طرح توجیهی تولید چسب طبی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Medical glue2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چسب طبی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چسب طبی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

چسب طبی در امور درمانی دارای کاربرد بوده و به صورت نوار چسب و هندی پلاست بر روی زخم ها و بریدگی ها و همچنین به صورت بانداژ و بر روی بانداژ مورد استفاده قرار می گیرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

ساخت و مصرف چسب از گذشته رایج بوده است . در قدیم ، از موادی چون قیر و صمغ درختان به عنوان چسب استفاده میکردند . در تمام قرون گذشته و همچنین قرن نوزدهم چسبها منشأ حیوانی و یا گیاهی داشتهاند . چسب های حیوانی به طور عمده بر مبنای کلوژن مامالیام Mammaliam بودند که پروتئین اصلی پوست ، استخوان و رگ و پی است و چسب های گیاهی از نشاسته و دکسترین دانههای گندم ، سیب زمینی و برنج تهیه می شدند .

چسب ها دارای انواع مختلفی می باشند ، که عبارتند از :

چسب هایی که توسط واکنش شیمیایی سخت می شوند ، که عبارتند از :

• چسب های اپوکسیدی

• چسب های فنولیک برای فلزات

• چسب های تراکمی فرمالدئید برای چوب

• چسب های آکریلیک

• چسب های غیر هوازی

• چسب های پلی سولفیدی

• سیلیکون ها

چسب هایی که بدون واکنش شیمیایی سخت می شوند ، که عبارتند از :

1. چسب هایی که در اثر حذف حلال سخت می شوند .

2. چسب هایی که با از دست دادن آب سخت می شوند .

3. چسب هایی که به وسیله سرد کردن سخت می شوند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

از قرن نوزدهم به تدریج با پیدایش چسب های سنتتیک ساخته شده در صنعت پلیمر ، چسب های سنتی و گیاهی و حیوانی از صحنه خارج شد . صنعت چسب به صورت گستردهای در حال رشد بوده و تعداد محدودی وسایل مدرن ساخت بشر وجود دارد که از چسب در آنها استفاده نشده است . در اتصالات اغلب وسایل از یک جعبه بسیار ساده غلات گرفته تا هواپیمای پیشرفته بوئینگ ٧٤٧ از چسب استفاده شده است .

امکانات بشر میتواند به وسیله چسبها اصلاح گردد . این مطلب شامل استفاده از سیمانهای سخت شده توسط UV در دندانپزشکی و سیمانهای پیوند آکلریلیک در جراحی استخوان میباشد . پیشرفت جدیدی که اخیراً در کاربرد چسب حاصل گشت ، اتصال ریلهای فولادی و تراموای جدید شهر منچستر بود .

چسب ها نه تنها برای موادی که بایستی چسبانده و بهم پیوسته شوند ، بلکه در ایجاد چسبندگی برای موادی از قبیل جوهر تحریر ، رنگها و سایر سطوح پوششی ، وسایل بتونه کاری و وجوه میانی در مواد ترکیبی از قبیل فولاد یا بافت پارچه ، در تایرهای لاستیکی و شیشه یا الیاف در پلاستیکها ضروری هستند .

چسب طبی همانطوریكه از نام آن پیداست به عنوان یك محصول مصرف نهایی (Use End (در امور درمانی كاربرد فراوان دارد . این چسب به صورت نوار چسب و هندی پلاست بر روی زخمها و بریدگیها و همچنین به صورت بانداژ و بر روی بانداژ مورد استفاده قرار می گیرد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

كلیه استانداردهای تدوین شده در برای انواع چسب ها و نوار چسب های طبی عبارتند از :

• ASTM E 1216-06

• ASTM D3330

• ASTM D3759

• BS 3900

• BS 1185

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

با توجه به اینكه تولید چسب طبی از تكنولوژی چندان پیچیدهای برخوردار نبوده امروزه تقریباً اكثر كشورها مخصوصاً كشورهای توسعهیافته و كشورهای در حال توسعه خود تولیدكننده انواع چسب هستند .

البته كشورهای صنعتی با توجه به اینكه از تكنولوژیهای برتر برخوردار هستند ، محصولات با كیفیت و تنوع بیشتری به بازار ارائه میدهند . اما از سوی دیگر بطور كلی مصرف كالاهای درمانی و بهداشتی منجمله انواع مختلف چسب های طبی در كشورهای پیشرفته و توسعه یافته بالاتر از كشورهای جهان سوم است .

با توجه به اینكه یكی از پارامترهای اصلی توسعه یافتگی در جهان ، توسعه یافتگی بهداشتی-درمانی است ، مصرف انواع چسب طبی در كشورهای توسعه یافته مانند امریكا و كشورهای اروپایی و ژاپن و كره جنوبی بیش از سایر كشورهای دنیا می باشد.

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

شرایط واردات چسب طبی

طبق بررسی های صورت گرفته از مقررات صادرات و واردات سال ١٣٨٥ وزارت بازرگانی ، حقوق پایه برای چسب طبی 4 درصد و سود بازرگانی 41 درصد می باشد .

شرایط صادرات چسب طبی

چسب طبی از جمله محصولاتی است كه محدودیت صادراتی نداشته و در زمره محصولات با مشوقهای صادراتی محسوب میگردد . این محصول بسته به نوع و ابعاد آن در بستهبندیهای مختلف جهت صادرات عرضه میگردد . چسب طبی به دلیل كاربرد مستقیم و تأثیر بهداشتی بودن آن در سلامتی بیماران و افراد تحت درمان ، شرایط بستهبندی و حمل و نقل خاصی را میطلبد و با وجود ایزوله بودن نبایستی در معرض گرد و غبار و هر گونه آلودگیهای محیط و رطوبت باشد.

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب طبی


 

چسب طبی به عنوان یك كالای اساسی همگانی ، یك كالای استراتژیك و یك حصول مشمول یارانه در كشورمان ، از ارزش و اهمیت ویژهای برخوردار است . شاید به ظاهر اهمیت كابردی این كالا چندان مشهود نباشد لیكن ریز نقشی و كاربردی بودن آن در فرآیندهای پزشكی و درمانی بر هیچ كس پوشیده نیست .

چسب طبی در واقع به عنوان یك كالای اساسی مورد نیاز در قسمتهای انتهایی درمان مورد استفاده واقع گردیده بطوریكه تكمیل كننده و به نوعی به اتمام رساننده فرآیند درمان بوده و در صورت عدم وجود آن چرخه درمانی ناقص مانده كه خود مشكلات بعدی را در پی خواهد داشت .

بنابر توضیحات بالا نقش استراتژیك چسب طبی به عنوان یكی از اقلام ضروری در سلامت افراد و امور پزشكی درمانی نقش غیر قابل انكاری بوده كه میبایست در تولید و استفاده از آن حساسیت و دقت لازم به كار گرفته شود .

 


فرایند تولید چسب طبی

 

فرایند تولید چسب طبی شامل مراحل زیر می باشد :

1. مواد اوولیه

2. مخلوط کردن

3. گرم کردن و مخلوط کردن

4. اندود کردن به وسیله غلطک

5. خنک کردن

6. برش

7. ورقه ورقه کردن

8. محصول نیمه نهایی

9. گاز باریک ( کم عرض )

10. آغشته کردن به دارو

11. خشک کردن

12. سردخرول گاز آغشته به دارو

13. خنک کردن محصول نیمه نهایی

14. برش گاز آغشته به دارو

15. پوشاندن لبه محافظ

16. بریدن

17. پیچیدن خارجی

18. بریدن و قطعات

19. محصول نهایی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چسب طبی

 

• ماشین مخلوط کن

• ماشین روکش کردن

• ماشین روکش کردن همراه با خشک کن

• ماشین ساخت چسب کمک های اولیه

• ماشین گاز بهداشتی و خشک کن

• ماشین سوراخ کن

• ماشین برش

• ماشین منگنه ، ورقه کردن و برش

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چسب طبی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید چسب طبی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.