طرح توجیهی تولید پلوپز برقی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Electric cookware

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلوپز برقی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پلوپز برقی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پلوپز وسیله ای است با ظرفیت های مختلف كه به سبب افزایش سرعت پخت برنج از آن استفاده می گردد . همچنین به دلیل سهولت در آماده نمودن برنج سبب شده كه دراكثر منازل ، رستورانها ، هتلها و ... مورد استفاده قرار گیرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلوپز برقی


 

محصول پلوپزبا مشخصات فنی برقی نیمه اتوماتیك‐ ٦‐٨ نفره‐ ٨.١ لیتر‐ ٢٢٠ ولت‐ ٧٧٠ وات از سوی سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران طرح حاضرمربوط به تولید پلوپز برقی نیمه اتوماتیك می باشد . البته لازم به ذكراست كه تولید تنها این مدل از محصول به تنهایی مقرون به صرفه نخواهد بود و معمولا واحدهای تولیدی با توجه به امكانات خود در حال تنوع بخشیدن به محصولات تولیدی می باشند تا از این طریق بتوانند هزینه ها را كاهش داده وسهم بازار خود را افزایش دهند .

کاربرد پلوپز برقی

محصول تولیدی طرح پلوپز برقی نیمه اتوماتیك است . پلوپز وسیله ای است با ظرفیت های مختلف كه به سبب افزایش سرعت پخت برنج از آن استفاده می گردد . همچنین به دلیل سهولت در آماده نمودن برنج سبب شده كه دراكثر منازل ، رستورانها ، هتلها و ... مورد استفاده قرار گیرد .

استاندارد های قابل توجه پلوپز برقی

برای تولید پلوپز برقی باید استانداردهای شماره ٦‐١٥٦٢ و ١‐١٥٦٢ رعایت شوند .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلوپز برقی


 

این محصول جهت پخت برنج خصوصا درمصارف خانگی استفاده می شود . از این رو می توان اذعان نمود که تو لید ومصرف آن در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد . كشورهای چین ، كره ، ژاپن ، آلمان و فرانسه از عمده تولید كنندگان این محصول در دنیا می باشند و از جمله عمده ترین كشورهایی كه این محصول را به ایران صادر میكنند كشورهای امارات متحده عربی ، چین و تركیه می باشند . عراق و افغانستان نیز عمده كشورهایی هستند كه بازارهای صادرات ایران را شامل می شوند .

• شرایط واردات پلوپز برقی

با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد. لذا با پرداخت حقوق گمرکی 55درصد امکان واردات وجود خواهد داشت .

• شرایط صادرات پلوپز برقی

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تو لیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدکننده از شرایطی می باشد که در زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات ، قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات و قیمت جهانی پلوپز برقی باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات درزمان واقعی صادرات و کشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

- برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات كالا نقش محوری دارد . در ساخت پلوپز برقی ، کیفیت به مفهوم رعایت اصول فنی و مهندسی در ساخت ، استفاده از قطعات با كیفیت مناسب ، كنترل های کیفیتی در فرآیند ساخت و... است که تولید کننده جهت ورود به بازارهای جهانی لازم است از توانائی های فوق برخوردار باشد .

- دارا بودن استانداردهای جهانی

دارا بودن استانداردهای جهانی برای تولید و صادرات این محصول بسیار حائز اهمیت می باشد .

- آشنایی کامل با امور تجارت جهانی

فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده ازمقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلوپز برقی


 

با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیكی كالا محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیكی نمی باشد اما از قابلیت صادراتی كمی برخوردار می باشد كه دلیل آن عدم توانایی شركت های تولید كننده داخلی در طراحی های متفاوت و مورد پسند مشتری می باشد كه این مسئله مانع از برخورداری این صنعت از شاخص های رقابتی می باشد .

این محصول قابل تولید در اكثر كشورها بوده و در ضمن این كالا دارای موانع سیاسی ، اجتماعی و... جهت ورود به بازار را ندراد . دانش فنی و مهارت های لازمه جهت تولید این محصول و تكنولوژی مربوط به آن در كشور وجود دارد .

 


فرایند تولید پلوپز برقی

 

1- نقطه جوش ( مواد اولیه : آهن کششی و نیمه کششی )

2- پولیش کاری

3- شستشو با آب

4- آبکاری

5- تفلون زنی

6- برش ( مواد اولیه : آلمینیوم و آهن ضد زنگ )

7- پرس کششی

8- پرس ضربه ای

9- تمیز کاری

10- نقطه جوش

11- چربی گیری

12- سند بلاست

13- تفلون زنی

14- کوره پخت

15- مونتاژ ( مواد اولیه : قطعات خریدنی شده

16- کنترل کیفیت

17- بسته بندی ، محصول ( پلوپز برقی نیمه اتوماتیک )

ویژگیهای فرآیند ، نکات فنی و شرایط عملیاتی :

تولید پلوپز برقی نیمه اتوماتیك به شكل مونتاژ قطعات مختلف ساخته شده در فرآیند تولید و قطعات كه به صورت ساخته شده به واحد تولیدی وارد می شوند انجام می گیرد .

قطعات ساخته شده در فرآیند تولید شامل کف قابلمه ، درب ، بدنه ، صفحه محافظ و صفحه زیرین پلوپز و قطعات ساخته شده در خارج از واحد تولیدی شامل المنت حرارتی ، اجاق آلومینیومی ، ترموستات ، قطعات باکالیتی ( شامل دسته های پلوپز، پایه ها و قاب تایمر ) پیچ ، سیم و فیش برق می باشند .

‐ ساخت کف قابلمه ، درب ، بدنه ، صفحه محافظ و صفحه زیرین پلوپز با برش ورقهای از نوع آهن كششی و نیمه كششی و ورق آلمینیوم و آهن ضد زنگ آغاز می گردد .

ورقه های مربوطه توسط قیچی برش ورق ، برش خورده سپس توسط ماشین پرس كششی با تناژ ١٥ تن مورد كشش قرار گرفته و سپس عملیات فرم دهی بر روی ورقه ها توسط ماشین آلات پرس ضربه ای با تناژهای ١٥، ٤٠، ١٠٠ ( باتوجه به قطعه مربوطه جهت ساخت ) انجام می گیرد

‐ در این مرحله ورقه های آهنی كششی بعد از نقطه جوش داده شده به قسمت پولیش كاری رفته و سپس با آب شستشو داده می شوند و بعد از آبگیری برای مونتاژ آماده می شوند .

‐ ورقه های فرم داده شده دیگر وارد مرحله تمیزكاری شده و بوسیله سود جامد مخصوص مورد شستشو و آبكاری قرار خواهند گرفت . آبکاری صفحه زیرین پلوپز جهت محافظت در مقابل خوردگی در خارج از کارخانه پیش بینی شده است .

وارد شده وچربی گیری قطعات از نوع برقی توسط اسید سولفوریك انجام می گیرد و سپس زنگارزدایی از سطوح قطعات به وسیله دستگاه سندبلاست و با ماسه سیلیسی انجام می پذیرد . در این میان بدنه پلوپز در وانهای آبكاری مس ، نیكل و كروم مورد عملیات آبكاری قرار می گیرد .

‐ قابلمه پلوپز به قسمت تفلون زنی رفته و در این قسمت پوششی از تفلون بر روی سطح درونی قابلمه کشیده می شود و درون كوره پخت الكتریكی پوشش تفلون بر روی سطح درونی قابلمه پخته می شود .

لبه تیز قابلمه و درب قابلمه توسط دستگاه فاس برگردانده شده و بقیه قطعات نیز مستقیما به مرحله مونتاژ می روند .

‐ پس از تهیه و تولید قسمتهای مذکور، عملیات مونتاژ قطعات انجام گرفته و محصول مورد كنترل نهایی انجام می گیرد و در صورت تائید ابتدا در نایلون و سپس در جعبه مقوایی بسته بندی شده و به انبار کالای ساخته شده تحویل می گردد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پلوپز برقی


 

• قیچی برش ورق

• پرس کششی

• پرس ضربه ای

• ماشین نقطه جوش

• ماشین ماسه پاش به همراه كمپرسور

• ماشین فاس

• کوره الکتریکی بزرگ

• رکتیفایر ( یک سوکننده )

• انواع وان آبكاری ، شستشو با آب ، اسید كرومیك و...

• ماشین فرز

• ماشین تراش

• دریل

• ماشین کمپرسور

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پلوپز برقی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پلوپز برقی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.