جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Stone glue

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چسب سنگ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چسب سنگ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

این محصول به راحتی می تواند برای چسباندن همه انواع سنگ ها ، مرمرها ، گرانیت ها ، کاشی ، سرامیک و غیره مورد استفاده قرار گیرد . در تعمیر سوراخ ها ، ترک ها و اجزاء شکسته از این محصول می توان استفاده کرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب سنگ


 

چسب سنگ از جمله چسب های اپوکسیدی است . اپوکسیدها بهترین نوع چسب های شناخته شده ساختمانی هستند و بیشترین کاربرد را دارند . رزین اپوکسی که اغلب در حالت معمول استفاده می شود ، معمولا دیگیلیسریل اتراز بی سفنل آ نامیده می شود و بوسیله واکنش نمک سدیم از بی سفنل آ با اپیکلروهیدرین ساخته می شود . آمین های آروماتیک و آلیفاتیک به عنوان عامل سخت کننده استفاده می شوند .

این چسب ها به چوب ، فلزات ، شیشه ، بتن ، سرامیک ها و پلاستیک های سخت بخوبی می چسبند و در مقابل روغن ها ، آب ، اسیدهای رقیق ، بازها و اکثر حلال ها مقاوم هستند . بنابراین کاربرد بیشتری در چسباندن کفپوش های وینیلی در سرویس ها و مکان های خیس و به سطوح فلزی دارند .

این محصول مقاومت خوبی در آب دارد و سرما و گرمای هوا و گذشت زمان تأثیری بر مقاومت آن ندارد . تغییر حجم چسب سنگ آنقدر ناچیز و نامحسوس است ، که در مصارف صنعتی جایگاه خاصی پیدا کرده و صنعتگران برای پر کردن منافذ قطعات و مدل سازی و غیره از این چسب بهره می برند . این چسب قابلیت تراشکاری و سنباده خوری دارد و مصرف کنندگان قادرند چسب سنگ را قبل از مصرف با رنگ مخلوط کرده تا چسبی با رنگ مورد نیاز خود بدست آورند .

با توجه به استحكام كششی پانزده برابر این محصول نسبت به سنگ گرانیت ، محل اتصال ، از خود سنگ به مراتب مستحكم تر خواهد بود . عدم جذب آب و عدم تغییر در ظاهر سنگ از دیگر مزایای این محصول می باشد .

حلال هایی ضعیف مانند نفت و گازوئیل نمی توانند به این چسب بعد از خشک شدن صدمه بزنند ، از این رو براحتی می توان آن را در محل های مختلف استفاده کرد . البته باید توجه داشت وجود حلال در محل های چسب خوردن باعث عدم چسبندگی می شود و مقاومت در حلال صرفا برای چسب خشک شده است .

دوام و طول عمر بالای این محصول موجب اطمینان خاطر نسبت به پیوند دائمی در سنگ خواهد بود . سهولت استفاده ، خصوصیت نفوذپذیری نسبت به آب ، رطوبت و مواد شیمیایی ، براقیت و شفافیت بالا ، از دیگر مزایای این محصول می باشد . همچنین چسب سنگ كاملا بدون رنگ است و در لایه های نازك قابل رؤیت نمی باشد . به این ترتیب سطح ترمیم شده ، همانند سنگ اولیه بنظر خواهد رسید .

از جمله ویژگی های چسب سنگ :

• سرعت خشک شدن مناسب در سرما و گرما

• بدون نیاز به هاردنر اضافی

• مقاومت فیزیکی و شیمیایی عالی

• رنگ پذیر بودن

• بدون نشتی

• بدون تغییر رنگ

• نشکن

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب سنگ


 

چسب سنگ براساس رزین های پلی استر و اپوكسی و هاردنر پلی آمینی تولید و ارائه می گردد . چسب سنگ را به راحتی می توان برای چسباندن همه انواع سنگ ها ، مرمرها ، گرانیت ها ، کاشی ، سرامیک ، سرویس های بهداشتی و غیره بصورت عمودی و یا افقی مورد استفاده قرار گیرد .

حتی در تعمیر سوراخ ها ، ترک ها و اجزاء شکسته و یا ترمیم یك سنگ بعنوان بتونه از این محصول استفاده می شود . برای چسب سنگ و دیگر انواع چسب در این حوزه كاربردها و زمینه های مصرف زیر را در هر یك از صنایع ذكر شده فوق متصور شد :

• چسباندن همه انواع سنگ ها ، مرمرها ، گرانیت ها ، کاشی ، سرامیک ، سرویس های بهداشتی و غیره بصورت عمودی و یا افقی

• جهت چسباندن كاشی ( جهت نصب دیواری – عمودی ) و سرامیك ( جهت نصب كف - افقی )

• بصورت پودر با تركیبی از بایندر سیمان و استفاده از پركننده های مناسب و رعایت نسبت اندازه های ذراتبعنوان بتونه

• برای چسباندن لقمه های سایش به صفحه فلزی روز ماشین

نحوه استفاده از چسب سنگ بدین صورت است كه سطوح باید تمیز ، خشک و عاری از هرگونه چربی و آلودگی باشد . ۲ تا ۳ گرم از ماده سخت کننده را به هر ۱۰۰ گرم چسب اضافه نموده و توسط یک میله نازک با هم مخلوط کنید . سطحی را که قرار است چسبانده شود با این مخلوط آغشته نمایید .

مخلوط بین ۴ تا ۷ دقیقه ، بسته به درجه حرارت محیط ، سفت می شود . چسب پس از ۳۰ دقیقه کاملا خشک می شود . مخلوط قبل از خشک شدن ، توسط استن و تینر قابل پاک شدن است . پس از خشک شدن از روی ابزار تنها توسط حرارت دادن و سوزاندن و روش های مکانیکی قابل پاک شدن است .

انواع چسب های تولیدی دارای تاریخ مصرف هستند ، بدین معنی كه از زمان تولید تا زمانی كه همچنان قابلیت خود را برای استفاده و مصرف حفظ می كند ، یك زمان مشخص و معینی است كه تاریخ انقضاء چسب سنگ به عوامل زیادی بستگی دارد كه از جمله مهمترین آن عبارتند است :

نوع رزینی است كه برای تولید آن استفاده می شود . در صورت استفاده از رزین مرغوب ( كه معمولا وارداتی است و یكی از رزین های مرغوب مورد استفاده در داخل ، رزین شركت بایر آلمان است ) مدت ضمانت بیشتر از زمانی است كه از رزین نامرغوب استفاده شود . استفاده از افزودنی هایی كه موجب افزایش تاریخ مصرف آن می شود . محیط و شرایط دمایی مورد استفاده ، بطوری كه مدت زمان مصرف در تابستان كمتر و در زمستان افزایش می یابد .

بطور كلی تاریخ مصرف چسب سنگ تولید داخل در حدود ۶ ماه می باشد و با توجه به تاریخ مصرف آن ، شركت های تولیدكننده محصولات خود را گارانتی می كنند ، كه مدت گارانتی براساس بازه زمانی تولید و انقضاء آن و نیز عملكرد چسب پس از مصرف تعیین می شود .

وجود تاریخ مصرف برای یك محصول بعنوان یكی از ریسك های مهم تولید و عرضه آن مطرح است . بنابراین فاصله زمانی تولید تا زمانی كه محصول به دست خرده فروش و نهایتًا مصرف كننده می رسد ، نیاز به یك مدیریت مناسب دارد . از این جهت است كه واردات و صادرات چسب سنگ و محصولات مشابه محدود می باشد و ریسك آن به مراتب از تولید و عرضه آن در داخل بیشتر است .

 


اهمیت استراتژیك محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب سنگ


 

ساخت و مصرف چسب از گذشته رایج بوده است . در قدیم ، از موادی چون قیر و صمغ درختان به عنوان چسب استفاده می کردند . در تمام قرون گذشته و همچنین قرن نوزدهم چسب ها منشاء حیوانی و یا گیاهی داشته اند .

از قرن نوزدهم بتدریج با پیدایش چسب های سنتتیک ساخته شده در صنعت پلیمر ، چسب های سنتی و گیاهی و حیوانی از صحنه خارج شده است . صنعت چسب به صورت گسترده ای در حال رشد می باشد و تعداد محدودی وسایل مدرن ساخت بشر وجود دارد ، که از چسب در آن ها استفاده نشده است . امکانات بشر می تواند بوسیله چسب ها اصلاح گردد .

این مطلب ، حتی شامل استفاده از سیمان های مورد استفاده در دندانپزشکی و سیمان های پیوند آکلریلیک در جراحی استخوان می باشد . UV سخت شده توسط چسب ها نه تنها برای موادی که بایستی چسبانده و بهم پیوسته شوند ، بلکه در ایجاد چسبندگی برای موادی از قبیل جوهر تحریر ، رنگ ها و سایر سطوح پوششی ، وسایل بتونه کاری و وجوه میانی در مواد ترکیبی از قبیل فولاد یا بافت پارچه ، در تایرهای لاستیکی و شیشه یا الیاف در پلاستیک ها ضروری هستند .

چسب سنگ نیز بدنبال پیشرفت بشر و احساس نیاز وی بوجود آمده است و جای خود را بطور ویژه در بخش ساختمان باز كرده است ، هرچند محصولات دیگری چون چسب سرامیك و كاشی در این حوزه مورد استفاده قرار می گیرد ، اما بدلیل برتری ویژگی ها و خصوصیات چسب سنگ ، همچنان یكی از پرمصرف ترین چسب ها به شمار می رود.

امروزه با افزایش چشمگیر نماهای سنگی و سرامیكی در كشور و لزوم افزایش سرعت و كاهش هزینه در ساخت وساز واحدها و مجتمع های مسكونی و تجاری - اداری ، نیاز به این محصول بیش از پیش احساس می شود ، كه شاهد رشد مصرف آن در داخل هستیم و تولیدكنندگان داخل در رقابت جدی برای عرضه محصولات خود قرار دارند .

هرچه از عمر این محصول در كشور می گذرد و بیشتر شناخته می شود ، كیفیت آن نیز بیشتر مورد توجه قرار می گیرد ، از این جهت است كه شركت هایی كه محصولات مرغوب و با كیفیت تولید می كنند ، كاملا بازار را در اختیار خود گرفته اند و شركت های مابقی این محصول را در كنار دیگر محصولات خود به فروش می رسانند .

کشور های عمده تولید کننده چسب سنگ :

تولید چسب سنگ یك فرایند پیچیده و یا نیاز به حجم سرمایه گذاری بالایی ندارد ، لذا شركت های بسیار زیادی در سر تا سر جهان و در بسیاری از كشورها فعالیت می كنند . در منطقه اروپای غربی ، كشورهای آلمان و ایتالیا و در منطقه آسیا ، كشور چین از بزرگترین كشورهای تولیدكننده چسب سنگ و سایر انواع چسب ها هستند . شركت های هنكل و پوفاس از آلمان و بسیاری از شركت های چینی بخش قابل توجهی از بازار جهان را در اختیار دارند .

 


فرایند تولید چسب سنگ

 

فرایند تولید چسب سنگ یک فرایند شیمایی است ، این فرایند شیمایی در راکتوری فلزی و به صورت ناپیوسته صورت می گیرد . این چسب از نوع ترموست است و همان طور که در مقدمه آمد چسب های ترموست معمولا دو جزئی بوده و جزء دوم را هاردنر تشکیل می دهد . در چسب سنگ هاردنر مورد نظر بنزوئیل پر اكساید که کارخانه تولید چسب آن را به صورت عمده خریده و در بسته بندی مخصوص خود به همراه جزء اول به فروش می رساند .

به ازای هر یكصد گرم جز اول به مقدار ۲ تا ۴ گرم بنزوئیل پر اكساید نیاز است ، لذا معمولا حداقل ۵ گرم به ازای هر صد گرم در بسته بندی قرار داده می شود . به این ترتیب در کارخانه تولید چسب سنگ در حقیق تنها جزء اول تولید می شود لذا در این جا به شرح فرایند تولید جزء اول چسب سنگ خواهیم پرداخت .

ابتدا رزین پلی استر غیر اشباع که در مخازن نگه داری می شود ، به همراه نوعی فیومد سیلیکا (fumed Silica ) که با نام های تجاری مانند ( cab-o-sil) و یا (aerosil) شناخته می شود و همچنین مقدار اندکی خیس کننده را بر اساس مقادیر فرموله شده در راکتور استنلس استیل مجهز به همزن وارد کرده و محلول به مدت ده دقیقه همزده می شود . سپس پودر تیتانیوم دی اکساید را به محلول اضافه کرده و مجددا به مدت ۵ دقیقه همزده می شود .

در انتها پودر میکرونیزه شده کربنات کلسیم را به محلول اضافه کرده و تا ۱۵ دقیقه همزده می شود ، در صورت ویسکوز بودن بیش از اندازه محلول از مونومر استایرن برای تنظیم ویسکوزیته و افزودن آن به محلول استفاده می شود . پس از اتمام واکنش و انجام آزمایشات کنترل کیفی محلول در بسته بندی مورد نظر جزء اول ریخته می شود . بسته های جزء اول و دوم به صورت یک مجموعه به انبار و سپس به مراکز فروش منتقل می شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چسب سنگ

 

• مخازن نگه داری مواد اولیه

• راکتور اصلی

• پمپ ها

• مخزن نگهداری جزء دوم

• دستگاه توزین رزین

• پر کن و بسته بندی جزء اول

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چسب سنگ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید متیل آمین ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool