جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود رایگان فایل طرح توجیهی صنعتی و دانلود فرمت word و pdf طرح کسب و کار کارآفرینی
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Polyurethane parts

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید روکش سیم و کابل از پلی یورتان نسوز سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید روکش سیم و کابل از پلی یورتان نسوز را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. قطعات پلی یورتان در تولید کفی کفش ها ، به عنوان پوشش پل ها ، دزدگیر ها ، کف ها یا آستر مخزن ها و ... دارای کاربرد می باشند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش


 

پلی یورتان ها به دسته ای از مواد پلیمری اطلاق می شوند ، که از واکنش پلی ال ها و ایزوسیانات ها به عنوان مواد اصلی تشکیل دهنده ، ساخته می شوند . اكتشاف اولیه این مواد توسط بایر و همكاران در آلمان در سال ١٩٣٧ از واکنش دیایزو سیانات آلیفاتیک با گلایكول صورت پذیرفت ، كه منجر به جلب توجه جهانی نسبت به انواع مختلف یورتان ها گردید .

پلی یورتان ها به شکل های مختلف ، از جمله فوم های نرم یا سخت ، الاستومرهای گرمانرم و یا گرما سخت ، رنگ ها ، رزین ها و پوشش های مقاوم در برابر سایش و خوردگی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند . این مواد به واسطه خواصی همچون سفتی ، انعطاف پذیری ، استحكام ، مقاومت سایشی و مقاومت در برابر حلال ها مورد توجه قرار دارند . پلی یورتان ها در حدود ۶ درصد از تقاضای كل پلاستیك جهان را تشكیل می دهند .

پلی یورتان ترموپلاستیک سال های زیادی در بازار کفش مورد استفاده قرار می گرفته است ، اما اخیراً به عنوان ترکیب اصلی تخت کفش مورد استفاده قرار می گیرد . این جایگزینی با معرفی درجه های نرم تر و توانایی برای کاهش فشردگی با استفاده از مواد بادکننده صورت گرفته است . در حال حاضر علاوه بر مصرف پلی یورتان و پلی یورتان ترموپلاستیک به عنوان ترکیب تخت کفش ، تقاضای فزاینده ای برای ساختارهای پوشش دار توکفی ها ، آرم ها ، چسب ها ، آستری فوم و کفی جورابدار وجود دارد .

پلی یورتان و پلی یورتان ترموپلاستیک که در تولید کفش مصرف می شوند ، عمدتاً از ۴ ، ۴ یا ٢ ، ۴ می باشند . در حالی که تولید را می توان تنظیم کرد ، اما امکان تولید نوعی از پلی یورتان با دو عملکرد وجود ندارد . بنابراین تولید ۴ ، ۴ خالص به مصرف ٢ ، ۴ ( فوم های انعطاف پذیر ) و پلیمریک ( فوم سخت ) بستگی دارد .

تقاضا برای پلی یورتان در سال ٢٠١٠ ، به عنوان مواد اولیه تخت کفش ، به دلیل استفاده چین به عنوان ماده اولیه از مرز ٧٠٠٠٠٠ تن گذشت . زیره کفش از جنس پلی یورتان دارای خواص ذیل می باشد :

مقاومت کششی بالا و بنابراین مقاوم در برابر شوک های ضربه ای و حرارتی ، دانسیته کم ( وزن سبک ) و قابلیت ارتجاعی زیاد و ذخیره انرژی حرکتی شخص ، آنتی اسلیپ ( مقاوم در برابر لغزش ) . زیره های پلی یورتان سبکتر ، راحت تر و در برابر سایش مقاوم تر بوده و دوام آن ها بیشتر است . ظاهر این زیره ها توپر بوده و در حالت خم کردن انعطاف بیشتری دارند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش


 

امروزه انواع بسیار متنوعی از پلی یورتان ها ، در کاربردهای بسیار زیادی استفاده می شوند . فوم های پلی یورتان انعطاف پذیر برای ساختن تخت خواب ، متکا و صندلی ماشین به کار می روند . فوم های سخت برای عایق سازی فریزرها ، یخچال ها و سقف ها استفاده می شوند . بسیاری از سازندگان کفش های ورزشی ، پلی یورتان های کشسان ضربه پذیر را در ساخت کفی کفش به کار می برند .

در صنعت خودرو ، قسمت هایی چون داشبورد و پوشش های سپر از جنس پلی یورتان ساخته می شوند . علاوه براین ، پوشش های پلی یورتانی ، به عنوان پوشش پل ها ، دزدگیر ها ، کف ها یا آستر مخزن ها نیز کاربرد دارند .

لاستیک های پلی یورتان برای کالا های مکانیکی مهندسی ( درزگیر ماشین آلات هیدرولیک و اکسیژن فشرده ، کلاچ ، جاذب های ارتعاش و ضربه ، یاتاقان ها ) و در همه مواردی که مقاومت خوب به شرایط جوی و تورم و همچنین مقاومت سایشی خوب و برگشت پذیری خوب در سختی زیاد مطلوب باشد ، مناسب هستند . حساسیت به آثار آبکافتی ، مقاومت گرمایی نسبتاً کم و قیمت بالا عوامل محدودکننده اند .

علیرغم این ، پلی یورتان ها در شاخه های مختلف نفوذ کرده اند . تایر های توچر برای ماشین ها صنعتی ، تخت و پاشته کفش ، ورقه های غلتک کاری شده ، تسمه نقاله ، غلتک چاپ و نخ لاستیکی ، عایق های مختلف ، روکش و ضربه گیر و . . . ، از این مواد تهیه می شوند . بخش قابل ملاحظه ای از پلی یورتان ، در تولید لاستیک اسفنجی مصرف می شود ، جایی که قیمت بالای بسپار بواسطه چگالی کم جبران می شود ( مبلمان ، اسفنج ، زیرپایی ) .

با استفاده از پلی اتر ها به عنوان پلی ال ، در سنتز پلی یورتان می توان كاشتنی های طولانی مدت تهیه نمود ، كه در قلب مصنوعی ، کلیه مصنوعی ، ریه مصنوعی ، هموپرفیوژن ، لوزالمعده مصنوعی ، فیلتر های خونی ، کاتتر ها ، عروق مصنوعی ، بایپس سرخرگ ها یا سیاهرگ ها ، کا شتنی های دندان و لثه ، بیماری های ادراری ، ترمیم زخم ، رساندن یا خارج كردن مایعات ، نمایش فشار عروق ، آنژیوپلاستی ، مسدود کردن عروق ، جراحی عرو ق آئورت و كرونری ، دریچه های قلب سه لتی و دو لتی كاربرد دارند .

در صورتی كه از پلی اترها به عنوان پلی ال ، در سنتز پلی یورتان استفاده شود ، پلی یورتان های زیست تخریب پذیر تهیه می شود ، كه به طور مثال در کانال هدایت بازسازی عصب ، ساختارهای قلبی - عروقی ، باز سازی غضروف مفصل و منیسک زانو ، برای تعویض وجایگزینی استخوان اسفنجی ، در سیستم های رهایش کنترل شده دارو و برای ترمیم پوست كاربرد دارد .

به طور خلاصه ، موارد مصرف پلی یورتان ها بسیار گسترده و متفاوت است و این به خاطر تنوع خاصیت محصولات پلی یورتانی است و از طرف دیگر تکنولوژی ساخت آن ها نیز نسبتاً ساده است .

استاندارد های قابل توجه قطعات پلی یورتان | روکش کفش :

استاندارد ملی برای تولید ا ین محصول تحت موارد « روش آزمایش و تعیین وزن مخصوص زیره و پاشنه تزریقی تزریقی » به شماره 1371 (ISIRI 1371) ، « پایپوش- زیره - مقاومت کششی و ازدیاد طول » به شماره ٨٢٨۴ ،(ISIRI 8284 ) ، « پایپوش - زیره - مقاومت به سایش » به شماره ٨٢٨۵ (ISIRI 8285) و « پایپوش – روش های آزمون زیره - پایداری ابعاد » به شماره ٨٨٠۴ ذکر شده است .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش


 

در بخش تولید جهانی بین سال های ٢٠٠٧ تا ٢٠٠٩ متوسط رشد تولید کفش با رشد منفی 2.3% رو به رو بوده است . کل ٣ ۵٠ میلیارد / تولید جهان در سه سال مورد بررسی به حدود 50.6 میلیارد زوج و متوسط هر سال به 16.8 میلیارد زوج رسید .

حدود ٨٩ % تولید کفش جهان در سه ساله ٢٠٠٧ تا ٢٠٠٩ مر بوط به ده کشور چین ، هند ، برزیل ، ویتنام ، اندونزی ، تایلند ، مکزیک ، پاکستان ، ایتالیا و ایران است ، که در این بین سهم چین و هند حدود ۵٨ % و ١٢ % است و سهم پاکستان ، ایران و ترکیه به ترتیب 1.42% ، 1.02% و 0.09% است . این مقایسه ایران را در بین کشور هایی که در زمینه تولید کفش در منطقه حرفی برای گفتن دارند ، نشان می دهد .

از نظر مقدار تولید ، مقایسه بین سه کشور پاکستان ، ایران و ترکیه نشان می دهد ، که در این سه سال در مجموع هر یک از آن ها به ترتیب 721 میلیون زوج ، 515 میلیون و 492 میلیون زوج را به ثبت رسانده اند ؛ یعنی به طور میانگین 240 ، 171 و 164 میلیون زوج در هر کشور .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش


 

شرایط واردات قطعات پلی یورتان | روکش کفش :

واردات محصول مورد بررسی در طرح حاضر بلامانع است و نیز حقوق پایه طبق ماده ( ٢) قانون اصلاح موادی از قانون سوم تو سعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد و معادل ۴% ارزش گمرکی کالا ها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی ، که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای این تعرفه ۴% می باشد .

شرایط صادرات قطعات پلی یورتان | روکش کفش :

این محصول از نظر صادرات جزء کالاهای مجاز بوده ، یعنی صادرات آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد .

اهمیت استراتژیک قطعات پلی یورتان | روکش کفش :

باتوجه به این که تکنولوژی تولید این محصول چندان پیچیده نیست و مواد اولیه تولید آن نیز در نقاط مختلف نیا نسبتا فراوان است ، امکان تولید آن برای همه و در بیشتر شرایط وجود دارد . اما از جهت دیگر ، تولید کف کفش بخشی از زنجیره تولید کفش است ، که اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم زیادی دارد و در صورت عدم تأمین ساده این محصولات هزینه نهایی زنجیره ارزش تولید کفش برای جامعه بالاتر خواهد رفت .

 


فرایند تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش

 

این کالا از دسته پلاستیک های ترموست می باشد و به شیوه تزریق تولید می شود . تکنولوژی چندان پیچیده ای ندارد ، ولی دستگاه های متعددی برای تولید این محصول از سازندگان مختلف خارجی و داخلی در بازار یافت می شود . در ابتدا مواد اولیه باید پیش گرم شده و با استفاده از دستگاه تزریق به درون قالب فرستاده شود .

روش اصلی تولید این محصول به صورت کلی در تمام نقاط جهان یک شکل است ، ولی تفاوت های جزئی برای آن و جود دارد که به برخی از آن ها به صورت زیر اشاره می شود :

• تولید کفی به صورت جدا و مستقل و سپس انتقال آن به محل دیگر و اتصال به بدنه کفش

• تزریق مستقیم به بدنه کفش به صورتی که بدنه و کفی با یکدیگر متصل می شوند .

• تولید اتومات یک با تجهیزات روتاری و یا تزریق متحرک

• تولید غیراتوماتیک با کنترل دستگاه توسط کارگر

در ادامه به ارائه توضیح کوتاهی در رابطه با انواع روش ها پرداخته می شود .

• تولید دستی

این روش ساده ترین روش برای تولید زیره پلی یورتانی کفش می باشد . قالب ها به صورت پنوماتیک حرکت می کنند و عملیات باز و بسته شدن آن ها توسط اپراتور انجام می شود .

تعداد قالب ها در این حالت می تواند از ۶ تا ٣٠ واحد متغیر باشد . محصول این دستگاه ها بسته به مدل آن می تواند از ۵٠ تا ٢۵٠ واحد متغیر باشد . به دلیل سادگی این روش ، طرح هایی که از این روش استفاده می نمایند ، از قیمت پایین تری برخوردارند .

• تولید نیمه اتوماتیک

در این روش نسبت به روش قبل ، تجهیزات تولید بیشتری که صفحه گردان است ، مورد نیاز می باشد ، تا باعث حرکت معمولی اتوماتیک قالب ها شود . صفحه گردان می تواند تا ٣٠ قالب را در خود جای دهد . ترکیبات پلی یورتان توسط یک میکسر چرخان پیش از اینکه به درون قالب ها ریخته شوند ، مخلوط می شوند .

• تولید اتوماتیک به روش قالب ریزی

روکش قالب به صورت اتوماتیک باز می شود و مراحل ریختن مواد به صورت اتوماتیک آغاز و پایان می یابد ، سپس قالب بسته می شود . با این روش می توان بسته به نوع ماشین تا حدود ۵٠٠ جفت زیره کفش در مدت زمان ٣ دقیقه ساخت .

پمپ های اندازه گیری از دقت بالایی برخوردارند و نسبت پلی ال به ایزوسیانات به صورت دیجیتالی کنترل می شود .

• تولید اتوماتیک به روش تزریق مایع

در ا ین روش مواد شیمیایی به کمک چرخش سریع توسط اسکرو با طول ٢۵ سانتی متر با یکدیگر مخلوط شده و به داخل قالب تزریق می شوند .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش ، عبارتند از

 

• گرم کن

• قالب

• دستگاه تزریق روتاری

• کمپرسور

• میکسر

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید قطعات پلی یورتان | کفی کفش

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید قطعات پلی یورتان | روکش کفش ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool