جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Blankets

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پتوی پشمی كه از جمله منسوجات پشمی می باشد ، علی رغم تولید محدود و خاص خود بیشتر به عنوان رو انداز و زیر انداز در رختخواب ها مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین انواع پتوهای پشمی یا مخلوط پشم با اكریلیك در طرح ها و سایزهای مختلف تولید می شوند ، كه به عنوان روانداز خصوصا در فصل سرما و مناطق سردسیر مورد استفاده قرار می گیرند .

 


پتوی ابریشمی


 

لیف ابریشم مورد استفاده در پتوی ابرشیمی ، بسیار سبك می باشد . از اینرو هنگام استفاده از پتو ، فشار اضافی بر روی بدن شخص وارد نمی شود . از طرفی از آنجایی كه الیاف ابریشمی از مولكول های آمینواسیدها تشكیل شده اند ، می توانند تطبیق مناسبی با پوست و موی انسان كه آن دو نیز از آمینواسیدها تشكیل شده اند ، داشته باشد و می تواند سبب طراوت بخشی پوست و مو گردد .

پتوی تولیدی از الیاف ابریشم دارای خواص عایقی مناسب می باشد و می توانند به عنوان پوشش اصلی خواب چه در تابستان و چه در زمستان مورد استفاده قرار گیرند . علت این امر ، پایین بودن هدایت گرمایی الیاف ابریشمی می باشد كه سبب می شود هنگام استفاده از آن ، بدن گرمای خود را از دست ندهد . علاوه بر پتو ، از ابریشم می توان در تولید لباس ها ، بلوزها ، لباس های مجلسی و البسه دیگر استفاده نمود .

ذكر این نكته ضروری می باشد كه به دلیل استفاده از الیاف ابریشم طبیعی در تولید پتوی ابریشمی ، هزینه این منسوج در مقایسه با منسوجات مشابهی كه از الیاف دیگر نظیر پشم و پلی استر تشكیل شده است ، بسیار بالاتر می باشد و استفاده از آن مخصوص افراد خاص می باشد .

 


پتوی پشمی


 

در گذشته پتو از الیاف طبیعی تهیه می شد كه الیاف آن شامل پشم ، پنبه یا به صورت مخلوط این دو لیف با درصدهای متفاوت بود . البته در میان الیاف طبیعی پنبه ، دارای ظاهر یكنواخت و زیباتری نسبت به پشم می باشد . ولی متاسفانه چون قادر نیست تا عایق بندی حرارتی مناسب در پتو داشته باشد ، در تولید پتوهای به ندرت به صورت خالص و اكثرا به صورت مخلوط استفاده می شود .

یكی دیگر از دلایل عدم استفاده پنبه در پتو این است كه پتوهای تولید شده با لیف پنبه عموما دارای ضخامت غیراستاندارد است و در ظاهر از لحاظ عرضی بسیار پهن می شود . در صنعت پتوبافی پشم از شهرت بسزایی برخوردار است .

چون از لحاظ عایق بندی حرارتی بسیار مناسب است و در هنگام خار خوردن الیاف سطحی با ضخامت كم و دوام بالا تولید می كنند و به علت حالت فنری شكلی كه خود الیاف پشم دارند بدون صرف وقت زیاد برای خار زدن ، الیاف براحتی داخل هم رفته و سطحی با عایق حرارتی مناسب ایجاد می كنند .

با رشد جمعیت نیاز روز افزون بشر به مواد اولیه مورد استفاده در صنایع مختلف روز به روز زیادتر می شود ، در این میان نیاز به الیاف مصنوعی نیز در میان جوامع بشری رشد روزافزونی را نشان می دهد . لذا بتدریج الیاف مصنوعی یا به صورت مخلوط با الیاف پشم در صنعت پتو جایگزین الیاف طبیعی گردید .

 


شرایط واردات و صادرات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی


 

از آنجایی كه به نظر می رسد صادرات و واردات مشخصی در خصوص پتوی ابریشمی در كشور انجام نمی شود ، شرایط خاصی برای واردات و صادرات پتوی ابریشمی در نظر گرفته نشده است .

شرایط واردات و صادرات پتوی پشمی :

حقوق ورودی هر كالا شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است . حقوق پایه طبق ماده ( 2 ) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمركی مالیات حق ثبت سفارش كالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از كالاهای وارداتی می باشد و معادل ٤% ارزش گمركی كالا تعیین می شود ،.

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی كه طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . با بررسی بر روی اطلاعات موجود در كتاب مقررات واردات و صادرات گمرك جمهوری اسلامی ایران ، حقوق ورودی محصولات طرح تعیین شد كه در جدول ( 3 ) ارائه شده است ، كه حقوق ورودی معادل ریالی هر كیلوگرم پتو به میزان ٢٠٠٠٠ ریال و یا ٩٥% ( هر كدام كه بیشتر باشد ) تعیین می گردد .

همچنین بر طبق قانون معافیت صادرات كالا و خدمات از پرداخت عوارض ، تصویب شده در تاریخ ٧٢/٢١/١٣٧٩ صادرات كالا و خدمات از پرداخت هر گونه عوارض معاف است و هیچ یك از وزارتخانه ها ، سازمان ها ، نهادها ، دستگاه های اجرایی ، شهرداری ها و شوراهای محلی كه بر طبق قوانین و مقرارت حق وضع و اخذ عوارض را دارند ، مجاز نیستند از كالاها و خدماتی كه صادر می شود عوارض اخذ نمایند .

در اوایل سال قرار بود بخش تجمیع عوارض مشمول همه محصولات نساجی بشود ، ولی به یکباره فقط شامل پوشاک گردید . چنانچه در قسمت های قبلی ذكر گردید ، تقاضایی برای پتوهای پشمی در دنیا وجود ندارد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی


 

کشور های عمده تولیدکننده پتوی ابریشمی عبارتند از : چین ، تایوان و کره جنوبی

کشور های عمده مصرف کننده پتوی ابریشمی عبارتند از : کشور های عربی و کشور های اروپایی

استاندارد های قابل توجه پتو ابریشمی و پشمی :

• نخ پنبه ای مورد مصرف در پتو : 2444

• پارچه روبان حاشیه پتو ( تاری و پودی ) و نحوه مصرف آن : 2585

• پتو - برچسب گذاری و نشانه گذاری : 6020

• پتو با بافت حلقوی - ویژگی ها : 6376

• ویژگی های نخ پنبه ای مورد مصرف در تار پتو : 2444

• ویژگی های نخ اكریلیكی مورد مصرف در پود پتو : 2445

• ویژگی های پتوی اكلیریكی : 2446

• ویژگیه ای پارجه روبان حاشیه پتو و نحوه مصرف آن : 2585

• اندازه گیری مشخصه های كار پتوهای برقی : 2834

• برچسب و نشانه گذاری پتو : 6020

• روش تست استاندارد برای ضخامت و تراكم پتو : ASTM C167-98

• روش تست استاندارد برای سنجش وزن واحد سطح جهت كنترل ساییدگی پتو : ASTM D 6475-06

• مشخصه كارایی استاندارد پتوی خانگی : ASTM D 5432-93

• پتوی اكلیریكی : KSA K 3715

 


کاربرد محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی


 

استفاده از منسوجات ابریشمی به دلیل خواص مطلوب آن روز به روز در حال افزایش می باشد . پتوی پشمی كه از جمله منسوجات پشمی می باشد ، علی رغم تولید محدود و خاص خود بیشتر به عنوان رو انداز و زیر انداز در رختخواب ها مورد استفاده قرار می گیرد . به علت قیمت بالای این كالا می توان از پتوی های با ابعاد كوچكتر به عنوان پارچه های تزئینی و لوكس در دكوراسیون منازل استفاده نمود .

امروزه پتو بسته به نوع مصرف می تواند به صورت پتوی یك نفره ، دو نفره ، نوجوان و كودك تولید گردد . انواع پتوهای پشمی یا مخلوط پشم با اكریلیك در طرح ها و سایزهای مختلف تولید می شوند ، كه به عنوان روانداز خصوصا در فصل سرما و مناطق سردسیر مورد استفاده قرار می گیرد .

 


فرایند تولید پتوی ابریشمی

 

چله پیچی

منظور از عمل چله پیچی عبارت است ، از پیچیدن تعداد معینی از نخ تار با طول مشخصی به صورت موازی روی نورد مخصوص چله پیچی یا اسنو بافندگی . در عمل چله پیچی ، نخ از روی بوبین ها باز شده و پس از عبور از قسمت های كشش دهنده و شانه بر روی نورد چله پیچی یا اسنو بافندگی بطور موازی پیچیده می شود .

عمل چله پیچی ممكن است به روش های مختلف انجام شود ، كه در مورد پتوبافی از چله پیچی بخشی استفاده می شود . در این مرحله نخ های تار كه به صورت بوبین می باشند ، در قفسه پشت چله گذاشته می شوند .

با توجه به ظرفیت قفسه در هر مرحله تقریباً حدود 200 رشته نخ دور تامبور دستگاه چله پیچی پیچیده می شود و این كار تكرار می شود تا سرنخ های روی تامبور با تعداد سر نخ مورد نیاز جهت عرض بافت برابر شود و سپس كلیه نخ های تار روی اسنوی ماشین بافندگی برگردانده می شود و اسنو در پشت ماشین بافندگی نصب می شود .

نكته بسیار مهم در چله پیچی نخ های ابریشم ، كنترل كشش وارد شده به نخ ها است ، چراكه در صورت وجود كشش بیش از اندازه ، میزان آسیب دیدن الیاف ابریشم و در نتیجه نخ پارگی افزایش می یابد . علاوه براین درصورت كشش نایكنواخت ، در مرحله بافندگی مشكل به وجود می آید .

بافندگی

برای تولید پتوی ، ماشین بافندگی باید مجهز به سیستم ژاكارد استفاده باشد ، تا امكان تولید طرح های مختلف با تكرار پورت پودی و تاری زیاد به وجود آید . مكانیزم پود گذاری مناسب برای تولید نخ های ظریف ، سیستم راپیری می باشد چراكه نخ پود را به صورت مثبت وارد دهنه بافت می كند و كمترین كشش را به آن وارد می كند .

بنابراین مناسبترین روش تولید پتوی ابریشمی ، استفاده از سیستم راپیری برای پودگذاری و استفاده از ژاكارد برای تشكیل دهنه برای ایجاد طرح های متنوع و پیچیده می باشد .

نخ تار كه در قسمت چله پیچی بر روی غلتك تار پیچیده می شود و در پشت ماشین بافندگی قرار می گیرد . نخ های تار از روی این غلتك باز شده و به سمت بالا كشیده می شود . نخ های تار به موازات یكدیگر از روی پل نخ تار عبور می كنند و بدین ترتیب جهت آنها تغییر پیدا كرده و درسطح ماشین افقی قرار می گیرد و نخ های تار به تناوب از زیر و یا از روی میله های تقسیم كننده عبور می كند ، سپس نخ های تار از داخل میل میلك های آویخته شده از وردها ، عبور می كند .

نخ های تار به تعداد مساوی از داخل دندانه های شانه عبور داده می شود . شانه بر روی دفتین نسب می گردد ، وظیفه دارد كه نخ های تار را به طور مساوی و یكنواخت در عرض پتو تقسیم كرده و نخ پودی را كه در داخل دهنه قرارمی گیرد به لبه پتو متصل كند .

نخ های تار توسط مكانیزم تشكیل دهنه و انتقال حركت به وردها ، دهنه را ایجاد می كند و نخ پود در داخل دهنه و در لابلای نخ های تار قرار می گیرد . تشكیل دهنه توسط مكانیزم های مختلفی مانند مكانیزم تشكیل دهنه بادامكی ، مكانیزم تشكیل دهنه دابی و مكانیزم تشكیل دهند ژاكارد انجام می شود . سپس پارچه بعد از عبور از روی پل پارچه ، بر روی غلتك پارچه پیچیده می شود .

با توجه به مناسب بودن و رواج روش پودگذاری راپیری به علت حذف مرحله ماسوره پیچی و سرعت بیشتر و ارتفاع دهنه كمتر و راحتی تغییر عرض ماشین بدون كاهش توان پودگذاری و از همه مهمتر سهولت و محدودیت بسیار كم در انتخاب پود از نظر رنگ بندی پودی در پتو و همچنین تنوع انتخاب پود از نظر نمره ، نخ ، عملاً انتخاب ماشین بافندگی با سیستم راپیری را الزامی می سازد .

در این نوع بافندگی ، از یك جسم سخت یا انعطاف پذیر ، به نام راپیر ، برای پودگذاری استفاده می كنند . راپیر حركت رفت و برگشت دارد . هنگام پودگذازی سر آن نخ پود را می گیرد و آن را در دهنه كار حمل می كند . پس از رسیدن به مقصد برای گرفتن پود بعدی بر می گردد تا یك سیكل كامل شود .

در صنعت پتو از ماشین بافندگی دوراپیری نرم استفاده می شود . در این نوع ماشین ها ، یك راپیر كه دهنده نامیده می شود ، نخ پود را در یك طرف ماشین بافندگی از آكومولاتور می گیرد و به وسط دهنه كار می برد و به راپیر دوم ، كه گیرنده نام دارد ، انتقال می دهد . راپیر گیرنده نخ پود را می كشد و به طرف دیگر ماشین می آورد .

ماشین دو راپیری می توانند از راپیر خشك و راپیر نرم یا الاستیك استفاده كنند . در ماشین های دارای راپیر نرم ، راپیر حالت تسمه ای دارد ، كه دور یك غلتك دوران كننده می پیچد . در مقایسه با ماشین های دوراپیری خشك ، این ماشین ها به فضای كمتری نیاز دارند و می توان عرض آنها را كمتر در نظر گرفت .

روش پودگذای در ماشین های بافندگی راپیری مورد استفاده در تولید پتو بدین صورت است ، كه ابتدا نخ پود توسط یك میله گیره از یك طرف وارد دهنه كار می شود و در وسط عرض ماشین به میله گیره دیگر تحویل داده می شود و از طرف دیگر دهنده خارج می شود و سپس دهنه بسته می شود و دفتین نخ پود را به لبه پتو می كوبد . به این روش پودگذاری ، روش دواس (Dewas ) گفته می شود .

تكمیل

پس از بافندگی ، پارچه تولید شده باید به منظور استفاده به عنوان پتو ، تكمیل شود . برخلاف پتوهای اكریلیكی و پشمی ، درصد كمتری از پتوهای ابریشمی به صورت پرزدار استفاده می شود . برای اینكه پتو پرداز شود ، لازم است توسط عملیات خارزنی ، الیاف نخ های پود را از نخ خارج نمود و به صورت پرز درآورد . برای این منظور دستگاهی به نام خارزنی ، وجود دارد كه باید پرز داركردن پتو را را با ظرافت بسیار انجام دهد .

بعد از عملیات خارزنی ، پتو وارد ماشین تكمیل می شود ، كه عملیات تایگر ، پولیش و كات به صورت متوالی در این ماشین انجام می گردد . در این مرحله در روی غلتك تایگر كه یك غلتك خاردار می باشد یكطرفه انجام می شود و پرزهای سطح پتو تقریباً شانه می شوند . سپس پتو از روی یك غلتك گرم عبور می نماید تا علاوه بر تثبیت حرارتی ، شفافیت نیز می یابند كه این مرحله پولیش نامیده می شود .

پس از این مرحله پتو وارد قسمت برش می شود در قسمت برش در اثر مكش هوا الیاف به صورت ایستاده در می آیند و در اثر عبور از میان یك تیغه مارپیچ دوار و یك تیغه تخت ثابت عمل برش روی الیاف سطح پتو انجام می شود و بدین طریق كلیه پرزهای سطح پتو هم سطح می شوند .

درصورتی كه پتو ، نیاز به خارزنی نداشته باشد ، پارچه تولید شده در مرحله بافندگی ، پس ار شستشو و تثبیت ملایم حرارتی ، مستقیم به مرحله منترل و برش ارسال می گردد .

كنترل ، برش ، لبه دوزی و بسته بندی

بعد از آماده شدن پتوی ابریشمی ، لازم است منسوج تهیه شده ، ابتدا كنترل و سپس برش داده شود . در این مرحله پتو از نظر كیفیت و درجه مرغوبیت تحت كنترل و بازبینی قرار می گیرد و عمل برش و تقسیم پتو به طول های مورد نظر انجام می شود .

در صورت وجود ضایعات در برخی قسمت ها ، از قطعات كوچكتر ، پتوهای كوچك تهیه می گردد . بعد از برش پارچه ها ، ابتدا كناره های آن زگزاك می شود تا كناره های آن ، ریشه ریشه نشود . سپس یك نوار به عرض 5 سانتی متر به دور تا دور پتو دوخته می شود .

همزمان با نواردوزی ، برچسب پتو نیز كه شامل نام كشور و كارخانه تولیدی و سایر مشخصات است ، كنار پتو دوخته می شود . آخرین مرحله تولید پتو ، بسته بندی آن است كه باید بر اساس نیاز مشتری و به بهترین شكل ممكن انجام شود .

 


تجهیزات مورد نیاز تولید پتوی پشمی ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی

 

• ماشین چله پیچی

• گره زنی

• بافندگی با عرض ٢/٢

• بافندگی با عرض ٢/٣

• دستگاه طراحی ژاكارد

• خارزنی

• تكمیل

• قیچی برش دوار

• چرخ زیگزاك دوزی

• چرخ دوردوزی

• ماشين بافندگی ژاكارد با عرض 240 سانتيمتر

• چله پيچي نخ تار

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پتوی ابریشمی 42 صفحه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پتوی پشمی 57 صفحه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پتو ابریشمی و پشمی با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool