جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. پروفیل های Mdf بیشتر در صنایع كابینت سازی ، درب و پنجره و وسایل چوبی اعم از خانگی و اداری كاربرد دارد . از این رو احداث کارگاه کابینت سازی از اهمیت زیادی برخوردار است .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف
امروزه تكنولوژی پیشرفته مصنوعات چوبی در جهان ، تكنیك های جدیدی را برای چشم نواز تر نمودن طراحی ها و رعایت هارمونی در معماری های داخلی ساختمان و فضا ها ایجاد نموده است . در این میان ، تكنولوزی پیشرفته رپینگ ( فرایند روكش چسبانی ) روی mdf برای دستیابی به این مقاصد ایجاد گردید . از آنجا كه انعطاف پذیری روكش های HPL طی فرایند روكش چسبانی جلوه خاصی به شاخه های ابزار خورده mdf بخشیده كه حاصل این فرایند پروفیل نامیده می شود .
• پروفیل های درب
• پروفیل های تاج و زیر چراغی
• پروفیل های كركره ، پانل دیواری و قرنیز حاشیه دیوار
• پروفیل های نبشی
• پروفیل های لبه
• پروفیل های روكوب
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف
پروفیل های Mdf بیشتر در صنایع كابینت سازی ، در و پنجره و وسایل چوبی اعم از خانگی و اداری كاربرد دارد و به طور كلی به شكل زیر طبقه بندی می شود .
• پروفیل های درب
• پروفیل های تاج و زیر چراغی
• پروفیل های كركره ، پانل دیواری و قرنیز حاشیه دیوار
• پروفیل های نبشی
• پروفیل های لبه
• پروفیل های روكوب
استاندارد های قابل توجه پروفیل های ساخته شده از MDF :
با توجه به اطلاعات به دست آمده از موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران پروفیل های ساخته شده از MDF دارای شماره استا ندارد ملی مشخصی نمی باشند .
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف
در حال حاضر تقاضای پروفیل های MDF در بازار امروز به دلیل مزایای زیادی كه از نظر كیفی و ظاهری در این محصولات وجود دارد بسیار بالا و روبه رشد است و تقریبا دراكثر كشورها از این محصولات استفاده می شود . از بین كشورهای عمده تولیید كننده پروفیل های MDF می توان كشورهای تركیه ،مالزی و چین را نام برد .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف :
با توجه به آمار مندرج در كتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی، حقوق گمركی این محصول 4 درصد می باشد و محدودیت و ممنوعیت خاصی برای واردات پروفیل mdf وجود ندارد و واحد هایی كه مصرف كننده این محصول می باشند می توانند تقاضایشان را از طریق واردات تامین نمایند .
متاسفانه به دلیل ضعف های موجود در این صنعت و كیفیت نسبتا پایین پروفیل های تولید شده در مقایسه با سایر كشور های پیشتاز در این صنعت از جمله تركیه ، مالزی و چین در حال حاضر امكان صادرات این محصول وجود ندارد .
فرایند تولید انواع کابینت ام دی اف
به طور كلی تولید انواع پروفیل MDF و کارگاه کابینت سازی دارای پروسه ی تولید مشابهی می باشند كه در زیر به طور كامل تشریح می گردد . در این روش ابتدا شیت های mdf مخصوص پروفیل در ابعاد 10,2*80,2 كه دو برابر ورق های mdf معمولی تحت فشار پرس گرم قرار گرفته ، توسط دستگاه پانل بر به ابعاد مورد نظر بر حسب نوع پروفیل برش داده می شوند .
سپس شیت های برش خورده به سمت دستگاه مولدر هدایت می شوند در این مرحله توسط دستگاه مولدر كه از تیغه های متعددی تشكیل شده است شكل مورد نظر پروفیل بر روی نوار های برش خورده ایجاد میشود و در نهایت پروفیل های نیمه ساخته برای پرس روكش های pvc به دستگاه رپینگ (WRAPPING ) منتقل می شوند .
در این دستگاه پروفیل های نیمه ساخته توسط غلطك به درون دستگاه منتقل می شوند و روكش pvc برش خورده به ابعاد پروفیل مورده نظر به صورت رول در بالای دستگاه قرار گرفته و همزمان با حركت پروفیل به سمت جلو ، رول به درون دستگاه كشیده می شود و پس از حرارت دیدن ، روكش pvc به چسب مخصوص پروفیل (چسب های فرمالدیید) آغشته می شود و روی پروفیل ها كشیده می شود سپس غلطك های متنوع (از 4 تا 20 غلطك) موجود در این دستگاه به طور كامل روكش را روی پروفیل پرس می كنند .
در نهایت پروفیل های تولید شده برای بسته بندی و ارسا ل به قسمت بسته بندی منتقل می شود . با توجه به مطالب ذكر شده ، نتیجه گیری میشود كه هر چند تكنولوژی مورد استفاده در كشورمان و بسیاری از كشورهای دیگر نسبتاً یكسان است ، لیكن كیفیت اجرای تكنولوژی فوق به دو سطح قابل تقسیم است كه این تقسیمبندی سبب می گردد تا واحدهای فعال در این شاخه از صنعت عملاً به دو گروه عمده تقسیم بندی گردند .
ماشین آلات مورد نیاز جهت احداث کارگاه کابینت سازی و تولید انواع کابینت ام دی اف :
• پانل بر
• مولدر
• رپینگ
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع کابینت ام دی اف
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث کارگاه تولید انواع کابینت ام دی اف ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.