جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع فلزیطرح توجیهی تولید شیرآلات گاز از شمش برنج سال 1400 + pdf + word
طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 3 votes
امتیاز کاربر:  / 3
ضعیفعالی 

Cellophane electrical tape

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

چسب برق که با استفاده از لاستیک نیتریل ، مواد فعال کننده سطحی ، کاتالیزور ، پایدار کننده ، حلال توزین شده و آب تولید می شود ، اغلب به عنوان عایق برای سیم های برق و اتصالات الکتریکی به کار می رود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون


 

ساخت چسب ها از پلیمرهای مصنوعی در زمان جنگ جهانی دوم و پس از آن در دهه ١٩٦٠ بسیار موفق بوده است . اولین بار در این دوران از رزین های پلی وینیل کلراید ، پلی اتیلن ، کوپلیمرهای اتیلن ، پلی وینیل استات ، پلی آمیدها ، پلی وینیل فرمال ، اپوکسی ها و لاستیک های نئوپرن و نیتریل برای تهیه چسب های چوب ، کاغذ ، چرم و فلزات استفاده شده است .

استفاده از این رزین ها سبب به وجود آمدن تکنولوژی های جدید در رابطه با تولید سریع و اتوماتیک در اغلب صنایع شده است . جهت تولید چسب ها با توجه به کاربردهای مختلف آن می توان از مواد معدنی مانند سیلیکات ها و یا از مواد آلی مانند پوست ، سم ، شاخ ، شیر ، خون حیوانات ، نشاسته و شیره برخی درختان و یا از مواد سنتزی مانند الاستومرها و پلاستیک ها استفاده نمود .

تهیه چسب های سنتزی در سال های اخیر جهت کاربردهای مختلف پیشرفت های چشمگیری داشته است . هر چسب جهت کاربردهای معینی ساخته می شود و لازم است ، که مواد مخصوصی با یکدیگر مخلوط شوند ، تا کیفیت مورد نظر به دست آید . این مواد به طور کلی عبارتند از: رزین ، رقیق کننده ، محمل و ....

رزین :

ماده اصلی هر چسب مصنوعی که سبب اتصال سطوح به یکدیگر می شود ، رزینی است که در آن چسب به کار رفته و به همین علت است ، که اسامی چسب ها از اسامی رزین ها الهام گرفته است . مثلا چسب های ساخته شده از رزین اپوکسی به نام چسب اپوکسی معروف هستند .

جامد کننده در بعضی چسب ها لازم است که در حین مصرف موادی جهت جامد شدن چسب که سبب اتصال و استحکام چسب می شود ، به آن اضافه گردد . گاهی نیز علاوه بر این مواد کاتالیزور هم جهت افزایش سرعت چسبیدن اضافه می شود.

حلال در ساخت بعضی از چسب ها جهت پخش یکنواخت رزین بین سطوح چسبنده و سیالیت چسب لازم است ، که مقداری حلال مناسب به آن اضافه شود . این حلال ها که اغلب آلی هستند ، در زمان کاربرد چسب تبخیر می شوند .

رقیق کننده :

لازم است که به برخی چسب ها مقداری مواد شیمیایی جهت کم کردن ویسکوزیته آن ها اضافه شود . این مواد که ضمنا سبب استحکام چسب نیز می شوند ، در موقع کاربرد آن تبخیر نمی شوند.

مواد پرکننده در اغلب چسب های ساخته شده مقداری مواد شیمیایی جهت کنترل خواص اضافه می شود . ضریب انبساط حرارتی ، مقاومت حرارتی ، مقاومت الکتریکی و ضریب انبساط حجمی از جمله خواصی هستند ، که می توان با اضافه کردن مواد پر کننده کنترل نمود.

محمل :

در ساخت نوار چسب ها لازم است که از محملی مانند نوارهای نازک کاغذ ، پارچه و سلوفان استفاده نمود. چسب ها را می توان با توجه به نحوه کاربرد آن ها و یا این که با توجه به منشا آن ها دسته بندی نمود .

چسب ها :

ازانواع چسب ها که اغلب باید مایع و روان باشند ، تا این که در موقع کاربرد بتوانند تمام سطوح چسبنده و منافذ آن را بپوشانند و از طرف دیگر باید پس از مصرف به نحوی جامد شوند ، تا اینکه بتوانند دو سطح را به یکدیگر متصل نمایند . نحوه جامد شدن چسب ها پس از مصرف ، مختلف بوده و از طریق این اختلاف است ، که می توان آنها را به شرح زیر طبقه بندی نمود.

چسب های محلول در حلال در این نوع چسب ها رزین های خطی و یا رزین های شاخه ای با وزن مولکولی کم که در حلال ها محلول هستند را در حلالی مناسب حل می کنند و سپس محلول به دست آمده را در ظرفی سربسته نگهداری می نمایند . حلال پس از مصرف چسب تبخیر شده و رزین بین دو سطح جامد شده و اتصال کامل می گردد . البته تبخیر که با زمان همراه است موجب کندی چسبیدن می شود .

در ضمن وجود برخی حلال ها ممکن است ایجاد آتش سوزی و یا مسمومیت نیز بنماید . چسب های نیترو سلولز و چسب های استر سلولز از این طبقه هستند . چسب های لاتکس در این نوع چسب ها رزین هایی را که از طریق پلیمریزاسیون امولسیونی به دست آمده در آب حل کرده و در ظرف سربسته نگهداری می کنند . آب پس از مصرف چسب تبخیر شده و رزین بین دو سطح جامد شده و بدین ترتیب عمل چسبیدن کامل می گردد.

چسب های فشاری این نوع چسب ها رزین هایی هستند ، که در حرارت معمولی جامد و یا روان نبوده بلکه ویسکوزیته آن خیلی بالا می باشد . این نوع چسب ها در اثر فشار به سطح چسبیده و پس از برداشتن فشار به حالت چسبیده باقی می ماند. لاستیک طبیعی و یا لاستیک های مصنوعی که اغلب برای تهیه نوار چسب ها به کار می رود ، از این طبقه هستند. چسب های حرارتی در این نوع چسب ها از ترموپلاست ها استفاده می شود .

ترموپلاست ها در اثر حرارت روان شده و پس از سرد شدن ، جامد شده و دو سطح را کاملا به هم می چسبانند . چسبه ای فعل و انفعالی در این نوع چسب ها که یکی از پیشرفته ترین نوع چسب ها می باشد ، از مونومر و یا از پلیمرهای با وزن مولکولی کم که از سیالیت خوبی نیز برخوردار هستند ، استفاده می شود .

این مواد در حین استفاده به خودی خود و یا در حضور یک ماده کمک کننده به سرعت پلیمریزه شده و ضمن جامد شدن موجب چسبیدن دو سطح به یکدیگر می شوند . این نوع چسب ها از استحکام زیادی برخوردار هستند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون


 

نوارچسب های حساس به فشار نوعی از نوار چسب است ، که در حالت خشک و بدون حلال در دمای اتاق به طور مداوم چسبناک است و هنگامی که برروی سطوح مختلف چسبانده می شود ، اتصال فوری ایجاد می نماید و جهت چسبندگی نیازی به آب ، حلال و یا حرارت ندارد .

نوار چسب ها بایستی به طور یکنواخت و بدون تغییر شکل یا فاصلة محسوس ، پیچانده شده و باید دو طرف آن صاف و در زمان استفاده فاقد اشکالات فیزیکی مانند قیفی شدن ، تاخوردگی ، ترک ، رنگ غیر یکنواخت و عاری از ذرات جامد یا غیر محلول و بوی نامطبوع باشد . گاهی اوقات در طی پیچیدن نوار چسب مقداری هوا در بین لایه ها حبس می شود ، که سطح را به صورت تاول زده می نماید و اصطلاحاً به آن چشم ماهی گفته می شود.

این حالت اگر در طی زمان ناپدید شود ، برروی خصوصیات نوار چسب اثر نگذاشته و دلیل بر غیریکنواختی چسب پوششی آن نمی باشد . نوار چسب برق به عنوان عایق برای سیم های برق و اتصالات الکتریکی به کار می رود. چسب مصرفی باید همگن و عاری از ذرات جامد غیر محلول باشد ، به طوری که در هنگام کاربرد پوششی یکنواخت و صاف ایجاد نماید . چسب در حالت مرطوب یا خشک بوی نامطبوع نبایستی داشته باشد و چسب باید عاری از هرگونه مواد سمی باشد .

استوانه میانی بایستی توخالی باشد و قطر داخلی اسمی آن ٣٦ یا ٥/٦٧ میلی متر باشد . استوانه میانی توخالی باید به اندازه کافی سخت و محکم باشد ، به طوری که در شرایط عادی حمل و نقل و مصرف له نشود .

رویه چسب خورده نوار باید به طرف استوانه میانی توخالی باش در زمان باز کردن نوار چسب نباید هیچ گونه پارگی ایجاد شود . هر رول نوار چسب بایستی عاری از تلسکوپی شدن ( وقتی که ترتیب لایه های نوار چسب نسبت به یکدیگر جابجا گردیده و در نتیجه شکل مخروطی به وجود آید ، که در اصطلاح تلسکوپی شدن می گویند ) ، شکاف یا دیگر تغییر شکل ها باشد . در زمان باز کردن نوار چسب باید فقط یک مقدار جزئی از چسب به پشت دور بعدی چسبیده باشد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون


 

تاکنون هیچگونه استاندارد ملی در رابطه با انواع نوار چسب ( مخصوص برق ) تدوین نشده است. اما برای انواع نوار چسب های دارای کاربرد الکتریکی استانداردهای ملی زیر موجود است .

٨٠٠٨: نوار چسب های حساس به فشار از جنس پلی وینیل کلراید – ویژگی ها

٩٨٨٠-١ : مشخصات نوار چسب های حساس به فشار برای اهداف الکتریکی - قسمت اول-الزامات عمومی

٩٨٨٠-٣-١ : مشخصات نوار چسب های حساس به فشار برای اهداف الکتریکی - قسمت سوم -مشخصات مواد استاندارد برگ ١- نوار چسب های حساس به فشار از جنس PVC.

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده نوار چسب برق از جنس سلفون :

کشورهای اروپایی مانند آلمان ، انگلستان ، هلند ، بلژیک و ایتالیا و کشورهای آسیایی مانند تایوان و کره جنوبی ، از تولید کنندگان عمده نوار چسب برق در جهان به شمار می روند .

شرایط واردات و صادرات نوار چسب برق از جنس سلفون :

حقوق ورودی برای نوار چسب ( مخصوص برق ) برابر ١٠ % می باشد. همچنین صادرات نوار چسب برق از هرگونه تعهد و پیمان ارزی معاف می باشد .

 


فرایند تولید نوار چسب برق از جنس سلفون

 

مراحل تولید نوار چسب برق شامل مراحل زیر می باشد.

1- توزین و اختلاط :

برای تهیه رزین مناسب ابتدا مواد اولیه لازم شامل لاستیک نیتریل ، مواد فعال کننده سطحی ، کاتالیزور ، پایدار کننده و حلال توزین شده به همراه مقدار لازم آب درون مخازن دوجداره سربسته ریخته می شود . رزین مذکور با گردش آب درون مخازن گرم می شود و توسط چند همزن اختلاط صورت می گیرد.

2-صاف کردن ورق PVC :

ورق PVC به عرض ٧٠ سانتی متر روی غلتک اولیه فرار می گیرد ، با عبور از بین چند غلتک مارپیچ تمامی چین و چروک های ورق صاف می گردد .

3- در دستگاه چسب بر روی فیلم PVC کشیده می شود.

4 -حرارت دهی :

پس از چسب خوردن ورق وارد کانالی به طول ١٠ تا ١٢ متر با هوای گرم ٨٠ تا ١٢ درجه سانتیگراد می شود. زمان اقامت ورق در این کانال ٢ تا ٣ دقیقه خواهد بود.

5- رول پیچی :

ورق های حرارت دیده شده روی رول های مقوایی رول پیچی می گردد.

6 -برش رول :

ورق های چسب خورده به عرض مطلوب توسط دستگاه برش بریده می شود.

7-بسته بندی :

جهت سهولت حمل و نقل و عدم صدمه دیدن ، محصول ابتدا توسط پوشش جعبه سلوفانی پوشیده شده ، سپس در جعبه های مقوایی بسته بندی می گردد.

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون :

 

• مخلوط کن

• چسب زن و غلتک Coater Rol

• دستگاه برش اتوماتیک

• ماشین لوله سازی مقوایی

• مخزن نگهداری چسب

• خشک کن کنوکسیونی

• ماشین بسته بندی

• دستگاه تست کشش

• دستگاه تست گوی غلتان

• ترازو

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چسب برق و نوار چسب سلفونی

 تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید نوار چسب برق از جنس سلفون ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool