طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Waterproof fabric

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پارچه ضد آب نوعی پارچه می باشد ، که آب در آن نفوذ نکرده و در تولید انواع چادر های مسافرتی ، شلوار های بادگیر و ... دارای کاربرد می باشد.

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف


 

پارچه لایه ای نرمش پذیر است که از شبکه ای از نخ ها و یا الیاف طبیعی یا مصنوعی تشکیل شده است. که نوع نخ ها و یا الیاف و ساختار و نحوه قرار گیری آنها در کنار یکدیگر ساختمان پارچه و خصوصیات فیزیکی آن را بوجود می آورد .

پارچه را از روش های بافت تاری- پودی ، بافت حلقوی ( کش بافی یا قلاب بافی ) روش های بی بافت ، گره زدن تولید می شود. پارچه ها از نظر مواد بکار رفته انواع گوناگون دارند ، از جمله پنبه ای ( نخی ) پشمی، ابریشمی و ... انواع پارچه به شرح ذیل می باشد:

• چیت :

پارچه ی پنبه ای و نقش داری که بیشتر مزین به نقش گل های کوچک و بزرگ می باشد .

• چلوار :

پارچه ی پنبه ای سفید و آهار دار و بسیار پر مصرفی که از آن پیراهن و زیرجامه و ملحفه و روبالشی تهیه می شود .

• کرباس:

کرباس یا کرپاس ، پارچ هی پنبه ای سفید و درشت بافت که غالباً زنان و مردان روستایی از آن جامه می سازند و برای کفن نیز به کار می رود .

• متقال:

پارچه ی پنبه ای سفید شبیه به کرباس اما از آن لطیف تر .

• کتان:

پارچه ای که از الیاف ساق هی کتان ساخته می شود . کتان گیاه علفی یکسال های است دارای بر گهای سبز مات و ساقه ی متشکل از الیاف نرم و بلند .از این الیاف نخ کتانی هم به دست می آورند .

• مخمل:

پارچه ای نخی یا ابریشمی که یک روی آن صاف و روی دیگر دارای پرزهای لطیف و نزدیک به هم و به یک سو خوابیده است .

• حریر:

پارچه ی ابریشمی نازک وال ، تور، فاستونی .

• ململ:

نوعی پارچه ی نخی لطیف و نازک و سفید .

• ماهوت:

پارچه ای ضخیم تمام پشم ، نرم ، کمی براق ، با سطح پرز دارکریشه ( پارچه ی سبک نخی دارای گل های برجسته )

• کلوکه:

پارچه ی نخی که بیشتر برای چادر مشکی بکار م یرفت .

• کرپدوشین:

یا کربدوشین پارچه ای از خانواده ی کرپ که از ابریشم خام بافته می شد .

• آغبانو:

پارچه ای نازک و پنبه ای که بیشتر برای چارقد و چادر به مصرف می رسید .

• گاواردین:

نوعی پارچه ی معتبر و مرغوب انگلیسی که بیشتر به مصرف کت و شلوار مردانه می رسد .

• دبیت:

پارچه ای نخی که بیشتر آستر لباس و رویه ی لحاف می باشد .

• زربفت های یزد :

زربفت هایی که به دست زنان زردشتی یزد بافته می شد .

• شال های کشمیر:

این شال ها را به تقلید از شال های کشمیر با پشم شتر در کرمان می بافتند .

 


کاربرد پارچه ضد آب یا واترپروف


 

بررسی های به عمل آمده بیانگر آنست که از مهم ترین موارد مصرف و کاربرد های پارچه شمعی می توان به استفاده از این محصول برای تهیه چادر های مسافرتی و همچنین شلوار های بادگیر اشاره کرد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف :

983 پارچه های روکش شده با پی وی سی (P.V.C) ضد نفوذ آب

7648 پارچه های روکش شده با لاستیک یا پلاستیک - ثبات رنگ در برابر مالش خشک و مرطوب و ثبات رنگ

چاپ در برابر مالش – روش های آزمون

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف :

از بزرگترین کشور های تولیدکننده پارچه می توان به کشور چین اشاره نمود .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف


 

بررسی های صورت گرفته از مؤسسه پژوهش های وزارت بازرگانی و سازمان توسعه تجارت ایران ، بیانگر آن است که هیچ تعرفه خاصی برای این محصول در نظر گرفته نشده است و این محصول طی سال های اخیر تحت سایر انواع تعرفه مربوط به پارچه ها دارای مبادلات تجاری بوده است که البته میزان این ارقام قابل تفکیک به محصولات این گزارش نمی باشد . لذا با عنایت به آمار موجود و با در نظر گرفتن این نکته که این آمار قابل تفکیک به محصول مورد یررسی در این گزارش نمی باشد .

چنین در نظر می گیریم که برای پارچه شمعی تاکنون وارداتی صورت نپذیرفته است . بنابراین در مجموع می توان گفت که این محصول یعنی پارچه شمعی تا کنون در داخل کشور عرضه نگردیده است . کد ISIC مرتبط با محصول ١٧١١١۴٧٢ می باشد .

همچنین بررسی ها از مؤسسه پژوهش های وزارت بازرگانی و سازمان توسعه تجارت ایران بیانگر آن است که تعرفه مشخصی به محصول این طرح تخصیص داده نشده است و لذا نمیتوان آمار دقیقی جهت میزان صادرات این محصول با تکیه بر اطلاعات موجود در این سازمان ها به دست آورد .

اما از آنجایی که تولید این محصول تا کنون در داخل کشور صورت نپذیرفته است و تقاضای آن از طریق واردات تأمین گردیده است ، لذا منطقا صادراتی برای این محصول طی سال های گذشته صورت نگرفته است .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف


 

جهان امروز ، جهان تولید ، صادرات ، ارزش افزوده و جهان برترین های اقتصادی است. حتی سیاست را توانمندان اقتصادی رقم می زنند . طبق برنامه ریزی دولت یكی از مهمترین اهداف برنامه چهارم توسعه کشور و همچنین چشم انداز بیست ساله کشور حرکت به سمت صادرات غیر نفتی است .

در حال حاضر عمده صادرات ایران مربوط به صادرات کالاهای نفتی می باشد ، لذا برای رشد و گسترش صادرات غیر نفتی ، برنامه ریزی برای افزودن واحدهای جدید و همچنین استفاده بهینه از امكانات فعلی ، ضروری به نظر می رسد . اهمیت پارچه در جامعه به حدی است که نمی توانم فردی را یافت که از پارچه استفاده نكرده و یا صنعتی که در آن پارچه بكار نرفته باشد .

همچنین بیشتر مصارف استفاده از این نوع پارچه در چادر های مسافرتی است که آن نیزمصرف عام داشته و نیاز جامعه با گذشت زمان و افزایش جمعیت بیشتر شده و از جنبه استراتژیكی بیشتری بر خوردارخواه گردید.

 


فرایند تولید پارچه ضد آب یا واترپروف

 

فرایند تولید این محصول بدین شرح می باشد که ابتدا می بایست فرایند بافندگی توسط ماشین های بافندگی صورت پذیرد و سپس فرایند تکمیل محصولات نساجی صورت می پذیرد . تمام پارچه های نساجی پس از خروج از سالن بافندگی کم و بیش دارای مقادیری ناخالصی و عیوب می باشند.

لذا لازم است به منظور آماده کردن پارچه برای عملیات تکمیل اصلی آنرا تحت عملیات مقدمات تکمیل قرار داد. مانند توزین و متراژ پارچه ، کنترل عیوب پارچه ، گره گیری ، رفوگری و گرفتن ناخالصی ها بخصوص در مورد پارچه های پشمی که دارای ناخالصی های سلولزی و خرده چوب و ... می باشد .

عملیات و کارهای تکمیل در نساجی برای افزایش نرمی زیردست ، درخشندگی و بطور کلی افزایش مرغوبیت پارچه می باشد. عملیات تکمیل بستگی به چند عامل مهم دارد که عبارتند از:

نوع الیاف ، ویژگی فیزیکی الیاف ، قابلیت جذب مواد گوناگون شیمیایی ، حساسیت الیاف نسبت به مواد تکمیل ، عملیات تکمیل در مجاورت رطوبت ، دما و فشار .

• روش های مکانیکی:

مانند تراش پارچه ، خار زدن ، اطو کردن ، پرس کردن و. ...

• روش های شیمیایی:

مانند تکمیل رزین ، سفید کردن و مقاوم کردن پارچه در برابر آتش و غیره. در این روش معمولا در اثر فعل و انفعالات شیمیایی حاصل بین لیف و ماده شیمیایی مصرف شده عمل تکمیل بدست می آید و یا اینکه ماده شیمیایی مصرف شده در اثر رسوب کردن و یا اضافه شدن در روی پارچه ، باعث تغییر در خواص پارچه می شود ، مانند آهار دادن پارچه پنبه ای با محلول مواد پلیمری .

• روش های مکانیکی- شیمیایی:

در این حالت از روش های مکانیکی و شیمیایی بطور توام بهره گرفته می شود ، مانند بشور و بپوش کردن پارچه و یا تثبیت حرارتی پارچه .

تکمیل ضد آب پارچه

تکمیل ضد آب و دور کننده آب تکمیل ضد آب پارچه به دو صورت امکان پذیر می باشد .

1- پوشش کل سطح پارچه توسط مواد هیدروفوب ( موادی که آب را به خود جذب نمی کنند) است ، به نحوی که تمام منافذ پارچه مسدود گردد. این روش تکمیل ضد آب نام دارد . پارچه با کاربردهای خیمه و چادر ماشین با این روش تکمیل می گردد .

2- الیاف و یا نخ از مواد ضد آب پوشیده می شوند ، به این ترتیب فضای بین نخ ها در پارچه کاملا باز می ماند و امکان انتقال هوا وجود دارد. این روش تکمیل دور کننده آب نام دارد و بیشتر پارچه های لباس مثل بارانی ، لباس ورزشی و کاربردهای مشابه با این روش تکمیل ضد آب می گردند.

بعضی از مواد ضد آب و دور کننده آب عبارتند از: مواد هیدرولیز کننده نمک های زیرکونیوم ، استره کردن سطح الیاف با اسیدهای چرب ، استفاده از رزین های هیدروفوب مثل رزین کاربومید ، Paraf fion ،Permel و غیره ترکیبات آلی سیلیکونی و اسیدهای چرب کمپلکس گرم .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف

 

دستگاه چله کشی :

دستگاهی است که تعداد محدودی از دوگ های نخ در آن چیده شده و حدود ۵٠٠ تا ۶٠٠ سر نخ را روی یك بیم ( قرقره ) جمع می کند که با توجه به تعداد سر نخ مورد نیاز درپارچه ، تعداد بیم ها محاسبه و در نظر می شود .

دستگاه آهار :

پس از آنكه بیم ها تهیه شد در قفسه مخصوص خود و در پشت ماشین آهار قرار می گیرد و آلیه نخ ها روی مین ، پس از عبور از حوضچه حاوی مواد آهار، فشرده شده تا آهار مازاد خارج گردیده و سپس از سیلندرهای داغ عبور کرده و پس از خشك شدن بر روی چله بافندگی جمع می گردند . از آنجائی که تولید دو دستگاه چله کشی و آهار در داخل کشور انجام نمی گیرد بالاجبار منبع تهیه این دو ماشین ، ازخارج کشور می باشد .

بافندگی :

چله بافندگی پس از طراحی یعنی تعیین نمودن چگونگی عبورنخ از میلمیك و رده ای مختلف بر روی ماشین بافندگی سوار می گردد .

ماشین آلات بافندگی :

در حال حاضر در کشور، هیچ نوع ماشین بافندگی تولید نمی شود و تنها مونتاژ آن در ایران انجام می گیرد .دو کارخانه در زمینه مونتاژ ماشین آلات بافندگی فعالیت می نمایند :

کارخانه الغدیر یزد ( سهامی عام، وابسته به وزارت صنایع ) که مونتاژ کننده ماشین های سولزر سوئیس می باشد و تهیه کاتولوگ و کتاب از کارخانه مزبور مستلزم اجازه از سوی وزارت صنایع می باشد .

کارخانه وشینه بافت نوین که مونتاژ کننده ماشین های بافندگی شرکت sibetext روسیه می باشد .

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پارچه ضد آب یا واتر پروف

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پارچه ضد آب یا واترپروف با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.