طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Wooden partition3

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پارتیشن های چوبی ، اغلب برای تقسیم بندی فضاهای خالی بر حسب نیاز پرسنل و استفاده بهینه از فضای موجود در هر شرکت یا سازمان ، مورد استفاده قرار می گیرند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی


انواع پانل های پیش ساخته ( پارتیشن ) :

به طور کلی می توان گفت که پارتیشن به دو نوع چوبی و فلزی بتنی طبقه بندی می شود .

الف ) پانل های پیش ساخته فلزی بتنی :

این پانل ها خود شامل پانل های تک ، پانل های دو پل و پانل های سقف می باشند .

پانل های تک :

از این بخش عمدتا جهت پارتیشن های داخلی استفاده می گردد . ضخامت حداقل این پارتیشن ها ۵ سانتی متر بوده و شامل یک لایه از جنس پلی استایرن ، مش از سیم های گالوانیزه با سیم های ۲/۵ میلی متر در هر ۶/۵ سانتی متر می باشد و یک پوشش بتنی ۳/۵ سانتی متر در هر طرف با بتن به مقاومت ۲۵۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع روی آن قرار می گیرد . روی پوشش بتنی می توان عملیات نازک کاری را انجام داد .

پانل های دوبل :

این پانل ها که عمدتا به عنوان پانل های دیوار باربر مورد استفاده قرار می گیرند ، از دو لایه از جنس پلی استایرن با فاصله مشخص از یکدیگر تشکیل شده اند ، که سطح خارجی این صفحات مانند پانل های تک بوده و سطح داخلی آن ها که در واقع حذف فاصله دو لایه می باشد ، توسط میخ های فلزی به یکدیگر متصل می گردند و فضای داخلی توسط بتن با مقاومت مناسب با سازه و کافی پر می شود ، فاصله داخلی بین دو پانل با توجه به باری که قرار است تحمل کنند ، تعیین می گردد .

پانل های سقف :

از این پانل ها می توان در سقف ها و بام استفاده نمود ، این پانل ها نیز مانند پانل های تک دارای یک هسته پلی استایرن بوده ، که در پایین و بالای آن مش های گالوانیزه قرار دارد و در روی این مش ها بین تزریق می شود ، در سقف ها به فواصل مشخص تیرک هایی تعبیه می شود و در درون تیرک ها آرماتور قرار داده می شود ، که همراه سقف بتن ریزی می شود . استفاده از این تیرک های بتن آرمه جهت استحکام بیشتر سقف می باشد ، که سیستم باروری سقف را به صورت سیستم تیر - دال تبدیل می نماید .

ب) پارتیشن های چوبی :

پارتیشن های چوبی به دلیل زیبایی ، دوام مناسب ، قابلیت جابجایی و نصب آسان جایگاه ویژه ای در بازار به خود اختصاص داده اند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی

همانطوری که در معرفی محصول اشاره شد ، پارتیشن ، بیشتر برای تقسیم بندی فضاهای خالی بر حسب نیاز پرسنل و استفاده بهینه از فضای موجود در هر شرکت با سازمان مورد استفاده قرار می گیرد .

استاندارد های قابل توجه پارتیشن چوبی :

شماره استاندارد مشخصی برای پارتیشن لحاظ نشده است . ولی آنچه در این مورد می توان ذکر کرد محصولات و قطعات جانبی آن است که ویژگی های آن در جدول زیر ارائه می شود .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی

در حال حاضر مصرف پارتیشن های چوبی مخصوصا پارتیشن های ساخته شده از MDF ، به دلیل مزایای زیادی که این محصولات نسبت به محصولات فلزی دارند ، دارای جایگاه بسیار خوبی در بازار امروز می باشند و تقریبا اکثر کشورها از این محصولات استفاده می کنند .

از بین کشورهای عمده تولید کننده پارتیشن های چوبی می توان کشورهای ایتالیا ، ترکیه و چین را نام برد ، که شرکت لاس مابیلی ایتالیا ، یکی از بزرگترین تولید کنندگان صاحبان سبک در زمینه تولید پارتیشن است .

شرایط واردات و صادرات پارتیشن چوبی :

با توجه به نوع محصول و نو بودن تولید صنعتی این محصول در ایران از فراهم بودن شرایط برای صادرات برخوردار نمی باشد ولی آمارهای جمع آوری شده نشان می دهد که صادرات غیر رسمی آن تحت عنوان تجهیزات پارتیشن به مقدار بسیار اندکی صورت می گیرد .


فرایند تولید پارتیشن چوبی

ابتدا ورق های روکش داده شده MDF ، در قسمت برش برای تولید محصولات مختلف برش داده می شود ، تا ابعاد مورد نظر بر حسب نقشه های طراحی شده بدست آید .

پس از پایان برشکاری مجددا ابعاد و محل های برش کنترل می گردد ، تا مطالعات آن ها با نقشه طراحی شده تایید گردد .

ورق های برش خورده جهت تامین منظور نهایی تولید و همچنین برش قسمت های طرح دار با دستگاه پانل بره ، برش داده می شوند .

پس از برشکاری در این قسمت محصول باید با نقشه نهایی مطابقت داشته باشد ، که این امر توسط قسمت بازرسی برش بررسی می شود .

ورق های برش خورده در دستگاه پانل بره ، جهت پوشاندن محل های برش به قسمت ( BANDING ) برده می شود .

در این دستگاه نوارهای ( p.v.c ) بر روی لبه های برش خورده چسبانده می شود و محصول پس از بازرسی دقیق ، به قسمت مونتاژ فرستاده می شود .

برای مونتاژ قطعات آماده شده ، مونتاژ کاران با استفاده از وسایل و یراق آلات مورد نیاز ، قطعات را به یکدیگر متصل کرده و سپس محصول تولید شده توسط کنترل کیفی مورد بازرسی نهایی قرار می گیرد .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی
  • برش کاری
  • پانل بر
  • سوراخ کن
  • لبه چسبان و مونتاژ قطعات
  • انبارش محصول

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پارتیشن چوبی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.