جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
گوگرد بنتونیتی دارای تركیبات آلی و اسیدزا می باشد ، كه قابلیت جذب عناصر غذایی پر مصرف و ریز مغذی را توسط گیاه افزایش داده و در نتیجه به رشد بهتر گیاه كمك نموده و موجبات افزایش عملكرد كمی و كیفی محصول می باشد .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال
گوگرد ، یكی از مواد زایدی است ، كه پس از پالایش گاز باقی می ماند و می تواند سلامت محیط زیست را به میزان چشمگیری تحت تاثیر قرار دهد . از این رو فرایندی انجام می شود ، كه گوگرد حاصل از فرآورش گازطبیعی را بازیافت می كند .
از آنجا كه گوگرد به صورت فله و باز، برای سلامت محیط زیست خطرآفرین است و هم به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست ، دانه بندی كردن آن می تواند از هر دو بعد قابل توجه باشد و ضمن حفظ سلامت محیط زیست ، درآمد قابل ملاحظه ای را با توجه به قیمت های بازار گوگرد برای كشور به وجود آورد . گوگرد بنتونیتی به عنوان كود مكمل در كشاورزی كاربرد فراوان داشته و در مقابل از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال
گوگرد بنتونیتی دارای تركیبات آلی و اسیدزا می باشد ، كه قابلیت جذب عناصر غذایی پر مصرف و ریز مغذی را توسط گیاه افزایش داده و در نتیجه به رشد بهتر گیاه كمك نموده و موجبات افزایش عملكرد كمی و كیفی محصول می باشد . مواد آلی موجود در كود علاوه بر داشتن تركیبات كمپلكس كننده ، آلی عمل اكسیداسیون بیولوژیكی گوگرد را در خاك نیز تسهیل می نماید .
با اكسیداسیون گوگرد ،PH خاك كاهش یافته و موجب حلالیت بیشتر عناصر ریز مغذی برای گیاه می باشد . گوگرد موجود در كود ، علاوه بر این كه جز عناصر پر مصرف گیاه است و در ساخت اسیدهای آمینه و روغن در گیاه نقش اساسی دارد ، ضمنا با ضد عفونی نمودنی تدریجی خاك به سلامت محیط زیست كمك شایانی نموده و مصرف سموم شیمیایی را كاهش می دهد .
این كود به علت گرانول بودن به راحتی توسط دستگاه كود پاش قابل استفاده می باشد ، با مصرف این كود خصوصیات فیزیكی و شیمیایی خاك بهبود یافته و میزان عملكرد محصول 30 الی 60 درصد افزایش می یابد.
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال
عمده تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بنتونیت فعال عبارتند از : هند ، آلمان و انگلستان
شرایط واردات و صادرات بنتونیت و تولید بنتونیت فعال :
شرایط خاصی برای واردات این محصول وجود ندارد ، ولی با توجه به طرح های در حال ساخت ، باید شرایطی جهت حمایت از تولید داخلی در نظر گرفته شود .
اهمیت استراتژیک بنتونیت و تولید بنتونیت فعال :
امروزه با توجه به نیاز روزافزون بشر ( افزایش جمعیت كره خاكی ) به مواد غذائی همچنین كمبود خاك كشاورزی مناسب نیاز به كودهای كشاورزی با بهره وری بالا احساس می شود و با در نظر گرفتن این مسئله كه تولید این كود باعث مصرف گوگرد فله ای مضر برای طبیعت مضر می شود ، ما را مجاب به استفاده از این نوع كود می كند.
فرایند تولید و فراوری بنتونیت
اصول كار روش سندویك ، شامل یك دستگاه روتوفرم برای شكل گرفتن و افتادن قطره های مخلوط گوگرد و بنتونیت به طور مداوم ، بر روی یك نوار فلزی از نوع فولاد ضد زنگ در حال حركت می باشد .
آب به قسمت زیر نوار فلزی برای سرد و جامد كردن و تبدیل قطره ها به پاستیل و انتقال حرارت به طور پیوسته پاشیده می شود . مواد اصلی مورد نیاز در این فرایند گوگرد و بنتونیت می باشد . گوگرد مورد نیاز معمولا از واحدهای گوگرد زدائی در پالایشگاه های نفت و گاز ، با درجه خلوص حداقل 9/99 درصد بطور استاندارد بدست می آید . بنتونیت به عنوان شكل خاصی از خاك رس ، در مقادیر فراوان وجود دارد .
برای استفاده بنتونیت به صورت قابل كاربرد در این روش ، می بایست آن را خشك و با حداكثر 8-7 درصد رطوبت عاری از هرگونه ذرات جامد درآورد . همچنین بنتونیت باید سرند شده و به نرمی تقریبی 90 درصد ، با اندازه سرند 50 میكرون می باشد .
بنتونیت با كیفیت های مختلف از نظر مقدار PH وجود دارد . بهترین روش برای اجتناب از ذوب مجدد گوگرد ، استفاده مستقیم آن به صورت گوگرد مذاب حاصل از واحد گوگرد سازی ، خواه بوسیله مخازن حمل و یا انتقال توسط خط لوله می باشد ، حداكثر فاصله توصیه شده از واحد تولید گوگرد تا 10 كیلومتر بیشتر نباشد .
در انتخاب مواد و مصالح پمپ ها ، لوله ها و سایر تجهیزات می بایستی به خصوصیات خوردگی سایشی ناشی از استفاده بنتونیت و خصلت خورنده گوگرد در مورد سطوح تماس با گوگرد مذاب توجه داشت .
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال
• تجهیزات و ماشین آلات اصلی
• تجهیزات و ماشین الات جانبی
• دستگاههای ابزار كنترل كیفی ، دقیق
• لوله كشی و عایق كاری
• سایر لوازم و متعلقات خط تولید
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فرآوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی فراوری بنتونیت و تولید بنتونیت فعال ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.