی ، مصرف كننده و به تبع آن بازار داخلی را از تهاجم رقبای خارجی مصون می دارد .

 

 


فرایند تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز


 

• آندایزینگ آلومینیوم ( سبد تفاله )

آندایز كردن به معنای اكسیداسیون آلومینیوم است كه در محلولهای الكترولیتی انجام میگیرد دراین عمل قطعه به قطب مثبت به آند بسته میشود . آلومینیوم سبك دارای قابلیت خم شدن نورد چكش خواری هدایت الكتریكی و حرارتی بالایی است .

نقطه ذوب این فلز 700 درجه سانتیگراد بوده و فلزی است شدیداٌ فعال كه به محض آنكه در هوا قرار گیرد یك لایه اكسید AL2O3 چند انگسترومی روی آن تشكیل میشود كه بسیار سخت می باشد و سختی آن به شكل و فرم كریستالی آن بستگی دارد .

اكسید آلومینیوم تقریباًعایق الكتریكی است . نقطه ذوب آن نزدیك به نقطه ذوب آهن در حدود 1350 درجه است و گاهی سختی آن به سختی الماس و حتی بیشتر می رسد . آلومینیوم معمولاً به شكل خالص ( 1000،1100) بكار برده میشود .

آلومینیوم با عناصر Cd-Ni-Si-Fe-Cr-Mn-Mg-Zn-Cu تشكیل آلیاژ می دهد كه در مورد سه عنصر اخیر از آلیاژ به ندرت استفاده میشود . برای آندایز كردن نیز باید مشخص شود كه درصد این عنصر چقدر می باشد لایه آلومین بسیار نازك بوده و در حد انگستروم ضخامت دارد و این ضخامت پس از آندایز كردن بچند میكرون می رسد .

شكل آلومین شبیه به یك 6 ضلعی منتظم است كه عموماٌ وسط آن یك حرفه دارد به همین دلیل است مكه غیر قابل نفوذ می باشد هر چه شكل حرفه ریزتر و كوچك تر باشد آندایز كردن سخت تر می شود كه به آن Hand Anodizing در غیر اینصورت آن را آندایزینگ نرمال گویند .

• عوامل موثر بر آندایزینگ

1. در جه خلوص AL : هر چه درجه خلوص AI بیشتر باشد كیفین آندایزینگ بهتر می شود .

2. نوع حمام مصرفی بستگی به نوع آندایزینگ دارد .

3. دمای مصرفی : در حمامهای خاص برای آندایزینگ سخت و در كلیه حمامهای آندایزینگ معمولی هر چه دما بالا رود عمل آندایزینگ در شرایط سختتری انجام میشود و هرچه دما پایین تر باشد راحت تر.

4. مقدار چگالی جریان مصرف و نوع جریان : پر مصرف ترین حمامهای آندایزینگ سه صورت حمامهای اسید سولفوریكی اگزالیكی، اسید كرمیكی می باشد .

• حمام های اسید سولفوریك برای آندایزینگ معمولی

وزن اسید سولفوریك بین 15 تا 18 درصد وزنی ، تحت چگالی جریان 13 آمپر بر دسیمتر مربع در دمای 21 درجه سانتیگراد و در زمان 10 الی 60 دقیقه ، سرعت آندایزینگ در حدود 36% میكرون در دقیقه خواهد بود . برای ایجاد پوشش سقف مقدار اسید سولفوریك بین 22 تا 12 درصد وزنی تحت چگالی 6/2 تا 9/13 آمپر و دسیمتر مربع و در دمای 5 تا 5 درجه سانتیگراد با سرعت 3/1 میكرون بر دقیقه انتخاب می شود

• مكانیزم پوشش گرفتن

اكسیژن نوزاد تشكی شده از لایه های نفوذی به سطح آلومینیوم نفوذ می نماید و ایجاد اكسید می كند . كه به اندازه 2 یا 3 میكرون بر نفوذ بعدی ایجاد شكاف در سطح فلزی می نماید. نفوذ اولین تولید اكسید ونفو های بعدی آن لایه اكسید اولی را شكافته تا سطح زیری اكسید كه فلز آلومینیوم می باشد نفوذ كرده و قشر جدید از اكسید ایجاد می شود . واین سیكل مدت زمانی ادامه دارد تا لایه اكسید به 3 الی 4 میكرون برسد .

نوع اتصال قطعه خیلی مهم است در قطعات درشت اتصال باید زیاد و محكم باشد تا بیشترین چگالی جریان را از خود عبور دهد . بدین منظور بهتر است نوع اتصال از فلز تیتانیوم یا آلومینیوم باشد . تلاتم برای هر سه حمام فوق الذكر مهم و مورد نیاز است بهترین نوع تلاتم برای آندایزینگ سخت روش تلاتم با كمپرس كردن گاز نیتروژن در محلول می باشد .

در حمامهای كرومیكی در حدود 40 والت الكتریسیته لازم است كه این مقدار باید در حدود 10 دقیقه به طور افزایشی از صفر تا چهل وات صورت گیرد تا از ذوب شدن قطعه كار در اثر اعمال ولتاژ در یك لحظه جلوگیری نماید .

• خط آندایزینگ ( سبد تفاله )

1. جربیگیری ، 16% وزنی اسید سولفوریك با 3% وزنی اسید كرومیك Cro3

2. شستشو

3. اكسید زدایی

4. شستشو

5. اچ كردن (eatching) محلول اچینگ (5-20 ) % NaoH

6. شستشو

7. غبار زدایی desmoting (20%) حجمی HNO3 اگر سیلیس زیاد باشد ماز Hf‌(5-10)% حجمی استفاده میشود .

8. شستشو

9. آندایزینگ

قبل از غبار زدایی مرحله شستشو استاگر در این مرحله پولیش كاری بكنیم غبار از بین رفته و دیگر احتیاج به غبار زدایی نیست و بعد مرحله شستشو خواهد بود . در عمل اندایزینگ سخت ، شستشو با آب سرد خاتمه كار خواهد بود و اگر اندایزینگ از نوع معمولی ( نرمالی ) باشد ابتدا عمل شستشو را انجام داده و بعد قطعه را در جوش شیرین ( بی كربنات كلسیم ) غوطه ور می نماییم و بعد با آب سرد می شوییم وسپس غبار زدایی میكنیم .

• تركیب شیمیایی چربی گیری ها

چربی گیریهای قلیایی دارای تركیب پایه ای از سه دسته تركیب بزرگ زیر هستند .

1- ساختمان با زمینه چربی گیر در قسمت عمده چربی گیر آن اختصاص دارد .

2- مواد آلی و غیر آلی كه به ساختمان محلول جهت بالا بردن قدرت چربی گیر اضافه می شود و یا اثر فعال كننده برای سطوح فلزات دارد .

3- مواد آلی كه باعث كف كردن محلول امولسیون و مرطوب شدن محلو ل كاربرد دارد .

4- Builders نمكهای قلیایی هستند كه در چربیگیر قلیایی به كار می رود ، آنها معمولا از یك یا چند گروهی از فلز قلیایی از توفسفاتها فلزهایی قلیایی حاوی فسفاتها ، ئیدروكسیدهای فلز قلیایی ، سیلیكاتهای فلز قلیایی ، كربنهای فلز قلیایی ، بیكربناتهای فلز قلیایی ، و براتهای قلیایی هستند كه در پایین با توجه به خواص فیزیكی ، تركیب جامد و از نظر اقتصادی آماده است .

فلز قلیایی معمولاٌ سدیم است . فسفاتها به صورتهای مختلف در چربیگیری كاربرد دارند . آنها عبارت است از نرم كردن آب ، حذف موادی مانند كلسیم ، منیزیم ، آهن بصورت رسوب است.این مواد ( فسفاتها ) باعث تجزیه شدن آلودگیها شده و همانند خنثی كننده عمل می نماید . ( از خنثی شدن خاصیت قلیایی محلول جلوگیری می كند ) بعضی از فسفاتها تجارتی مانند تری سدیم فسفات ، دی سدیم فسفات ، تترا سدیم ، پیرو فسفات ، و سدیم تریپولی فسفات كاربرد های مفید دارند .

• مواد لازم برای چربیگیری قلیایی

1- پیرو فسفات سدیم ، متاسیلیكات بین 4 تا 18گرم در لیتر مصرف می شود كه در حدود 5 دقیقه در دمای 70 تا 0 8 درجه سانتیگراد قرار می گیرد .

2- كربنات سدیم ، متاسیلیكات سدیم 4 تا 2گرم در لیتر در زمان 7 تا 8 دقیقه

سیلیكاتها نیز در شكلهای مختلف كاربرد دارد آنها مسئول تهیه محلول قلیایی معلق نگه داشتن مواد جامد ، تهیه كف ، حلال چربی ، و ممانعت كننده از جمله مواد قلیایی به فلزات حساس مانند AI ، Zn هستند . محصولات تجارتی سیلیكاتها شامل سدیم و متا سیلیكات و ارتوسلیكات سدیم میباشد . اگر سیلیكاتها دراثر آبكشی از روی سطوح قطعات خوب پاك نشود خود آنها تولید اشكال در آبكاری می نماید . كربناتهای قلیایی ضعیفی هستند آنها مانند بافرعمل میكنند .

• مواد اضافه كننده ( Additives)

این مواد مواد اضافه از تركیبات آلی و مصرفی هستند كه به محلولهای چربی گیری برای اصلاح سطح اضافه می شود . تركیبات شیمیایی آنها مانند گیلیكونها ، گلیلون اترها ، شلاتهای فعال و نمكهای فلزی پلی والانت هستند . این تركیبات عموماٌ باعث نرو شدن آب و كمپلكس كردن یا مقید كردن یونهای فلزی می شوند . بعضی از شلاتهای مورد استفاده شامل گلو كنات سدیم ، سیترات سدیم ، تتار سدیم اتیلن ، در آمین ، تتراستات ( EDTA) تری سدیم نیترول ، تری استان NTA و تری تانل آمین میباشد .

• Surfactants :

مواد آلی هستند كه باعث كف كردن محصول ( حلالهای قوی ) امولسیونی تر شدن محلول كاربرد دارند . این مواد به 4 دسته بزرگ تقسیم می شوند :

A. انیونیك

B. كاتیونیك

C. نونیونیك

D. آمفرتریك

• دستورالعمل كار با مواد چربیگیری

برخی شامل برخی از انواع چربیگیری هایی است كه شامل مقدار غلظت چربیگیر ، دمای كاربردی و حدود زمان مورد نیاز و در مورد چربیگیریها ی الكتریكی ، مقدار ولتاژ و چگالی جریان است .

• خط آبكاری دستگاه آبمیوه گیری

بطور كلی برای پاك كردن و تمییز نمون قطعات جهت آبكاری محل تمییز كردن طی دو مرحله مقدماتی و نهایی انجام می گیرد . در مرحله ابتدایی سطح كار از وجود مواد سنگین جامد كاملاٌ پاك می شود . مواد جامدی شبیهه رنگها ، انواع روغنها ، گریسها و چربی هایی نظیر این مواد . در مرحله نهایی اثار چربیهای باقی مانده در مرحله مقدماتی كاملاٌ از سطح پاك می شود و كاملاٌ آماده آبكاری می گردد غوطه وری در اسید در مرحله مقدماتی پس از چربیگیری باعث از بین رفتن پوسته ای سنگین مانند اكسید ها می شود . در مرحله نهایی به منظور طبیعی كردن سطوحی بكار میرود كه توسط مواد قلیایی چربیگیری شده اند در ضمن به منظور فعال نمودن سطوح نیز بكار میرود .

• عملیات مقدماتی

صیقل كاری ( جلا دادن ) : منظور ازعمل جلا دادن مكانیكی سطوح عبارت از برداشتن مقداری برده از سطوح مورد نیاز و میله ابزار برنده و مواد ساینده از قبیل تراشكاری ، شن پاشی ، سوهان كاری ، سنباده زدن و یا سنگ زدن كه عموماٌ پروسه عمل از خشن به نرم می باشد .

• چرخ های پولیش كاری

جنس چرخهای پولیش كاری عموماٌ از Muslin نمد ، و یا كرباس می باشد كه برای منظورهای خاص فرم چرخها متفاوت است گاهی اوقات برخی از چرخها با دوخته شدن پارچه ها به یكدیگر ساخته میشود و گاهی بوسیله چسباندن با چسب به یكدیگر متصل می گردند .

• مواد ساینده برای صافكاری

مهمترین مواد ساینده ای كه در صنعت صیقل كاری مورد استفاده قرار می گیرند ، مواد ساینده طبیعی و مواد ساینده مصنوعی می باشند . مواد ساینده مانند سیلیس و اكسید فلزاتی مانند آهن، منگنز ، كرم ، الومینیوم ، كاربید ،سیلسكون می باشند .

• پاك كردن چربیهای ضخیم مانند گریسها و نظایر آنها

برای پاك كردن این نوع آلودگی ها می توان از یك تعدادی از مواد زیر استفاده نمود :

A) مشتقات نفت

B)مواد امولسیونی قلیایی

C) بخارهای چربیگیر

D)چربیگیری الكترولیتی یا الكتریكی و غیره

• عملیات نهایی

برای از بین بردن اثار باقی مانده مواد سنگین از روی سطح فلز از عملیات نهایی استفاده می كنیم كه دقیقاٌ شبیه عملیات اولیه بصورت الكتریكی می باشد و شامل مراحل زیر است :

1 ) كرم گیری

2 ) چربیگیری

3 ) شستشو

4 ) شستشوی اسید

5 ) شستشو

6 ) شستشوی NACN

7 ) مخزن مسی

8 ) شستشو

9 ) شستشوی گرم

10 ) چربیگیری

11) شستشو

12 ) شستشوی اسید

13 ) شستشو

14 ) مخزن نیكل

15 ) شستشو

16 ) مخزن گرم

17 ) شستشو

18 ) خشك كردن

• روش تولید

ورقهای فولادی با ضخامت 5/1 میلیمتر از انبار مواد اولیه به قسمت كارگاه تولید پرس حمل شده در ابتدا با گیوتین به قطعات كوچكتر بریده شده و سپس با پرس به صورت قرص تبدیل و سوراخ وسط آن زده میشود . سپس عملیات آج زنی بر روی آن انجام می شود . كه این عمل طی 16 صورت می گیرد . این قطعه پس از كنترل به انبار قطعات تهیه ساخته ارسال می شود تا بعداً در خط مونتاژ بكار گرفته شود .

• توری آبمیوه گیری

كرده و سپس به صورت نواری حلقه را باز كرده و نوار پلاستیكی در زیر دستگاه پرس كه دارای قالبی با سنبه مخصوص می باشد قرار می دهند كه در كلیه سوراخ ها بر روی نوار پلاستیكی حاصل می شود و سپس به طول های معینی بریده میشود . نوارهای نازك با عرض 1 سانتیمتر نیز بریده و جهت دسته های توری توسط پرس گرم به دو سر توری وصل می گردد . این توری به منظور بهتر جداكردن تفاله از آبمیوه به كار میرود .

• روش تولید سبد تفاله

سبد تفاله قطعه ای از دستگاه آبمیوه گیری می باشد كه عمل جداسازی آبمیوه را از تفاله انجام می دهد و جهت پالایش بهتر آبمیوه در قسمت داخل آن از یك فیلتر اصلی كه یك تسمه مشبك پلاستیكی می باشد استفاده می شود .

• مراحل عملیاتی سبد به قرار زیر است :

صفحات ورقه آلیاژ آلومینیوم توسط لیفتراك از انبار به قسمت پرسهای 100 تنی ( كارگاه پرسكاری ) حمل و به اندازه های مشخص و تعیین شده بریده می شود . بلانكهای حاصله جهت تعیین صحت كار مورد بازرسی قرار گرفته و سپس در پرسهای 100 تنی هیدرولیك مجهز به قالب های كششی بارگیری شده و عملیات كششی بر روی آنها انجام میگیرد .

بعد از عمل كشش ، بازرسی قطری از آنها به عمل آمده و به قسمت تراش عملیات برش كاری لازم و صاف كردن لبه های حمل و بعد از آن به قسمت پرس 55 تنی انتقال داده می شود و قسمت جانبی آن تحت عمل سوراخكاری یا Punching قرار میگیرد . قالب مور استفاده در این مرحله معمولاً در 8 مرحله عمل سوراخكاری سطحجانبی را انجام میدهد یعنی سبد تفاله به اندازه یك هشتم محیط دایره چرخیده و عمل سوراخكاری انجام میگیرد .

بعد از عمل سوراخكاری در قسمت پرسهای 55 تنی عمل خمكاری لبه ها به سمت داخل توسط قالبهای خمشی لب گردان انجام میگیرد . سپس از آنها بازرسی به عمل آمده و به انبار قطعات نیمه ساخته انتقا داده میشود .

در انبار از لحاظ كنترل كیفیت ، بار دیگر بازرسی شده و سپس به كارگاه آندایزینگ ( آلومیت كاری ) انتقال داده میشود . در آنجا ابتدا آنها را داخل وانهای خط چربی گیری قرار داده و سپس آنها را شسته و در روی جیگهای مخصوصی كه به قطب آند دستگاه ركتیفایر وصل می باشد بسته و تحت عمل آندایزیگ توسط آب گرم در حدود 67 تا 78 درجه سانتیگراد با فشار شسته میشود.

سپس آنها را در داخل كوره های خشك كننده قرار داده و بوسیله وزش هوای خنك توسط فنها ، آنها را خشك می كنند و بعد از خشك شدن و بازرسی نظری به قسمت انبار انتقال داده شده و در آنجا بازرسی كنترل كیفیتی بعمل می آید . سپس به انبار بخش مونتاژ انتقال داده می شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز

 

• ماشین تراش

• ماشین مته ستونی

• ماشین مكته

• ماشین فرز

• ماشین تزریق

• ماشین تزریق هیدرولیك پرسی

• ماشین تزریق پرس ضربه ای

• پرس دستی كوچك

• گیوتین

• دستگاه جوشی قوسی

• ماشین جوش هوا گاز

• ماشین برش آهنگری

• اره لنگ

• ركنی فایز و حمام آندایزینگ و جربگیری و آبكاری

• قیچی دستی

• هویه

• ماشین فرز

• ماشین تزریق پرس ضربه ای

• ابزار اندازه گیری ( اهمتر، ولتر…)

• ابزار اندازه گیری ( كولیس، میكرومتر…)

• مخازن گاز اكسیژن و استیلن

• ماشین سوزن منگنه

• قالبهای پلاستیك

• قالبهای پرس كاری

• جیك ، فیكسچر، و تجهیزات متفرقه

• جرثقیل كارگاهی

• ماشین سنگ زنی دو طبقه

• ماشین پولش

• ماشین اسپارك

• كمپر سور باد

• اره نواری

• اره سه كاره

• ابزار آلات بخاری

• ماشین صفحه تراش

• دیزل ژنراتور

• حدیده ، قلاویز وسایل لوله كشی

• ماشین تراش شش كاره m1

• ماشین تراش 5/0 متری

• ماشین مته ستونی

• ماشین مته

• ماشین تزریق

• ماشین جوش قوس

• ركتی فایر و حمام آندایزینگ ، چوبگیری، آبكاری

• جرثقیل كارگاهی 1 تن

• دستگاه سنگ زنی دو

• طرفه

• كمپر سور باد

• اره نواری

• اره سه كاره

• ماشین صفحه تراش

• كوره مخصوص عملیات حرارتی

• دیزل ژنراتور

 

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید دستگاه آبمیوه گیری و غذاساز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.