ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
چسب های درزگیر اکریلیک در صنعت ساخت و ساز و اتومبیل بیشترین کاربرد را دارند . همچنین برای پر کردن درز ها که در معرض دید می باشد ، از این چسب ها استفاده می شود ، چرا که انواع رنگی آن قابل فرموله شدن و عرضه است و بعلاوه به راحتی رنگ پذیر است .
چسب درز گیری آکریلیکی
به طور کلی چسب های درز گیری آکریلیکی به دو دسته پایه آب و پایه حلالی تقسیم می شوند .
چسب های درز گیری آکریلیکی پایه حلالی
این چسب ها در آمریکای شمالی استفاده می شود و در اروپا مصرف آن کاهش یافته است .
این دسته از چسب ها اولین بار در دهه 60 توسط شرکت Rohm and Haas در آمریکا تولید شد در حالی شرکت آلمانی BASF پایه آبی آن را برای کلیه کاربردها از جمله درزگیر فرموله کرده و به بازار عرضه کرد . این درزگیر ها چسبندگی فوق العاده ای به بسیاری از مواد از جمله سیمان ، آلومینیوم ، آهن و چوب دارد . در برابر شرایط جوی از خود مقاومت خوبی نشان می دهند و در مقابل اشعه ماورا بنفش خورشید مقاوم است . اما انعطاف کمی دارند و حداکثر تا 10 درصد قابلیت حرکت دارند .
چسب های درزگیری آکریلیکی پایه آبی
این چسب ها قابلیت چسبندگی بالایی بین موادی مانند چوب و سیمان دارند و البته فلزات و شیشه را می توانند بچسبانند ، اما قابلیت چسبندگی آن در برابر چسب سیلیکونی در کار با مواد شیشه ای کمتر است . این چسب ها انعطاف کمی دارند و حداکثر تا 10 درصد قابلیت حرکت دارند . در برابر شرایط جوی مقاومت به نسبت خوبی دارند ، اما نچندان زیاد چرا که به آب حساس اند . طول عمر مفید آن در کابرد ها بیرونی در حدود ۵۱ سال است .
مقاومت بسیار خوبی در مقابل اشعه ماورا بنفش خورشید رنگ پریدگی دارند و می تواند در رنگ ها متنوع تولید شود . این قابلیت یکی از موفقیت های شگفت انگیز این نوع چسب ها در بازار را تضمین می کند . به این ترتیب محل درز و چسب مورد استفاده با مواد اطرافش همرنگ خواهد بود .
چسب های درزگیر اکریلیک در صنعت ساخت و ساز و اتومبیل بیشترین کاربرد دارد .
برای پر کردن درز ها که در معرض دید می باشد ، از این چسب ها استفاده می شود چرا که انواع رنگی آن قابل فرموله شدن و عرضه است و بعلاوه به راحتی رنگ پذیر است. بنابراین پس از درزگیری می توان محل را به راحتی با کناره ها همرنگ کرد .
چسب از جمله محصولاتی است كه در زندگی روزمره كاربرد بسیار فراوان و گسترده ای دارد و هیچ صنعتی را نمی توان یافت كه نوعی از این محصول در آن كاربرد ندارد ، صنایع مختلفی از قبیل :
پتروشیمی ، خودروسازی ، راه و ترابری ، بسته بندی صنایع غذایی و بهداشتی ، صنایع نظامی ، صنایع دریایی ، آب و فاضلاب ، صنایع برق ، مخابرات و الكترونیك ، صنایع پزشكی ، اتومبیل ، ساختمانی و لوازم خانگی به جهت كاربرد گسترده چسب در حوزه های مختلف و نیز نقش مهم و مؤثر آن ، حجم مصرف بالای آن را نیز بدنبال داشته است . متناسب با هر صنعت و هر زمینه كاری و مصرفی مورد نظر و با توجه به ویژگی های موردنیاز ، چسب های مختلف و متنوعی تولید شده است .
هرچند می توان برای منظوری خاص از چند نوع چسب مختلف استفاده كرد ، ولی استفاده از نوع خاصی از چسب كه برای این كابرد خاص طراحی شده است ، بهترین عملكرد را خواهد داشت . تا جایی كه در بسیاری از موارد تولید چسب براساس سفارش مشتری و متناسب با كاربرد مورد نظر وی انجام می گیرد .
درزگیرهای آكریلیكی در هریك از صنایع مذكور برای كابردهای خاص و ویژه ای تولید شده است . در صنعت ساختمان به منظور بهینه سازی مصرف سوخت و جلوگیری از هدر رفتن انرژی و همچنین جلوگیری از ورود گرد و غبار جهت پر كردن درزهای انبساط درز ، اجرا ترك های عمیق ساختمانی و بندكشی كاشی و سرامیك و سنگ و كاشی در داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد .
در صنایع اتومبیل برای اتصال آینه ها و درزهایی كه باید در مقابل روغن و یا دمای بالا مقاوم باشد و در صنعت هواپیمایی در درزبندهای پنجره ها و چراغ ها ، اتصالات داخلی و كف هواپیما و . . . استفاده می شوند .
اینگونه درزگیرها به دلیل چسبندگی و قدرت ارتجاعی بالا و مقاومت جوی فوق العاده می توانند در انواع سطوح بتنی كف دیواره ها و سقف در داخل و خارج ساختمان بكار روند و در اثر انبساط و انقباضات طبیعی ساختمان دچار گسست و ترك نشوند . پس از پایان كار درزگیری ، اعمال انواع رنگ آكریلیك كاملا میسر می باشد . خمیر درزگیر آكریلیك در دو رنگ سفید و طوسی تولید و عرضه می شود .
از این درزگیرها در بسیاری پروژه های اجرایی در محل اتصال سیمان با چارچوب پنجره های آهنی ، چوبی و حتی آلومینیومی برای جلوگیری از نفوذ آب باران استفاده شده و نتایج عالی داشته است . علاوه براین بسیاری از نقاشان از این درزگیر برای مهار درزهای باز شونده سطوح گچی استفاده می كنند .
بدین ترتیب ، انواع چسب های درزگیر ضمن استفاده از قدرت چسبنگی آن ها برای آب بندی ، درزگیری و نشت گیری در صنایع مختلف تولید شده است ، كه این نوع چسب ها نیز با توجه موارد مختلفی از جمله " مدت عمر ، تماس با محیط و نور ، نوع صنعت و میزان مقاومت و استحكام كششی و ضربه ای مورد نیاز و غیره " دارای تنوع فوق العاده ای است . یكی از این انواع چسب های درزگیری آكریلیكی می باشد كه بصورت نوعی خمیر عرضه می گردد ، لذا به خمیرهای درزگیری معروف است .
برای خمیر درزگیر آكریلاتی و یا بطور كلی خمیرهای درزگیری میتوان كاربردها و زمینه های مصرف زیر را در هر یك از صنایع ذكر شده فوق متصور شد :
جهت پر كردن درزهای انبساط درز اجرا ترك های عمیق ساختمانی بندكشی كاشی ، سرامیك ، سنگ و كاشی در داخل و خارج ساختمان ، درزگیری انواع سطوح بتنی كف دیواره ها و سقف در داخل و خارج ساختمان ، اتصال سیمان با چارچوب پنجره های آهنی ، چوبی و حتی آلومینیومی برای جلوگیری از نفوذ آب باران مهار درزهای باز شونده سطوح گچی ، آب بندی كلیه مخازن و كانال های بتنی كه به نحوی نشتی دارند ، انواع چسب های تولیدی دارای تاریخ مصرف هستند .
بدین معنی كه از زمان تولید تا زمانی كه همچنان قابلیت خود را برای استفاده و مصرف حفظ می كند ، یك زمان مشخص و معینی است كه تاریخ انقضاء انواع چسب ها و درزگیرها به عوامل زیادی بستگی دارد كه از جمله مهمترین آن عبارتند از :
ماده اولیه مورد استفاده كه در صورت استفاده از ماده مرغوب ( كه معمولا وارداتی است ) مدت ضمانت بیشتر از زمانی است كه از ماده نامرغوب استفاده شود .
- استفاده از افزودنی هایی كه موجب افزایش تاریخ مصرف آن می شود .
- محیط و شرایط دمایی مورد استفاده ، بطوری كه مدت زمان مصرف در تابستان كمتر و در زمستان افزایش می یابد .
- بطور كلی تاریخ مصرف چسب های درزگیری در حدود یكسال است و با توجه به تاریخ مصرف آن ، شركت های تولیدكننده محصولات خود را گارانتی می كنند ، كه مدت گارانتی براساس بازه زمانی تولید و انقضاء آن و نیز عملكرد چسب پس از مصرف تعیین می شود .
- وجود تاریخ مصرف برای یك محصول بعنوان یكی از ریسك های مهم تولید و عرضه آن مطرح است . بنابراین فاصله زمانی تولید تا زمانی كه محصول به دست خرده فروش و نهایتا مصرف كننده می رسد نیاز به یك مدیریت مناسب دارد . از این جهت است كه واردات و صادرات چسب های درزگیر و محصولات مشابه محدود می باشد و ریسك آن به مراتب از تولید و عرضه آن در داخل بیشتر است .
- بسته بندی درزگیرهای آكریلیكی و سایر درزگیرها اكثرا بصورت فشنگی و یا اسپری می باشد ، كه متناسب با موقعیت مورد استفاده طراحی شده است .
• چسب های ساختاری - خواص پایه : ١١١١٣
• درزگیرها - تعیین خواص چسبندگی و پیوستگی درزگیرها پس از قرارگیری در معرض حرارت ، آب و نور مصنوعی از طریق شیشه : ١١٣٧١
• اندازه گیری مقاومت کششی ابتدائی چسب پایه حلال : ٣٩٤١
• چسب ها - روش تعیین استحکام کششی اتصالات سر به سر : ٤٢٨٧
• چسب ها - روش آزمون تعیین خواص خستگی چسب های ساختاری دراثر نیروی برشی کششی : ٤٦٢٠
ساخت و مصرف چسب از گذشته رایج بوده است . در قدیم ، از موادی چون قیر و صمغ درختان به عنوان چسب استفاده می کردند . در تمام قرون گذشته و همچنین قرن نوزدهم چسب ها منشاء حیوانی و یا گیاهی داشته اند .
از قرن نوزدهم بتدریج با پیدایش چسب های سنتتیک ساخته شده در صنعت پلیمر ، چسب های سنتی و گیاهی و حیوانی از صحنه خارج شده است . صنعت چسب به صورت گسترده ای در حال رشد می باشد و تعداد محدودی وسایل مدرن ساخت بشر وجود دارد ، که از چسب در آن ها استفاده نشده است .
امکانات بشر می تواند بوسیله چسب ها اصلاح گردد . این مطلب ، حتی شامل استفاده از سیمان های سخت شده توسط UV در دندانپزشکی و سیمان های پیوند آکریلیک در جراحی استخوان می باشد .
چسب ها نه تنها برای موادی که بایستی چسبانده و بهم پیوسته شوند ، بلکه در ایجاد چسبندگی برای موادی از قبیل جوهر تحریر ، رنگ ها و سایر سطوح پوششی ، وسایل بتونه کاری و وجوه میانی در مواد ترکیبی از قبیل فولاد یا بافت پارچه ، در تایرهای لاستیکی و شیشه یا الیاف در پلاستیک ها ضروری هستند . چسب های درزگیری هم ضمن استفاده از خاصیت چسبندگی آن ها ، از ویژگی آب بندی و ضد رطوبت آن ها نیز استفاده می شود .
در كشورهای صنعتی مصرف درزگیرهای آكریلیكی با توجه به مقاومت و دوام فوق العاده آنها در مقابل حرارت و نور آفتاب و همچنین در برابر مواد شیمیایی ، در مصارف صنعتی براحتی رشد پیدا كرده است و با توجه به مصرف آن ها در زمینه های خودرو ، هواپیماسازی ، ساختمان سازی و صنایع روشنایی اهمیت این محصول مشخص است . بعضی از زمینه های مصرف محصول از جمله هواپیما سازی و خودرو از حساسیت خاصی برخوردار است .
تولید انواع درزگیرها و بویژه درزگیرهای آكریلیك یك فرایند پیچیده ای نیست و یا نیاز به حجم سرمایه گذاری بالایی ندارد ، لذا شركت های بسیار زیادی در سرتاسر جهان و در بسیاری از كشورها فعالیت می كنند .
بزرگترین شركت های تولیدکنندگان درزگیرها از كشورهای آمریكا ، آلمان ، فرانسه ، ژاپن و چین هستند ، كه خود این كشورها نیز عمده ترین مصرف كنندگان این نوع درزگیرها هستند . اطلاعات دقیقی از میزان مصرف و تولید درزگیرهای آكریلیكی در دست نیست .
فرمولاسیون
چسب ها هماهنگ با نوع و درصد اجزاء فرمولاسیون خواص و ویژگی های مختلفی داشته و بنابراین در گروه های مختلفی طبقه بندی می شوند . به همین دلیل محدوده تغییرات مشخصات چسب ها وسیع بوده و برای انواع مختلف آن ها استاندارد های متفاوتی ارائه شده است .
فرمولاسیون چسب ها دارای اجزای مختلفی است ، که هر کدام از آن ها جهت بهبود خاصیت ویژه ای به ترتیب اضافه می شوند . همه مواردی که در زیر خواهد آمد در همه انواع چسب ها وجود ندارد . به طور مثال همه چسب ها دارای پرکننده و یا حلال نمی باشند . بطور کلی اجزا تشکیل دهنده یک سیستم چسبی به شرح زیر می باشد .
رزین پایه
مهمترین جزء فرمولاسیون محسوب شده و دلیل اصلی چسبندگی دو سطح مورد نظر به هم می باشد . معمولا این جزء مشخص کننده پایه و نوع چسب نیز می باشد . به عبارتی چسب های اپوکسی دارای اجزاء مختلفی هستند ، اما چون رزین پایه در آن ها اپوکسی است به این نام شناخته می شوند .
هاردنر ( مخصوص چسب های ترموست )
این ماده نقش اصلی را در واکنش پخت و به عبارتی شبکه ای شدن چسب عهده دار است . چسب های دو جزئی که در بازار موجود است ، در واقع شامل رزین پایه در جزء اول و هاردنر در جزء دوم است . در اثر اختلاط این دو جزء در زمان مصرف واکنش شیمیایی بین این دو جزء صورت می گیرد ، که منجر به خشک شدن چسب می شود . در بعضی موارد برای سرعت بخشیدن به این واکنش در فرمولاسیون موادی به نام کاتالیست اضافه می گردد .
حلال
در بعضی موارد حلال به فرمولاسیون اضافه می شود تا با کاهش ویسکوزیته چسب باعث سهولت استفاده از آن گردد . این حلال ها که عموما در چسب های سنتزی استفاده می شود ، از دسته مواد شیمیایی آلی است . گاهی از مخلوطی از حلال ها استفاده می شود تا کیفیت بهینه حاصل شود . در زمان پخت نیز در اثر تبخیر باعث خشک شدن چسب می شود .
رقیق کننده
این مواد برای کاهش ویسکوزیته رزین به آن اضافه می شود و باعث سهولت کارایی چسب می گردد . این مواد بر خلاف حلال ها در زمان پخت چسب تبخیر نمی شوند ، بلکه با رزین در واکنش پخت شرکت می کنند و به این ترتیب است که باعث خشک شدن و شکل گیری چسب می شوند .
فیلر
معمولا مواد معدنی طبیعی هستند که به فرمولاسیون اضافه می گردد تا خواص نهایی چسب را بهبود دهد . در ضمن باعث کاهش قیمت تمام شده محصول نیز می شود . با افزودن فیلر ها خواصی مانند انبساط حرارتی ، هدایت الکتریکی ، هدایت گرمایی ، جمع شدگی و مقاومت حرارتی در چسب ها کنترل می شود .
حامل یا تقویت کننده
این مواد به شکل جامد مشبک یا فیلم گونه هستند و از جنس پلاستیک کاغذ و پارچه می باشند . به عنوان مثال چسب های نواری دارای چنین حاملی از جنس پلی پروپیلن هستند .
دیگر افزودنی ها
علاوه بر موارد ذکر شده در فرمولاسیون چسب مواد دیگری نیز در میزان های متفاوت اما کم افزوده می شود ، که باعث بهبود بعضی خواص به دلخواه خواهد شد . مانند نرم کننده ها ، شتاب دهنده ها ، بازدارنده ، مقاوم کننده ها ، آنتی اکسیدانت ها ، سورفاکتانت ها و بسیاری مواد دیگر .
همان طور که ذکر شد ترکیبات فوق به طور کلی اجزاء فرمولاسیون چسب ها را نشان می دهند و لزوما یک سیستم چسبی شامل تمام اجزاء ذکر شده نمی باشد .
• مخازن نگه داری مواد اولیه
• راکتور اولیه
• راکتور اصلی
• پمپ ها
• مخزن نگهداری محصول
• دستگاه توزین رزین
• پر کن و بسته بندی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چسب درزگیر آکریلیک
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید چسب درزگیر آکریلیک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.