ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
زیپ ها در سه نوع پلاستیکی ، استخوانی و فلزی و معمولا به صورت یکسره ساخته می شوند و سپس در اندازه های مختلف بریده و پس از نصب اجزاء لازم بر حسب نوع مصرف به بازار عرضه می گردند .
عمدتا زیپ ها از دو نوع فلزی و پلاستیکی توام با نوار بافته شده از نخ پنبه ای یا نخ مخلوط با الیاف مصنوعی ( مانند نایلون و پلی استر ) یا الیاف مصنوعی صد در صد تهیه می شود .
در نوع اول از آلیاژ برنج و آلومینیوم و مس برای ساخت دندانه استفاده می شود و در نوع دوم از فیلامنت نایلون یا پلی پروپلین برای ساخت دندانه بهره گیری می شود . جنس زیپ بسته به نوع مصرف آن و قیمت تمام شده ی محصول انتخاب می گردد .
1 – زیپ استخوان :
در این نوع زیپ از منو فیلامنت پلی پروپیلن برای ساخت دندانه استفاده می گردد . علیرقم پایین بودن قیمت مواد اولیه به دلیل کاهش مؤثر تولید در این روش قیمت تمام شده نسبتا بالاست و این زیپ معمولا گرانترین نوع زیپ است و مورد مصرف بیشتر برای کاپشن و بادگیرهای زمستانی دارد .
2 – زیپ فلزی :
مواد اولیه این نوع زیپ برنج ، مس و یا آلومینیم و نیکل می باشد . خط تولید زیپ فلزی طولانی و طبعا قیمت تمام شده بالاتراست . اصولا ماشین آلات خط تولید این نوع زیپ با زیپ پلاستیکی پس از مرحله ی نوار بافی کاملا متفاوت است .
3 – زیپ نایلونی :
به دلیل مصرف عام بخصوص برای البسه از یک طرف و خط تولید نسبتا کوتاه تر و بالمحال قیمت تمام شده پایین به عنوان طرح قابل اجرا در چارچوب صنایع کوچک جا دارد .
در واحدهای بزرگ زیپ سازی بافت نوار کناره با استفاده از نخ خریداری شده از ریسندگی و همچنین قالب سازی انواع و سایز متفاوت کشور بست ها و ساخت این قطعات در خود واحد انجام می شود که این باعث بالا رفتن قابل توجه سرمایه گذاری طرح از یک طرف و استفاده از تخصص های مختلف از طرف دیگر می گردد .
به علت ممنوعیت فعلی واردات با توجه به بازار رو به رشد مصرف زیپ کمبودهای قابل توجهی در سالهای آینده ی موجود خواهد بود که می بایست با احداث چنین صنایعی مرتفع گردد . احداث واحدهای جدید صنعتی علاوه بر رفع نیازهای مصرفی کشور شرایط صادراتی محصولی را به همرا نیز داشته باشد .
زیپ برای دوخت موقت دو قسمت البسه یا کفش بکار می رود . این مورد به خصوص در کاپشن و کفش ، کیف و .... حائز اهمیت است . به طوری که در برخی موارد همچون باگیر ، کیف و .... نمی توان کالای جایگزینی برای آن تعریف کرد . از این رو یکی از عمده مصرف کنندگان این کالا کارخانجات تولید پوشاک می باشد . همچنین با توجه به مصرفی بودن و طول عمر کم زیپ و نیاز به تعویض مجدد هر چند ماه یکبار آن ، مشخص می شود که به چه میزان در خواست انواع زیپ بالاست .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع زیپ :
شماره استاندارد عنوان استاندارد
1233 زیپ های فلزی و پلاستیکی
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع زیپ :
کشورهای عمده تولید کننده زیپ عبارتند از : امارات ، چین ، ترکیه ، ایتالیا ، کره جنوبی
کشورهای عمده مصرف کننده زیپ عبارتند از : کانادا ، گرجستان ، آلمان ، ترکیه ، چین ، کره جنوبی ، ایتالیا
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی شامل ورود کالا موکول به موافقت وزارت بازرگانی و دارا بودن شرایط موجود در آیین نامه های گمرکی می باشد . بررسی کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی در سال 1387 ، نشان می دهد واردات و صادرات زیپ ، آیین و مقررات ویژه ای ندارد .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع زیپ :
از زیپ در تولید انواع پوشاک مردانه ، زنانه و بچه گانه به عنوان اجزای اصلی و تزئینات به کار می رود . بنابراین اهمیت آن در ردیف اجزای مختلف پوشاک نظیر دکمه ، نخ دوخت ، چاپ ، گلدوزی و..... است و نقش مؤثری در کیفیت و زیبایی پوشاک دارد .
روش های تولید این محصول نیز عمدتا یکسان بوده و فقط می تواند تفاوت هایی داشته باشد ، که می توان به دو روش تولید مکانیزه و اتوماتیک و تقسیم نمود که هر یک از عناوین فوق در زیر به اختصار تشریح می گردد .
1- نقش کارگر در این روش تنها کنترل ماشین آلات در خط تولید بوده و کلیه عملیات در فرایند تولید به صورت اتوماتیک و توسط ماشین انجام می گردد . به این ترتیب انجام عملیات از سرعت و کیفیت و ایمنی بالایی برخوردار است . ولی در عین حال سرمایه گذاری زیاد اشتغال زائی کم و هزینه ی تعمیر و نگهداری بالا از نکات نامطلوب این روش می باشد .
2- تولید نیمه اتوماتیک این محصول تلفیقی از روش مکانیزه و دستی بوده به طوریکه بخشی از عملیات در این روش توسط کارگران و درصدی نیز توسط ماشین مربوطه انجام می گیرد .
برای تهیه ی زیپ روش تولید بدین گونه می باشد ، که مواد اولیه را به نسبت نیاز از انبار مواد اولیه تهیه کرده و طبق نظر قسمت کنترل کیفیت مواد اولیه بررسی می گردد و توسط دستگاه ها عمل آوری شده و به اشکال مورد نظر تبدیل و عملیات مقاوم سازی و تزئین و رنگ انجام می گیرد .
سپس در ظرفی که دارای استاندارد مشخص است بسته بندی شده و برچسب کارخانه تولیدی به همراه مشخصات زیپ روی کارتن آن چسبانده خواهد شد . سپس در کارتن قرار گرفته و به سمت انبار هدایت می شود .
• فنر ساز
• دوخت فنر
• اتصال بست پایین
• دیگ رنگرزی
• خشک کن
• دستگاه برش
• اتصال بست بالا
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث واحد تولید انواع زیپ
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع زیپ ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.