طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Polyurethane insulation

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

عایق پلی یورتان عایق صوتی و حرارتی با قابلیت مناسب می باشد ، که در صنایع مختلف از جمله صنعت پتروشیمی ، صنایع تولید نیرو ، صنایع نظامی ، صنایع استخراج معدن و تاسیسات عام المنفعه دارای کاربرد می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان


 

اگرچه اولین واکنش های منتج به پیدایش اورتان ها به سال 1849 برمی گردد ، اما تا سال 1937 فعالیت های خاصی در این زمینه صورت نپذیرفت. اولین مواد در سال 1941 به صورت الیاف ، با نام پرلونیو 1 و ایگامیدیو 2 در کشور آلمان به بازار عرضه گشت و پس از آن قابلیت کاربرد اورتان ها در تهیه چسب ها ، اسفنج ها ، روکش ها و چرم های مصنوعی مورد توجه واقع گشت.

فعالیت های موازی نیز در کشورهای انگلیس و آمریکا بین سال های 1941 تا 1958 ، باعث به دست آمدن انواع متنوعی از محصولات اورتانی گردید . تاریخچه پوشش های پلی اورتان به پایان سال 1930 و کشف پلیمریزاسیون افزایشی دی ایزوسیانات ، توسط اتوبایر و همکاران بر می گردد. همین واکنش ، کلید تولید پلی اورتان و پلی یوریا گردید. پلی اورتان ، حاصل واکنش گرمازا بین دی یا پلی ایزوسیانات با ترکیبات حاوی گروه های هیدروکسیل چون پلی ال می باشد .

اما اغلب دی یا پلی ایزوسیانات ها می تواند با ترکیبات حاوی هیدروژن فعال ، چون آمین ها ، واکنش بسیار سریع تری داشته باشند. این واکنش مبنای تشکیل ساختمانی پلی یورتا است .

از آنجا که وجود زنجیره پلی یوریا در بسیاری از محصولات پلی یورتان ، به دلیل مصرف آمین ها به عنوان extender زنجیر و یا جزء رزین که به صورت جزیی یا کلی به جای پلی ال قرار می گیرد ، غیر قابل پیش بینی نیست، اصطلاح (پلی اورتان) و یا (یورتان) جهت توصیه کلیه پلیمرهایی که حاصل واکنش دی یا پلی ایزوسیانات هستند و از جمله (پلی اورتان) مصرف می شده است.

بنابراین صنعت پوشش مابین محصولات پوششی بر پایه ایزوسیانات / آمین و ایزوسیانات / چل یال در طی سالیان گذشته تفاوتی قائل نبوده است و این سیستم های پوششی کلاً با نام پوشش های پلی اورتان معروف بوده اند.

این بحث تا سال 1989 که شرکت ( Huntsman ) ( chemical Texaco ) پوشش های الاستومری پلی یوریای 100 درصد جامد قابل پاشش را بر پایه پلی اتر آمین جفامین ، به عنوان محصولی ویژه با مزایا و مشخصات فوق العاده به بازار عرضه نمود ، ادامه داشت . از آن پس الاستومر پاششی پلی یوریای 100 درصد جامد به عنوان یک تکنولوژی پیشرفته جدید پذیرفته شد و متعاقباً انجمن توسعه پلی یوریا ( PDA ) در سال 2000 تاسیس یافت .

مطابق استاندارد های این انجمن محصولی پلی یوریا نام می گیرد ، که محتوی پلی ال هیدرول آن از 80 درصد کمتر نباشد . بنابراین بین این دو پارامتر می توان سیستمی از ترکیب یا هیبرید پلی یوریا/ پلی اورتان داشت .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان


 

با توجه به اینکه عایق پلی اورتان عایق صوتی و حرارتی با قابلیت مناسبی می باشد ، در صنایع مختلف کاربرد دارد .

از جمله این صنایع عبارتند از :

صنعت پتروشیمی ، صنایع تولید نیرو ، صنایع نظامی ، صنایع استخراج معدن ، تاسیسات عام المنفعه ، پوشش سقف و کف ، صنایع دریایی ، صنایع کشاورزی ، صنایع اتومبیل سازی ، ساخت و ساز ، فوم و کامپوزیت و ... ، فوم پلی اورتان جهت درز گیری و پرکردن فضاهای خالی و عایقکاری حرارتی و صوتی محصول بسیار مناسبی است و موارد استفاده آن عبارتند از:

• عایق بندی دستگاه های حرارتی - برودتی در صنایع و ساختمان ها ، کانال های هوا ، لوله های آب گرم و سرد ، لوله های نفت و گاز و .... .

• عایق نمودن کلیه اجسام در برابر صدا و عایق بندی آکوستیک استدیو ، هال ها ، منازل مسکونی و ....

• پر کردن و درز بندی کردن اطراف سیستم های تهویه

• پر کردن محل ساندویچ پنل ها به دیوار

• پر کردن و درز بندی محل سیم کشی و لوله کشی

• نگهدارنده و عایق در تمام مراحل ساختمانی

• پر کننده دیوار ها و عایق تانکر های آب و یخچال ها و سردخانه

• جهت بسته بندی به عنوان محکم کننده و ضربه گیر و ساخت ماکت

• ثابت کردن و عایق بندی درزهای درب و پنجره

• اتصال و پر کردن فاصله بین قطعات بتونی به طور دایم

• عایق بندی اسکلت های چوبی ، آجری ، آهنی ، سیمانی و بتونی ساختمان ها ( اعم از دیوارها ، سقف ها و کفپوش ها و ترمیم شیروانی های سفالی ، فلزی ، ایرانیت ها )

• عایق بندی جداره کلیه وسایل نقلیه از جمله : کانکس ها و کامیون ها

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان


 

در سطح ملی استاندارد عایق پلی اورتان بر اساس ( استاندارد ملی80 84 بند ) می باشد و در سطح بین المللی استانداردهای ایمنی ساختمان در آمریکا و اروپا نظیر ASTM C 1289 ، 14509DIN EN ، 13823DIN EN ، 704CAN/ULC-S استفاده از پلی اورتان و پلی ایزوساینوریت را به صورت ساندویچ پانل برای فضاهای مختلف صنعتی ، تجاری ، عمومی و مسکونی دسته بندی نموده و با رعایت نکات مندرج در این استانداردها ، امکان استفاده از ساندویچ پانل برای عایق کاری سطوح خارجی این فضاها مجاز شمرده شده است .

مهمترین ویژگی های ساندویچ پانل پلی اورتان و به ویژه پلی آیزوساینوریت در مواجه با آتش عبارتند از :

PIR استانداردهای B و B-1 را برای خطر آتش سوزی می گذراند .

PIR پس از تماس با شعله مستقیم با تأخیر بسیاری مشتعل می گردد ، در حالی که EPS یا سایر عایق های آلی بسیار زودتر مشتعل می گردند.

PIR پس از اشتعال ، با کنار بردن شعله مستقیم بلافاصله خاموش می گردد و نهایتاً باعث گسترش آتش نمی گردد. PIR در هنگام سوختن ایجاد قطره شعله ور و یا ذرات شعله ور ننموده و باعث گسترش آتش نمی گردد .

دمای اولیه مورد نیاز برای شعله ور شدن PIR بالاتر از PUR می باشد.

دود و گازهای آلاینده حاصل از سوختن PIR کمتر از PUR و EPS و سایر لوازم منزل نظیر مبلمان ، تخت خواب و الیاف مصرفی در فرش و ... که در آن ها گاهی از ترکیبات آمین دار می شود است .

وجود لایه های فلزی در دو طرف پانل مانع از تماس مستقیم شعله با PIR و همچنین مانع رسیدن اکسیژن به PIR و در نتیجه تأخیر در آتش گرفتن آن می نماید.

آیین نامه های طراحی ایمن ساختمان ها نیز جهت کاهش مضاعف خطر ، تدابیری را در جهت دوری منابع احتمالی آتش از این محصولات توصیه می نمایند .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان


 

با توجه به هدررفت انرژی های فسیلی و تجدید ناپذیر و پیشرفت بشر در زمینه تولید عایق های نوین و امروزی و از جهت دیگر این که کشور ما طی سال 85 تا سال 88 از اکثر کشورهای اروپایی و آسیایی محصول عایق را به کشور وارد نموده است ، این خود نشان دهنده تولید عایق ( حرارتی – صوتی ) توسط این کشورها می باشد .

از جمله این کشورها می توان چین ، ژاپن ، هندوستان ، عربستان ، امارات ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، انگلستان ، ایتالیا ، ترکیه ، فرانسه ، هلند ، استرالیا ، ایالات متحده آمریکا و کانادا را نام برد . همچنین با توجه به عمومیت موضوع ، این محصول قابل استفاده در تمامی کشورهای جهان می باشد .

شرایط واردات و صادرات عایق های صوتی از جنس پلی پورتان :

طبق قانون معافیت صادرات کالا و خدمات از پرداخت عوارض مصوب 27/12/1379 ، صادرات کالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف می باشند و هیچ یک از وزارتخانه ها ، نهادها ، دستگاه های اجرایی ، شهرداری ها و شوراهای محلی که طبق قوانین و مقررات ، حق وضع و اخذ عوارض دارند ، مجاز نیستند از کالاهای و خدمات صادراتی عوارض اخذ نمایند و یا مجوز اخذ صادر نمایند . همچنین صادرات این محصول شامل جایزه صادراتی نیز می گردد .

اهمیت استراتژیک عایق های صوتی از جنس پلی پورتان :

انرژی یکی از مسایل استراتژیک در دنیا است و همین امر موجب می گردد تا در نحوه استفاده از آن تجدید نظر اساسی به عمل آید و از هدر رفتن آن جلوگیری شود . یکی از موارد صرفه جویی انرژی استفاده از عایق مناسب می باشد .

استفاده از عایق مناسب در صنایع مختلف بویژه صنعت ساختمان در دنیای کنونی سبب می شود ، که استفاده از انرژی های فسیلی و تجدید ناپذیر همچون نفت ، گاز ، برق و ... به شدت کاهش یابد ، هرچند نصب عایق در ساختمان هزینه بر می باشد ، اما این هزینه انجام شده ظرف مدت 3 الی 4 سال برگشت خواهد خورد .

 


فرایند تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان

 

مواد اولیه پلی یورتان دارای ویژگی های خاص می باشد ، که می توان به پایین بودن زمان واکنش و مقاومت بالای این مواد در برابر آتش اشاره نمود ، در ضمن به علت ساختار مولکولی خاص پلی اول پلی استر باعث چسبندگی بالا به سطح ورق و انعطاف پذیری بالا که باعث جدا و ترك خوردن پانل های تولیدی در هنگام نصب و جابجایی نمی شود .

از جمله خواص این مواد به بالا بودن عایق می توان اشاره کرد ، به عنوان مثال یک ساندویچ پانل 4 cm پلی اول پلی استر ، همانند یک ساندویچ پانل 5 cmپلی اول پلی اتر عمل می کند .

ماشین تزریق فوم :

این ماشین آلات به دو گونه pressure high و pressure low ، با ظرفیت های تزریق متفاوت طراحی شده است. مخازن دو جداره مواد با ظرفیت های متفاوت امکان تغذیه آب سرد در جدار بیرون و همچنین گرم کردن آن با هیتر صورت می گیرد . کنترل دما و سطح مواد با سنسور القایی جهت تعیین حد بالا و پایین مواد و نقطه شروع بار گیری مواد به مخزن صورت می گیرد .

مجهز به پمپ سیرکولاسیون جهت هموژن نمودن مواد داخل مخزن و همزمانی بار گیری مواد از بشکه به مخازن روزانه ، پمپ های اصلی هیدروماتیک آلمان و مجهز به اینورتر ، جهت تغییر سرعت پمپ ها و دستیابی هر نوع دبی مورد نیاز مجهز به تجهیزات اندازه گیری جرمی جهت تامین حداکثر دقت مورد نیاز دبی ، ایستگاه هیدرولیک ، مجهز به plc زیمنس سری 300 S7 و صفحه نمایش OP جهت وارد نمودن تنظیم ها ، تابلو برق و سایر ادوات برقی و کنترلی لازم می باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان

 

ROLL FORMING UNIT (A

1. Coil car

2. Uncoil car

3. Roll forming for wall panels

4. Roll forming for roof

5. Cutting

6. packing (max 1 tone)

POLYURETHANE UNIT ( B

1. component system , high pressure , PLC controlling unit , raw material sheating system , mixing head , automatic and manual system , cleaning with methylen chloride , nozzles , piping and installation

PRESSING UNIT ( C

1.Press ( Hydraulic system , maximum 12 m length , 3000mm partial press processing 1200 mm width )

2.Side blocks for wall ( maximum 12 m )

3. Side blocks for roof ( maximum 12 m)

4. Cutting ( blade saw )

5. Auto thrust system for finished panel


:: دانلود طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید عایق های صوتی از جنس پلی پورتان ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.