جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود رایگان فایل طرح توجیهی صنعتی و دانلود فرمت word و pdf طرح کسب و کار کارآفرینی
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Syringe

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

سرنگ ها یکی از محصولات پرکاربرد جهت تزریق مواد دارویی به بدن انسان ها و حیوانات می باشند ، که در اندازه و انواع مختلف تولید می گردند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول


 

یكی از روش های مرسوم جهت وارد نمودن مواد دارویی به بدن انسان و حیوانات برای جلوگیری از بیماری ها و همچنین درمان بیماری های مختلف استفاده از آمپول ( سرنگ ) می باشد . در هنگام تزریق ، مواد دارویی وارد محفظه ای شده و سپس به بدن موجود زنده تزریق می گردد . سرنگ در اندازه های مختلفی موجود می باشد ، كه از نظر حجم بر حسب سی سی ( CC ) می توان به سرنگ های ١٠٠ ، ٥٠ ، ٣٠ ،٢٠ ، ١٠ ، ٥ ، ٣ ، 5/2 ، ٢ و ١ سی سی اشاره نمود .

سرنگ ها از دو قسمت اصلی بدنه و پیستون ساخته می شوند . در بعضی موارد نیز از یك قطعه اضافی لاستیكی در سر پیستون استفاده می شود ، كه در این صورت سرنگ تحت عنوان سرنگ سه قطعه ای شناخته می شود .

در سرنگ های یكبار مصرف ، ماده دارویی قبل از آنكه به بدن تزریق شود به درون سرنگ مكیده می شود و با سطح داخلی سرنگ تماس می یابد ، به این دلیل پلاستیك هایی كه در ساخت سرنگ ها مورد استفاده قرار می گیرند ، میبایست فاقد مواد افزودنی بوده و تست های استاندارد را نیز جوابگو باشند .

در تهیه و بكارگیری سرنگ های یكبارمصرف اصطلاحاتی وجود دارد كه در ادامه به اختصار ارائه شده است .

حجم اشغال شده :

حجمی كه لبه آب بندی پیستون در وسط طول درجه بندی مشخص می كند .

حجم اسمی :

حجم اسمی معادل آبی است ، كه در دمای ٣±٢٠ درجه سانتیگراد از سرنگ یكبار مصرف خارج می شود .

حجم جزء :

حجم آبی كه در دمای ٣±٢٠ درجه سانتیگراد از سرنگ ( هنگامی كه لبه آب بندی پیستون آن قسمت محدود شده از درجه بندی را طی نماید ) خارج می شود . به طور كلی از نظر ابعاد و اندازه موارد زیر پیرامون سرنگ ها قابل تعریف است .

حجم اسمی ( طول كل سرنگ ) حداقل طول درجه بندی سرنگ سیلندر سرنگ می بایست آنقدر شفاف باشد ، كه حتی حباب های كوچك هوا با چشم غیر مسلح در فاصله ٢٥mm به خوبی قابل تشخیص باشند .

پیستون نیز میبایست در داخل سیلندر به طور یكنواخت و راحت حركت نماید ، همچنین پیستون میبایست به نحوی ساخته شوند ، كه وضعیت آن به وضوح بر روی درجه بندی سیلندر قابل قرائت باشد . سرنگ ها باید عاری از اجسام خارجی بوده و در جریان ساخت طوری سترون شوند ، كه عاری از موجودات ذره بینی قابل تكثیر باشند .

كد آیسیك سرنگ ٣٣١١١٤١٤ می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول


 

همانطوركه ذكر شد ، سرنگ ها به عنوان كالای مصرفی جهت تزریق مواد دارویی به بدن در علوم پزشكی و دامپزشكی مورد استفاده قرار می گیرد . امروزه بهداشت و رعایت نكات بهداشتی یكی از مهمترین مسائل در زندگی بشر به شمار می آید .

در جوامع توسعه نیافته هر چند سال یكبار بیماری های بسیار خطرناكی از قبیل وبا ، مننژیت و ... در بین افراد شایع شده و باعث از بین رفتن تعداد بسیار زیادی از انسان ها می شود ، لذا پیشگیری از این بیماری ها توسط واكسن ها از جمله اقدام بسیار ضروری به شمار می آید ، كه میبایست توجه خاصی به آن مبذول شود .

همانطور كه ذكر شد ، سرنگ ها در ابعاد مختلفی تولید می گردند ، كه در این میان سرنگ هایی با حجم اسمی ٢و ٥ سی سی بیشترین كاربرد را دارند و عمدتاً در تزریق انواع واكسن ها و داروها مورد استفاده قرار می گیرند و سرنگ های با حجم اسمی بالا تنها در موارد بسیار خاص مورد استفاده می شوند .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول


 

استانداردهای بین المللی : 

اسامی برخی از استانداردهای بین المللی موجود برای سرنگ در زیر ارائه شده است .

• روش های آزمون سرنگ های یك بار مصرف : NF ٠٠١-٩٣ NF ,٢٥١-٩٠

• ویژگی های سرنگ های یكبارمصرف پلاستیكی : ٤٦٢٩ ASTM

• روش های استرلیزاسیون سرنگ ها : BS ·٧٨٨٦ BS , ١٤٢٨

• تست ها و روش های آزمون سرنگ های یك بار مصرف : · DIN ١٣٩٢٦ DIN , ١١٦٠٨

• مشخصات كلی سرنگ های پزشكی : JIS · T٣٢٠٦ T JIS , ٣٢٠٥

• روش های آزمون سرنگ های یك بار مصرف : P KS · ٣٢٠٦ P KS , ٣٢٠٧

استانداردهای ملی :

اسامی استانداردهای ملی تدوین شده برای سرنگ در زیر ارائه شده است .

• روش آزمون اثرات متقابل مواد دارویی و سرنگ ها : ٢٣١٢-ISIRI

• آزمون سترونی سرنگ ها : ٣٠٠١-ISIRI

• ویژگی ها و روش های آزمون سرنگ های انسولین : ٣٥٩١-ISIRI

• ویژگی سرنگ های یكبار مصرف : ٧٧٠-ISIRI

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول


 

در حال حاضر انواع سرنگ ها در اغلب كشورهای جهان تولید می گردند . از جمله تولید كنندگان عمده سرنگ در جهان می توان به كشورهای آمریكا و مكزیك ، كشورهای اروپای غربی نظیر آلمان ، بلژیك ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه اشاره كرد .

همچنین كشورهای آسیایی ژاپن ، چین ، كره و هند نیز از جمله تولید كنندگان عمده سرنگ در جهان هستند .

سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران سرنگ طبق اطلاعات گرفته شده از نقطه تجاری ایران و سایر منابع مطالعاتی ، كشورهای بلژیك ، اسپانیا ، ایتالیا و مكزیك از جمله صادركنندگان عمده انواع سرنگ در جهان هستند .

همچنین كشور چین نیز بزرگ ترین صادر كننده سرنگ در آسیا به شمار می آید . تولیدكنندگان بزرگ سرنگ در جهان اغلب مصرف كننده عمده این محصول نیز هستند . به طور مثال كشورهای آلمان ، فرانسه و آمریكا سهم مصرف بالایی را در مقایسه با كل مصرف جهانی به خود اختصاص داده اند .

شرایط واردات و صادرات انواع سرنگ یا آمپول :

شرایط خاصی جهت واردات و صادرات محصولات مورد بررسی وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق ورودی امکان واردات این محصول وجود دارد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول


 

سرنگ اگرچه جزء دارو محسوب می شوند و در دسته لوازم پزشكی قرار می گیرد ، اما به دلیل استفاده گسترده از این لوازم در مراكز درمانی ، به عنوان یك كالای استراتژیك درمانی اهمیت دارد .

این در حالی است كه فناوری ساخت و تولید سرنگ در كشور روند پیچیده ای نیست و امكان تولید با كیفیت انواع سرنگ در ایران وجود دارد ، اما به دلیل رشد تورم و افزایش قیمت مواد اولیه و نیروی انسانی و سایر هزینه های تولید و از طرفی ثابت ماندن قیمت محصولات طی سال های اخیر ، مزیت رقابتی این محصولات در مقایسه با سایر تولیدات داخلی كاهش یافته است .

 


فرایند تولید انواع سرنگ یا آمپول

 

به طور كلی فرآیند تولید سرنگ شامل مراحل زیر می باشد :

١ -مرحله تزریق و ساخت قطعات سیلندر و پیستون

٢ -سوار كردن قطعات

٣ -استرلیزاسیون

4-كنترل كیفیت

اصولاً ساخت قطعات پلاستیكی از ترموپلاستیك ها به خصوص ساخت قطعاتی كه شكل ساده ای ندارند . تنها از طریق قالبگیری تزریقی امكانپذیر است ، لذا تنها روش موجود برای ساخت سرنگ های پلاستیكی روش قالبگیری تزریقی است . فرآیند تولید سرنگ های یكبار مصرف در عین سادگی اصول آن ، به خاطر اهمیت آن از نظر بهداشتی بسیار حساس است .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول

 

• ابزار دقیق ، لوله كشی و عایق كاری

• سوله خط تولید

• سوله انبار محصول

• سوله تاسیسات

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سرنگ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع سرنگ یا آمپول ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool