طرح توجیهی تولید انواع روفرشی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Rubber

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع روفرشی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع روفرشی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

ماده اولیه مورد مصرف برای روفرشی ، نخ پنبه ای و نخ اكریلیك می باشد ، كه آن را می توان در داخل كشور تهیه كرد . روفرشی پارچه ای ضخیم است كه دارای بافت دو رو بوده و به روش تاری ـ پودی بافته می شود . موارد مصرف این کالا به عنوان روفرشی ، روتختی و زیرانداز می باشد .



نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع روفرشی


 

روفرشی پارچه ای ضخیم است كه دارای بافت دو رو بوده و به روش تاری ـ پودی بافته می شود . برای تولید روفرشی از ماشین های بافندگی راپیری مجهز به سیستم ژاكارد استفاده میشود. به این ترتیب تولید روفرشی با طرحهای متنوع و پیچیده توسط این ماشین ها امكانپذیر میباشد .

برای بافت روفرشی معمولاً از نخ پنبهای 2/02=Ne برای تار و نخ اكریلیك 6=Nm برای پود استفاده می شود . چنانچه در تولید روفرشی ازنخهای با كیفیت بالا استفاده میشود ، منسوج تولید شده به عنوان روتختی یا روفرشی مورد استفاده قرار میگیرد و در صورتیكه از نخهای ضایعاتی استفاده شود ، منسوج تولید شده بیشتر به عنوان زیرانداز مورد استفاده قرار می گیرد .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع روفرشی :

مورد مصرف این كالا به عنوان روفرشی ، روتختی و زیرانداز است .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع روفرشی :

برای روفرشی استاندارد خاصی در مؤسسه تحقیقات واستاندارد ملی تدوین نگردیده است . همچنین در استاندارد بین المللی ASTM نیز استاندارد مشخصی برای این محصول وجود ندارد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع روفرشی


 

عمده ترین كشور تولیدكننده روفرشی ، ایران میباشد . این محصول چون جزء كالاهای نهایی می باشد كه مورد استفاده آن به عنوان روفرشی ، روتختی و زیرانداز می باشد ، مصرف كنندگان آن خانواده ها می باشند .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع روفرشی :

در كتاب "مقررات صادرات و واردات سال 1387" شرایط خاصی برای واردات تعرفه فوق صادر نشده است .

صادرات روفرشی از هرگونه تعهد و پیمان ارزی معاف می باشد . بر طبق قانون معافیت صادرات كالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف است و هیچ یك از وزارت خانه ها ، سازمان ها ، نهادها ، شهرداری ها و شوراهای محلی كه بر طبق قوانین و مقررات حق وضع و اخذ عوارض را دارند ، مجاز نیستند از كالاها و خدماتی كه صادر میشوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر نمایند .

 


فرایند تولید انواع روفرشی


 

مراحل تولید روفرشی ، شامل چله پیچی ، بافندگی ، دور دوزی و بسته بندی است . برای این منظور، بوبین های نخ پنبه ای وارد سالن چله پیچی می شوند . پس از چله پیچی این چله ها را پشت ماشین بافندگی قرار می دهند .

پس از اینكه نخ های تار از سیستم های كنترل نخ تار عبور دادند ، روی غلطك پارچه پیچیده میشوند و در این حالت آماده بافت می باشند . طراحی نخ چله نیز روی ماشین صورت می گیرد براساس طرح داده شده نخ های تار را از میل میلك ها عبور می دهند .

وقتی كه نخ های پود براساس طرح در جای خود قرار گرفت كار بافت شروع می شود . وقتی كه یك پارتی بافته شد ، پارچه روفرشی بافته شده ، براساس اندازههایی كه معمولاً 3×2 می باشد دور دوزی میشود . سپس به قسمت كنترل و بسته بندی وارد می شود . پس از اینكه چند تخته را در یك پلاستیك جای دادند ، به قسمت انبار منتقل می شوند .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع روفرشی :

• ماشین بافندگی راپیری با سیستم ژاكارد

• ماشین چله پیچی

• ماشین دور دوز

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع روفرشی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع روفرشی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.