طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Kraft paper

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

کاغذ کرافت ، کاغذی است که تقریباً به طور کامل از خمیر کاغذ کرفات ساخته شده است . این کاغذ معمولاً دارای مقاومت مکانیکی بیشتری نسبت به کاغذهای تهیه شده از سایر فرآیندهای تولید خمیر کاغذ از همان چوب می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت


 

کاغذ کرافت ، کاغذی است که تقریباً به طور کامل از خمیر کاغذ کرفات ساخته شده است . این کاغذ معمولاً دارای مقاومت مکانیکی بیشتری نسبت به کاغذهای تهیه شده از سایر فرآیندهای تولید خمیر کاغذ از همان چوب می باشد . در ضمن آنکه خمیر کاغذ کرافت ، نوعی از خمیر کاغذ سولفات است که دارای مقاومت مکانیکی زیادی باشد و به ویژه برای تولید کاغذ و مقواهای محکم و مقاوم مورد استفاده قرار می گیرد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت


 

جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان محصول تولیدی و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصول ، توجه به استانداردهای موجود ، امری ضروری است . به طور کلی در مورد هر محصول ، استانداردهای مختلف ملی و بین المللی وجود دارد . استانداردهای ملی توسط موسسه استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران تهیه می گردد و کلیه تولیدکنندگان محصول ملزم به رعایت این استانداردها می باشند .

با توجه به این که موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد ( ISO ) می باشد و از آخرین پیشرفت های علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده می نماید ، همچنین شرایط کلی و نیازمندی های خاص کشور را مورد توجه قرار می دهد ؛ استانداردهای ذکر شده در این مورد مطابق با استانداردهای جهانی بوده و کاملاً قابل قبول و لازم الاجراء است .

استاندارد های ملی جهت تولید کاغذ کرافت عبارتند از :

• کاغذ و مقوا و خمیر کاغذ - باقیمانده ( خاکستر ) حاصل : 1119

• خمیر کاغذ - روش اندازه گیری عدد کاپا : 1414

• خمیر کاغذ، کاغذ و مقوا - تعیین ترکیب فیبری : 1417

• خمیر کاغذ سفید شده - روش اندازه گیری لینین : 1418

• خمیر کاغذ سفید نشده - روش اندازه گیری لینین : 1419

• خمیر کاغذ- تعیین میزان پنتوزان : 1663

• کاغذ و مقوا و خمیر کاغذ - روش تعیین میزان آهن : 2157

• کاغذ و مقوا و خمیر کاغذ - تعیین میزان مس- روش آزمون : 2158

• کاغذ و مقوا و خمیر کاغذ - روش تعیین میزان کلسیم : 2159

• خمیر کاغذ- تعیین منگنز به روش های طیف سنجی جذب اتم : 2239

• خمیر کاغذ - تعیین مواد قابل حل در دی کلرومتان : 2240

• کاغذ ، مقوا ، خمیرهای کاغذ و واژه های مربوط - اصطلاحات ( در پنج قسمت ) : 4317

 


فرایند تولید کاغذ کرافت


 

کاغذ به طور سنتی از محلول ابی الیاف سلولز طبیعی که ساختمان فیزیکی آن به طور قابل ملاحظه ای توسط فرآیند مکانیکی پالایش تغییر یافته تشکیل شده است . این محلول از میان یک توری بافته شده تحت شرایط دینامیکی آبگیری شده است ، تا ( حتی الامکان به طور یکنواخت ) بتواند شبکه پیوست الیاف تری را شکل دهد .

پس از آنکه از لایه خمیر بر روی جعبه شکل گیری آبگیری شد ، به قسمت مشبک نمد پرس منتقل می گردد . پرس های مختلف جهت آب گیری و مستحکم ( Nip ) تا توسط نمد ها ، لایه مزبور را از میان خط تماس کردن شبکه الیاف حمل کنند .

لایه فیبری سپس توسط نمد های خشک کن به اطراف سیل ندرهای چدنی گرم شده ، برده می شود تا باقیمانده آب همراه با الیاف را تبخیر کند . ثانیاً لایه خشک شده کاغذ را از میان غلطک های نرم و صاف فولادی عبور داده به روی ریل می پیچند ، تا جایی که عملیات پیوست ساخت ، همزمان با تولید توپ های کاغذ که قطر خاصی پیدا کرده اند ، جهت فرایند بعدی متوقف گردد .

انواع مختلف الیاف سلولزی از نظر خصوصیات فیزیکی شیمیایی متفاوت هستند . اگر چه ساختار آنها پیچیده است ، اما همه الیاف سلولزی طبیعی دارای خصوصیاتی عمومی از نوع تراکیید سوزنی برگان ( سافت وود ) می باشند .

علاوه بر الیاف سلولزی ، مواد اولیه سلولزی دیگری نظیر اشعه چوبی ، واکوئل و یا حفره های مختلف که اغلب کوچکتر از الیاف هستند ، در حین خمیرسازی تولید می شوند که در طی عملیات غربال کردن ، شستشو تمایل به هدر رفتن دارند و معمولاً اجزای قابل توجه و معنی داری در فرنیش کاغذ نیستند .

آنها که بخشی از خمیر پالایش شده هستند را تشکیل می دهند . در برخی ( Fine) قسمتی از ذرات ریز اصطلاحاً خمیر ها سلول های غیر لیفی می توانند موجب اشکالاتی نظیر چسبندگی ضعیف لایه فیبری و آبگیری آرام تر را موجب شوند .

اگر الیاف خمیرسازی هرگز خشک نشده باشند ، میزان نفوذ هوا و اندازه حفره ها بسیار بزرگترند ، ( حدوداً 75% ) در نتیجه این پدیده ابعاد الیاف بر حسب میزان رطوبت آن تغییر می کند ، حفره ها بزرگتر شده و پهنای الیاف و ضخامت آن ها و نیز دیواره سلولی با افزایش میزان رطوبت زیادتر می شوند .

دیواره تراکیید معمولی یا یک لیف متشکل از چند لایه است . یک لایه غنی از لیگنین دو تراکیید مجاور را از هم جدا می کند . هر تراکیید دارای یک دیواره اولیه و یک دیواره ثانویه سه لایه ای است ، که در هر کدام لیفچه ها جهت گیری ویژه ای دارند . لیفچه ها یا همان فیبریل ها مجتمع هایی از مولکول های سلولز هستند و جهت گیری آن ها می تواند بر خواص لیف ( فیبر ) در خمیر کاغذ اثر عمده ای داشته باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت

 

خط تولید کاغذ کرافت شامل :

• خط تولید خمیر کاغذ

• خط تولید کاغذ و لایه پوشش

• سیستم بخار

• دیگ های بخار

• کمپرسور ها

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کاغذ کرافت

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کاغذ کرافت ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.