جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید سشوار برقی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 4.2 out of 5 based on 5 votes
امتیاز کاربر:  / 5
ضعیفعالی 

Electric hair dryer1

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سشوار برقی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید سشوار برقی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.  سشوار برقی برای خشك كردن و حالت دادن مو به كار رفته و دارای طرح ها و مدل های مختلف می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سشوار برقی


 

محصول تولیدی طرح سشوار دستی می باشد که این دستگاه برای خشك كردن و حالت دادن مو به كار رفته و دارای طرح ها و مدل های مختلف می باشد .

محصول سشوار دستی با مشخصات فنی ١١٠٠‐ ١٨٧٥ وات از سوی سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران طرح حاضرمربوط به تولید سشوار دستی می کنند .

اهمیت استراتژیک تولید سشوار برقی :

با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیكی كالا، محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیكی نمی باشد. دانش فنی و مهارت های لازمه برای تولید این محصول و تكنولوژی مربوط به آن در كشور وجود دارد اما عدم توانایی در طراحی این محصول در كشور به عدم توانایی در صادرات منجر شده است . این محصول قابل تولید در اكثر كشورها بوده و در ضمن این كالا دارای هیچ گونه موانع سیاسی ، اجتماعی و... برای ورود به بازار نمی باشد .

استاندارد های قابل توجه سشوار برقی :

برای تولید سشوار برقی باید استانداردهای شماره ٢٣‐١٥٦٢ و ١‐١٥٦٢ رعایت شوند .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سشوار برقی


 

این محصول جهت خشك كردن و حالت دهندگی مو مورد استفاده قرار می گیرد و بدین دلیل مورد استفاده بسیارآرایشگاه و منازل می باشد . از این رو می توان اذعان نمود که تولید و مصرف آن در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد . لیکن در کشورهای صنعتی تولید و مصرف آن از حجم بالایی به نسبت سایر کشورهای جهان برخوردار می باشد .

كشورهای آمریكا ، چین ، هند ، آلمان ، تایوان و فرانسه كشورهای عمده تولید كننده این محصول می باشند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سشوار برقی


 

• شرایط واردات سشوار برقی

با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمرکی 30 درصد ، امکان واردات وجود خواهد داشت .

شرایط صادرات سشوار برقی

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تو لیدی طرح هیچگونه شر ایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولید کننده از شرایطی می باشد که زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات ، قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات و قیمت جهانی سشوار دستی باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و کشور های مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات كالا نقش محوری دارد . در ساخت سشوار دستی ، کیفیت به مفهوم رعایت اصول فنی و مهندسی در ساخت ، استفاده از قطعات با كیفیت مناسب ، كنترل های کیفیتی در فرآیند ساخت و... است که تولید کننده جهت ورود به بازارهای جهانی لازم است از توانائی های فوق برخوردار باشد .

- دارا بودن استانداردهای جهانی

دارا بودن استانداردهای جهانی برای تولید و صادرات این محصول حائزاهمیت می باشد .

- آشنایی کامل با امور تجارت جهانی

فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

 


فرایند تولید سشوار برقی

 

1- مونتاژ هیتر( سیم مقاومت ، طلق نسوز ، قطع کننده حرارتی )

2- نصب موتور

3- اتصال کلید و سیم رابط

4- نصب نیم بدنه پایینی

5- پروانه و پنجره

6- اضافه شدن نیم بدنه بالایی

7- مونتاژ نهایی ( کلاهک سر، غلاف پلاستیکی محل ورود سیم به سشوار ، نگهدارنده ضربدری طلق ، برچسب مشخصات ، پایه نگهدارنده ، پیچ ها ، سیم ها ، پرچ ، کابلشو برنجی )

8- سشوار دستی

سشوار نیز مانند بسیاری دیگر از وسایل و لوازم الکتریکی متشکل از قطعات مختلف می باشد . این قطعات شامل دو دسته قطعات استاندارد موجود در بازار ( خریداری شده ) و قطعات خاص ( قابل ساخت در واحد بر اساس سفارش در واحدهای دیگر ) می شود .

اقلام دو شاخه ، سیم سر خود ، پیچ ها ، ترمینال ، کلید سه وضعیتی ، سیم ، الکتروموتور، سیم مقاومت ، قطع کننده حرارتی ، پرچ و کابلشو برنجی قطعاتی هستند که در بازار موجود بوده و پس ازتهیه و انبارسازی مستقیما در خط مونتاژ قابل استفاده خواهند بود .

قطعات نیم بدنه پائینی و بالایی ، کلاهک سر، غلاف پلاستیکی محل ورود سیم به سشوار، پروانه ، طلق نسوز، نگهدارنده ضربدری طلق ، بر چسب مشخصات و پایه نگهدارنده قطعاتی هستند که بایستی بصورت سفارش تهیه شوند .

روش تولید قطعات شامل نیم بدنه پائینی ، نیم بدنه بالایی ، پنجره کلاهک سرسشوار، پروانه ، نگهدارنده ضربدری و پایه نگهدارنده به شكل تزریق مواد پلاستیکی به درون قالب دارای حفره های زیاد طلق نسوز بوده و سیم اتصال نیز با عملیات بسیار ساده تولید می گردد طلق با استفاده از عمل پرسکاری به قطعه مورد نظر تبدیل شده و سیم اتصال نیز توسط سیم چین قطع و به طول مورد نظر تبدیل می گردد .

بعد از تهیه قطعات ( اعم از تامین بصورت خرید و یا سفارش ) مونتاژ قطعات مختلف صورت گرفته که در طرح حاضر با توجه به حجم تولید محصول ، روش مونتاژ دستی و به کمک ابزارهای معمولی و پنوماتیکی و در کنار نقاله مونتاژ پیش بینی گردیده است .

منظور از روش دستی روشی است که در آن عمل حمل و نقل و انتقال قطعات به خط مونتاژ و ایستگاههای کاری ، عملیات مونتاژ، تست و بسته بندی محصول توسط کارگر و با استفاده از ابزارهای متعارف دستی صورت می گیرد .

در هنگام عملیات مونتاژ می بایست ترتیب ، تقدم و تاخر اضافه شدن قطعات به یکدیگر مشخص گردد . ضمناﹰ با انجام کنترل های لازم بر روی مواد اولیه و قطعات آماده خریداری شده ، قطعات نیم ساخته سفارشی و محصول نهایی می توان از کیفیت استاندارد و قابل قبول محصول خروجی از کارخانه اطمینان حاصل نمود .

ماشین آلات مورد نیاز جهت تولید سشوار برقی :

• پرس پنوماتیکی

• پرچ کن

• نقاله تسمه ای

• کمپرسور هوا

• دستگاه تست دی الکتریک

 

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سشوار برقی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید سشوار برقی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool