جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. لوله های سوپرپایپ دارای پنج لایه مختلف می باشند و در كلیه مصارفی كه لوله های پلاستیكی فعلی و حتی در برخی موارد لوله های فلزی استفاده می شود ، دارای کاربرد می باشند .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
لوله های سوپرپایپ دارای پنج لایه مختلف می باشند كه دو لایه خارجی پلی اتیلن بوده و دارای یك لایه مركزی آلومینیومی كه توسط چسب به پلی اتیلن متصل می شود ساخته می شود .
از لوله های سوپر پایپ در كلیه مصارفی كه لوله های پلاستیكی فعلی و حتی در برخی موارد لوله های فلزی استفاده می شود ، استفاده نمود . استفاده های متنوع از لوله های سوپر پایپ بخاطر ساختار پیچیده آن ها و ظرافت بكار رفته در فرایند تولید آن ها می باشد . موارد كاربرد این لوله ها را می توان به صورت زیر بیان كرد :
• استفاده از این لوله در تمامی مورد مصرف از قبیل بهداشتی
• استفاده از این لوله های در واحدهای صنعتی
• صنایع هوا و فضا
• انتقال آب و سایر سیالات
• صنایع غذائی
• صنایع شیمیائی
• سیستم گرمایش و سرمایش
استاندارد های قابل توجه لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
با مراجعه به كتاب استاندارد ایران شماره استانداردهای ٣٤٥٠ ، ٤٥٦٥ ، ٧١٣١ و ٧١٣١ ( استاندارد اجباری ) برای این محصول استخراج شده است . رعایت استانداردهای فوق برای كلیه تولید كنندگان الزامی است .
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
كشورهای عمده تولید كننده این محصول آمریكا ، چین ، ایتالیا و فرانسه می باشند . عمده مصرف كنندگان آن نیز كشورهای صنعتی شامل آمریكا ، آلمان ، چین ، ژاپن ، روسیه و انگلستان هستند .
لازم به ذكر است بیشترین میزان واردات این محصول به ایران از كشورهای آلمان ، فرانسه و چین می باشد ، همچنین عمده صادرات این محصول از كشورمان به عراق انجام می گیرد .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
بررسی های اولیه واردات لوله های سوپر پایپ نشان می دهد ، كه آمار واردات این محصول در سال های گذشته با توجه به آنكه تحت كد و تعرفه های گمركی سایر لوله های پلی اتیلن می باشد ، كاملا مشخص نمی باشد و بازار داخلی و پتانسیلی كه در این بخش وجود دارد ، پتانسیل جایگزین شدن این لوله ها بجای لوله های پلیمری فعلی می باشد .
با توجه به آنكه تعرفه جداگانه ای برای این محصول تعریف نشده است ، بررسی های اولیه نشان می دهد ، كه حقوق گمركی و سود بازرگانی محصولات مشابه این محصول ، مثل لوله های پلی اتیلن و پلی پروپیلن در سال ١٣٨٤ ، دارای سود بازرگانی ١٦ درصد و حقوق پایه گمركی ٤ درصد می باشند. لازم بذكر است كه واردات این محصول خاص در سال های گذشته بسیار ناچیز بوده است .
صادرات محصولاتی نهائی مثل سوپر پایپ كه از حجم بالائی برخوردارند ، مقرون بصرفه نمی باشد . ولی توجه به آن كه تولیدكننده داخلی لوله های پلی اتیلن معمولی به وفور در كشور وجود دارد ، بنابراین در صورت ایجاد واحد جدید و امكان دستیابی به بازارهای منطقه ، شرایط و محدودیت خاصی برای صادرات سوپر پایپ وجود ندارد .
مقررات واردات و صادرات سال ١٣٨٥ حقوق گمركی ٤ درصد و سود بازرگانی ١١ درصد ، را برای لوله های پلی اتیلن در نظر گرفته است .
اهمیت استراتژیک لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ :
این محصول با توجه به روش ساخت دارای ضریب رسانایی بسیار كمی بوده ، با توجه به اهمیت كار سیم های برق در محیط های عایق برای جلوگیری از اختلال در عملكرد دستگاه ، یا پیشگیری از خطرات ناشی از گرم شدن ، یا اتصالی سیم های برق استفاده از این محصول دارای اهمیت زیادی می باشد .
فرایند تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
لایه های تشكیل دهنده لوله ( پلی اتیلن سخت ، ورق آلومنیوم و چسب پلیمری ) با توجه به تكنیك پیشرفته امروزه ، تقریباٌ به طور همزمان و در یك دستگاه اكسترودر تحت فشار ٦ اتمسفر و دمای ١٨٠ الی ٢٥٠ درجه سانتیگراد ملودی می شوند . ماشین اكسترودر در عین سادگی از تكنولوژی پیشرفته ای برخوردار است .
در مرحله اول تولید ورق آلومینیوم دور قالب روی هم قرار گرفته و با استفاده از جوش اولتراسونیك جوشكاری می شود . پس از جوشكاری لایه های محافظ داخلی و خارجی لوله آلومینیوم ، اكسترود شده و در نهایت پلی اتیلن داخلی و خارجی روی لایه های محافظ آلومینیوم جای می گیرند . بدین ترتیب عملاٌ فلز و پلاستیك توسط لایه های محافظ ( چسب ) مذكور در مقابل تنش های مختلف ، مقاومت یكسانی را نشان می دهند .
بعد از این مرحله ، لوله بوسیله غلتك ها به خارج ماشین اكسترودر هدایت شده و توسط آب سرد می شود و سپس در طول های مختلف كلاف ، تست و بسته بندی می شود . شایان ذكر است كه سیستم كنترل كیفی الكترونیكی در طول خط تولید ، نحوه جوش ، ضخامت لوله و را دقیقاٌ كنترل كرده و در صورت بروز هر گونه اشكال و یا غیره استاندارد بودن محصول ، خط تولید را متوقف می كند .
ماشین آلات تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ
• ماشین های شیطانكی جی ال
• الكتروموتورهای گیربكس دار
• دستگاه ماسوره پیچ
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله وارنیش
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله سوپرپایپ
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لوله وارنیش و لوله سوپرپایپ ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.