جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

chador

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

جنس پارچه چادر مشکی عمدتا از الیاف یکسره پلی استر ( فیلامنت ) در ظرافت های مختلف است . از نظر نقشه و بافت نیز می توان پارچه چادر مشکی را به صورت بافت ساده ( تافته ) ، کرپ ، کرپناز ، ژاکارد بافت و نقش برجسته یا عمقی ( گرداوری ) طبقه بندی کرد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی


جنس پارچه چادر مشکی عمدتا از الیاف یکسره پلی استر ( فیلامنت ) در ظرافت های مختلف است . از نظر نقشه و بافت نیز می توان پارچه چادر مشکی را به صورت بافت ساده ( تافته ) ، کرپ ، کرپناز ، ژاکارد بافت و نقش برجسته یا عمقی ( گرداوری ) طبقه بندی کرد .

رنگ مصرفی جهت رنگرزی پلی استر ، رنگزای دیسپرس می باشد ، که رنگی شیمیایی بر پایه مواد آلی بوده و به طریق سنتتیک تهیه می گردد . از مهمترین ویژگی و خصوصیات پارچه های چادر مشکی ، مرغوبیت رنگ آن است که از نظر مرغوبیت رنگ ، معیار مشکی بودن آن ملاک است ، که این معیار ، نوعی مقیاس فیزیکی است .

در ایران چادر مشکی بیشتر از آن که یک پوشش باشد ، نشانه یک ایدئولوژی است . در کشور اسلامی ایران چادر مشکی به عنوان پوشش برتر شناخته شده و محصول طرح به عنوان پوشاک کاربرد دارد .


مزایای اجرای طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی


1 - بزرگترین بازار مصرف محصول : پنجاه سال است که ایران بالاترین مصرف چادر مشکی را در جهان دارد ، با این وجود تنها یک درصد از نیاز کشور به چادر مشکی در داخل مرزهای ایران تولید می شود .

2 - توانایی تولید مواد اولیه طرح در کشور : چیپس پلی استر از مشتقات نفت و گاز بوده و در واحدهای پتروشیمی کشور نیز تولید می شود و زنجیره تولید پارچه چادر مشکی از استخراج نفت تا رنگرزی و تکمیل پارچه آماده عرضه نیز کم و بیش در کشور شکل گرفته است .

فرایند بافندگی پارچه چادر مشکی :

فرآیند تولید پارچه چادر مشکی به این صورت است که نخ پلی استر 1Foy پس از ورود به کارخانه ، تابندگی ، تکسچرایزینگ ، چله پیچی ، بافندگی ، کاهش وزن ، عملیات رنگرزی و تکمیل و تثبیت و در نهایت بسته بندی قرار می گیرد .


کد آیسیک و تعفه گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی


کد آیسیک محصول 1711612395 از گروه ساخت منسوجات ( 17 ) و زیر گروه آماده سازی و ریسندگی الیاف نساجی ، بافندگی منسوجات ( 1711 ) می باشد .

چادر مشکی تحت زیر فصل های تعرفه 5407 مقررات گمرکی ایران با عنوان پارچه های تار و پود باف از نخ رشته های سنتیک ، همچنین پارچه های تار و پود باف که از مواد شماره 5404 به دست می آیند ، وارد و صادر می شود .

شرایط ورود آن داشتن اجازه از وزارت بازرگانی و وزارت صنایع معادن پرداخت 32 درصدی حقوق ورودی در سال 1395 ( حقوق گمرکی 4 % و سود بازرگانی 28 % ) می باشد .


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی

• انواع نخ

• مواد شیمیایی و رنگ

البته مواد اولیه پارچه چادر مشکی از جمله موانع پیش روی تولیدکنندگان است ، هرچند برای تولید سایر پارچه ها مواداولیه مانند نخ یا مواد شیمیایی چه به صورت تولید داخلی و چه وارداتی در بازار موجود است ، در نتیجه تولیدکنندگان داخلی مشکلی از بابت تامین مواد اولیه خود ندارند ، اما در زمینه تولید پارچه چادر مشکی چنین شرایطی در کشور وجود ندارد .

زیرا هیچ یک از تولیدکنندگان پارچه چادر مشکی در ایران تاکنون با یکدیگر به تولید اقدام نکرده و هریک در دورهای خاص به تولید اقدام کرده اند ؛ به این ترتیب تولیدکنندگان مجبور شده اند که خود نسبت به واردات نخ و مواد اولیه در حجم پایین اقدام کنند ، که در نتیجه قیمت مواد اولیه نیز برای آنها گران تمام شده و لذا تولیدات آنها با توجه به سطح کیفیت قابلیت رقابت کمتری با واردات پیدا کرده اند .

ظرفیت تولید سالیانه محصول با 3 نوبت کار 8 ساعته در روز و 300 روز کار در حدود 5 میلیون متر مربع انتخاب شده است. از آنجا که ظرفیت اسمی قابلیت تولید در شرایط ایده ال می باشد با در نظر گرفتن عوامل پیش بینی نشده توقف کار و همچنین تعمیر و نگهداری راندمان این واحد 90 درصد ظرفیت اسمی معادل 4500000 مترمربع در نظر گرفته می شود.

تولید کنندگان معروف در خصوص هریک از عملیات ذکر شده عبارتست از :

_ عملیات تکسچرایزینگ شرکت AIKI Ricteach ،

_ عملیات چله پیچی شرکت Beninger, Karl Mayer ،

_ عملیات بافندگی شرکت های مولزر ، ریتر ، اسمیت و دورنیر.

_ عملیات رنگرزی جت ، شرکت های , Alkan , Allwin عملیات استنتر شرکت های Monti bruckner

_ عملیات چاپ حاشیه شرکت های Stork , Monti و عملیات بسته بندی شرکت MAAg


هزینه های ثابت مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی

• زمین

• محوطه سازی

• ساختمان

• ماشین آلات و تجهیزات

• تاسیسات

• لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی

• وسایل نقلیه

• تجهیزات کارگاهی

• تجهیزات و وسایل اداری ، خدماتی

• متفرقه و پیش بینی نشده ( 5% )

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی کارگاه بافندگی پارچه چادر مشکی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool