طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Wick Oil Burners

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

فیتیله در اصطلاح نساجی به معنی پارچه های کرکی ( مو دار ) و نیز انواع فیتیله های نفت سوز اطلاق می گردد . این محصول در انواع وسایل حرارتی و روشنایی نفتی بکار می رود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز


 

فیتیله در اصطلاح نساجی به معنی پارچه های کرکی ( مو دار) و نیز انواع فیتیله های نفت سوز اطلاق می گردد . فیتیله ها به صورت دستی تولید می شدند ولی امروزه فیتیله های وسایل دستگاه های نفت سوز توسط دستگاه فیتیله باف ، بافته می شوند .

این محصول در انواع وسایل حرارتی و روشنایی نفتی بکار می رود . انواع فیتیله ها حدودا دارای چهارده نوع متفاوت می باشد ، ولی پرمصرف ترین آن چهارنوع است ، البته شیوه تولید مشابه می باشد و تنها از جهت ابعاد از یکدیگر متمایز می باشند .

کاربرد فیتیله وسایل نفت سوز :

از این محصول می توان در انواع وسایل حرارتی و روشنایی نفت سوز استفاده نمود . برای مثال در انواع علاء الدین ، چراغ های خوراک پزی ، سماور و گردسوز ها کاربرد دارد . این وسایل در گذشته نه چندان دور عمومیت داشته و هم اکنون نیز در فصول سرما مصرف زیادی دارند . به علاوه همچنان در شهرها و روستاهای زیادی از مایحتاج ضروری مردم به شمار می آید .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز


 

استانداردهای ذکر شده مطابق با استانداردهای جهانی بوده و کاملا قابل قبول و لازم الاجرا است که بدین شرح می باشد :

370 :  فتیله های نفت سوز

371  : فتیله های نفت سوز

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده فیتیله وسایل نفت سوز :

کشورهای عمده تولید کننده عبارتند از : چین و امارات متحده عربی

کشورهای مصرف کننده عبارتند از : آذربایجان و ارمنستان

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز :

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی شامل ورود و صادرات کالا موکول به موافقت وزارت بازرگانی و دارا بودن شرایط موجود در آیین نامه های گمرکی می باشد . بررسی کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی در سال 1387 ، نشان می دهد واردات و صادرات فیتیله وسایل نفت سوز ، آیین و مقررات ویژه ای ندارد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز


 

فیتیله در چراغ ها و بخاری های نفت سوز ، همچنین فندک و شمع و..... بکار می رود که در گذشته به منظور گرمایش ، روشنایی و پخت و پز منازل بسیار مورد توجه بود .

به طوری که در هر خانه ایرانی حداقل سه وسیله نفت سوز وجود داشت ، که نیاز به انواع فیتیله داشتند و کیفیت خدمات دهی آنها وابسته به کیفیت فیتیله مصرفی داشت . ولی امروزه ، اغلب خانه های ایرانی از تجهیزات گرمایشی ، پخت و پز و روشنایی گاز سوز استفاده می کنند که نیازی به فیتیله ندارند .

بنابراین جایگاه این محصول در کشور بسیار افت کرده است و اهمیت ویژه ای برای اکثر ایرانیان ندارد و با وجود منابع گاز در آینده هم برای آن افق روشنی برای آن متصور نیست .

 


فرایند تولید فیتیله وسایل نفت سوز

 

1- چند لاکنی :

در بعضی از کارگاه ها نخ های وارد شده به خط تولید در ماشین های چند لاکنی چند لا شده و به صورت بقچه در پشت ماشین بافندگی قرار می گیرد . در این مرحله نخ های یکسان برای استفاده به عنوان نخ تار چندلا شده و به اندازه لازم تاب داده می شوند .

2- چله پیچی :

نخ های تار را جهت باقت روی نورد پیچیده و آماده سوار شدن روی ماشین بافندگی می نمایند . در این حالت مرحله ی چله کشی حذف می شود .

3- بافندگی :

از در هم رفتن نخ های تار و پود تهیه می شود . با توجه به عرض های مختلف فیتیله های مورد نظر تنظیماتی روی ماشین های بافندگی انجام می شود .

4- برش :

فیتیله ها پس از خارجشدن از ماشین های بافندگی برش داده می شوند . دستگاه برش می تواند دستی و یا اتوماتیک باشد .

5- رنگ زنی :

در این مرحله به قسمت پایین فیتیله رنگ زده می شود . رنگ زنی به این صورت انجام می گیرد که فیتیله از لایه غلطک های آغشته به رنگ عبور کرده و فولارد می شود . فیتیله ها پس از رنگ زنی در هوای آزاد خشک می شوند .

6- پرس :

فیتیله های دستگاه پرس خشک و گرم از لایه غلطک های فشاردهنده ی گرم گذشته و اطو می شوند .

7- کنترل چشمی :

در این مرحله فیتیله ها از نظر یکنواختی بافت ، رنگ و سایر عیوبات ظاهری کنترل چشمی می شود .

8- بسته بندی :

در این مرحله فیتیله ها بسته بندی می شوند . فیتیله های علاء الدین به صورت تکی در داخل نایلون قرار گرفته و هر یک در داخل یک جعبه قرار داده می شوند . بعضی از فیتیله ها نیز به صورت متری بسته بندی می شوند .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز

 

• دستگاه نختاپ

• ماشین دوک پیچ

• ماشین چله کشی

• ماشین بافندگی

• ماشین برش

• ماشین غلتک ( اتو )

• رنگ کن

• دگمه زن

• چرخ خیاطی

• میز کار

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فیتیله وسایل نفت سوز

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید فیتیله وسایل نفت سوز ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روش های اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.