جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. پارکت ها دارای انواع مختلفی ازحمله پارکت های چوبی می باشند ، که دارای کاربرد فراوانی در صنایع ساختمانی و صنعتی هستند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش
به منظور شناخت دقیق محصول و مطالعه کلیه زمینه های لازم پیرامون تعیین شرایط و میزان تولید ابتدا لازم است کلیه مشخصات و ویژگی های آن مورد بررسی قرار گرفته و انواع مختلف آن نیز متناسب با استاندارد های ملی و جهانی تعیین و مشخص گردد .
مقایسه کیفی میان این محصولات و سایر پوششهای موجود در بازار که از جنسهای دیگری تولید می گردند با توجه به میزان کاربرد و دگر خصوصیات مربوطه و بررسی چگونگی امکان جایگزین هریک از آنها با محصول اصلی از دیگر مسائلی است که همراه با مطالعات مذکور از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش
تمرکز روزافزون جمعیت جهان در شهرها و همچنین رشد عظیم جمعیت و افزایش فعالیت های اجتماعی و اقتصادی مربوط به آن ها ، رشد پروژه های عظیم اقتصادی ، عمرانی و ... که ملزم این تحولات است . الزاما باعث رشد مصرف مصالح ساختمانی و صنعتی که شامل انواع پارکت های چوبی ساختمانی نیز می شود ، خواهد بود . پارکت های چوبی ساختمانی در گروه کالاهای مصالح ساختمانی ، صنعتی قرار می گیرند .
بنابراین بازار مصرف بالقوه بسیار بالایی برای آن ها وجود دارد ، لذا احداث واحدهایی جهت رفع نیازهای مربوطه ضروری به نظر می رسد . پارکت های چوبی ساختمانی محدوده وسیعی از کالاها را در بر می گیرد ، که تنوع این تولیدات تفاوت های بسیاری را در جنس ، شکل و خصوصیات آن ها ایجاد می کند ، که بالطبع روش های ساخت گوناگونی را طلب می کند .
از آنجا که تولید تمامی انواع پارکت های چوبی ساختمانی ، به دلیل تفاوت روش های ساخت آن ها در یک واحد تولیدی صنعتی امکان ندارد ، طرح حاضر احداث واحدهایی که عمده ترین انواع اینگونه کالاها را تولید می نمایند ، مد نظر دارد .
مهمترین ویژگی های تولید پارکت های چوبی ساختمانی ماهیت کارگاهی ، ناپیوسته و سیکلی بودن آن است . محصولات از مواد مختلفی تشکیل شده ، که هر یک از این مواد به فراخور نیاز به روش مناسبی تهیه می گردد و در نهایت با عملیات فراورش کلیه مواد با یکدیگر محصول نهایی آماده می گردد ، مواد به صورت ناپیوسته اما مداوم و سیکلی در یک یا چند مرحله تولید می شود و پس از ساخته شدن انبار می گردد .
پارکت ها در گروه کالاهای مصالح ساختمانی ، صنعتی قرار می گیرند ، بنابراین بازار مصرف بالقوه بسیار بالایی برای آنها وجود دارد ، لذا احداث واحدهایی جهت رفع نیازهای مربوطه ضروری به نظر می رسد .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش
استانداردهای مدرن پارکت های چوبی ساختمانی ، جهت عرضه هر کالای مصرفی در بازار ، داشتن کیفیت بالا از اهم وظایف تولید کنندگان است ، در این راستا رعایت استانداردهای ملی جهت مصرف داخل و استانداردهای بین المللی و جهانی جهت صادرات امری الزامی است .
از طرفی هر کالایی در بازارهای مختلف دارای رقبای مشابهی است و لازم است جهت بالابردن میزان فروش در میدان رقابت حداکثر کیفیت به موازات کاهش قیمت انجام گیرد ، بنابراین به نظر می رسد ، جهت رسیدن به این امر باید استانداردهای ملی و جهانی به عنوان حداقل کیفیت و خواست مشتری در مد نظر باشد . فهرست کلیه استاندارهای موجود در رابطه با انواع پارکت های چوبی ساختمانی در طرح حاضر خواهد آمد .
استانداردهای مربوطه توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه شده است . لازم به ذکر است که در ایران و جهان طیف استاندارهای پارکت های چوبی ساختمانی بسیار گسترده است و در سطح جهانی استانداردهای قابل قبول متعلق به موسسه های استاندارد آمریکا STMو انگلستان BSI و مهمتر از همه موسسات بین المللی استاندارد 150 می باشد .
فرایند تولید انواع پارکت یا کفپوش
تمامی خطوط تولید پارکت یکی است و تنها بسته به نوع محصول و فراورش دارد . برای تهیه انواع پارکت روش تولید بدین گونه می باشد ، که مواد اولیه را به مناسبت نیاز از انبار مواد اولیه تهیه کرده و طبق نظر قسمت کنترل کیفیت مواد اولیه ، مواد انتخاب می گردید و توسط دستگاه ها عمل آوری شده و به اشکال مور نظر تبدیل و عملیات مقاوم سازی و تزئین و رنگ انجام می گیرد .
سپس در ظرفی که دارای حجم استاندارد و مشخص است بسته بندی شده و بر چسب کارخانه تولیدی به همراه مشخصات پارکت روی آن چسبانده خواهد شد و سپس در کارتن قرار گرفته و به انبار محصول هدایت خواهد شد . نکته مهم در خرید مواد اولیه است ، که در هربار خرید مواد اولیه ممکن است ، که کیفیت مواد اولیه تفاوت داشته باشد و با عوامل جوی و محیطی روی آن اثر گذاشته باشد .
بنابراین قبل از هرگونه تولید انبوه ، مقداری از مواد اولیه تولید آزمایشگاهی خواهد شد و سپس تولید انبوه انجام می گیرد و درصدهای مواد طبق آزمایش انجام شده خواهد بود. ویژگی های عملکرد هر یک از ماشین آلات به کار رفته در خط تولید پارکت و شرایط خاص حاکم بر صنعت تولید این محصولات ، ضوابط ویژه ای را برای استقرار ماشین آلات و تجهیزات مربوطه به همراه خواهد داشت . که خلاصه ای از آنها به قرار زیر است . پارکت بیشتر و اتلاف وقت و نیروی کمتری صورت گیرد .
بدین ترتیب مواد اولیه از یک طرف وارد سالن تولید گشته و مراحل مختلف عملیات به ترتیب با استقرار ماشین آلات مربوطه انجام خواهد شد ، که در نهایت محصول از نقطه ای دیگر وارد انبار نگهداری محصول می گردد . دستگاه های برش ، دستگاه های فرآوری و آماده سازی مواد در فاصله کمتری از یکدیگر قرار داشته باشند . بدین ترتیب می توان این بخش از سالن تولید را از سایر بخش ها به کمک یک دیوار شیشه ای جدا نمود .
بخش فرآورش پارکت ، مجهز به دستگاه های آخرین مدل فراورش پارکت ، بهتر است در مجموعه ای مجزا از سایر دستگاها نصب گردد ، تا بدین ترتیب خط تولید از حداقل آلودگی برخوردار گردد . البته لازم به ذکر است که تجهیزات هر یک از این دستگاه ها به سیستم جمع آوری ذرات حاصل از فرآیند وجود دارد .
سایر بخش های خط تولید نیز به لحاظ عدم دارا بودن شرایط خاص محدود کننده ، می توانند در یک محل نصب گردند ، که در نهایت منتهی به انبارهای نگهداری محصول خواهد شد .
سیستم استقرار هر یک از دستگاه ها علاوه بر دارا بودن شرایط فوق باید به گونه ای باشد ، که ایجاد هیچ گونه محدودیتی در تردد ، حمل و نقل مواد ننماید و اعمال مربوط به تغذیه و تخلیه دستگاه ها به سهولت انجام پذیرد .
تکنولوژی جدید در این طرح به علت نیاز میوم خط تولید واحد تولیدی به عملیات نهایی خط سنگ زنی و سنباده زنی اتوماتیک ، به همراه خط رنگ و خشک کن اتوماتیک اضافه گردیده است ، که به علت سودآوری بیشتر و عملیات تکمیلی و همچنین رقابت و ایجاد کیفیت زیادتر و گاها عملیات ارسال صادراتی ، صد درصد موثر خواهد بود .
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش
• اره رام نیمه اتوماتیک
• اره فلکه
• اره قطع کن
• دستگاه چند اره مخصوص
• رنده اتوماتیک
• اره
• گنده گیر 63 سانتی
• فرز 70 سانتی
• خط کانوایر
• دستگاه بسته بندی اتوماتیک
• اره موتوری
• سمباده و خط رنگ
• خشک کن و خط رنگ
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع پارکت یا کفپوش
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع پارکت یا کفپوش ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.