طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Spinning woolen fibers

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

الیاف های پشمی دارای طول مناسب برای سیستم کلفت ریسی بوده و براى تولید خامه قالى و پتو ، پارچه هاى رومبل ، تریکو ، لایى لباس هاى ضخیم مثل کت و ... مورد استفاده قرار مى گیرند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی


 

الیاف هایی که در سیستم پشمى مورد استفاده قرار مى گیرند داراى خصوصیات ویژه اى مى باشند ، که ما مى توانیم براساس نوع مصرف ، الیاف را تعیین نمائیم . خصوصیت این است که نوع الیاف ها داراى طول مناسب براى سیستم کلفت ریسى مى باشند .

الیاف مصنوعى مثل اکریلیک که براى مخلوط کردن با پشم مورد استفاده قرار مى گیرد و یا به تنهایى استفاده مى شود . داراى طولى نزدیک به طول الیاف پشم مورد استفاده باید باشد . در این سیستم پشمى که مورد استفاده قرار مى گیرد .

از آنجایى که محصول براى بافت هاى ضخیم و یا خامه قالى مورد استفاده باید قرارگیرد . پشم مورد استفاده از نوع ضخیم و ضخامت الیاف بیش از 36 میکرون مى باشد ، که پشم ایرانى داراى این خصوصیت مى باشند . الیافى که براى بازیابى استفاده مى شود از ضایعات کارخانجات نساجى مى باشند .

انواع نخ های ضایعاتى ، پارچه ضایعاتى ، دم قیچى و نخ هایى که از پشت پاک کنى فرش به دست مى آید .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی


 

محصول نخ هاى نمره 5 /2 تا 5 متریک مى باشد ، که براى تولید خامه قالى و پتو، پارچه هاى رومبل ، تریکو ، لایى لباس هاى ضخیم مثل کت و ... مورد استفاده قرار مى گیرد . براى تهیه پتوهاى مرغوب مثل پتوى مورد استفاده در هواپیما از نوع پشم مرغوب که میکرو ن آن ها کمتر از25 مى باشد مورد استفاده قرار مى گیرد. اما براى خامه قالى از پشم هاى ضخیم مورد استفاده قرار مى دهند .

نخ هاى تولیدى داراى تاب در متر حدود 140 تا 180 مى باشند ( T.P.M = 140 – 180 ) محصول ممکن است به صورت بوبین و یا به صورت بقچه هاى 5/4 کیلوگرم باشند که براى خامه قالى مى باشد . کلاف ها یا به صورت رنگى مى باشد و یا به صورت طبیعى که شیرى رنگ مى باشد به فروش مى رسد .

آن هایى که رنگى مى باشند که توسط کارخانه رنگرزى گردیده که براى بافت قالى ( فرش دستبافت ) مورد استفاده قرار مى گیرد ولى کلاف هایی که رنگى نباشند توسط بافندگان فرش و یا کارگاه های رنگرزى براساس سفارش رنگرزى مى کنند که معمولاً رنگ طبیعى هم استفاده مى کنند .

بوبین هایى که براى پود پتو مى باشند رنگى هستند در ماشین بافندگى درحین بافت پتو بعنوان پود مصرف مى گردد . این پودها معمولاً اکریلیک مى باشند . وقتى که خار زده شود به علت تاب کم سر الیاف بیرون آمده و شکل پتو را به خود مى گیرد و یا براى تریکو بافى و پارچه هاى ضخیم که مورد استفاده خاصى دارند تولید می گردد . در بافت پتوهاى پشمى و زیراندازه ها ساده کاربرد فراوان دارد و به علت مناسب بودن قیمت تمام شده تقاضا براى آن همیشه وجود دارد .

محصول تولید شده بیشتر جهت پتو و قالى هاى کم ارزش مورد مصرف قرار مى گیرد ، زیرا با داشتن مقدار الیاف ضایعاتى نخ حاصل کیفیت متوسط دارد و براى بافت در فرش هاى گران قیمت کمتر مورد استفاده قرار می گیرد ، اما در بافت پتوهاى پشمى و زیراندازه ها ساده کاربرد فراوان دارد و به علت مناسب بودن قیمت تمام شده تقاضا براى آن همیشه وجود دارد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده الیاف پشمی :

کشورهای مصرف کننده : پاکستان – افغانستان – چین – هند – ترکمنستان – ترکیه – آذربایجان - امارات متحده عربی

کشورهای تولید کننده : نیوزیلند – عمان – اروگوئه – استرالیا – عراق – انگلستان

 


فرایند ریسندگی الیاف پشمی


 

ابتدا الیاف به صورت عدل و یا ضایعات واردکارخانه مى گردد . بستگى به نوع پارتى دارد که اگر خامه قالى تولید کنند و یا اینکه نخ پود پتو و یا تریکو و اسپرتى . در اولین مرحله اگر پشم باشد عمل سورت کردن انجام مى شود ، یعنى پشم هاى رنگى را از الیاف جدا مى کنند . اگر چه پشم شسته شده مى باشد ولى عملیات گردگیرى صورت مى گیرد. پس :

مرحله اول: گردگیرى

در این مرحله الیاف را از ماشین گردگیرى عبور مى دهند این ماشین با زننده هاى خود الیاف را باز مى کند و باعث مى شود ، که گرد و خاک و شن و ماسه و غیره از الیاف جدا گر دد . بعد از اینکه گردگیرى صورت گرفت ، عمل حلاجى صورت مى گیرد . این کار توسط ماشین ولف انجام مى شود. ولى اگر ضایعات باشد ابتدا الیاف بازیافت مى شود بعد عمل بعدى صورت مى گیرد .

مرحله دوم: حلاجى

ابتدا مرحله روغن زنى باید روى الیاف صورت بگیرد . به ازاى هر 100 کیلوگرم الیاف به مقدار 3 کیلوگرم روغن ریسندگى احتیاج مى باشد که این روغن تحت عنوان روغن حل شونده توسط شرکت ملى نفت ایران تولید مى شود .

هر سه کیلوگرم روغن با 100 لیتر آب مخلوط می شود و سپس به صورت اسپرى روى الیاف پاشیده مى شود و حدود یک الى دو ساعت به آن زمان داده مى شود تا آب و روغن جذب لیف شود . این عمل باعث مى شود که درگیرى بین الیاف و همچنین درگیرى بین الیاف و المآن هاى ماشین آلات ریسندگى کاهش پیداکند.

سپس الیاف به صورت ساندویچى یعنى توسط کارگر روى حصیر تغذیه ماشین ولف قرار مى دهند و الیاف خوب زده مى شود و الیاف باز می گردد و تا حدود الیاف مخلوط مى گردد . به علت اینکه الیاف باز شده داراى حجم زیادى است ، به همین خاطر این ماشین مى تواند 360 درجه در اطراف خودش دور بزند20 % . ضایعات نیز در این مرحله اضافه مى کنند .

مرحله سوم: تولید نیم چه

در این مرحله الیاف حلاجى شده در پشت ماشین کاردینگ ( کریمپل ) انبار می شود ، به عبارتى پارتى گیرى تمام شده است حال به الیاف آب و روغن مى زنند .

بدلیل اینکه اگر الیاف خشک از ماشین کریمپل عبورکند پارگى الیاف بالارفته و ضایعات افزایش مى یابد به همین دلیل آب روغن به الیاف مى زنند تا براحتى از خارهاى سیلندرهاى خاردار عبورکرده و پاره نشوند و الیاف حالت فرم بخود بگیرد .

اگر روش هاى ریسندگى در زمان هاى بسیار دور نگاه کنیم تفاوت چندانى در اصول کلى مشاهده نمى گردد . فقط ابزارها تکامل پیداکرده و سرعت تولید زیادتر شده است .

عملیات زیر درحین ریسندگى انجام مى شود :

الف - بازکردن و تمیز کردن و یکنواخت کردن الیاف

ب- کشش دادن الیاف

ج- تاب دادن تبدیل به نخ

از جمله سیستم هاى متداول در ریسندگى ، ریسندگى پشمى Wool spinning مى باشد ، که نخ های ضخیم تولید می شود که معمولاً براى خامه قالى و یا پود پتو مورد استفاده قرار مى گیرد . بستگى به نوع مصرف نوع الیاف تعیین می گردد . براى خامه قالى از پشم استفاده مى شود ، ولى براى پود پتو معمولاً اکریلیک مورداستفاده قرار مى گیرد .

تمام ماشین آلات این سیستم در داخل کشور ساخته مى شود . ماشین هاى اصلى این سیستم گردگیر، ولف ، کرمپل ، رینگ کلفت ریسى ، بوبین پیچ ، دولاتاب و کلاف پیچ و دستگاه پرس کلاف ، سانتریفوژ - کلاف رنگ کن و خشک کن مى باشد . کارخانجات کاویانى در تهران ، شیرزاد در خیابان انوشیروان اصفهان - و چند سازنده در خیابان کهن دژ اصفهان .

الیاف روغن زده شده روى باسکول ماشین کرمپل قرار داده مى شود این ماشین داراى تغذیه اتوماتیک مى باشد یعنى در زمان هاى مساوى مقدار الیاف مساوى از نظر وزنى تغذیه مى کند تا اینکه تار عنکبوتى و نیم چه یکنواختى به دست بیاید .

این ماشین الیاف را :

الف- بازمى کند

ب- تمیز

ج- موازى

د- مخلوط

ه - الیاف کوتاه راخارج مى کند

ز- تهیه تارعنکبوت

ج- تولید نیم چه نخهایى که روى بسته ها پیچیده شده است .

مرحله چهارم

نیم چه نخ های تولیدى روى بوبین هاى چوبى در 8 ردیف تهیه شده . این بوبین بوسیله ماشین رینگ کلفت ریسى تبدیل به نخ 5/2 تا 5 متریک مى گردد . بستگى به سفارش دارد که چه نمره اى تنظیم گردد .

ماشین رینگ کشش نمى دهد فقط تاب مى دهد . نمره نخ را در ماشین کرمپل تنظیم می کنند . این بوبین هاى رینگ را بوسیله ماشین فاخ تبدیل به بسته هاى نخ مى کنند .

مرحله پنجم

اگر براى خامه قالى باشد بوسیله ماشین کلاف پیچ تبدیل به کلاف و سپس به وسیله دستگاه پرس هر 9 کلاف نیم کیلوئى تبدیل به بوقچه 5/4 کیلو مى شود . و از آنجا به انبار محصول منتقل مى گردد .

ولى اگر براى پتو باشد ابتدا در فاخ ماشین تبدیل به بوبین نخ و سپس دولاتابى و مجدداً بوسیله بوبین پیچ ، بوبین پیچى مى شود. به صورت بسته هاى نخ 4 کیلوگرمى در مى آید . لازم به توضیح مى باشد که نخ های اسپرتى رنگرزى نمی گردند .

که معمولآً الیاف آن بعنوان دم جارویى و یا کناره هاى پتو و تریکویى بافته شده مى باشد .

- رنگرزى
بستگى دارد چه نوع ماشین رنگرزى انتخاب کرده بهترین ماشین که براى رنگرزى پیشنهاد مى گردد کلاف رنگ کنى مى باشد. بعد از اینکه نخ دولا تبدیل به کلاف شد مى توانیم عملیات رنگرزى را انجام دهیم .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی

 

• بازیافت

• ولف

• گردگیر

• کرمپل

• رینگ

• بوبین پیچ

• دولاتاب

• کلاف پیچ

• پرس بقچه

• پاتیل رنگرزی

• سانتریفوژ

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث واحد ریسندگی الیاف پشمی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ریسندگی الیاف پشمی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.