طرح توجیهی تولید کاغذ فلوتینگ سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Floating paper

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کاغذ فلوتینگ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کاغذ فلوتینگ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

فلوتینگ كاغذ ضخیم و محكم می باشد ، كه به عنوان كالای واسطه ای برای تولید كارتن به كار می رود . در واقع كاغذ فلوتینگ همان مقوای كنگره ای می باشد ، كه از خشك كردن ( خمیر قهوه ای ) تولید شده از ضایعات كشاورزی در شرایط خاصی به دست می آید .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ


 

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد كه پیش از هر گونه بررسی فنی و مالی طرح ، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند . شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول ، بدون تردید راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود . در این ارتباط یكی از موثرترین روش های قابل استفاده به كارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یك از محصولات می باشد .

علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است كه شماره تعرفه گمركی محصولات نیز مشخص میگردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود . در این بخش به معرفی محصول و كاربرد آن ، مشخصات فنی ، شماره تعرفه گمركی و استاندارد های محصول مورد بررسی قرار خواهد گرفت . فلوتینگ كاغذ ضخیم و محكم می باشد ، كه به عنوان كالای واسطه ای برای تولید كارتن به كار می رود .

در واقع كاغذ فلوتینگ همان مقوای كنگره ای می باشد ، كه از خشك كردن ( خمیر قهوه ای ) تولید شده از ضایعات كشاورزی در شرایط خاصی به دست می آید . طبق استاندارد بین المللی كاغذ فلوتینگ به آن نوع كاغذ گفته می شود ، كه وزن یك متر مربع آن 170 گرم می باشد و به دلیل استحكام و انعطاف پذیری آن در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ


 

با توجه به اینكه میزان مصرف كارتن تابعی از میزان تولید كالاهای مختلف می باشد و در نهایت جهت بسته بندی از كارتن استفاده می شود و با توجه به این كه تولید كارتن در سطح كشور هنوز به خودكفایی نرسیده است و همچنین توجه دولت در زمینه ی تولید محصولات مختلف در داخل كشور و در نتیجه احتیاج به بسته بندی محصولات مورد نظر ، روند مصرف كارتن به طور كلی در حال افزایش است ، كه از اجزاء اصلی كارتن كاغذ فلوتینگ است .

از آنجا كه محصول مورد بررسی به عنوان یك كالای واسطه ای بوده و بطور مستقیم قابل عرضه به مصرف كنندگان نهائی نمی باشد ، لذا مصرف عمده آن در كارخانجات تولید كارتن به عنوان لایه میانی كارتن به كار می رود . لایه كنگره ای میانی سفتی مورد نیاز برای كارتن سازی را به مقوا می دهد .

مهمترین خواص این مقواها باید سفتی و مقاومت در برابر خرد شدن و شكستگی باشد . خواص مربوط به استحكام مكانیكی از قبیل مقاومت كششی ، ترك خوردگی و پارگی ، جز در موارد استثنایی ، با اهمیت شمرده نمی شوند . در بسیاری از موارد از شكل ظاهری مقوا نیز می توان گذشت .

عموما خمیر های نیمه شیمیایی برای تهیه لایه میانی كنگرهای بهترین خمیر ها هستند ، چون سفتی خوبی دارند و در برابر خرد شدن مقاوم هستند ، اگر چه از نظر مشخصات مقاومتی ضعف های قابل توجهی دارند . یك مسئله ویژه در مورد لایه كنگره ای آن است . حركت پذیری معانی متفاوتی دارد و در اینجا به معنی توان ورقه در تحمل تنش ها و كشش های عملیات كنگره دار كردن بدون ترك و شكست است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ


 

از آنجایی كه هر محصولی برای حضور در بازار باید از یكسری استاندارد ها و قواعد پیروی كند ، لذا كاغذ فلوتینگ نیز دارای خصوصیات و استانداردهایی می باشد كه در جدول ذیل به آنها اشاره شده است . ارقام جدول بر اساس استاندارد (jis-is ) مربوط به كشورهای هند و ژاپن می باشد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده کاغذ فلوتینگ :

از عمده تولید كنندگان كاغذ در دنیا می توان به كشورهای آمریكای شمالی ، اروپای غربی و ژاپن اشاره كرد . همچنین مصرف كنندگان این محصول شامل كشور خاصی نمی شود و می توان گفت كه همه كشورها از مصرف كنندهای این محصول می باشند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ


 

بر اساس اطلاعات مندرج در كتب مقررات و شرایط صادرات وزارت بازرگانی به واسطه نیاز شدید داخلی به ورود این ماده اولیه سود بازرگانی و حقوق گمركی متعلق به آن 4 بوده و هیچ نوع شرایط خاصی برای ورود این ماده اولیه در نظر گرفته نشده است .

با توجه به اینكه عمده ماده اولیه كاغذ فلوتینگ را خمیر كاغذ تشكیل می دهد و تولید داخلی این ماده اولیه جوابگوی نیاز كشور نمی باشد و حدود 85 % نیاز این ماده اولیه از طریق واردات تامین می گردد ، لذا برای صادرات كاغذ فلوتینگ باید قیمت رقابتی و همچنین كیفیت این محصول را در بازارهای جهانی مد نظر قرار داد ، و از لحاظ مقررات

دولتی نیز با مراجعه به مقررات واردات صادرات وزارت بازرگانی ، میتوان گفت كه هیچگونه محدودیتی در امر صادرات كاغذ فلوتینگ وجود ندارد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ


 

با توجه به حساسیت وظرفیت تولیدات صنعتی كه در سایه پیشرفت های تكنولوژی بوجودآمده است ( نظیر قطعات پلاستیكی والكترونیكی ) ، از یك سو و همچنین نقش صادرات و حمل و نقل كالاهای آسیب پذیر از طرف دیگر ( نظیر انواع كالاهای شكستنی و میوه ) ، تاثیری كه بسته بندی مناسب یكی كالا در جلب نظر مصرف كننده دارد ، جهان امروز را مجبور به بها دادن به صنایع بسته بندی كرده است .

به طور كلی كلیه تولید كنندگان صنعتی وكشاورزی ناگزیرند كه با بسته بندی كالاهای خود در واقع سلامت آنها را تا رسیدن به دست مصرف كنندگان نهایی تضمین كنند و این مهم به عهده ی صنایع بسته بندی می باشد ، كه با تولید ظروف بسته بندی مناسب ، سایر بخش های تولیدی را در این راه یاری داده و از به هدر رفتن وضایع شدن تولیدات ملی جلوگیری نماید .

از میان تمام وسایل بسته بندی اعم از چوبی ، فلزی ، پلاستیكی و ..... ، مقوا و كارتن به عنوان یك بسته بندی مناسب ، مطمئن ، كم حجم ، سبك ، ارزان و قابل دسترس ، توجه كلیه تولید كنندگان را به خود جلب كرده است و به طوری كه امروزه این صنعت به عنوان یكی از شاخه های مهم در صنایع سلولزی در جهان شناخته شده است .

 


فرایند تولید کاغذ فلوتینگ

 

در این جا به توضیحات مختصری راجع به روند تولید و ورود مواد به ماشین كاغذ می پردازیم . ورود مواد به ماشین كاغذ به حلقه پمپ اصلی اشارت دارد كه در آن ، عملیات تنظیم و اندازه گیری ، رقیق سازی ، اختلاط با هر نوع افزودنی ضروری و سر انجام غربال و پاكیزه سازی دوغاب كاغذ سازی انجام می شود . سیستم ورود مواد از مخزن ماشین شروع می شود و تا دریچه هد باكس ادامه می یابد .

گاهی بعضی مخازن مواد و پالاینده ها را هم جزئی از این حلقه به شمار می رود . قلب سیستم ورود مواد ، پمپ اصلی است كه كار مخلوط كردن خمیر با آب سفید و انتقال مواد حاصل به هد باكس را بر عهده دارد . در ذیل به مراحل تولید بعد از ورود مواد به ماشین اشاره شده است .

پخش كننده خمیر روان:

هدف این سیستم ، توزیع یكنواخت جریان مواد در تمام طول ماشین است .

هد باكس تحت فشار:

این جعبه دارای فشار داخلی است و الیاف را روی توری متحرك شكل دهنده الیاف و تشكیل دهنده كاغذ توزیع می كند . در واقع كار اصلی هد باكس این است ، كه خمیر را كه به وسیله پمپ جا بجا شده است بگیرد و آن را به شكل یكنواخت و هم اندازه با عرض ماشین كاغذ سازی در آورد و با سرعت مناسب به روی توری میز كاغذ سازی بریزد.

توری فوردرینیر توری متحرك و بی انتهایی است ، كه الیاف را به لایه نمدی تبدیل می كند و این امكان را به وجود می آورد ، كه آب موجود در خمیر بر اثر مكش از آن خارج شود . توری بین دو استوانه بزرگ امتداد یافته است ، استوانه اول در نزدیكی هد باكس و استوانه دوم در انتهای میز قرار دارد . استوانه اول جامد و توپر است و صرفا به عنوان نگهدارنده توری در سیستم فوردرینید عمل می كند . استوانه دوم تو خالی و مشبك بوده و مجهز به پمپ های مكنده است واز ورقه آبگیری می كند .

بخش پرس :

لایه با عبور از چند پرس متوالی آب بیشتری از دست می دهد و نمد حاصل متراكم تر می شود ( یعنی بین الیاف تماس نزدیك ایجاد می شود ) هدف اصلی عملیات پرس خارج ساختن آب و ایجاد استحكام در كاغذ است ، می توان عملیات پرس را دنباله فرآیند آبزدایی از ورقه دانست كه قبلا روی توری آغاز شده است .

بخش خشك كن :

پس از مرحله پرس ، كاغذ وارد بخش خشك كن می شود تا آب باقیمانده در آن تبخیر شود . در ماشین های كاغذ ، انرژی گرمایی مورد نیاز برای خشك كردن ، با پیچاندن كاغذ بر روی یك سری استوانه های بزرگ چرخان پر از بخار به كاغذ منتقل می شود .

بخش اتو زنی :

اتو زنی یك اصطلاح كلی است كه معنی آن پرس كردن با استفاده از استوانه ها ( غلتك ها ) است بر اثر عملیات اتو زنی ، كاغذ فشرده تر می شود . عموما ، اتو زنی روی كاغذ خشك انجام می شود اما در مواردی ، ممكن است عمل اتو زنی روی كاغذ نسبتا تر انجام شود .

هدف مهم دیگر اتو زنی ، بهبود یكنواختی كاغذ و ضخامت آن در جهت عرض ماشین است ، كه از نظر جمع آوری كاغذ به صورت حلقه ( رول ) دارای اهمیت است . كاغذ از میان غلتك های فلزی عبور می كند و اتو می خورد ، تا ضخامت آن كم و به صورت كنگره ای از غلتك خارج می شود .

بخش جمع آوری پس از خشك كردن كاغذ و اتو زنی ، لازم است كاغذ تولید شده را به نحو مطلوبی جمع كنند تا مصرف آن آسان باشد . به این منظور از قرقره های طبلی بزرگ استفاده می شود ، این قرقره با موتور های قوی كار می كند ، تا قدرت كشیدن كاغذ از میان غلطك های اتو زنی و پیچاندن آن به دور خود را داشته باشد . كاغذ خشك شده و اتو خورده به دور قرقره های بزرگی پیچانده شده و از مدار تولید خارج می شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ

 

• میکسر

• ریفاینر

• مخزن

• فرم دهنده دو طبقه

• وكیوم

• پرس

• پمپ لجن کش

• ماشین پرس و برش بغل و گیوتین

• انیورتر

• مخزن دیواری

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کاغذ فلوتینگ

:: دانلود فایل طرح توجیهی کارخانه تولید خمیر کاغذ فلوتینگ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی کاغذ فلوتینگ ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.