طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Desktop phone

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

در حال حاضر شبكه وسیعی از خطوط تلفن در نقاط مختلف جهان مشغول فعالیت است و در خدمت انسان برای پیگیری اهداف اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته است . تلفن های رومیزی را در هرمكانی از جمله روی میز اداره ، منازل ، خیابان ، آسانسور، هواپیما و هر جایی احساس می شود ، كه نیازمند وجود ارتباط با دیگران است می توان دید .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی


 

محصول تلفن رومیزی با مشخصات فنی شماره گیر و زنگ دیجیتال ازسوی سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران طرح حاضر مربوط به تلفن رومیزی می باشد .

در عصر ارتباطی امروز تلفن وسیله ای اجتناب ناپذیر در زندگی مردم می باشد . در حال حاضر شبكه وسیعی از خطوط تلفن در نقاط مختلف جهان مشغول فعالیت است و در خدمت انسان برای پیگیری اهداف اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته است .

تلفنهای رومیزی را در هرمكانی از جمله روی میز اداره ، منازل ، خیابان ، آسانسور، هواپیما و هر جایی احساس می شود كه نیازمند وجود ارتباط با دیگران است می توان دید .

استاندارد های قابل توجه تلفن رومیزی :

برای تولید تلفن رومیزی باید استانداردهای شماره ٣٧١١ رعایت شوند .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی


 

محصول مورد مطالعه دارای كاربردهای ارتباطی می باشد از این رو می توان گفت که تولید و مصرف آن در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد .

اما كشورهایی كه به دلیل كیفیت بالای محصولات خود و یا به دلیل قیمت مناسب آن دارای تولید بیشتری می باشند عبارتند از آلمان ، ژاپن ، آمریكا و چین . با توجه به عمومیت مصرف این محصولات در سطح دنیا كشورهای با جمعیت بیشتر دارای استفاده بیشتری از این محصولات می باشند .

كشورهای عمده مصرف كننده این محصول چین ، ژاپن ، آمریكا ، هند و روسیه می باشند . لازم به ذكر است كشورهای كره ، چین و آلمان از كشورهایی می باشند كه بخش عمده این كالا را به كشور ما صادر می كنند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی


 

• شرایط واردات تلفن رومیزی

طبق کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد لذا با پرداخت حقوق گمرکی 80 درصد امکان واردات وجود دارد .

• شرایط صادرات تلفن رومیزی

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصولات تو لیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . لیکن از آنجایی که این محصول یک کالای صنعتی و مهندسی محسوب می گردد از این رو ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولید کننده از شرایطی می باشد که در زیر به این شرایط اشاره شده است .

o برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات و قیمت جهانی تلفن رومیزی بازمی گردد .

از جمله این شرایط میتوان به نرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و کشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

o برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات كالا های صنعتی نقش محوری دارد . در این صنعت کیفیت به مفهوم رعایت اصول فنی و مهندسی در ساخت ، استفاده از مواد مرغوب ، کیفیت در فرایند ساخت است که کننده تولید جهت ورود به بازارهای جهانی لازم است از توانائی های فوق برخوردار باشد .

o آشنایی کامل با امور تجارت جهانی

فعالیت در بازار ها ی جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

o برخورداری از توان مالی مناسب

دوره وصول مطالبات در صادرات عموماﹾ طولانی است از این رو لازم است كه صادر كننده از توان مالی مناسب برخوردار باشد .

o برخورداری از استاندارد جهانی

این محصول می بایستی دارای استاندارد بین المللی BIS به شماره های ٦٣٠، ٦٣٠٥ و ٦٧٨٩ باشد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی


 

با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیكی كالا محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیكی نمی باشد اما به لحاظ اینكه اهمیت ارتباطات در جوامع بشری بر كسی پوشیده نیست و از طرفی در حال حاضر محصول طرح مهمترین و پركاربردترین وسیله ارتباطی می باشد .

همچنین با توجه به صنعتی شدن جوامع امروزی و اینكه تلفن نقش مهمی در ارتباط بین افراد ایفا می كند نیاز بشر به این محصول غیر قابل انكار است . لذا با توجه به موارد ذكر شده و نیز تاكید بر توسعه صنایع و تولیدات داخلی و اینكه بسیاری از نیازهای بازار این محصول از طریق واردات تامین می شود كه این امر موجب خروج ارزاز كشور میگردد لذا طرح حاضر دارای اهمیت می باشد .

 


فرایند تولید تلفن رومیزی

 

فرآیند تولید تلفن رومیزی به صورت زیر است .

1- برش فیبرچاپ اولیه مدار

2- غوطه وری در اسید

3- شستشو در تینر

4- سوراخکاری پایه ها

5- رنگ کاری چاپ سبز

6- شستشو

7- آغشته سازی با فلاکس

8- مونتاژ و لحیم کاری ( قطعات اولیه الکترونیکی )

9- مونتاژ مدار با سایر قطعات

10- بسته بندی

11- محصول ( تلفن رو میزی )

مراحل مختلف تولید به شرح زیر است.

1‐ برش فیبر : جهت تولید و مونتاژ برد کییالکترون ابتدا ورقهای فیبر پشت مس دار توسط تیغ برش دستی به ابعاد مطلوب برش می خورد .

2‐ چاپ اولیه مدار : مدار مربوط به برد الکترونیکی توسط شابلون دستی با رنگ روغن روی فیبر چاپ می گردد .

3‐ غوطه وری در اسید : در این مرحله با غوطه وری فیبر در اسید تمامی قسمتهای لایه مسی به غیر از قسمتهایی که رنگ خورده در اسید حل می گردد .

4‐ شستشو در تینر : برای حذف کامل اسید و قسمتهای مسی لایه فیبر توسط تینر مورد شستشو قرار میگیرد .

5‐ سوراخکاری : سوراخهای لازم برای سوار نمودن قطعات برد الکترونیکی توسط دریل ستونی و نایلون محصول انجام می گیرد .

6‐ رنگ کاری و چاپ سبز : پس از انجام سوراخکاری و نصب لتراست در محل سوراخها پشت فیبر توسط پیستوله رنگ به رنگ سبز در می آید .

7‐ شستشو با تینر : پس از خشک شدن رنگ عمل شستشو با تینر جهت پاکسازی لتراست انجام می گیرد .

8‐ آغشته سازی با فلاکس : در این مرحله قطعات کییالکترون در سوراخ های ایجاد شده قرار گرفته و آنها را جهت سهولت در محل لحیم کاری در وان قلع به فلاکس آغشته می كنند .

9‐ مونتاژ و لحیم کاری : با قرار گرفتن ادامه پایه های قطعات الکترونیکی در وان قلع مذاب عمل لحیم کاری و مونتاژ برد کییالکترون به پایان می رسد . پس از انجام عمل لحیم کاری اضافات پایه بریده می شود .

10‐ مونتاژ مدار با سایر قطعات : در این مرحله تمامی قطعات خریداری و ساخته شده تلفن رومیزی به صورت کامل روی یکدیگر مونتاژ می گردد .

11‐ بسته بندی : بسته بندی محصول برای جعبه های مقوایی و کارتن های سه لایه انجام خواهد پذیرفت .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی

 

• دریل رومیزی

• ماشین كمپرسور

• وان اسید گرم

• وان قلع

• سیگنال ژنراتور AF

• اسیلوسكوپ

• وان شستشو

• فن

• وان فلاكس

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تلفن رومیزی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تلفن رومیزی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.