طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

manto pant

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

مانتو و شلوار به عنوان کالای مصرفی بوده است و با توجه به شرایط فرهنگی و مذهبی در کشور و جایگاه پوشش مناسب در جامعه ، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه


 

اصول ساختمان پوشاک مربوط به قطعات مختلف ( تکه های بریده پارچه ) برای تشکیل یک لباس می باشد . اضافه کردن وسایل نظیر زیپ ، دگمه برای راحتی پوشیدن و بیرون آوردن لباس ، تزیین لباس با بخیه کاری در سطح آن و دوختن جیب به عنوان تزیین استفاده پوشنده لباس شامل ساختمان لباس می باشد . بسیاری از تکنیکهای ساختمان لباس طوری طراحی شده اند که ظاهر تکمیل شده دائمی لباس بدهند .

مثلا بسته به نوع پارچه ، نوع لباس ، استحکام مورد نیاز تزئینات لازم و سایر عوامل می توان از بخیه های مختلف و به صورت های مناسب استفاده و ضمن دادن استحکام کافی به لباس ظاهر ان را مناسب و خوشایند نماید علاوه بر دوخت درزهایی که سبب اتصال قطعات مختلف لباس به هم می شوند.

لازمست پارچه اضافی را یا لوازم شامل استر و لایی ، دگمه ( در نقاط مختلف لباس بعنوان ضرورت یا تزیین ) ، ( زیپ برای سهولت بازو بسته کردن لباس ) نوار الاستیک ، نوار دوخت لبه های لباس و... را به طرز مناسبی به لباس متصل نمود تا به استحکام شکل ظاهری و زیبایی لباس بیفزاید .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه


 

محصول به دست امده بعنوان کالای مصرفی بوده است و با توجه به شرایط فرهنگی و مذهبی در کشور، و جایگاه پوشش مناسب در جامعه ، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه :

شماره استاندارد عنوان استاندارد

645 منسوجات - اندازه های پیراهن دوخته شده زنانه

646 منسوجات - اندازه های دامن دوخته شده زنانه

647 منسوجات - اندازه های بلوز دوخته شده زنانه

648 منسوجات - اندازه های شلوار دوخته شده زنانه

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه


 

کشورهای عمده تولیدکننده محصول مورد بررسی عبارت اند از : ایران - سوریه - لبنان - مالزی

کشورهای عمده مصرف کننده محصول مورد بررسی عبارت اند از : ایران - ترکیه - اندونزی

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه :

با توجه به کتاب مقررات بازرگانی خارجی کشور ، محدودیت خاصی برای واردات این محصول وجود نداشته و با توجه به حقوق گمرگی ان واردات این محصول به صورت عادی و البته با توجه به موازین فرهنگی و ملی که مطابق با فرهنگ دینی و اسلامی کشور می باشد انجام می گیرد .

با مطالعات انجام شده در این زمینه و مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات شرایط خاصی برای صادرات اینگونه محصولات وجود ندارد . در مورد صادرات این دسته از محصولات به طور خاص ، می بایست زمینه های فرهنگی مربوطه مورد ارزیابی قرار گیرد .

با توجه به برنامه های دولت در این زمینه می توان به این نتیجه دست یافت که زمینه رشد و پیشرفت این صنعت تولیدی در جوامع مختلف رو به افزایش است و در سال های اخیر با رشد نسبتا مناسبی در صادرات این دسته از کالاها مواجه شده ایم .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه


 

با توجه به ملیت و اعتقادات ملت ایران که چادر را حجاب برتر می داند و حفظ حجاب و شئونات اسلامی از ارکان مهم و اساسی جامعه می باشد ، این محصول بعنوان پوشش مناسب از اهمیت خاصی برخوردار است که باعث حفظ فرهنگ و به دنبال آن حفظ امنیت در جامعه می گردد .

در نتیجه بایستی با ایجاد مراکز فرهنگ سازی و گسترش آداب و فرهنک سنتی ، باعث اجرایی شدن این سنت ها و ملیت ها در رنگ و طرح این پوشش گردیم و تنوع و زیبایی را مبنایی برای جلوگیری از تمایل جوانان به مدل های غربی که فرهنگ ایرانی و اسلامی را زیر سوال می برد، قرار دهیم .

 


فرایند تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه

 

الف : قسمت برش

پهن کردن پارچه یا روی هم انباشتن آن :

برای انکه پاررچه بصورت آسانتری پهن شود بهتر است ابتدا انها را بصورت رول بر روی یک دستگاه باز کننده رول پارچه قرار داده ، این دستگاه معمولا شامل یک شفت فلزی می باشد که داخل رول می رود و سنگینی رول را تحمل می کند ، سپس این دستگاه شروع به باز نمودن رول می کند و هر لایه از پارچه را در محل مخصوص خودش قرار می دهد و لایه قرار داده شده توسط تیغه ای از رول پارچه جدا می شود .

1) بطور کلی روش های پهن کردن به شرح زیر است :

1-1) آویزان کردن: در مواقعی که قطعات کوچک پارچه مورد استفاده باشد.

1-2) پهن کردن بوسیله ماشین دستی

1-3) پهن کردن بوسیله ماشین الکتریکی

1-4) پهن کردن با دست

2) برش :

2) روشهای مختلف برش به شرح زیر است :

1-2) اره برقی که با یک تیغ ثابت همراه است .

2-2) اره برقی مشابه قسمت الف بدون استفاده از تیغ ثابت

3-2) برش با دست

ماشین برش از اساسی ترین ابزار برای انجام کارهای عملی در اطاق برش می باشد .

کار تولید کننده ها بستگی زیادی به نوع ماشین برش انها دارد. یکی از این ماشین ها کافی است تا قطعات لازم برای 05 تا 100 ماشین دوزندگی را بریده و آماده نماید و جالب اینجاست که مخارج مربوط به خرید و هزینه تعمیرات و نگهداری ان بسیار مناسب است .

نوع پارچه و نیز شکل هایی که می خواهند بریده شود از فاکتورهای مهم برای انتخاب صحیح ماشین برش به حساب می ایند، در اطاق برش معمولا از هر دو نوع چاقوی دورانی استفاده می شود. چاقوی دورانی دارای سرعت بیشتری است و برای برشهای مستقیم وگاهی برش بعضی از خطوط منحنی بکار می رود .

برای چاقوی دورانی از نظر ارتفاع لایه ها ، محدودیت وجود دارد ، معمولا ارتفاع لایه ها بطور ماکزیمم تا نصف قطر تیغه چاقو می تواند باشد ، عیب دیگر این است که نوک تیغه برنده نمی تواند در یک زمان هم لایه رویی و هم لایه زیری را ببرد . ماشینهای مجهز به چاقوی مستقیم می توانند برای لایه ها با ارتفاع بیشتری استفاده شوند و همچنین برای بریدن منحنی ها و زاویه های تند مناسب تر می باشند .

مواد مختلف از نظر بریدن دارای خصوصیات متفاوتند پس برای انتخاب یک ماشین معمولا موارد زیر مورد ملاحظه قرار می گیرد ارتفاع استاندارد ( اندازه تیغه) :

معمولا ارتفاع استاندارد بین 4 تا 13 اینچ می باشد تجربه ثابت کرده است کار یک ماشین با ارتفاع معادل 6 اینچ نسبت به یک ماشین با ارتفاع 8 اینچ و یا بیشتر صحیح تر است . قدرت و سرعت موتور نیز ممکن است تغییر کند ، قدرت موتور بوسیله فاکتور وزن ممکن است تعیین شود .

بالا آمدن تیغه و یا مقدار ضربت تیغه: در ماشینهای مجهز به چاقوی مستقیم ، مقدار بالا آمدن تیغه و یا مطابق آن چیزی که معروف به مقدار ضربت ماشین است نیز امکان تغییر دارد . مقدار ضربت ماشین عبارت است از : دامنه ارتعاشی است که تیغه بطور عمودی انجام می دهد و ممکن است 8/11 یا 4/11 یا 4/13 و یا اندازه هایی در این حدود باشد .

کار کردن تیغه با ارتفاع کمتر ، معمولا باعث نرمش در نقاط بریده شده می شود . همچنین در صورتیکه عمل برش با سرعت کمتری انجام شود ، معمولا مقدار صدمه به ماشین کمتر خواهد بود و احتمالا باعث نرمش در نقاط بریده شده می شود . در ماشین های مجهز به تیغه دورانی ، عمل ضربت وجود ندارد .

در این نوع ماشین ها با کمک چرخدنده های مختلف سعی شده است که تکامل بیشتری پیدا کنند . نوع استاندارد این تیغه ها و نیز نوع صفحه ی نگهدارنده ی آن که معمولا استاندارد شده ، بسته به اینکه در چه کارخانه ای می خواهد استفاده شود تغییر می کند .

3) روشهای مختلف علامتگذاری روی قطعات پارچه :

3-1) مشخص کردن پارچه با فرمهای پیش ساخته یا علانتگذاری با گچ .

3-2) علامتگذاری بوسیله ی منگنه کردن .

3-3) علامتگذاری بوسیله پاشیدن رنگ .

ب : قسمت دوخت

چرخ خیاطی یا ماشین دوخت معمولی شامل یک پایه ، یک موتور با قدرت مناسب مکانیزم کلاچ ، شفت و ارتباطات جهت انتقال حرکت به قسمت دوخت و یک میز جهت قرار دادن کار یا لباس روی آن است .

ماشین طوری طراحی شده که حرکت را از موتور به محرک سوزن انتقال داده و با سرعت مناسبی جهت حرکت رفت و برگشت به سوزن می دهد . سوزن از داخل صفحه مشبک سطح ماشین عبور کرده و در زیر صفحه باعث درگیر شدن نخ رو که از چشمه ی سوزن عبور کرده و با نخ زیر شده و تشکیل بخیه می دهد و با ادامه ی کار ماشین بخیه های مشابه و متوالی بوجود می آورد و تشکیل درز که همان اتصال دو پارچه است می دهند .

در ماشینهای دوخت معمولی از دو نخ برای بخیه استفاده می شود و بسته به نوع اتصالی که دو نخ در زیر پایه سوزن با هم دارند شکل بخیه ها با هم متفاوت می باشند . در بعضی از ماشینها فقط از یک نخ برای دوخت استفاده می شود و برای تشکیل بخیه وسیله ای در زیر سوزن تعبیه شده که نخ را بصورت حلقه در آورده و حلقه را برای عبور سوزن و تشکیل بخیه بعدی نگهداری می کند .

در بعضی ماشینها ی دوخت از سوزن مخصوص منحنی شکل استفاده می شود که با استفاده از آن می توان بخیه ای ایجاد کرد که فقط در یک طرف پارچه دیده می شود و آن را بخیه ی کور می نامند ، سوزن ها طوری طراحی شده و با انحنای مناسبی که دارند از روی پارچه وارد شده و با اتصال نا مشهودی که با پارچه زیر دارد سر آن در نقطه ی دیگری بر روی پارچه می آید و بدین ترتیب بخیه ایجاد می شود .

در ماشین های دوخت کنترل اندازه ی بخیه ها، کشش نخ ها ، شکل خط دوخت و یا درز ، هماهنگی لبه های پارچه و هدایت پارچه به عهده ی کارگر است و فقط سوزن دوخت توسط نیروی ماشین عمل می کند ، لذا مهارت کارگر دوزنده اثر بسیار زیادی در کیفیت عمل دوخت و لباس نهایی دارد .

در سالهای اخیر اقداماتی در جهت اتومات شدن عمل دوخت و کاهش وظیفه کارگر به عمل آمده که تا حدودی با موفقیت همراه بوده است ، بطور مثال :

ماشین دوخت که بطور اتوماتیک اندازه ی بخیه و شکل خط دوخت را مشخص می کند یا ماشینهای اتومات دوخت جیب عرضه شده که کلیه ی کارهای اولیه بریدن لبه ی اضافی با ماشینهای اتومات جدید امکان دارد که قسمت های مختلف لباس را بدون کنترل زیاد کارگر دوخت .

پ) قسمت اطو کشی

اطو کشی ضمن تولید : که به منظور باز کردن درزها، چروک گیری و آماده سازی شکل پارچه مطابق طرح یا مدل مورد نظر می باشد که معمولا از اطو و یا بخار ساده استفاده می شود .

اطو کشی نهایی : که به منظور تکمیل لباس پس از تولید و همچنین گرفتن نا صافی های احتمالی در رو یا استر لباس می باشد و این عمل معمولا روی ماشینهای مخصوصی که قطعاتی مطابق شکل قسمت های مختلف لباس تولیدی دارند و بوسیله ی بخار گرم می شوند انجام می گیرد .

عمل حرارتی چسباندن لایی به پارچه ( فیوزینگ) : طریقه ای است برای اتصال لایی به قسمت های مختلف لباس نظیر یقه ها، سر دست ، سر شانه ، جلو کت ، جیب ها ، لبه ها و سایر قسمت های لازم لباس می باشد .

معمولا مشابه عمل اطو کشی بوده و به همان ترتیب که در اطو کشی از حرارت ، فشار و رطوبت جهت شکل دادن به لباس استفاده می شود ، در عمل فیوزینگ نیز از حرارت و فشار و گاهی هم رطوبت درمدت زمان مشخصی برای دست یابی به هدف مورد نظر بهره گرفته می شود .

عامل اصلی در اینجا رزینی است که لایی لباس را پوشانده و پس از قرار دادن لایی و پارچه اصلی لباس بر روی هم و اعمال حرارت و فشار توسط دستگاه مخصوص ، رزین چسب روی لایی ذوب شده و به داخل پارچه اصلی نفوذ می کند و پس از رفع فشار و حرارت و سرد شدن ، رزین مجددا منجمد و سخت می شود و باعث اتصال دو پارچه به یکدیگر می شود .

عواملی که باید به انها توجه کرد عبارتند از:

نوع رزین ، نوع پارچه لایی ، طریقه ی رزین زدن به لایی ، طرق آزمایش اتصال دو پارچه ، عمل و ماشین مورد استفاده برای فیوزینگ .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه

 

• اورلوک پنج نخ

• ماشین برش اره ای

• قیچی عمودی

• قیچی گرد

• چرخ کشدوز زنانه 3 سوزنه

• راسته دوز

• مادگی دوز

• دگمه دوز

• اطو پرس

• میز برش

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه تولید مانتو و شلوار

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع مانتو و شلوار و پوشاک زنانه ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.