جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

الیاف چای

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید الیاف از چای سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید الیاف از چای را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

الیاف چای به طور طبیعی ضد باکتری ، مقاوم در برابر بو ، جاذب رطوبت و تنفس است . عامل ضد باکتری چای سبز طبیعی به طور یکسان در الیاف چای توزیع شده است . این الیاف در صنعت پوشاک جهت تولید پیراهن ها ، ژاکت ها و کفش ها دارای کاربرد می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای


 

امروزه با بهره گیری از تکنولوژی های روز تلاش برای استخراج الیاف از هر چیزی در حال انجام است . یکی از این تلاش ها در راستای استخراج الیاف از برگ سبز چای می باشد که در واقع تکنولوژی استخراج آن ، تکنولوژی کاملا جدیدی می باشد .

در یک پژوهش جدید الیاف رشد یافته در خمره های چای برای تولید نوع جدیدی از ماده برای صنعت پوشاک مورد استفاده قرار گرفته اند . این ماده جدیدی که بافتی شبیه به چرم داشته و در عین حال فوق العاده سبک تر از چرم است ، تاکنون در بافت پیراهن ها ، ژاکت ها و حتی کفش ها مورد استفاده قرار گرفته است .

این الیاف وقتی خشک شوند ، شفاف و شبیه به پاپیروس هستند ، اما می توان با افزودن رنگ و قالب گیری از آنها ، الیاف و پارچه ها و منسوجات مختلفی تولید کرد .
الیاف مورد استفاده در صنعت نساجی را می توان به دو دسته ی کاملا متمایز تقسیم کرد :

1- الیاف طبیعی

2- الیاف مصنوعی

هریک از این دو طبقه به گروه های فرعی دیگری تقسیم می شوند . الیاف طبیعی مثل پشم و پنبه الیافی هستند که به طور طبیعی در طبیعت و جود دارند . الیاف طبیعی خود به سه دسته الیاف گیاهی و حیوانی و معدنی تقسیم می شود . الیاف حیوانی خود شامل دو دسته مویی و ابریشمی است .

الیاف مصنوعی الیافی هستند که به طور مستقل وجود ندارند و با استفاده از مواد خام اولیه یا سایرمواد شیمیایی و با بکار بردن روش های صنعتی ساخته و تهیه می شود .

الیاف نساجی به دو دسته متایز کوتاه ( غیر مداوم ) و بلند ( مداوم یا فیلامنت ) تقسیم می شوند . ابریشم تنها لیف طبیعی است که به صورت فیلامنت وجود دارد . الیاف مصنوعی اغلب فیلامنت هستند که طول آنها ممکن است به صدها یا هزاران متر برسد .

الیاف مصنوعی بر حسب ماده ی تشکیل دهنده شان به دو گروه فرعی متمایز از یکدیگر تقسیم می شوند :

1- الیاف بازیافته

2 – الیاف ترکیبی

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای


 

الیاف چای به طور طبیعی ضد باکتری ، مقاوم در برابر بو ، جاذب رطوبت و تنفس است . عامل ضد باکتری چای سبز طبیعی به طور یکسان در الیاف چای توزیع شده است ، بنابراین می تواند پس از تماس طولانی پوست بدن انسان ، میکروسیرکولاسیون از بدن انسان را بهبود بخشد . این در حالیست که پارچه ساخته شده به وسیله الیافاز چای ، خاصیت ضد تابش و ضد ماوراء بنفش دارد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای :

از کشورهای عمده تولیدکننده این محصول می توان به کشور چین ، ژاپن ، مالاوی و انگلستان اشاره کرد . البته تلاش هایی در این زمینه در کشورهایی مانند آمریکا و ترکیه انجام گرفته است .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای


 

شرایط واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای ورود موکول به رعایت ماده 11 قانون حفظ نباتات مصوب سال 1346 می باشد .

شرایط صادرات مطابق کتابچه صادرات و واردات که هر ساله توسط وزارت بازرگانی بر اساس آخرین تصویب نامه هیئت وزیران منتشر می شود ، شرایط ویژه ای برای صادرات این محصول لحاظ نشده است .

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید الیاف از چای :

این نوع الیاف از رنگدانه های چای و در واقع از رسوبات چای حاصل می شود و از آنجا که تولید الیاف های رنگی با اهمیت تلقی می شود ، لذا در دنیا امروز لزوم تولید الیاف از چای در کنار الیاف طبیعی احساس می گردد .

 


فرایند تولید الیاف از چای

 

در ابتدا اگر برای فرآیند تولید الیاف از چای برای هر برگ سبز چای بخواهیم توضیح دهیم ، باید بگوییم که برگ سبز چای در طی فرآیندی به همراه 225/0 میلی گرم اسید سولفوریک جوشانده شده و سپس در دمای 130 درجه سانتی گراد و به مدت 2 ساعت به همراه 313/0 میلی گرم هیدرو کسید سدیم آب پز شده تا بتوان طی مراحل بعدی به الیاف تبدیل شود .

ماده اولیه

1. خشک کن

2. کشیدن و تابیدن الیاف

3. عبور از تونل خنک کری

4. جمع کن

5. کشبدن الیاف جهت رسیدن به قطر مورد نظر

6. خشککردن و جمع بر روی قرقره آوری بر روی

7. برش زدن براساس وزن قرقره

8. محصول نهایی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید الیاف از چای

 

خط تولید کامل الیاف از چای ، خط تولید شامل :

• خشک کن

• دستگاه کشش نخ

• دستگاه تابندگی

• رولینگ و کاتر

• ترازو

• ابزار اندازه گیری نخ نمره

• تست طول

• میکروسکوپ

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث واحد تولید الیاف از چای

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید الیاف از چای ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool