جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع کشاورزی و دامپروریطرح توجیهی احداث گلخانه تولید نشاء و نهال سال 1401 (PDF + Word + مشاوره)
طرح توجیهی تولید خانه های پیش ساخته بتنی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 4.5 out of 5 based on 8 votes
امتیاز کاربر:  / 8
ضعیفعالی 

concretehouseprefabricated

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خانه های پیش ساخته بتنی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید خانه های پیش ساخته بتنی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

خانه های پیش ساخته بتنی در ساختمان سازی با روش های مختلف ، از جمله انبوه سازی ، خانه پیش ساخته به صورت ویلایی ، تجاری ، اداری و شهرک سازی ، مورد استفاده قرار می گیرند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی خانه های پیش ساخته بتنی


 

در کشورهای پیشرفته سال هاست که مسائل مربوط به دوام مصالح ، سرعت اجرا ، کاهش پرت مصالح ، جلوگیری از اتلاف انرژی و مقاوم بودن ساختمان ها در برابر سوانح طبیعی ، مورد توجه و تحقیق دایم قرار گرفته ، که منجر به نوآوری ها و تکنیک های مدرن در زمینه صنعت ساختمان شده است .

از جدید ترین سیستم های فوق الذکر ، استفاده از ترکیب بتن آرمه به عنوان عضو باربر و پانل های نئوپور به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی می باشند ، که با نام سیستم های بتنی ICF معروف گشته اند . سیستم ICF " پانلی " از جدیدترین و کامل ترین نوع سیستم های فوق الذکر می باشد ، که کمبودها و اشکالات روش های قدیمی تر در آن برطرف شده است .

اساس این سیستم استفاده از سازه بتن آرمه باربر در سقف و دیوار ساختمان و پارتیشن های نئوپور مسلح سبک ، جهت تیغه های غیرباربر می باشد ، دیوارها در داخل قالبی از پانل های مسلح نئوپور بتن ریزی می شوند و قالب سقف ها نیز از نئوپور مسلح به صورت مجوف و شبیه به سقف های اسپایرول بتنی ساخته می شوند .

به عبارت دیگر ساختمان در دو لایه از نئوپور پیچیده می شود ، که از لحاظ عایق بندی بیشترین بازدهی را دارا می باشد ، کل قطعات دیواری و سقفی و پارتیشن نئوپور مسلح در کارخانه آماده و جهت نصب به محل اجرا حمل می شود .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی خانه های پیش ساخته بتنی


 

محصول اصلی طرح خانه های پیش ساخته بتنی با روش بتن مسلح می باشد ، که قابل حمل بوده و امکان نصب و مونتاژ در مکان های مختلف مانند مناطق کوهستانی ، کویر ، ساحل و جنگل را دارا می باشد . لذا این نوع محصولات ماهیتا کاربرد مصرفی در صنایع ساختمانی دارند و مهمترین کاربردهای آن ها بطور خلاصه عبارتند از :

در ساختمان سازی با روش های مختلف ، از جمله انبوه سازی ساختمان ( بدون محدودیت در طرح معماری و تعداد طبقات ) ، خانه پیش ساخته به صورت ویلایی ، تجاری و اداری و شهرک سازی .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی خانه های پیش ساخته بتنی


 

در کشورهای پیشرفته سال هاست ، که مسائل مربوط به دوام مصالح ، سرعت اجرا ، کاهش پرت مصالح ، جلوگیری از اتلاف انرژی و مقاوم بودن ساختمان ها در برابر سوانح طبیعی مورد توجه و تحقیق دائم قرار گرفته ، که منجر به نوآوری ها و تکنیک های مدرن در زمینه صنعت ساختمان شده است .

این سیستم توسط کمپانی LASTEDIL ® سوئیس ابداع شد . از این روش تاکنون در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله آلمان ، ایتالیا ، ترکیه ، کانادا ، آمریکا ، امارات متحده ، بحرین ، عربستان سعودی ، روسیه ، ایرلند استفاده گردیده است . امروزه در کشورهایی نظیر ایتالیا ، آمریکا ، آلمان ، استرالیا و دیگر کشورهای صنعتی دنیا شاهد رشد چشمگیر استفاده از سیستم یاد شده هستیم و این روند در آمریکا و اروپا در حدود بیست درصد در سال رو به افزایش است .

بیش از سی سال است که از معرفی این سیستم در اروپا میگذرد و این در حالی است که جهان روز به روز بیشتر به این سیستم روی آورده ، تا آنجا که هم اکنون تنها در آمریکا و کانادا بیش از یکصد واحد صنعتی از جمله تولید کنندگان این محصول می باشد و از این سیستم در ساخت انواع ساختمان های خصوصی ، ورزشی درمانی و . . . استفاده می نمایند .

شرایط واردات و صادرات خانه های پیش ساخته بتنی :

در خصوص واردات و صادرات سیستم ICF ، به داخل کشور باید گفت که واردات این نوع محصول تا سال 83 تحت شماره تعرفه 9406 و از سال 1384 و بعد از آن ، تحت شماره تعرفه ( 090 ) 9406 صورت گرفته است .

 


فرایند تولید خانه های پیش ساخته بتنی

 

شیوه ساخت ساختمان با روش ICF : تاریخ پیدایش این نوع از ساخت مربوط به دهه 1960 و اروپا برمی گردد . در این سیستم بعد از پایان مدل گردن و عملیات طراحی سازه ، فونداسیون اجرا می گردد . از آنجایی که در این سیستم مانند روش های جاری ساخت ستون وجود ندارد ، كل مقطع دیوارها در تماس با سطح فونداسیون به عنوان تکیه گاه قلمداد گردیده و باید تمهیدات لازم از جمله قرار دادن ریشه مناسب آرماتوری در زیر تماسی دیوارها در نظر گرفته شود .

بعد از بتن ریزی فونداسیون ، نویت ساخت دیوارها می گردد ، پس از مشخص کردن محل دقیق دیوارها ، قالب ها نصب می گردند و آرماتور های طراحی شده نیز در محل خود قرار می گیرند . یکی از خصوصیات مطلوب در این نوع از قالب بندی استفاده از فاصله نگهدارهای چند منظوره می باشد ، که وسیله ای مناسب جهت قرار گیری آرماتورها در محل مورد نظر ، بدون صرف وقت زیاد می باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی خانه های پیش ساخته بتنی

 

• Unit TH-Metal Insertion Ceiling incl . moulds

• Unit TH-S Machines for Wall Elements

• Moulds for Wall Elements and ca . 120 injectors

• Unit pre-expander TH-PE 2500

• Silo installation volume approx . 500 m^3 including automatic filling system for the silo installation

• Energy pipe line for steam , water , air , condensate &material

• Steam boiler , water service module and accumulator

• Cooling tower

• Air compressor unit

License package

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید خانه پیش ساخته بتنی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید خانه های پیش ساخته بتنی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool