طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Hydrophilic cotton2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پنبه هیدروفیل به آن نوع پنبه گویند که مدت زمان جذب آن بسیارکم بوده و بتواند آب و رطوبت را در خود نگه دارد. این محصول در عملیات پزشکی و بهداشتی مصرف می گردد و در بسته بندی های مختلف زیگزاگی طوماری ( لوله ای ) از ۵٠ تا ٢۵٠ گرمی به بازار عرضه می گردد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل


 

پنبه نه تنها از نظر صنعت نساجی ، بلکه از نظر غذایی نیز حائز اهمیت است . در میان پنج دانه روغنی مهم یعنی سویا ، آفتابگردان ، پنبه بادام زمینی و کلزا ، پنبه دانه در مقام دوم قرار دارد.

علت این امر ، آن است که پنبه دانه منبع بسیار خوبی از روغن و پروتئین است و متجاوز از یک قرن است که روغن آن به صورت خوراکی مصرف می شود و هیچ اثر زیان آوری مشاهده نشده است .

قابلیت شستشو ، دوام ، استحكام ( هنگام خشك و تر بودن ) ، قابلیت هدایت بخار آب ، دوام شیمیایی ، نرمی ، قابلیت انعطاف و سهولت آب رفتن یا تجمع اولیه از خصوصیات الیاف پنبه می باشد .

پنبه هیدروفیل به آن نوع پنبه گویند که مدت زمان جذب آن بسیارکم بوده و بتواند آب و رطوبت را در خود نگه دارد، این محصول در عملیات پزشکی و بهداشتی مصرف می گردد و در بسته بندی های مختلف زیگزاگی طوماری ( لوله ای ) از ۵٠ تا ٢۵٠ گرمی به بازار عرضه می گردد .

از نظر طول الیاف ، طول الیاف پنبه هیدروفیل می بایستی بین ١۴ و ۶ میلیمتر و بصورت یک توده یکنواخت باشد . این پنبه نبایستی دارای الیاف مواد دیگر که در اصطلاح به آن الیاف خارجی گویند باشد . توده پنبه می بایستی بی بو بوده و ضمن آنکه در لمس کردن نبایستی دارای صدا باشد .

بایستی دارای قابلیت ارتجاع بوده و درمقابل کشش مقاومت نماید . مقدار رطوبت مجاز موجود در پنبه هیدروفیل حدود ٨% و مقدار چربی ورزین آن نبایستی از ٣% تجاوز نماید .علاوه بر آن وجود مقدار مواد محلول موجود در پنبه تا ۵% مجاز بوده و بیشتر از این مقدار غیر مجاز است .

حداقل ٢٣ برابر وزن خود بتواند قابلیت جذب رطوبت داشته باشد و زمان جذب آب در آن حداکثر ده ثانیه باشد . خاکستر سولفوریک در پنبه هیدروفیل نباید از ۴% تجاوز نموده و سایر مواد شیمیایی از قبیل کلرور کلسیم ، سولفات و هیپوکلریت نباید درآن وجود داشته باشد .

همچنین واکنش آن در برابر نور با یک فلورسانس ضعیف بنفش مایل به قهوه ای با پیدایش چند تکه زرد می باشد ولی نباید فلورسانس آبی شدید داشته باشد . در برابر فنل فتالین و هلیانتین می بایست دارای واکنش خنثی باشد .

پنبه هیدروفیل نباید مواد رنگی اصلاح کننده داشته باشد ، زیرا پنبه های رنگی در موارد آرایشی مورد استفاده قرار نگرفته و علاوه بر آن پنبه هایی که دارای مواد رنگی می باشند ، جنبه تزئینی داشته و شامل این استاندارد نمی باشند و نباید آن را بنام پنبه هیدروفیل تولید و عرضه نمود .

روی بسته های پنبه هیدروفیل بایستی شماره پنبه ، وزن خالص ، نام و مشخصات کارخانه و جمله ( غیر استریل برای مصارف زخم بندی استفاده نفرمائید ) درج شود .

کاربرد پنبه هیدروفیل :

این محصول در عملیات پزشکی و بهداشتی مصرف می گردد و در عمل به دلیل خصوصیتی ازجمله جذب سریع آب و مایعات دارای نقش پر اهمیتی می باشد ، طوری که بدون آن انجام بسیاری از کارهای پزشکی و بهداشتی و آرایشی غیر ممکن است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل


 

پنبه هیدروفیل دارای استاندارد ملی بشماره ٢۵٨٠ می باشد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده پنبه هیدروفیل :

کشورهای انگلیس ، اسپانیا ، مجارستان ، فرانسه و روسیه ، در سال ٢٠٠٧ بیشترین واردات را داشته اند و جزو کشورهای مصرف کننده بشمار می آیند .

کشورهای صادرکننده این کالا در سال های ٢٠٠٢ تا ٢٠٠٧ مشخص شده است . آمار نشان می دهد که کشور آمریکا ، در سال ٢٠٠٧ ، بیشترین صادرات را داشته است . همچنین کشورهای اوگاندا ، تانزانیا ، پاکستان و ایتالیا نیز در این سال ، صادرات قابل توجهی داشته است و جزو کشورهای تولیدکننده بشمار می آید .

شرایط واردات و صادرات پنبه هیدروفیل :

با مراجعه به لوح فشرده صادرات و واردات ، برای این محصول کد تعرفه ای وجود ندارد ونیاز کشور از طریق تولید داخل تامین می گردد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل


 

پنبه از مهمترین محصولات کشاورزی است ، که علاوه بر تامین مواد اولیه صنایع نساجی و روغن کشی در اشتغال زائی بخش های کشاورزی ، صنعت و بازرگانی نقش مهمی ایفا می کند.

کمتر محصول کشاورزی از نظر قابلیت ایجاد ارزش افزوده و تنوع فرآورده ها ، یارای برابری با پنبه را دارد قبل از انقلاب اسلامی که دوران رونق پنبه بشمار می رفت تولید سالیانه پنبه حلاجی شده بطور متوسط ١۶۵ هزار تن بوده که حدود ۵٠ درصد آن به خارج صادر و باقیمانده در صنایع نساجی کشور مصرف می شد .

مدیران و کارشناسان صنایع نساجی معتقدند ایران از استعداد های فراوان و برتری های نسبی و پویا در صنعت نساجی برخوردار است. لذا باید از فرصت ها و ظرفیت های موجود برای بهبود کیفیت ، تنوع و حضور در بازارهای جهانی استفاده کرد .

 


فرایند تولید پنبه هیدروفیل

 

در نظام تولیدی پنبه هیدروفیل ، در دنیا انواع مختلفی وجود دارد که عبارتند از :

1- پنبه هیدروفیل غیر استریل

2- پنبه هیدروفیل استریل یا بهداشتی

3- پنبه هیدروفیل آرایشی

هر کدام از دسته های گفته شده خود به چندین نوع پنبه با استانداردهای مختلف تقسیم می گردند . از نظر کلی تولید پنبه هیدروفیل از ٢ قسمت تشکیل گردیده است :قسمت اول تهیه پنبه هیدروفیل طبق استاندارد تعیین شده و قسمت دوم تبدیل آن به پنبه استریل و یا پنبه بهداشتی می باشد .

آنچه مسلم است محصول نهائی قسمت اول پنبه هیدروفیل غیر استریل یعنی آنچه در حال حاضر در بازار موجود است تشکیل می دهد . در قسمت دوم چنانچه واحدی در نظر داشته باشد ، پنبه از انواع استریل ویا آرایشی تولید نماید نیاز به سرمایه گذاری جداگانه ای دارد .

تولید پروژه مورد بحث نیز پنبه هیدروفیل غیر استریل می باشد .بنابراین بطور خلاصه می توان بیان نمود که قسمت اول خط تولید انواع پنبه هیدروفیل مشابه بوده و تفاوتی با یکدیگر ندارند آنچه متفاوت است انتهای خط می باشد که بستگی به محصولی که نیاز می باشد تغییر می کند .

نظر به اینکه هدف اصلی طرح تولید پنبه هیدروفیل غیر استریل است لذا روش انتخابی فاقد قسمت استرلیزاسون بوده و فرآیند تولید به شرح زیر می باشد .

- حلاجی مقدماتی

در این قسمت پنبه خام از نوع ضایعات یا پنبه درجه دو را بعد از باز نمودن عدل در دستگاهی بنام ( دستگاه خاک گیر ) ریخته تا خاک و خاشاک آن گرفته و تقریبا تمیز شود .

- آبخور کردن پنبه

در این مرحله پنبه حاصل از مرحله اولی را داخل دستگاه گلاکوب می ریزند . دستگاه گلا کوب تشکیل شده است از یک استوانه فلزی مشبک از جنس استیل که پس از پر شدن از پنبه توسط دوش هایی که بالای آن قرار دارد ، آبگرم به آن اضافه نموده وآنگاه توسط دو بازوی دستگاه پنبه در داخل آب کوبیده می شود .

پس از کوبیده شدن پنبه بمیزان کافی وجذب آب لازم توسط جرثقیل بداخل دیگ پخت انتقال داده می شود . پنبه ای که در این مرحله است کیک نامیده می شود ، که وزن هر کیک در شرایطی که وارد دیگ پخت می شود بین ٢۵٠ تا ٣٠٠ کیلوگرم است .

- پخت وشستشو

بسته به ارتفاع دیگ پخت ٢ تا ٣ عدد کیک پنبه در داخل دیگ پخت قرار گرفته درب آن بسته می شود. پس از بستن دهانه در تانک تغذیه که از جنس استنلس استیل می باشد مواد کمکی و شیمیایی مورد نیاز که میزان آن بستگی به میزان پنبه دارد در دو مرحله به شرح زیر بداخل دیگ تزریق مینماید .

مرحله اول:

سه نوع ماده شیمیایی با درصدهای معین و دمای ۴٠ درجه سانتیگراد شامل سود کاستیک ٩٨ درصد به میزان ۵ درصد وزن کیک ها، صابون مخصوص ( نیکانیل ٩١٠ ) یا پلکافون به میزان ۴ درصد وزن کیک ها و ماده آدیواژبه میزان یک درصد. پس از تزریق مواد ، شیر بخار در داخل تانک تغذیه باز شده و حرارت محتویات دیگ به ١٢٠ درجه سانتیگراد رسیده و در این درجه ، تحت فشار ۴-٣٫۵ اتمسفر پنبه به مدت یک ساعت پخته می شود .

در اثر عملیات پخت چربی ها و رزین های موجود در پنبه از آن جدا می شود. پس از آن آب ٧٠ درجه به دیگ تزریق نموده و سپس تخلیه می گردد. انجام این امر موجب پایین آوردن درجه حرارت و شستشوی پنبه شده سپس با آب ۴٠ درجه و در مرحله بعدی با آب ٢٠ درجه سانتیگراد شستشو شده و بدین ترتیب ضمن تکمیل عملیات مرحله اول پنبه بطور کامل از چربی و رزین پاک می گردد.

مرحله دوم :

در این مرحله ابتدا آب ژاول با اکتیویته ١٢ به مقدار ١٢٫۵ درصد وزن کیک ها ، تیوسولفات به مقدار دو درصد وزن کیک ها و بالاخره اسید به میزان ٠٫۴ درصد وزن کیک ها به پنبه داخل دیگ اضافه می شود.

در ابتدا آب ژاول در داخل تانک تغذیه ریخته و به دیگ تزریق شده و بعد از آن تیوسولفات را در داخل تانک تغذیه حل وسپس به دیگ تزریق کرده و پس از گذشت تقریبا ده دقیقه دیگ تخلیه می گردد. بعد از آن اسید سولفوریک را به داخل دیگ تزریق نموده و بمدت ١۵ دقیقه پنبه در اسید نگه داشته و سپس تخلیه و برای تمیز نمودن کامل پنبه در دو مرتبه با آب معمولی آنرا شستشو می دهیم. پس اتمام این مرحله ، پنبه کاملا از ذرات مختلف تمیز گردیده و سفید می شود .

مرحله سوم :

که به آن آبگیری گویند کیک ها را ابتدا به قطعات کوچک و ریز تبدیل نموده و در داخل سانتریفیوژ ریخته و دوش آب سرد یا گرم بمدت ۵ دقیقه روی آن باز نموده و بوسیله گردش سانتریفیوژ پنبه آبگیری می گردد.

عملیات آبگیری بین ۵ تا ١٠ دقیقه بطول می انجامد. سپس الیاف پنبه بدست آمده از یگدیگر باز شده و توسط تونل حرارتی خشک می گردد . در مرحله بعدی پنبه ای که از تونل حرارتی خارج گردیده وارد دستگاه ولف شده و بوسیله آن الیاف پنبه از یکدیگر جدا گردیده و آماده انتقال به دستگاه حلاجی می گردد.

مرحله حلاجی نهایی یا کاردینگ مرحله ایست که پنبه ابتدا درون یک محفظه ریخته شده و بوسیله اتوماتیک توسط سوزن های دستگاه کاردینگ الیاف از یکدیگر جدا گردیده و سپس به اندازه لازم از غلتک های دستگاه گذشته بصورت نوار به قسمتی بنام زیگزاگ در دستگاه کاردینگ رسیده و در آنجا توسط دستگاه بسته بندی در بسته های مختلف مورد تقاضای مشتری بسته بندی می گردد.

لازم به گفتن است که بسته های مورد نیاز بازار بطور معمول به وزن یک صد گرم است لکن در وزنهای ۵٠ تا ٢۵٠ گرمی نیز بنا به درخواست مشتری می تواند بسته بندی شود .

مراحل عملیات تولید پنبه هیدروفیل به شرح زیر می باشد :

انبار مواد اولیه – خاک گیر – خیس کردن پنبه - پخت پنبه – تغذیه مواد به داخل دیگ – آبگیری – خشک کردن – باز کردن الیاف – حلاجی نهایی – بسته بندی – انبار محصول ساخته شده

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل

 

• دستگاه خاک گیر

• دستگاه بلوک

• دیگ پخت پنبه

• سانتریفیوژ

• خشک کن

• ولف

• دستگاه کاردینگ

• دستگاه زیگزاگ

• تانک تغذیه

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پنبه هیدروفیل

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پنبه هیدروفیل ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.