طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام سال 1400 + کامفار

Raw silk fabric

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پارچه ابریشمی با استفاده از نخ های تار و پود ابریشمی خام بافته می شود و صمغ آن در مرحله پارچه و براساس رنگ آمیزی مورد نظر صورت می گیرد . از پارچه های ابریشمی اغلب در تهیه لباس های گران قیمت زنانه و مردانه مانند لباس های رسمی ، روسری ، شال ، کروات و جوراب ، انواع منسوجات خانگی نظیر پرده ، نوارهای تزیینی در پرده ها و رومبلی ها ، رومیزی ، فرش و .... استفاده می شود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام


 

این نوع پارچه با استفاده از نخ های تار و پود ابریشمی خام بافته می شود و صمغ آن در مرحله پارچه و براساس رنگ آمیزی مورد نظر صورت می گیرد . انواع پارچه هایی که در این دسته تولید می شوند عبارت است از :

هابوتائیی ، ابریشم قرمز ، شی اوز ، ابریشم دران ، پانگی ، ابریشم بافت بریدج ، جی فون ، نینون ، کرپ ابریشم ، کرپ صاف ، کرپ دوشین ، کرپ ساتین ، کرپ ژرژت ، ارگاندی ، کن چو ، یس تونگ ، فوجی ، شاو رو می باشد .

پارچه بوتائی یکی از پارچه های مهم و پر مصرف در ژاپن است . در حال حاضر این نوع پارچه ابریشمی در عرض های کم و زیاد و در انواع نرم و براق بافته می شود . کاربرد این پارچه عمدتا در تولید روسری ، شال گردن ، آستری ، انواع لباس ها خصوصا کروات و کیمونو می باشد . این نوع پارچه در انواع راه راه ، گلدار و ساده تولید و از نظر وزن پارچه نیز به صورت سبک ، متوسط و سنگین تولید می شود .

پارچه ابریشم قرمز به صورت خام بافته می شوند و از 1 تا 2 نخ ابریشمی برای تار و 2 تا 3 نخ ابریشمی برای پود استفاد می شود . پس از صمغ گیری پارچه را به رنگ های سرخ و یا ساده دیگر رنگ آمیزی می کنند . این پارچه بیشتر برای آستری کاربرد دارد و از آنجایی که بیشتر به رنگ آمیزی می شود به نام ابریشم قرمز شناخته می شود .

پارچه ابریشمی شی اوز در واقع پارچه ابریشمی هابوتائی سنگین است . خواصی شی اوز با پارچه های هابوتائیی معمول فرق می کند . در پارچه شی اوز نخ تار از نخ پود سنگین تر است . ظرافت نخ تار در این نوع پارچه بین 100 تا 180 دنیر است . علاوه بر پارچه های ساده ، پارچه های بافت گلدار و نواری نیز بافته می شود . موارد مصرف این پارچه مشابه پارچه های هابوتائی است .

پارچه ابریشمی دران دارای بافت ساده می باشد و علاوه بر آنکه ظرافت نخ های تار و پود با یکدیگر برابر است ، تراکم تاری و پودی نیز یکسان است . این نوع پارچه ها به عنوان زمینه نقاشی های ژاپنی استفاده می شود . این نوع پارچه به صورت صمغ گیری نشده مصرف می شود .

پارچه پانگی از نوع پارچه های ظریف با بافت ساده است . پارچه پانگی دارای ظاهری کم رنگ می باشد . از آنجایی که رنگرزی این پارچه مشکل است معمولا با رنگ طبیعی خود مصرف می شود . کاربرد آن بیشتر در تهیه لباس های دخترانه و رومیزی ها و پرده است .

در پارچه ابریشمی بریدج ، دو نخ خام با ظرافت 18 دنیر در کنرهم به عنوان نخ تار و سه نخ خام با ظرافت 20 دنیر با هم به عنوان نخ پود استفاده می شود . بافت این نوع پارچه سرژه بوده و فقط در لباس های ژاپنی ها استفاده می شود .

پارچه ابریشمی جی فون از نوع پارچه های خام ظریف با بافت ساده است . برای تهیه این پارچه از نخ خام با ظرافت 28 تا 42 دنیر و با تاب 1400 تا 1600 تاب در متر به عنوان نخ تار و پود استفاده می شود . پارچه پس از بافت بدون صمغ گیری رنگرزی و چاپ می گردد . مصرف آن به عنوان توری ، شال گردن و پوشش های تزئینی تابستانه است .

در پارچه نینون از نخ چندلای 28 دنیر با 800 تا 1000 تاب در متر به عنوان نخ تار و پود استفاده می شود . پارچه نینون مشابه پارچه جی فون است با این تفاوت که پارچه نینون پس از بافت صمغ گیری می شود . پارچه نینون اغلب به صورت سفید به عنوان شال گردن و محصولات دکوراسیون استفاده می شود .

پارچه نینون به صورت عرض کم و چین دار است و در تهیه آن از نخ ریسیده شده استفاده می گردد . نخ های مصرفی می تواند دارای تاب Z ویا S باشند . پارچه پس از بافته شدن و صمغ زدایی در آب نیمه گرم مالش داده می شود ، تا پین های لازم ایجاد شود . از نظر وزنی پارچه در دو نوع سنگین و سبک بافته می شود .

بر اساس سلیقه های مصرف کنندگان در انواع مختلف چین داده شده و ساده و راه راه تولید می شود . این نوع پارچه ها در تولید لباس های زنانه و کیمونو کاربرد دارد . کرپ های نازک در انواع مختلف مثل کرپ هی توکش ، کرپ کنیشا ، کرپ کاهامپو ، کرپ یوزوار ، کرپ برودری دوزی شده ، کرپ کومیر ، وال ، کرپ کابدو و ... تولید می شوند .

پارچه کرپ صاف از نخ ابریشمی ظریف به عنوان نخ تار و با تراکم بالا بافته می شود . چین های این نوع کرپ ظریف می باشد و ظاهر آن تقریبا صاف به نظر می رسد . این پارچه در انواع رنگ های سفید و سایر رنگ های ساده و چاپ شده تولید می شود .

مصرف آن در تولید لباس های زنانه ، بلوز ، آستری و ... است . در پارچه کرپ دوشین تراکم تارها تا حدودی بیشتر از کرپ صاف است و چین های آن واضح تر و برجسته تر است .

این نوع پارچه کاربرد زیادی در تهیه لباس ، بلوز ، آستری ، شال گردن و دستکش های زنانه دارد . پارچه کرپ ساتین از نظر بافت مشابه ساتین معمولی است . اگر چه نخ های مورد استفاده در این کرپ همانند سایر کرپ ها است ولی ظاهری شبیه به ساتین دارد و چین های آن در یک روی پارچه بسیار ناچیز است و شبیه کرپ صاف می باشد . پشت و روی این پارچه دارای خواص ظاهری کاملا متفاوت است . مصرف آن برای لباس های زنانه مثل دامن و آستری می باشد .

پارچه کرپ ژورژت با استفاده از نخ تار و پود با تاب بالا بافته می شود . چین های آن بسیار ریز و شفافیت آن نیز نسبتا کم است . کاربرد آن در لباس های زنانه و بچه گانه ، روسری ، کلاه زنانه ، انواع تورها و لوازم تزئینی است .

پارچه ارگاندی با استفاده از الیاف خام ابریشمی با تاب کم بافته می شود . این نوع پارچه جز پارچه های صاف محسوب می شود و با استفاده از تثبیت سرسین بر روی پارچه رنگ آمیزی می گردد . این پارچه زیر دست زبری دارد و سبک وشفاف است . مصرف آن در تهیه لباس های تابستانه ، بلوزها و آستری لباس ها و کلاه زنانه است .

پارچه کن چو از نوع پارچه های سبک می باشد و با استفاده ازابریشم تاسار بافته می شود . پارچه پس از بافته شدن صمغ گیری می شود . تولید آن در رنگ های ساده و چاپی می باشد و مصرف آن در پوشاک زنانه و بچه گانه و آستر لباس ها می باشد .

پارچه پیس تونگ از انواع پارچه های صاف و موج دار می باشد و از ابریشم تاسار بافته می شود . زیردست این پارچه زبر است ولی در عین حال لطیف بوده و کاربرد آن در تولید انواع بلوز و لباس ورزشی و پرده است .

پارچه فوجی از نوع ساده است و از نخ های رشته شده ابریشمی در تار و پود استفاده می شود . پارچه فوق بسیار نرم می باشد و در تولید کیمونو و انواع آستری کاربرد دارد . پارچه فوق از نوع پارچه گاز ( GAZ) می باشد . این پارچه بسیار سبک و شفاف بوده و مصرف آن بیشتر در لباس های تابستانه کیمونوهای تابستانه و انواع پرده می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام


 

از پارچه های ابریشمی اغلب در تهیه لباس های گران قیمت زنانه و مردانه ( در کشورهای اسلامی به دلیل اعتقادات مذهبی استفاده از پارچه 100% ابریشم برای البسه مردانه استفاده نمی شود . ) مانند لباس های رسمی ، روسری ، شال ، کروات و جوراب ، انواع منسوجات خانگی نظیر پرده ، نوارهای تزیینی در پرده ها و رومبلی ها ، رومیزی ، فرش و .... استفاده می شود .

از کاربردهای صنعتی پارچه های تهیه شده از این لیف می توان به مواردی نظیر شابلون های چاپ و در مواردی که نیاز به عایق کاری الکتریکی است اشاره کرد . پارچه های ابریشمی به دلیل جذب آب بالا ، پوشاک مناسب در هوای گرم محسوب می شود و نیز به دلیل هدایت حرارتی ناچیز در هوای سرد بدن را گرم نگه می دارد .

پارچه های تهیه شده از الیاف ابریشم در خواصی نظیر نرمی و لطافت زیردست و قابلیت آویزش زیاد نسبت به بقیه لیاف دارای برتری است . نخ ابریشم همچنین برای بافت پارچه در گردبافی ، تخت بافی و حلقوی تاری نیز استفاده می شود . مهمترین مصرف پارچه های گردباف برای لباس های زنانه ، لباس های ورزشی و ژاکت است .

استاندارد های قابل توجه پارچه ابریشمی خام :

876  : پارچه های ابریشم طبیعی کلاقه ای چاپ باتیک

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام


 

بیش از 30 کشور در دنیا به تولید ابریشم می پردازند ، که از جمله مهم ترین آن ها چین ( 5/58% ) ، هند ( 15% ) و ژاپن ( 4/12 % ) می باشد .

10 کشور اول تولید کننده پیله ابریشم عبارتند از : چین ، هند ، ازبکستان ، برزیل ، ایران ، تایلند ، ویتنام ، کره ، رومانی ، ژاپن

کشور های عمده تولید کننده ابریشم : چین ، هند ، ایران

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام


 

بررسی آیین و مقررات صادرات و واردات کشور ، نشان دهنده عدم وجود شرایط خاص برای واردات این نوع پارچه می باشد ولی واردات و صادرات پیله ابریشم و نخ آن ، شرایط خاصی دارد که مهمترین آن ها عبارتند از :

1. ورود و صدور پیله ابریشم مشمول این فصل موکول به رعایت ماده 7 قانوندامپزشکی مصوب سال 1350 است .

2. ورود نخ ابریشم و نخ تابیده از آخال ابریشم جهت تولید نخ های جراحی به تشخیص وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است .

شرایط صادرات مشابه شرایط ذکر شده برای واردات است .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام

 

در سال های اخیر وجود الیاف مصنوعی و استفاده از آن ها در صنایع نساجی سبب شده بود ، تا توجه به الیاف طبیعی کمتر صورت پذیرد . با گذشت زمان و به دلیل برخی مشکلات ناشی از استفاده از الیاف مصنوعی ، توجه صنایع نساجی به الیاف طبیعی در حال افزایش است .

الیافی چون پشم ، پنبه و ابریشم به طور قابل توجه و به طور رقابتی با الیاف مصنوعی در صنعت نساجی مورد استفاده قرار می گیرد . در این میان به الیاف ابریشمی به دلیل خواص منحصر به فردشان توجه ویژه ای شده است . به علت تولید محدود این الیاف و تقاضای بالای مصرف این ماده ، قیمت این الیاف در مقایسه با الیاف طبیعی دیگر بسیار بالاتر می باشد .

از این رو توجه و سرمایه گذاری در بخش تولید ابریشم ، سبب می شود تا ارزش افزوده بالایی در تولید این الیاف ایجاد شود . از آنجایی که تولید این الیاف اغلب در مراکز روستایی صورت می پذیرد ، از این رو تولید و سرمایه گذاری در این بخش به طور غیر مستقیم سبب رونق پخش کشاورزی کشور نیز می گردد .

 


فرایند تولید پارچه ابریشمی خام

 

روش های عمده تولید پارچه ابریشمی به طور کلی به دو روش دستباف و غیردستباف تقسیم می شوند .

تولید پارچه های ابریشمی دستباف :

در بافت پارچه های ابریشمی از ماشین های بافندگی ماکویی مختلفی استفاده می شود . معمول ترین ماشین بافندگی در گذشته ، ماشین بافندگی دستی بوده است که در حال حاضر نیز جهت بافت پارچه های ابریشمی یا مخلوط ابریشمی در کارگاه های بسیار کوچک به کار می رود .

به طور کلی سرعت تولید یک ماشین بافندگی وابسته به طرح بافت و تراکم پارچه دارد . ولیکن سرعت تولید ماکویی دستی 15 تا 25 متر در روز می باشد و عرض پارچه تولیدی نیز بسیار کم است .

پارچه های تولیدی به این روش دارای ارزش هنری بوده و قیمت بالایی دارد . اجزای این ماشین ها ساده و شبیه به ماشین های بافندگی امروزی است . در بیشتر موارد نوع نخ مصرفی در این روش صمغ گیری و رنگرزی شده می باشد و پارچه تولید شده ، آماده مصرف می باشند .

در برخی از موارد پارچه های تولیدی از نخ ابریشمی صمغ گیری شده می باشند ، که پس از تولید به روش سنتی بر آن ها عملیات چاپ انجام می گیرد . از نخ ابریشمی در قلاب بافی و پارچه های گیپور نیز استفاده می شود ولیکن عمومیت ندارد .

پارچه های ابریشمی غیر دستباف :

در تولید این نوع پارچه ها عموما از ماشین های بافندگی ماکویی پیشرفته و اتوماتیک استفاده می شود . برای بافت پارچه های تاری پودی ماشین های پیشرفته زیادی طراحی و ساخته شده است . اما به دلیل حجم کم نخ ابریشمی در مقایسه با سایر الیاف ، برای این پارچه ها ماشین خاصی طراحی و ساخته نشده است .

ولیکن ماشین آلات طراحی شده برای بافت نخ های فیلامنتی را می توان با اندکی تغییر برای این نخ های ابریشمی نیز به کار گرفت . چرا که ابریشم به دلیل آنکه یک نوع لیف یکسره است تا حدودی مشابه نخ های فیلامنتی است . در حال حاضر از ماشین های بافندگی رپیری و جت هوا برای بافت پارچه ابریشمی استفاده می شود .

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پارچه ابریشمی خام

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پارچه ابریشمی خام با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.