طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Coating nanoparticles

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پوشش های نانومقیاس با داشتن خواصی نظیر هدایت الکتریکی زیاد ، ضد الکتریسیته ساکن ، کنترل حرارت ، مقاومت زیاد در برابر خش ، کنترل آلودگی میکروبی ، یا سایر خواص کنترلی ، در بازارهای مختلفی مانند صنایع اپتیک ، چشم پزشکی ، خودرو، وسایل خانگی ، نمایشگر و تصویربرداری ، فوتونیک ، و نیز صنایع بسته بندی کاربرد خواهند داشت .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی


 

پوشش های شفاف و خودآرا که موجب ایجاد مزیت های کاربردی برای سطوح می شوند ، کاربردهای گسترده ای دارند . پوشش های نانومقیاس با داشتن خواصی نظیر هدایت الکتریکی زیاد ، ضد الکتریسیته ساکن ، کنترل حرارت ، مقاومت زیاد در برابر خش ، کنترل آلودگی میکروبی ، یا سایر خواص کنترلی ، در بازارهای مختلفی مانند صنایع اپتیک ، چشم پزشکی ، خودرو، وسایل خانگی ، نمایشگر و تصویربرداری ، فوتونیک ، و نیز صنایع بسته بندی کاربرد خواهند داشت .

سطوح ، در واقع اجزایی هستند که از نظرشیمیایی فعال بوده و به منظور تقویت ویژگی های سطحی خاص میتوان به وسیلۀ سایر عوامل مانند عوامل شیمیایی و پلیمرهای طراحی شده آنها را بهبود بخشید . روش های بهبوددهی می تواند سطوح بی اثر را به آسانی از نظر شیمیایی فعال نماید و این در واقع هنرفناوری نانو می باشد . برخی نانوروکش ها نیز ویژگی های خاصی مانند خود - بهبودی و مقاومت در برابرخوردگی و خش را دارا خواهند بود .

اکثر پوشش هایی که امروزه مورد استفاده قرار میگیرند ، اصطلاحا ( خاموش ) هستند ، یعنی تنها قابلیت اعمال خاصیت اولیه خود را دارند بدون اینکه توانایی سازگاری با محیط و اصلاح خواص در اثر تغییر شرایط محیط را داشته ویا بتوانند عیبها و نقایص بالقوه مانند مشکلات خوردگی را به کاربر اطلاع دهند . پوشش های مبتنی بر فناوری نانو، امکان دسترسی به قابلیتهای چند منظوره را فراهم می نمایند ؛

بدین معنی که میتوانند حداقل دو ویژگی همزمان مانند مقاومت بالا در برابر خوردگی و آب گریزی یا ابرآب گریزی ( درزوایای تماس 100 تا 170 ) را داشته باشند . در حال حاضر سیستمهای پوشش دهی یک راهۀ مبتنی بر نانومواد استفاده می شود ؛ مانند پوشش های ضدآتش ، یا پوشش های رسانا و یا پوشش هایی که قابلیت حس کردن خوردگی بالقوه را دارند .

اما سیستم های دو راهه مانند موادی با حافظه هندسی و پوشش هایی با قابلیت تغییرخاصیت آب گریزی – آب دوستی و پوششهای حاوی ذرات ترموکرومیک ، چالش برانگیزتر هستند . توانایی کنترل پوشش های سطح در مقیاس نانو ، از عوامل مهم توسعۀ صنعتی فناور ینانو به شمارمی رود .

در حال حاضر روش های فیزیکی و شیمیایی زیادی برای تولید لایه ها و پوشش ها در ابعاد نانو و کنترل نانومتری ساختار و گروههای عاملی ، وجود دارد . با این وجود ، افزایش مقیاس برای این روش ها همچنان یک چالش جدی است .

• نانو دی اکسید تیتانیوم

دی اکسید تینتا یوم که با نام های اکسید تینتا یوم IV یا تینتا یا شناخته می شود دارای فرمول شیمیایی TiO2 است که زمانیکه به عنوان رنگدانه مورد استفاده قرار می گیرد نام های تینتا یوم سفی، رنگدانه سفید و CI77891 به خود می گیرد .

تمام خصوصیات دی اکسید تینتا یوم نیز در نانو دی اکسید تینتا یوم وجود دارد با این تفاوت که اندازه ذرات آن بسیار کوچکتر است و از این رو قابلیت و اثرکنندگی بیشتری دارد چرا که به واسطه کوچک بودن اندازه ذرات ، سطح تماس بیشتر می شود و کارایی افزایش می یابد. دی اکسید تینتا یوم از اکسیدهای فلزی است که در زندگی روزمره کاربرد فراوانی دارد . پودر این ماده به عنوان رنگدانه سفید در صنعت استفاده می شود .

گاف انرژی (Band Gap) این ماده نوع آناتیس حدود 2/3 الکترون ولت است ) که می تواند نور فرابنفش را جذب کند . دو خاصیت مهم این ماده که آن را در زندگی بسیار کارا و مفید می سازد ، خواص فوتوکاتالیستی و فوق آب دوستی آن است . از این دو خاصیت ابری تصفیه آب و فاضلاب ها ، حذف آلودگی هوا و ساختمان ها ، تسریع واکنش های فتوشیمیایی مانند تولید هیدروژن ، ساخت سطوح و لایه های ضدمه و شیشه های خود تمیزشونده استفاده می شود .

• خاصیت فوتوکاتالیستی

در این حالت ، ماده در برخورد با مولکول های آلوده کننده آب ، هوا و خاك که عموماً مولکو لهای آلی کربنی هستند ، آنها را تجزیه کرده و به مواد غیر آلی CO2 و آب و آنیون های معدنی بی ضرر تبدیل می کند . یکی از کاربردهای این مواد ، سطوح خود تمیز شونده اعم از شیشه ، کاشی و سطوح دیوار است که در برخورد نور ماورا بنفش فعال شده و با تجزیه مواد آلی یا ایجاد باند های ضعیف بین سطح و مواد آلاینده به راحتی تمیز می شوند .

همچنین فوتوکاتالیست ها می توانند در تصفیه آب ، هوا و یا پسابهای شیمیایی مورد استفاده قرار گیرند .علاوه بر این ، فوتوکاتالیست ها در معرض نور ماورا بنفش می توانند باکتری ها و ویروس ها را از بین ببرند . خواص خود تمیزشوندگی ، ضد باکتری و تجزیه آلاینده ها محدوده وسیعی از کاربرد ها را برای این مواد ایجاد کرده است که شرکت های مختلف در حال توسعه آنها و بازارسازی ابر ی آنها هستند .

آلودگی های محیط ، یعنی آلودگی های آب ، هوا ، خاك ، بزرگترین معضل جامعه امروزی اند . امروزه موفقیت هایی در ساخت سیستم های پاك سازی کاربردی ابر ی فاضلاب کشاورزی و خاك های آلوده شده به وسیله ی ترکیبات آلی فرار (VOCs) ، به دست آمده است . این سیستم ها بر پایه فوتوکاتالیست های TiO2 و فقط استفاده از نور خورشید بنا شده اند .

کلمه فتوکاتالیست یک فرآیند ترکیبی است که از دو بخش "فتو" و "کاتالیسست" تشکیل شده است که فتو معرف نوردهی و کاتالیست بیانگر فرآیندی است که سرعت واکنش انتقال شیمیایی را برای مواد شرکت کننده ، بدون توقف واکنش افزایش می دهد . به علت ویژگی های نوری و الکتریکی ، قیمت پایین ، فعالیت فتوکاتالیستی بالا ، ثبات شیمیایی ، غیر سمی بودن ، فراوانی و در دسترس بودن و عدم فرسایش و خوردگی در مقابل نور از تینتا یا به عنوان فتوکاتالیست رایج استفاده می شود .

زمانی که کاتالیستTiO2 تحت تابش با فتون با انرژی مساوی و یا بالاتر از باند شکاف (ev3.2) قرار گیرد حفره الکترونی که محرك گروه های واکنشی اکسیژنی از قبیل رادیکال هیدروکسیل و رادیکال سوپر اکسید است ، تولید می شود .

این رادیکال ها مستقیماً در گیر فرآیند اکسید کردن به منظور تجزیه آلودگی ها و باکتری ها هستند . بعضی از ویژگی های ذرات که در فعالیت فتوکاتالیستی موثر هستند ، عبارتند از :

ابعاد ذرات ، ساختمان کریستال ، سطح هیدروکسیل شونده ، بلورینگی مطلق ، شدت تابش نوری ، جذب سطحی آلودگی ، pH محلول و روش آماده سازی . در زمینۀ فتوکاتالیستی ، اغلب کاربرد ها مربوط به پاکسازی هوا و آب یا ویژگی خود تمیز شوندگی مواد مختلف می شوند . زمانی که اندازه ذرات TiO2 به مقیاس نانو کاهش می یابد فعالیت فتوکاتالیستی افزایش می یابد به دو علت ، اول عریض شدن نوار شکاف نوری به سبب مقیاس کوانتومی و دوم افزایش مساحت سطح مؤثر .

• خاصیت فوق آب دوستی

خاصیت دیگری که این ماده از خود نشان می دهد خاصیت فوق آب دوستی آن است . این خاصیت که با خاصیت فوتوکاتالیستی رابطه تنگاتنگی دارد باعث پدیده خود تمیزشوندگی می شود . به همین دلیل لایه ای نازك از این ماده را روی سطح شیشه ، کاشی و بعضی ظروف می نشانند تا مانع از کثیف شدن آنها شوند .

• روش های تولید صنعتی

روش های متفاوتی ابر ی تهیه پودر دی اکسید تینتا یوم وجود دارد از جمله : روش سولفاته ، روش کلریده ، مایع کردن گاز خنثی ، سنتز با شعله اکسید₄ Ticl، روش سل – ژل ، تولید به وسیله ی تینتا یوم تترا ایزو پروپوکساید در دمای 200 درجه سانتی گراد به همراه همزدن در اتوکلاو را می توان نام برد . نانو دی اکسید تینتا یوم صنعتی با دو فرآیند پایه تولید می شود . در هر دو روش از FeTiO₃ به عنوان ماده خام استفاده می شود .

o تکنولوژی سولفاته

ابتدا ماده خام سولفاته می شود و به وسیله اسید سولفوریک شسته و₄ TiOSO به دست می آید که با تجزیه حرارتی به₂ TiO تبدیل می شود . ماده خام کلریده می شود و₄ Ticl به دست می آید و سپس خالص سازی اکسیداسیون با اکسیژن انجام می گیرد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی


 

به علت ویژگی های جالب فتوکاتالیستی کریستال های دی اکسید تینتایوم فعالیتهای زیادی انجام شده است . ذرات با ابعاد نانو به علت مساحت سطح بزرگتر در واحد جرم و انتشار الکترون و حفره ، قبل از ترکیب آنها با هم ، خاصیت فتوکاتالیستی بالایی از خود نشان می دهد . استفاده تجاری از نانوTiO2 بعنوان فتوکاتالیست در زمینه هایی چون تصفیه آب ، پاکسازی هوا ، استرلیزه کردن / ضد عفونی کردن در دنیا فراگیر شده است .

در بسیاری از کارهای انجام شده ، رسوب دادنTiO2 بر روی سطوحی با مقاومت گرمایی بالا چون شیشه و سلیکا با روش سل - ژل گزارش شده است . از TiO2 ابر ی از بین بردن آلودگی های آلی چون پلی کلرو بی فنیل ، تولوئن ، سورفکتانت ها ، حشره کش ها و ترکیبات فنلی ، اسیدهای کربوکسیلی ، سولفیدهای آروماتیک ، هیدروکربن ها و رنگ های آلی استفاده می شود .

تخریب فتو کاتالیستی TiO2 مواد زیادی چون 4-کلرو 2-متیل فنل ، الکل های گازی ، فرمالدهید ، 3- آمینو 2- دی کلرو پریدین ، فنل ، 4- کلرو فنل ، 2 و 5 – دی کلرو فنل ، 2و4و5-تری کلرو فنل ، 1و3و5- تری هیدرو کسی بنزن ، 2و3-هیدروکسی فتالین و متیلن بلو در شرایط تابش مختلف مورد مطالعه قرار گرفته و ویژگی ممتاز این ماده تأیید شده است . که این مشوق بررسی روش های جدید ابری ساخت منسوجات با ویژگی های خود تمیز شوندگی است .

هر دو فاز آناتاس و روتایل دارای باند شکاف هستند و فعالیت نوری دارند . فاز آناتاس قابلیت جذب UV را دارد و از آن برای کرم ضد آفتاب استفاده می شود . منظور از فعالیت نوری ، تولید گروه های رادیکالی در سطح ، تحت تابش نور خورشید است . با به کار بردن نانو TiO2 بر روی سلولز یا پنبه پدیده خود تمیز شوندگی گزارش شده است .

همچنین از TiO2 جهت خود تمیز شوندگی سطحی استفاده شده و محصولات تجاری چون سرامیک های حمام وآشپزخانه ها ، پارچه ها ، فیلترهای هوای خانگی و پنجره های شیشه ای با این ویژگی تولید می شود . حذف آلودگی های صنایع پتروشیمی و پسا بهای صنعتی یکی دیگر از معضلات جامعه امروزی است .

این معضل را می توان با ساخت پلات های بزرگ و دارای روکشTiO2 و تنها با استفاده از نورخورشید به آسانی به آب و دی اکسید کربن تبدیل کرد . از دیگر کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد :

• فیلتراسیون آب و هوا

• رنگ های آنتی باکتریال و آنتی قارچ

• سرامیک های آنتی باکتریال

• لوازم خانگی آنتی باکتریال و آنتی قارچ

• مورد استفاده برای جلوگیری از شیوع بیماری های اپیدمی

پدیده های فوتو القایی ( فوتو کاتالیستی ، فوق آب دوستی و فوتو ولتائیک ) همه از گاف انرژی نیمه رسانا سرچشمه می گیرند . وقتی فوتونی با انرژی بیشتر از گاف انرژی بر نیمه رسانا فرود می آید ، به وسیله آن جذب می شود و یک زوج الکترون - حفره تولید می شود که الکترون به باند رسانش برانگیخته شده و حفره در باند ظرفیت باقی می ماند .

این الکترون برانگیخته شده می تواند مستقیماً در تولید الکتریسیته درسلول های خورشیدی فوتوولتائیک یا در فرایند های فوتوکاتالیستی و فوق آب دوستی استفاده شود . یک فوتوکاتالیست نیمه رسانای ایده ال باید از نظر بیولوژیکی و شیمیایی خنثی باشد ؛ پایداری فوتوکاتالیستی داشته باشد ؛ به سادگی تولید و مورد استفاده قرارگیرد ؛ بهطور مؤثری به وسیله ی نورخورشید فعال شود ؛ به طور مؤثر واکنش ها را کاتالیز نماید ، ارزان باشد و هیچ خطری برای انسان ومحیط زیست نداشته باشد .

دی اکسیدتیتانیوم به فوتوکاتالیست ایده آل نزدیک است و تقریباً همۀ خواص بالا را نشان می دهد . تنها استثناء در مورد آن این است که نور مرئی را جذب نمی کند . بیشترین استفاده فوتوکاتالیست TiO2، تجزیه فوتونی ترکیبات آلی است .

ازTiO2 به عنوان فوتوکاتالیست در رفع آلودگی های ( ضد عفونی ) محیطی گوناگونی مانند مواد آلی ، ویروس ها ، باکتری ها ، قارچها ، جلبک ها و سلول های سرطانی استفاده می شود و میتواند آنها را به طور کامل تجزیه کرده و تبدیل به مواد غیرآلی CO2 و آب و آنیون های غیرآلی بی ضرر نماید .

این کارایی به اکسیداسیون بالای حفره ها و رادیکال های هیدروکسیل (HO) که به عنوان عوامل اکسی دکننده قوی شناخته می شوند ، نسبت داده می شود . پتانسیل اکسیداسیون این رادیکال 2.8 eV است که تنها فلوئوراز آن بالاتر است .

با توجه به اهمیت خواص فوتوکاتالیستی در حذف آلودگی ها ، نزدیک به نیمی از متخصصین کشور دراین حوزه فعالیت کرده اند و بیش از نیمی از پایا ن نامه های مرتبط با دی اکسید تیتانیوم بعد از سنتزمحصولات مختلف ، به بررسی خواص فوتوکاتالیستی TiO2 پرداخته اند .

• خواص آب دوستی

با تابش UV به سطح TiO2، میتوان آمیزه ای از خاصیت فوق آب دوستی را در سرتاسر سطح ایجاد کرد و باعث پهن شدن آب شد . این فوق آب دوستی فوتوالقایی به همراه فعالیت فوتوکاتالیستی ، دو پدیده ای هستند که پایه مشترك دارند ؛ یعنی اینکه آلاینده های سطح به وسیله نور تجزیه شده و به وسیله آب شسته خواهند شد .

یک کاربرد مناسب از این خاصیت در شیشه های خود تمیزشونده است . امروزه از زاویه تماس آب برای انداز ه گیری خاصیت آب دوستی استفاده می شود ( یک زاویه تماس نزدیک به صفر به معنی این است که آب به طور کامل در سرتاسر سطح پهن شده است ) .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی


 

در خصوص تولید این محصول نمی توان از کشوری به عنوان تولید کننده و یا مصرف کننده نام برد . زیرا توزیع جغرافیایی شرکتهای تولیدی این ماده نشان میدهد بیش از چند کشور جهان می توانند این ماده را تولید کنند .

هم اکنون در ژاپن ، ایالات متحده ، چین ، کره ، تایوان و ... تجاری سازی فوتوکاتالیست TiO2 در زمینه های مختلف آغازشده است . در اروپا ، گرچه توان دانشگاهی گسترده ای در زمینه نانومواد وجود دارد و فوتوکاتالیست های زیادی در دست بررسی هستند ، ولی هنوز توان بالقوه تجاری مواد فوتوکاتالیستی به خوبی شناخته نشده است .

هم اکنون کاربردهای تجاری اصلی فوتوکاتالیست ها در ژاپن ، در ساختارهای کششی معماری با گردش مالی 50 درصد می باشند . شیشه و سرامیک هم در رده های بعدی قرار دارند . در چین رنگ های دیواری شامل رنگ های سیلیکو نی با نانوذرات پراکنده TiO2 مورد استفاده قرار می گیرند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی

 

• شرایط واردات نانو ذرات پوششی

از آنجا که این محصول جدید بوده و چندان توسط متصدیان گمرك کشور شناخته شده نیست ، لذا شرایطی در مورد واردات این محصول وجود ندارد . بعضی از شرکتها که اقدام به واردات آن کرده اند ، نانودی اکسید تیتانیوم را به عنوان پودر مخلوط تیتان صنعتی معرفی کرده اند .

آزمایشگاه استاندارد نیز آن را بررسی و ادعای وارد کننده ها را تایید کرده و سرانجام با تعرفه 4% نانو دی اکسید تیتانیوم وارد کشور شده است . به عبارت دیگر فعلاً شرایط خاصی برای واردات نانودی اکسید تیتانیوم وجود ندارد و تعرفه آن نیز مانند سایر مواد معمولا 4% در نظر گرفته میشود .

طبق اظهار نظر بعضی از واردکنندگان ، قوانین گمرگ ایران حساسیت چندانی به اندازه و ابعاد ذرات نداشته و بیشتر نوع ماده و کاربرد تجاری آن مطرح است ، از این رو فضای شفافی در مورد این ماده وجود ندارد . با توجه به واردات بسیار محدود این ماده تاکنون در فرآیند های واردات این کالا مانند ثبت سفارش ، ترخیص کالا و غیره تغییر خاصی ایجاد نشده است .

• شرایط صادرات نانو ذرات پوششی

با توجه به اینکه عملاً صادر کننده ای در کشور وجود ندارد لذا صادرات انجام نشده است .

اهمیت استراتژیک نانو ذرات پوششی :

محصول مورد بررسی با توجه به کاربردهای آن و مزیتهای مختلف آن بسیار محصول ارزشمندی است . با توجه به نیاز جامعه به ویژه آلودگی بیش از حد محیط زیست و هوا در شهرهای بزرگ ایران ، یک راهکار برای ارتقاء بهداشت و سلامت مردم بوده و لذا از محصولات ضروری محسوب می گردد اما به عنوان یک محصول استراتژیک به حساب نمی آید.

 


فرایند تولید نانو ذرات پوششی

 

• روش قوس الکتریکی

در این روش از فلز Ti خالص استفاده می شود که به عنوان یک الکترود عمل کرده و فرآیند درمحیط مایع انجام می شود . شکل فرایند به گونه ای است که الکترود Ti در آب قرار گرفته و الکترود آند توسط یک عامل بیرونی به صورت متناوب به آن نزدیک و سپس دور می شود ( زنگ اخبار) .

با انتقال جریان بین دو الکترود نانو ذرات TiO2 حاصل می شود . از مواد سورفکتانت استفاده می شود تا ذرات حاصله تجمع نکند و آگلومره (agglameration) انجام نشود . اندازه ذرات وابسته به شدت جریان و فرکانس نوسان و همچنین به درجه خلوص فلز اولیه بستگی دارد

• روش MOCVD ( رسوب دهی شیمیایی بخار آب فلزی )

روش CVD یک روش رایج بوده و تقسیم بندی های مختلفی دارد که یکی از آن ها روش MOCVD است . در این روش مواد اولیه ترکیبات آلی فلزی بوده که بعد از واکنش شیمیایی نانو ذرات اکسیدی حاصل می شوند . برای تهیه نانو ذرات TiO2 از ترکیبات Ti استفاده می شود که بعد از واکنش اکسیداسیون تبدیل ترکیبات آلی به CO2 و ...، محصول نانو ذرات TiO2 هست که بر روی سطح سردی رسوب میکند . نانو ذراتی که از این روش به دست می آیند ابعادی بالاتر از nm 10 دارند .

• روش سنتز احتراق شعل های (combustion flanmc synthesis)

در این روش نیز از مواد اولیه آلی فلز استفاده می شود و با استفاده از شعله ، فرآیند احتراق انجام شده و نانو ذرات 2 TiO بدست می آید که اندازه آن ها در حدود nm 10می باشد . البته با بهینه کردن فرآیند می توان به nm 2 نیز دست یافت .

• آنالیز TiO2

روش هایی که برای آنالیز TiO2 استفاده میشود عبارتند از : XRD و XPS و AES و TEM و SEM و AED .

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید نانو ذرات پوششی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید نانو ذرات پوششی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.