جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Radiology film

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

رادیولوژی به عنوان یکی از مهم ترین و کارآمد ترین ابزارهای پزشکی شناخته شده است ، که از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد . فیلم رادیولوژی نیز به عنوان وسیله ثبت و انتقال تصاویر ، دارای کاربرد فراوانی در صنعت پزشکی می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی


 

رادیولوژی به عنوان یکی از مهمترین و کارآمدترین ابزارهای شناخته شده در صنعت پزشکی ، از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد . طبعا فیلم رادیولوژی به عنوان وسیله ثبت و انتقال تصاویر ، تاکنون به عنوان مهمترین رکن مربوطه بوده است .

در این میان با توجه به برنامه سازمان جهانی بهداشت ( WHO) که از سال های آتی و با رویکرد جلوگیری از آلودگی محیط زیست ، تولید فیلم رادیولوژی را خواهد نمود ، ضرورت جایگزینی این کالای مهم ، قطعی و اجتناب ناپذیر خواهد بود . اکنون این سؤال مطرح می شود ، که اگر فیلم رادیولوژی تولید نشود ، مراکز تصویر برداری با چه روشی ادامه کار خواهند داد ؟

یکی از مهمترین راه های این پدیده ، تبدیل سیستم موجود رادیولوژی آنالوگ به دیجیتال و رادیولوژی با فن آوری خواهد بود . در جهان امروز که اگر بخواهیم نامی گسترده تر بر صنعت رادیولوژی بگذاریم ، تصویر برداری پزشکی بهتر خواهد بود .

این مقوله دیگر فقط یک علم و یا تکنولوژی پیشرفته و یا در حال پیشرفت های سریع نخواهد بود ، بلکه علاوه بر موارد فوق ، زمینه ای است پیچیده با تخصص های گوناگون ، به همین دلیل هر کدام از افرادی که در آن مشغول کار ، فعالیت ، پژوهش و آموزش هستند ، چاره ای جز انتخاب یکی دو تخصص آن را نخواهند داشت .

در این میان حرفه رادیولوژی همچون سایر حرف و حتی کمی مهم تر ، ناچار به توجه به یکی دیگر از علوم و به یادگیری و آشنائی با آن خواهد بود ، که شاید در نگاه اول برای خیلی ها کم اهمیت جلوه کند ، ولی اهمیت آن مانند همان حلقه ای از زنجیر است که احتمالا گم شده است .

خصوصا در ایران و کشورهای کمتر توسعه یافته و آن هم علم یا هنر مدیریت است ، که می تواند ما را در موسسه ، دپارتمان و یا یک واحد کوچک رادیولوژی موفق تر گرداند و در نگاه کلان صنعت رادیولوژی را در میان دیگر حرف پزشکی و علمی چه از نظر اقتصادی و چه علمی و تحقیقی توسعه و گسترش دهد . در طرح حاضر تلاش گردیده است ، برخی از زمینه های مهم این صنعت از جمله تولید فیلم آنالوگ و همچنین رادیولوژی دیجیتالی به لحاظ فنی و اقتصادی معرفی گردد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی


 

کلمه Radiology از کلمه لاتین Radius به معنی شعاع یا پرتو گرفته شده است . این عنوان در دانش امروزی بشر فرا گیرنده رشته های بسیاری است ، که بر پایه آثار پرتوهای یون ساز گوناگون قرار دارد . رادیولوژی پزشکی بر مبنای کاربرد پرتوهای یون ساز برای تشخیص بیماری ها و یا درمان آن ها می باشد . رادیولوژی پزشکی بر حسب این که از چه عاملی در آن استفاده می شود ، به دو رشته تخصصی تقسیم می شود .

رشته اول پزشکی هسته ای است ، که اساس کار آنها روی مواد رادیواکتیو می باشد و دیگری رادیولوژی که مبنایی روی اشعه ایکس و ویژگی های گوناگون آن دارد . در طرح حاضر ، موضوع اصلی بحث درباره رادیولوژی واقعی یعنی آنچه که با استفاده از پرتو ایکس یا رننگن به اشکال گوناگون برای تشخیص و درمان در پزشکی انجام می گیرد ، خواهد بود . رادیولوژی پزشکی واقعی با رنتگنولوژی به دو بخش رادیولوژی تشخیصی و رادیولوژی درمانی تقسیم بندی می شود .

رادیولوژی تشخیصی شامل فلوئوروسکوپی ، رادیوگرافی و توموگرافی کامپیوتری می باشد . رادیولوژی درمانی درباره دستگاه های رادیوتراپی ، مقادیر درمانی در تابش پرتوها و حساسیت بافتی در برابر پرتوها بحث می کند . اشعه ایکس با رننگن در طبیعت زیاد وجود ندارد و برای کاربرد پزشکی ، این پرتوها باید بوسیله لامپ هایی که برای این منظور ساخته شده اند ، تولید شود .

در لامپ مولد اشعه ایکس که ظاهری شبیه لامپ های کاتودیک دارد ، با بمباران الكترونی قطعه فلز مقاوم و کوچکی که از جنس تنگتن در قطبی از لامپ به نام کانون قرار گرفته ، تراز های انرژی الکتریکی در این فلز بهم میخورد و انرژی ناشی از جابجایی الکترون ها به صورت اشعه ایکس بیرون می آید .

الكترون هایی که استفاده می شوند ، از سیم پیچ کوچکی در قطب منفی لامپ تولید می شوند و با استفاده از خلاء درون لامپ و تحت تأثیر اختلاف پتانسیل که از یک ژنراتور تولید می شود ، به کانون لامپ برخورد می کنند .

شکل کلی دستگاه های رادیولوژی بسته به اینکه به چه منظوری ( تشخیصی یا درمانی ) ساخته شده باشند ، فرق می کند . ولی بطور کلی در یک دستگاه رادیولوژی عمومی ، لامپ تولید کننده اشعه ایکس به بازویی به پایه ای که می تواند در مسیرهای مختلف حرکت کند وصل شده ، تا بتوان اشعه ایکس را بطور دلخواه در جهات متفاوت متمرکز نمود .

در این دستگاه ها گذشته از امکاناتی که برای پرتو درمانی و یا تابش پرتوها برای عکس برداری ها فراهم شده است ، گاهی وسایلی نیز برای رؤیت همزمان تصویر قسمتی از بدن که مورد تابش اشعه قرار گرفته است ، استفاده می شود . رادیولوژی چندین سال است که از تشخیص بیماری فراتر رفته و وارد مقوله درمان بیماری شده است .

بیشترین وسیله ورود رادیولوژی در قلمرو درمان بیماری ها استفاده از رادیولوژی مداخله ای است ، که از جمله آن می توان به آمبولیزاسیون تومورهای پر عروق ، تخلیه مجاری صفراوی از راه پوست ، تخلیه کلیه از راه پوست ، خارج کردن سنگ های صفراوی از راه پوست و درمان واریس پا از طریق لیزر اشاره کرد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی


 

اصولا در میان کشورهای مختلف دنیا ، به لحاظ قدرت و اعتبار ، برخی از کمپانی های صاحب برند و فعال در زمینه تولید و عرضه انواع فیلم های رادیولوژی و یا عکاسی ، همچنین وجود پیچیدگی نسبی در تکنولوژی تولید این محصول و یا عدم سهولت در دستیابی به دانش فنی این صنعت ، به ویژه در سال های دورتر ( مثلا ۳۰ - ۴۰ سال پیش ) ، تولید و عرضه فیلم عکاسی و رادیولوژی منحصر به کشورهایی مانند آلمان ، ژاپن ، آمریکا ، چین و برخی کشورهای اروپائی بوده است .

البته در سال های اخیر تعداد این کشورها به مراتب بیشتر شده است . در مقابل ، مابقی کشورها عمدتا بر واردات مستقیم محصولات نهایی ، به صورت فیلم آماده مصرف تمرکز نموده و با اینکه اقدام به خرید فیلم خام بصورت رول نموده و سپس در قالب واحدهای تولیدی و صنعتی و تحت شرایط کنترلی خاصی نسبت به آماده سازی و فرآوری نهایی فیلم خام ، برش و بسته بندی آن مبادرت ورزیده و محصولات نهایی را به بازارهای مصرف ارائه می نمایند .

برخی از برندهای معتبر صنعت رادیولوژی عبارتند از : کونیکا ، آگفا ، فوجی ، کداک ، CEA و Protec . لازم به ذکر است ، در سال های دورتر ( قبل از پیدایش سیستم های دیجیتالی ) دلیل اصلی تمرکز کشورهای محدود و خاص بر سرمایه گذاری در این صنعت ، عمدتا وجود رقبای معتبر و بزرگ و همچنین محدودیت حجم تقاضا در مقابل بالا بودن میزان تولید محصول توسط کمپانی های مذکور ، بوده است .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی


 

لازم به ذکر است در سطح دنیا و به ویژه تا سال های نه چندان دور ، صاحبان تکنولوژی تولید فیلم رادیولوژی محدود به چندین کمپانی معتبر مانند کداک ، کونیکا ، فوجی و آکفا بوده و مابقی تولید کنندگان جهانی عمدتا تحت لیسانس و با همین برندهای معتبر ، نسبت به عرضه محصولات مبادرت می ورزند .

بر اساس اطلاعات اخذ شده از گمرک جمهوری اسلامی ایران ، فیلم مورد مصرف در تصویر برداری پزشکی ذیل شماره تعرفه ۳۷۰۱۹۹۱۰ طبقه بندی و مشمول پرداخت ۴ درصد حقوق ورودی می باشد و محدودیتی برای ورود ندارد .

 


فرایند تولید فیلم رادیولوژی

 

اصولا به لحاظ ساختاری فیلم های لیتوگرافی یا رادیوگرافی با اندکی تغییر در میزان حساسیت با نوع حساسیت به پرتوهای نوری ، مشابه فیلم های عکاسی هستند ، یک فیلم رادیولوژی یا عکاسی در واقع متشکل از یک ورق شفاف پلاستیکی از جنس پلی استر با نیتروسلولز با سلولز استات و یا مواد پلیمری مشابه می باشد .

این ورق با یکی از نمک های نقره ( هالیدهای نقره ) به نام نیک سیلورهالاید ( برومورنقره ) و یک ماده ژلاتینی برای تسهیل عمل چسباندن نمک بر سطح ورقه پلاستیکی ، پوشانیده شده است . اندازه کریستال های نمک مشخص کننده میزان حساسیت به نور و رزولوشن فیلم می باشد .

نور با اشعه ای که به فیلم مذکور برخورد می کند ، باعث ایجاد یک فرایند شیمیایی روی فیلم شده و تغییراتی که قابل دیده شدن تست را در آن ایجاد می کند . این تغییرات به وسیله مواد شیمیایی دیگری مرئی می شوند و با ظهور و چاپ یک فیلم ، تصویر با عکس نهایی بدست می آید .

فرآیند تولید فیلم رادیولوژی شامل تولید ورق شفاف در ضخامت ها و ویژگی های خاص صنعت رادیولوژی ، فرایند اسپری نمودن نمک نقره ( هالید نقره ) بر روی ورق پلاستیکی ، افزوده ماده امولیسون جهت ثبوت نمک نقره ، خشک کردن فیلم ، برش زدن فیلم و در نهایت بسته بندی آن تحت شرایط کنترلی خاص ، می باشد .

• تولید ورق شفاف ( بر پایه استات سلولز یا پلی استر )

• اسپری نمودن نمک نقره بر روی فیلم

• افزودن ماده امولسیون جهت ثبوت تمک نقره

• خشک کردن فیلم

• پرش در اندازه های استاندارد ( در شرایط خاص و کنترل شده )

• بسته بندی نهایی ( در شرایط خاص و کنترل شده )

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی

 

• خط تولید ورق پلیمری ( پلی استر ) در ضخامت های حدود 8/0 میلی متر

• خط پوشش دهی ورق پلاستیکی با امولسیون مخصوص ( هالید نقره و ژلاتین مخصوص به همراه لایه های نگهدارنده )

• خط تمام اتوماتیک برش فیلم به همراه قالب ها و شابلون های استاندارد

• خط تمام اتوماتیک بسته بندی اولیه و ثانویه

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فیلم رادیولوژی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید فیلم رادیولوژی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool