جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Polystyrene foam

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

فوم پلی استایرن ضد آتش ، در صنایع ریخته گری ، صنایع قالب سازی و ساختمان سازی مخصوصا دیوار ساختمان ها دارای کاربرد می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم


 

پلی استایرن انبساطی یا به اختصار EPS ، که از نظر ظاهری مانند فوم پلی استایرن ضد آتش می باشد ، گرانولی سبک و سفید رنگ است . این ماده اولین بار در سال 1950 تولید گردید . انبساط این محصول در اثر وجود مقداری گاز پنتان است ، که به صورت حل نشده در هنگام تولید در داخل آن محبوس می شود .

این گاز در اثر حرارت ناشی از بخار آب ، از داخل دانه های پلی استایرن خارج شده و باعث انبساط آن می گردد . در اثر خروج این گاز حجم ، دانه های پلی استایرن تا 40 برابر اندازه اولیه آن ها افزایش می یابد . بعد از عملیات انبساط ، دانه های منبسط شده بر حسب نوع کاربرد قالب گیری می شوند .

پلی استایرن انبساطی محصولی است ، که برای محیط زیست و انسان مشکلی ایجاد نمی کند . عدم آسیب رسانی به محیط زیست در تمام مراحل ساخت ، کاربرد و بازیافت یا دور ریزی این محصول به چشم می خورد . فوم پلی استایرن ضد آتش در واقع پلی استایرن مقاوم در برابر آتش می باشد .

در ابتدای سال 1950 شرکتBASF ، یک فرآیند دو مرحله ای برای تولید فوم پلی استایرن را گسترش داد . در این فرآیند مرحله اول شامل تهیه دانه های حاوی توزیع یکنواخت عامل پف زا ، توسط روش پلیمریزاسیون سوسپانسیونی مونومر استایرن بوده ، که در مرحله دوم این ماده در داخل یک قالب فرآیند می گردد .

سهولت تولید محصول به هر شکل و اندازه ، از مزایای این روش بوده که باعث توسعه آن شد . با معرفی فوم پلی استایرن به بازار و کاربردهای آن در صنعت ساختمان و سایر صنایع ، این فوم جایگاه خود را در این صنعت یافته است .

بیش از 50 سال است که پلی استایرن انبساطی ، در بسیاری از کاربردهای بسته بندی جای خود را باز کرده است . علاوه بر آن ، این محصول در ساخت عایق های حرارتی برای ساختمان ها ، سردخانه ها ، تونل های انجماد و کانتینرهای حمل مواد به کار برده می شود . اغلب تولید کننده ها در صنایع مختلف برای عرضه محصولات تولیدی خود نیاز به بسته بندی دقیق دارند تا در هنگام حمل و نقل و عرضۀ محصول خود از آسیب رسیدن به آنها جلوگیری کنند .

ویژگی هایی نظیر وزن پایین ، مقاومت ابعادی و حرارتی ، پایداری در برابر رطوبت ، ضربه گیری خوب و قالب پذیری عالی پلی استایرن انبساطی در بسته بندی و محافظت از قطعات حساس الکترونیکی ، نقش بسیار مهمی داشته است . علاوه براین ، پایداری در برابر رطوبت و نیز عدم فساد پذیری پلی استایرن انبساطی ، این محصول را در بسته بندی مواد دارویی و غذایی شاخص ساخته است . از دیگر موارد کاربرد این محصول استفاده از آن در عایق کاری است .

مقاومت خوب حرارتی و نیز عدم فساد آن در طول زمان ، باعث استفاده از این ماده در عایق کاری سردخانه ها شده است . البته در سال های اخیر بلوک های پلی استایرن جایگزین سفال در دیوار منازل و ساختمان ها شده است ، که این امر باعث کاهش هزینه نیروی انسانی ، کاهش مصرف سایر تجهیزات ، صرفه جویی در حجم و هزینه بتن ، صرفه جویی در هزینه اسکلت و فونداسیون و صرفه جویی در هزینه کلی اجرای سقف شده است .

اما به طور کلی دانه های پلی استایرن انبساطی ، به عنوان یک محصول نهایی به بازار عرضه می شود ، که پس از آن توسط کارگاه های مصرف کننده بدون انجام هیچ گونه واکنش شیمیایی ، تبدیل به انواع قطعات و پلی استایرن می شود ، که این مواد بر حسب دانسیته و شکل و اندازه ، در زمینه بسته بندی و یا عایق کاری به کار برده می شود . فوم پلی استایرن ضد آتش در ساخت سازه های پیش ساخته ( تریدی پانل ها ) و نیز در صنایع ریخته گری و قالب سازی استفاده می شود .

در صنایع ریخته گری از این فوم ها به عنوان قالب استفاده می شود ، که مواد مذاب داخل آن ریخته می شود و بعد از آن در اثر حرارت پلی استایرن از بین می رود و قطعه با همان شکل حاصل می شود . اصلی ترین کاربرد فوم پلی استایرن ضد آتش که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته است ، استفاده از این فوم در ساخت و ساز و استفاده از آن خصوصا در دیوار ساختمان ها می باشد .

فوم پلی استایرن ضد آتش ، دارای کد آیسیک 25201721 می باشد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم


 

کشورهای بزرگ تولید کننده پلی استایرن عبارتند از : آمریکا ، چین ، آلمان ، فرانسه ، کره جنوبی ، سنگاپور و ژاپن . اطلاعات دقیقی از میزان تولید فوم پلی استایرن ضد آتش ، در کشورهای تولید کننده این محصول وجود ندارد ، اما با توجه به آمار و ارقام پراکنده تولید ، حدود 30 درصد تولیدات پلی استایرن در دنیا ، فوم پلی استایرن انبساطی ضد آتش می باشد . این مقدار حدود 1300 هزار تن می باشد . لازم به ذکر است که این مقدار پلی استایرن ضد آتش تبدیل به فوم می شود .

شرایط واردات و صادرات فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم :

صادرات و واردات این محصول با توجه به حجیم بودن و اشغال فضای زیاد در حمل و نقل رایج نیست . همچنین فرایند تولید ساده و سرمایه گذاری کم واحد تولیدی باعث شده است ، که اکثر مصرف کنندگان خود مبادرت به تولید این محصول کنند و از محصول وارداتی استفاده نکنند . خوراک این محصول تحت عنوان پلی استایرن ضد آتش داد و ستد می شود ، ولی در داخل کشور فعلا تولید نداریم .

با توجه به حجم زیاد و جاگیر بودن این محصول و بالا بودن هزینه حمل و نقل ، مراودات این محصول زیاد رایج نیست . همچنین با توجه به فرایند تولید ساده و اخذ راحت دانش فنی و قابلیت حمل و نقل خوراک این محصول ، برای تولید آن اکثر مصرف کنندگان تمایل دارند ، که محصول مورد نیازشان را خودشان تولید کنند . با توجه به دلایل مذکور در بالا این محصول واردات نداشته است و همچنین از امکان صادرات بی بهره است .

اهمیت استراتژیک فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم :

فوم پلی استایرن ضد آتش ، دارای اهمیت فوق العاده ای در دنیای امروز است ، بدین معنی که این محصول با توجه به اهمیت عایق کاری ها و سبکی ساختمان ها ، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . همچنین این محصول با توجه به این که ضد آتش می باشد ، از این حیث نیز اهمیت دارد .

به طور خلاصه می توان گفت که این محصول به علت ضد آتش بودن ، اهمیت بسیار زیادی در مقایسه با سایر رقبای خود دارد و به مرور جای محصولات رقیب را پر خواهد کرد .

 


فرایند تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم


 

فرآیند فیزیکی فوم شدن وقتی که اجزای فرمولاسیون فوم با یکدیگر اختلاط پیدا کردند ، واکنش های شیمیایی به طور همزمان شروع می شود ، پس از گذشت زمان اندکی ، رنگ سیستم در حال واکنش کدر می گردد .

در این مرحله تشکیل حباب های گاز که با چشم قابل مشاهده است . به این فاصله زمانی که از شروع اختلاط آغاز می گردد ، زمان کرمی شدن ( time cream ) گفته می شود ( از آنجائی که زمان کرمی شدن ، زمان کوتاهی است و ویسکوزیته سیال اختلاط یافته نسبتاً بالاست ، معمولا جریان مواد واکنش در قالب ضعیف است . بنابراین برای تولید فوم یکدست ، باید ریخته گری در داخل قالب به صورت یکنواخت انجام پذیرد ) .

در این شرایط ابتدا گازهای تولید شده در سیستم مایع حل شده ، وقتی که به حد اشباع رسیدند ، تشکیل هسته های اولیه را می دهند . پس از این مرحله ، عمل بالا آمدن فوم شروع می گردد . با ادامه فرآیند تولید گاز ، عمل انتقال مولکول های گاز تولید شده از مایع به داخل سلول های بوجود آمده ، صورت می پذیرد . هرچه اندازه سلول ها کوچکتر باشد ، فشار داخل آن بیشتر است . همین امر باعث ناپایداری سلول های کوچکتر و ادغام آن ها در سلول های بزرگتر مجاور می شود .

با ادامه این فرآیند ، از تعداد سلول ها کاسته شده و بر اندازه آن ها افزوده می شود . در ابتدا وقتی که سلول ها تشکیل می شوند ، کروی هستند ، ولی با گذشت زمان به صورت چند ضلعی هایی در می آیند ، که در جهت بالا آمدن فوم ، حالت کشیده پیدا می کنند . به طور کلی شکل هندسی سلول ها به سمتی میل می کند که حداقل سطح را ایجاد نماید ، در نتیجه انرژی کمتری داشته باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم

 

• قالب بلوکر

• دستگاه پخت مواد

• یونیت روغن

• میز پله زن

• میز لبه زن

• میز برش کانوایری

• سیلوی مواد اولیه

• تاسیسات و لوله کشی

• میز شیارزن اتوماتیک

:: دانلود طرح توجیهی تولید ورق های پلی استایرن

:: دانلود طرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool