ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع گیره و رخت آویز پلاستیکی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع گیره و رخت آویز پلاستیکی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
از رخت آویز پلاستیکی جهت نگهداری البسه مانند کت و شلوار و دسته بندی و منظم قرار دادن لباس ها ، درون کمد یا آویزان کردن استفاده می شود .
از گیره لباس وقتی استفاده می شود ، که البسه شسته شده بر روی بند یا جایی برای خشک شدن آویزان شده اند و برای اتصال و جلوگیری از افتادن به وسیله جریان باد از آن کمک گرفته می شود .
دو ویژگی موجود در رخت آویز و گیره پلاستیکی ، باعث ایجاد طبقه بندی شده اند . یکی از این دو ویژگی فرم ظاهری آن ها می باشد ، که در رخت آویز معمولا بر اساس نوع لباس آویزان شده ، طرح های مختلفی ساخته می شود .
ویژگی دیگر ابعاد و اندازه آن ها می باشد ، که رخت آویزها و گیره های لباس بر اساس اندازه لباس در اندازه های مختلفی تولید می گردند .
رخت آویز پلاستیکی را معمولا از جنس پلی پروپیلن تولید می کنند ، که باید نوع ترکیبات و افزودنی های موجود در آن طوری باشد ، که با توجه به وزن البسه ( مثل کت و شلوار ) در مقابل تغییر فرم مقاومت داشته باشد .
استحکام رخت آویز به طرح ظاهری ، ابعاد و اندازه های آن بستگی دارد. شکل ظاهری رخت آویزها بسیار متنوع می باشد .
گیره پلاستیکی نیز مانند رخت آویز از پلی پروپیلن ساخته می شود و یک حلقه فنری نیز که جنس آن از فولاد فنری می باشد ، در بین دو قسمت پلاستیکی قرار می گیرد و قطر مفتول بکار رفته ٥/١ میلیمتر می باشد . ابعاد و اندازه گیره ها متفاوت می باشد .
استحکام گیره ها بستگی به نوع مواد مصرفی و افزودنی و نیز ضخامت دیواره ها دارد ، که بر اساس نمونه انتخابی باید به این موارد توجه شود ، تا از شکستن گیره در سمت اعمال نیرو جلوگیری شود .
طبق اطلاعات اخذ شده از وزارت صنایع ، کد آیسک رخت آویز ( پلاستیک ) ٢٥٢٠١٢٤٣ و گیره پلاستیکی برای لباس ٢٥٢٠١٢٨٦ می باشد .
از رخت آویز پلاستیکی جهت نگهداری البسه مانند کت و شلوار و دسته بندی و منظم قرار دادن آن درون کمد یا آویزان کردن استفاده می شود .
از گیره لباس وقتی استفاده می شود ، که البسه شسته شده بر روی بند یا جایی برای خشک شدن آویزان شده اند و برای اتصال و جلوگیری از افتادن به وسیله جریان باد از آن کمک گرفته می شود.
کشور های عمده تولید کننده گیره و رخت آویز پلاستیکی :
گیره و رخت آویز پلاستیکی محصول نهایی هستند و در ضمن فرآیند تولید محصول پیچیده نبوده و بسیار آسان می باشد .
از طرفی به دلیل حجم بالا و وزن کم این محصولات ، هزینه حمل و نقل بالایی داشته و به همین دلیل تجار تمایلی به واردات این محصول نداشته و کلا تبادلات جهانی آن از رونق چندانی برخوردار نیست .
به عبارت دیگر اکثر کشورها نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین می کنند .
کد تعرفه گمرکی منحصر بفردی در مورد صادرات و واردات برای این محصول ثبت نشده و ظاهرا مبادلات این محصولات تحت عنوان "سایر مصنوعات از مواد پلاستیک" با تعرفه گمرکی ٩٠/٣٩٢٦ انجام می شود .
ولی با توجه به آمار عرضه تولید کنندگان داخلی ، در حال حاضر نیاز بازار توسط این تولید کنندگان تأمین می شود و نیاز وارداتی آن زیاد نمی باشد .
تولید گیره لباس و رخت آویز پلاستیکی فرآیندهای پیچیده ای ندارد . کلیه فرآیندهای تولید این محصول هر چند به ظاهر ممکن است اندکی متفاوت به نظر آیند ، اما در عمل و از لحاظ اصول فرآیند کاملا مشابه یکدیگر می باشند .
تفاوت های جزئی در انجام برخی از مراحل فرآیند عمدتا ناشی از تفاوت شرایط عملکرد ، پیشرفت های تکنولوژی و امثال آن می باشد . در این واحد از روش تزریق پلاستیک برای تولید محصول استفاده می شود .
پس از این که ماده پلاستیکی که به شکل گرانول می باشد ، در ماشین تزریق ریخته شد و با حرارت ١٥٠ درجه سانتیگراد به حالت خمیری نزدیک به مایع درآمد ، با فشار به داخل قالب تزریق می شود.
پس از سرد شدن در داخل قالب دوباره به صورت جامد در می آید و سخت می گردد و در این مرحله قطعه از قالب خارج می شود . ذوب کردن مواد پلاستیک و تزریق آن داخل قالب از مراحل مهم تولید جنس مرغوب به شمار می رود.
ماشین تزریق ( Injection ) از دو قسمت اصلی تزریق و قالب گیر تشکیل شده ، که هر یک از این قسمت ها بر حسب ابعاد و خصوصیات هر ماشین و متناسب با آن ساخته می شود.
قسمت تزریق در این قسمت عمل ذوب ، اختلاط و تزریق مواد انجام می گیرد ، به این ترتیب که مواد پلاستیکی داخل قیف تزریق ریخته شده و از قیف به تدریج به داخل سیلندر راه می یابد و با گردش مارپیچ به جلو رانده می شوند .
پوسته سیلندر به وسیله گرمکن های برقی ، که در طول جدار خارجی سیلندر قرار گرفته اند ، کاملا گرم می شود و مواد نیز ضمن گردش در داخل سیلندر با تماس به جدار داخلی به تدریج گرم شده و به جلوی سیلندر می رسند .
مارپیچ با چرخش به دور خود عمل موادگیری را انجام می دهد و یک حرکت افقی به سمت عقب نیز دارد .
پس از انجام عمل تزریق و گذشتن زمان لازم ، مارپیچ جهت بارگیری مواد به گردش در می آید و سیلندر تزریق به عقب برمی گردد .
پس از گذشتن مدتی که برای خنک شدن قطعه لازم است ، طرفین قالب از هم گشوده و قطعه تولید شده به بیرون پرتاب می شود.
قسمت قالب طریقه صحیح ساخت قالب آن است ، که طرح و نقشه قالب توسط طراح ماهر از روی نقشه قطعه تهیه گردد و تمام جزئیات در اختیار قالب ساز قرار گیرد .
قسمت هایی از قالب که مستقیما با پلاستیک در تماس است ، از مواد مخصوص مثل فولاد گرم کار ساخته می شود . قسمت های دیگر قالب از فولاد معمولی تولید می شود.
از ویژگی های مهم فرآیند تزریق پلاستیک ، خنک کاری قالب می باشد و این عمل به منظور افزایش نرخ تولید و حفاظت از کیفیت محصول انجام می شود .
در جریان عمل تزریق نیاز است ، که قالب توسط یک سیستم جریان سیال (معمولا آب ) خنک شود و در حقیقت خنک کردن تنظیم دمای درون قالب ها است .
هر قدر آب مصرفی جهت خنک کردن سردتر باشد ، زمان مورد نیاز برای تولید قطعه کمتر شده و نرخ تولید افزایش می یابد .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گیره و رخت آویز پلاستیکی