طرح توجیهی تولید یونولیت سقفی و دیواری سال 1401 + کامفار

Ceiling ionolite

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری سال 1401 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

یونولیت های سقفی و دیواری در صنایع ساختمانی به عنوان بلوك سقفی ، عایق حرارتی و عایق صوتی دارای کاربرد می باشند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری


 

نام محصول مورد مطالعه یونولیت می باشد و کد آیسیک این محصول ٢٦٩٥١١١٩ می باشد . یونولیت در ابتدای سال ١٩٣٠ در سوئد به عنوان اولین ترموپلاستیك انبساطی معرفی گردید . با این حال ، تا بعد از جنگ جهانی دوم تجاری نشد . فرایند تولید تجاری این ماده بر پایه اكستروژن مخلوط پلی استایرن و پك عامل پف زای با نقطه جوش پایین كه در دمای فرآیند مذاب پلیمر ، منبسط می شود بوده است ، كه ساختار سلولی ایجاد شده بعد از سرد شدن ، در پلیمر باقی می ماند .

با معرفی یونولیت به بازار و كاربردهای آن در صنعت ساختمان ، یونولیت جایگاه خود را در این صنعت یافته است . دو نكته مهم در ساخت و سازهای كنونی ، صرفه جویی انرژی در ساختمان ( عایق های حرارتی ) و سبك سازی در ساختمان است .

نیاز به مسکن و حجم بالای ساخت و ساز ، لزوم اقتصادی تر شدن و ایمن تر كردن ساخت و سازها را موجب می شود . در نتیجه در تولید مصالح جدید ساختمانی سرعت بخشیدن به فرایند ساخت ، افزایش دوام ، عمر مفید ، سبك سازی ، ایمنی در برابر حوادثی نظیر زلزله و آتش سوزی و صرفه جویی در مصرف انرژی مورد توجه قرار می گیرد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری


 

یونولیت كاربردهای متنوعی را به شرح ذیل به خود اختصاص داده است . بیش از ٥٠ سال است كه این محصول در بسیاری از كاربردهای بسته بندی جای خود را باز كرده است . یونولیت در سال های اخیر جاذبه زیادی در بخش های مختلف صنعت ساختمان پیدا كرده است . از جمله كاربردهای مهم این فوم ها در ساختمان می توان ، استفاده به عنوان بلوك سقفی ، عایق حرارتی یا صوتی را نام برد ، كه در سال های اخیر یونولیت جایگزین سفال در سقف منازل و ساختمان ها شده است .

یونولیت سبك ، عایق حرارتی ، برودتی و صوتی می باشد و با استفاده از این بلوك ها به جای بلوك های سنتی ، حدود ۷۰ درصد از هدررفت انرژی جلوگیری می شود . به طور كلی دانه های پلی استایرن انبساطی به عنوان یك محصول نهایی به بازار عرضه می شود ، كه در كارگاه های مصرف كننده بدون انجام هیچگونه واكنش شیمیایی تبدیل به انواع قطعات و ورق های پلی استایرن انبساطی ( یونولیت ) می شود ، كه این یونولیت بر حسب دانسیته و شكل و اندازه در زمینه بسته بندی و یا عایق كاری به كار برده می شود .

به علت قابلیت قالب پذیری این ماده در هر شكل و اندازه ای ، خطوط مصرف كننده پلی استایرن انبساطی توانایی تولید انواع محصول را به هر شكل و اندازه ای دارا می باشند و این كار فقط با تعویض قالب امكان پذیر است . از دلایل گسترش كاربرد این محصول می توان به موارد زیر اشاره كرد ، كه علاوه بر كاهش وزن ، باعث صرفه جویی هزینه های ساخت در ساختمان تا حدود ٤٠ درصد می شود .

• قیمت نسبتاً پایین

• وزن بسیار پایین

• افزایش سرعت اجرا كه به دلیل سبكی قطعه و حجم بالا ، زمان اجرا حدود ۲۸ درصد كاهش می یابد .

• كاهش هزینه نیروی انسانی

• كاهش حجم و هزینه بتن

• افزایش کیفیت بتن

• کاهش قطر سازه های فلزی و بتونی

• اجرای راحت لوله كشی در ضخامت سقف

• صرفه جویی در هزینه اسكلت و فونداسیون

• صرفه جویی در هزینه كلی اجرای سقف شامل صرفه جویی در بلوک سیمانی دو عدد در هر متر مربع و صرفه جویی در مصرف تیرچه با تغییر دهانه تیرچه ها از ٥٠ سانتی متر به ٦٠ سانتی متر و حتی ٩٠ سانتی متر كه به صرفه جویی ٢٠ تا ٤٠ درصدی آهن ساختمان می انجامد . صرفه جویی در اندود گچ و خاک و دیگر نیازی به رابیس بندی نمی باشد .

• صرفه جویی در آهن آلات : در هر متر مربع ٢٢% کاهش می یابد .

• صرفه جویی در قالب بندی : نیاز به قالب بندی خاص نمی باشد و به دلیل برش آسان امکان پوشش کناره ها را دارد .

• صرفه جویی در حمل بار و انرژی : به جای حمل ١٢ متر مکعب بلوک سیمانی به وزن ١٠ تن با همان کامیون مقدار ٣٦ متر مکعب به وزن ٥٠٤ کیلوگرم حمل می گردد و زمان تخلیه نیز ٣٠ % کاهش می یابد .

كاهش مصرف آب ، در این نوع بلوك نیازی به مصرف آب نیست و تنها در مناطق گرمسیر ، در مقایسه با بلوك های سنتی حدود ٣٠% به آب نیاز دارد . با استفاده از بلوك های سقفی پلی استایرن ، از وزن سقف ساختمان در هر ۱۰۰ متر ۳۲ تن كاسته می شود .

به عنوان مثال ، برای هر ۱۰۰ متر آپارتمان ، كارگر باید ۳۲ تن بار را سوار بر كامیون و برای حمل به طبقات گوناگون مجدداً تخلیه نماید . مقدار خساراتی كه در این راه ، به بارها ( سفال و تیغه ) وارد می شود ، بسیار سنگین است . در حالی كه با استفاده از پلی استایرن ، این موارد در مدتی كوتاه و با مبلغ كمتر انجام می شود . در مرحله نصب نیز با بهره گیری از این روش جدید ، می توان وزن را كم تر كرد . ضمن این كه در مصرف تیرچه - میل گرد و سیمان هم بسیار صرفه جویی می شود .

هم چنین ساختمان ها نیز از استحكام مناسب برخوردار خواهند شد . با كاهش وزن یك ساختمان ۱۰۰ متری ، به میزان ۳۲ تن ، در هنگام زلزله ، ستون ها در برابر لرزش زمین بیشتر مقاومت خواهند داشت و از احتمال ویران شدن ساختمان چندین برابر كاسته می شود . بدین ترتیب ، كاهش وزن ساختمان می تواند به بهبود رفتار سازه در برابر زلزله نیز كمك نماید .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری


 

یونولیت در فرآیندی كاملاً فیزیكی تولید می شود و عمدتاً محصولاتی سبك و حجیم هستند . به همین علت ، واحدهای صنعتی در مناطقی احداث می شوند ، كه به مراكز مصرف نزدیك باشند . به همین دلیل ، واردات و صادرات برای این محصول صورت نمی گیرد . همچنین ، آمار دقیقی در خصوص ظرفیت ، تولید و مصرف یونوبلوك در مناطق مختلف جهان وجود ندارد .

بر پایه اطلاعات موجود برای پلی استایرن انبساطی تنها می توان روند رو به رشدی را برای كاربرد این محصول در صنعت ساختمان سازی متصور دانست . اکثر کشورهای تولید کننده پلی استایرن انبساطی ، تولید کننده این محصول نیز می باشند . کشورهای بزرگ تولید کننده پلی استایرن عبارتند از :

آمریکا ، چین ، آلمان ، فرانسه ، کره جنوبی ، سنگاپور و ژاپن . در این کشورها به میزان نیاز پلی استایرن انبساطی تبدیل به یونولیت می شود . آمار دقیقی در دست نیست ولی حدود ٥٠% پلی استایرن انبساطی برای تولید یونولیت استفاده می شود که حدود ٢ میلیون تن می باشد .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری


 

عرضه و تقاضای جهانی و منطقه ای یونو بلوک متداول نیست . در سال های گذشته نیز پلی استایرن انبساطی مناسب برای تولید یونوبلوك به عنوان ماده اولیه به كشور وارد شده است و در واحدهای صنعتی ، یونولیت تولید شده است . پیش بینی می شود با وجود مصرف رو به رشد یونو بلوک در كشور و عدم تامین ماده اولیه در داخل كشور ، واردات ماده اولیه این محصول در سال های آینده افزایش یابد .

در سال های گذشته ، واردات ماده اولیه تولید یونولیت یعنی پلی استایرن قابل انبساط به اشكال ابتدائی با تعرفه ١١/٣٩٠٣ ( سیستم هماهنگ شده توصیف و كدگذاری كالا ) با موافقت وزارت بازرگانی و با سود ٤% انجام انجام پذیرفته است .

صادرات و واردات این محصول با توجه به حجیم بودن و اشغال فضای زیاد در حمل و نقل رایج نیست . همچنین فرایند تولید ساده و سرمایه گذاری کم واحد تولیدی باعث شده است ، تا اکثر مصرف کنندگان خود مبادرت به تولید این محصول کنند و از محصول وارداتی استفاده نکنند . تولید این محصول حتی اگر با ماده اولیه وارداتی هم باشد ، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر از واردات می باشد . چون صادرات یونولیت رواج ندارد ، لذا برای این محصول شرایط صادراتی هم وجود ندارد .

اهمیت استراتژیک انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری :

یونولیت ها دارای اهمیت فوق العاده ای در دنیای امروز هستند ، بدین معنی که این محصول با توجه به اهمیت عایق کاری های صوتی و حرارتی در ساختمان ها از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . همچنین این محصول با توجه به اینکه سبک می باشد و به عنوان جایگزین سفال در ساختمان ها استفاده می شود ، از این حیث نیز اهمیت دارد . بطور خلاصه می توان گفت که این محصول به علت سبکی ، عایق بودن صوتی و حرارتی تقریبا جایگزین مواد دیگر مورد استفاده در صنعت ساختمان گردیده است .

 


فرایند تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری

 

تولید فوم پلی استایرن منبسط شده شامل سه مرحله است . در مرحله اول ، دانه های پلی استایرن حاوی عامل پف زا وارد یك تانك عمودی مجهز به همزن و ورودی بخار می شود . این مرحله را پیش انبساط ( expansion- Pre) می نامند و در این مرحله است ، كه دانسیته نهایی فوم تعیین می شود .

دانه های منبسط شده در این مرحله اصطلاحاً ، پوف اولیه ( Prepuff ) نامیده می شوند ، كه حجمشان تا ٤٠ برابر قبل از انبساط افزایش یافته است . این دانه ها در این مرحله تا چندین ساعت در ظروف در باز نگهداشته می شوند ، تا خلاء ایجاد شده در داخل دانه ها با اتمسفر به تعادل برسد .

بعد از مرحله ثبات فشار ، دانه های پف شده اولیه به داخل یك قالب بسته ریخته می شود و مجدداً تحت حرارت بخار قرار می گیرد . در این مرحله ، دانه های پف شده اولیه در یكدیگر نفوذ كرده و قطعه یكپارچه ای كه به شكل قالب است را ایجاد می كند .

در قسمت های زیر سه مرحله پیش انبساط ، تعادل فشار و قالبگیری مورد بحث بیشتر قرار می گیرد .

الف- پیش انبساط به منظور قالبگیری كردن قطعاتی با دانسیته مورد نیاز الزامی است ، كه در ابتدا پف شده اولیه با دانسیته لازم تهیه شود٤٠ است . پیش انبساط این مواد خام در یك پلی استایرن انبساطی در ابتدا دارای دانسیته حدود ft/lb 3 پیش منبسط كننده مجهز به ورودی بخار كنترل شده ، ورودی هوا ، همزن و سیستم اتوماتیك خوراك دهی انجام می شود .

با كنترل سرعت خوراك دهی مواد اولیه ، جریان هوا و بخار ، سرعت دور همزن ، دانه های پلی استایرن در دمای ° C٩٠ كه بالاتر از نقطه جوش عامل پف زا است نرم می شوند . فشار بخار درونی نیز افزایش می یابد و انجام همزمان این دو پدیده باعث انبساط دانه ها و رسیدن به دانسیته مورد نیاز می شود . میزان حداقل دانسیته بدست آمده بسته به نوع محصول تغییر می كند و به عواملی نظیر اندازه اولیه دانه ها ، محتوای عامل پفزا ، حضور یا عدم حضور افزودنی ها بستگی دارد.

زمان طولانی نگهداری در پیش منبسط كننده ( یا دمای بخار خیلی بالا ) منجر به افزایش دانسیته و كولاپس كردن دانه ها می شود . این كولاپس شدن ناشی از كاهش فشار داخل دانه ها در نتیجه خارج شدن عامل پف زا است .

این مرحله پیش انبساط می تواند به صورت پیوسته ( continuous ) یا ناپیوسته ( batch ) انجام شود . در پیش منبسط كننده های پیوسته ، دانه های پلی استایرن انبساطی به صورت پیوسته از ته پیش منبسط كننده وارد شده و دانه های منبسط شده ( پف شده اولیه ) از بالای آن خارج می شود . در روش ناپیوسته دانه های پلی استایرن انبساطی از پیش ، وزن شده و از بالای پیش منبسط كننده وارد و بعد از انبساط از ته آن خارج می شوند .

تنظیم دانسیته محصول از طریق كنترل مدت زمانی كه دانه ها در منبسط كننده باقی می مانند و یا با فشاری كه در پیش منبسط كننده وجود دارد ، كنترل می شود . در پیش منبسط كننده های ناپیوسته با كنترل دما ، فشار و مقدار دانه های وارد شده ، می توان به موادی با حداقل دانسیته دست یافت .

پرپوف خارج شده از پیش منبسط كننده به یك خشك كن با بستر سیال منتقل شده و به دقت خشك می شود . این پف شده اولیه خارج شده از پیش منبسط كننده بدلیل خلأ موجود در ساختار سلولی آن و بخاطر گرم و نرم بودن بسیار حساس است .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع یونولیت اعم از سقفی و دیواری

 

• سوله خط تولید

• سوله انبار مواد اولیه

• سوله انبار محصول

• سوله سیستم خنك كننده ، هوای فشرده و سیستم اطفاء حریق

• سوله های تاسیسات برق

:: دانلود فایل طرح توجیهی تولید انواع پانل دیواری (تری دی پانل )(یونو پانل)

:: دانلود فایل طرح توجیهی یونو بلوک ( یونولیت سقفی ) ( یونوبلوک)

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.