طرح توجیهی تولید لباس کودک سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

kids cloth

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لباس کودک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لباس کودک را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

لباس کودک شامل انواع پیراهن و لباس بچگانه می باشد ، که در مدل ها ، جنس ها و انواع مختلف تولید می شود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لباس کودک


 

محصول مورد نظر در این گزارش انواع پیراهن بچه گانه می باشد ( البته ماشین آلات قادر به تولید انواع پیراهن زنانه و مردانه می باشند . ) الگوی کلی لباس شامل قطعات مختلف ( تکه های بریده پارچه ) برای تهیه لباس و اضافه کردن وسایلی نظیر زیپ و دگمه برای راحتی پوشیدن و بیرون آوردن لباس ، تزئین لباس با استفاده از بخیه کاری در سطح آن و دوختن جیب می باشد .

بسیاری از تکنیک های تولید لباس طوری طراحی شده اند ، که ظاهری تکمیل شده و بدون تغییر به لباس بدهند. مثلاً بسته به نوع پارچه ، نوع لباس و استحکام مورد نیاز از تزئینات لازم که ضمن دادن استحکام کافی به لباس ، ظاهر آن را مناسب و خوشایند نماید استفاده می گردد .

علاوه بر این دوخت درزهایی که سبب اتصال قطعات مختلف لباس به هم می شوند و اتصال لوازمی نظیر آستر، دگمه ، زیپ ، نوار الاستیک به لباس ، که ضمن استحکام ، به شکل ظاهری و زیبایی لباس بیافزایند.

کاربرد محصول مورد بررسی درطرح توجیهی تولید لباس کودک :

انواع لباس و پیراهن بچگانه

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لباس کودک


 

استانداردهای رایج پوشاک را می توان به رعایت اندازه های استاندارد در لباس ، دارا بودن برچسب ، حداقل طول درز لباس ، تعداد بخیه ها در هر سانتی متر، طول زیپ لباس ، تعداد بخیه برای دوخت دگمه مربوط دانست .

شماره استاندارد           عنوان استاندارد

1590 اندازه ( سایز) لباس های تریکوی بچه گانه

2255 ویژگی های پیراهن های مردانه

2256 ویژگی های زیرپیراهنی های کشباف پودی پشمی

645 اندازه های پیراهن دوخته شده زنانه

2270 ویژگی های پیران های ورزشی پنب های مردانه کشباف

590 ویژگی های اندازه های لباس های دوخته شده مردانه

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لباس کودک :


 

کشور ترکیه و چین از عمده ترین کشورهای تولید کننده پوشاک در جهان می باشند . صنعت نساجی و پوشاک به عنوان صنعت پیشرو در عملکرد صنعتی و اقتصاد ترکیه دارد .

کشورهای اروپایی دارای بیشترین سهم در صادرات 45) درصد ( و واردات 44) درصد ( با ترکیه بوده اند . کشورهای آسیایی سهم 33 درصدی در واردات ترکیه دارند ، که چین با سهم 5 درصد و کره جنوبی با سهم 6 درصد بزرگترین واردکنندگان آسیایی هستند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لباس کودک


 

صادرات انواع لباس کودک تحت تعرفه های گمرکی 4818 ،6102 ، 6104 ، 6111 ، 6113 ، 6114 ، 6117 ، 6203 ، 6204 ، 6209 ، 6210 ، 6211 ، 6217 ، 6207 ، 6812 ، 6105 ،6106 ، 6108 ، 6110 ، 6205 ، 6206 ، 6207 ، 6208 انجام می پذیرد .

واردات لباس کودک تحت تعرفه های گمرکی 6103 ، 6104 ، 6105 ، 6108 ، 6110 ، 6111 ، 6112 ، 6113 ، 6114 ، 6117 ، 6203 ، 6204 ، 6209 ، 6210 ، 6217 ، 6307 ، 6309 انجام می پذیرد .

 


فرایند تولید لباس کودک

 

مراحل تولید پوشاک با توجه به سفارشی که برای تولید گرفته میشود شامل مراحل ذیل می باشد :

الف - قسمت برش پارچه

ب - قسمت دوخت

ج - قسمت اطوکشی

د - قسمت کنترل کیفیت و انبار محصول

در ادامه به بررسی هر یک از مراحل تهیه لباس کودک پرداخته می شود .

الف - قسمت برش پارچه

قسمت برش ، قسمتی از کارخانه تولید پوشاک است که برای برش پارچه طبق الگوی مورد نظر ، قبل از قسمت دوخت قرر گرفته است . پارچه از انبار پارچه به قسمت برش آورده شده و روی میز برش بصورت یک لایه یا چند لایه بر ر وی هم پهن می شود .

سطح میز برش بایستی کاملا" صاف باشد برای این منظور بوسیله ماده ای نظیر شمع پوشیده می شود . پارچه ممکن است بوسیله دست یا ماشین بر روی میز پهن و لایه های متوالی بر روی هم قرار داده شود ، ولی قبلا " با در نظر گرفتن مقدار سفارش ، اندازه لباس و سایر عوامل نظیر الگو ، پارچه با عرض مناسب انتخاب و طول هر لایه بایستی محاسبه گردد ، تا حداقل ضایعات پارچه و دور ریختگی حاصل شود و در نتیجه قیمت تمام شده لباس به حداقل ممکن برسد .

پس از پهن کردن پارچه روی میز برش در طول و ارتفاع مورد نظر که طبق حجم سفارش محاسبه گردیده ، عمل علامت گذاری روی لایه پارچه انجام می گیرد تا به کارگر برشکار امکان دهد ، که طبق الگو و نحوه مقتضی اقدام به برش پارچه نماید .

پس از پایان علامت گذاری ، عمل برش انجام می شود و وسیله مورد استفاده بستگی به نوع سفارش ، طول و ارتفاع لایه ها و مهارت برشکار دارد و ممکن است قیچی دستی ، قیچی برقی ، ماشین برش متحرک ، ماشین برش ثابت ( مشابه ماشین اره چوب بری ) و یا ماشین برش قالبی در مراحل مختلف برش جهت جداسازی قطعات لباس طبق الگوی مورد نظر توسط برشکار بکار رود . پس از برش کلیه قطعات ، آنها متناسب با سیستم تولید در قسمت دوخت ، به آن قسمت فرستاده می شود

ب - قسمت دوخت

در قسمت دوخت کارخانه اتصال مختلف قطعات لباس صورت می گیرد ، که بطور خلاصه شامل برقسمت های زیر است :

1 ) اضافه کردن وسایلی نظیر زیپ و دگمه و ... برای راحت پوشیدن و بیرون آوردن لباس و تزئین لباس است .

2 ) تجزیه یا جز به جز کردن عملیات دوخت که با این عمل هر کارگر فقط وظیفه دارد ، که در مدت زمان کوتاهی عمل مورد انتظار را سریعا" انجام دهد و این عمل را برای لباس های متوالی تکرار نماید ، بطوری که پس از انجام عملیات مختلف توسط یک گروه کارگر قطعات لباس به هم متصل شده و لباس تا حدودی شکل می گیرد.

3 ) خصوصیات پارچه و نوع آن که یکی از عوامل موثر در تعیین مشخصات ماشین دوخت مصرفی در کارخانه ، سوزن مورد مصرف ، نوع بخیه و درز ، مقدار کشش نخ و نوع نخ مورد استفاده می باشد .

4 ) ماشین های دوخت و تجهیزات آن بایستی متناسب برای تولید لباس مورد نظر باشد .

5 ) کارگران و مهارت آن ها .

ج ) قسمت اطوکشی

یکی از ملزومات اصلی برای شکل دادن به یک لباس طبق طرح و مدل مورد نظر اطو کشی پس از خاتمه تولید ( دوخت ) می باشد . اثر مستقیم این عمل جلب نظر مردم در موقع پوشیدن لباس و ایجاد ظاهری تمیز و مرتب در لباس می باشد که هر چه لباس از نظر کیفیت و طرح با ارزش تر و تولید و هزینه اش بیشتر باشد و کار بیشتری ببرد لزوم انجام عملیات اطو کاری بیشتر است .

در زیر احتیاجات یک ماشین اطو جهت دستیابی به نتایج کامل و رضایت بخش به شرح زیر است :

الف ) بخار از ضروریات اولیه برای نرم کردن و قابل انعطاف نمودن پارچه می باشد تا امکان شکل گیری پارچه مطابق طرح و الگوی مورد نظر میسر باشد .

ب ) پس از بخار دادن ، بایستی عمل پرس کردن بر پارچه اعمال شود تا شکل پارچه و حالت الیاف تثبیت شود .

ج ) پس از پرس ، بایستی لباس خشک شود تا حالت خود را پس از اطو و پرس نگه دارد ، این عمل معمولا توسط دستگاه مکش یا تخلیه به منظور بخار زدائی و سرد کردن پارچه انجام می شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لباس کودک

 

• ماشین برش اره ای

• قیچی کوریس عمودی

• میز برش

• ماشین راسته دوز

• اورلوک پنج نخ ریمولدی زیگزاگ

• مادگی دوز

• ماشین دگمه دوز

• اطو پرس مدل 5000 – BSI BITRON

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه تولید لباس کودک

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی لباس کودک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.