طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Methionine amino acid

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آمینورکسی یا اسید آمینه متیونین سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید آمینورکسی یا اسید آمینه متیونین را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

اسیدهای آمینه به دو گروه ضروری و غیر ضروری تقسیم می شوند . اصطلاح اسیدهای آمینه ضروری بدین دلیل گفته می شوند ، که بدن انسان قادر به ساخت آن ها نیست و حتماً باید از طریق مواد غذایی به بدن برسند . این اسیدهای آمینه عبارتند از : آرژنین - لیزین - تره - اونین - متیونین – والین – فنیل آلانین لوسین – تریپتوفان – ایزولوسین- هیستیدین .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین


 

اسید آمینه ها با مقاصد پزشکی و اهداف طبی مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند مثلا در تهیه و تولید مواد تزریقی از زمانی مورد استفاده قرار گرفته اند که نقش متابولیک مهمشان در نیمه نخست قرن بیستم کشف شد . بعضی از اسیدهای آمینه همانند D و L- متیونین ، L- لیزین یا L- ترئونین در غذای حیوانات به عنوان افزودنی ( Additive ) به کار رفته شده اند .

اسیدهای آمینه به دو گروه ضروری و غیر ضروری تقسیم می شوند . در بدن انسان و در بسیاری از چهارپایان اصلی و دام های وابسته به آن اسیدهای آمینه ای همانند L- متیونین و L- لیزین ، اسید آمینه های آروماتیک همانند L-فنیلآلانین ، L-تیروزین و L-تریپتوفان و اسید آمینه های آب گریز یا هیدروفوبیک همانند L- والین و L- ایزولوسین وجود دارد . اسیدهای آمینه واحدهای تشکیل دهنده پروتئین ها هستند .

هر پروتئین زنجیری از اسیدهای آمینه است که با پیوند شیمیایی در کنار هم قرار گرفته اند . این زنجیر پروتئینی می تواند شکل های فضایی مختلفی داشته باشد . همین شکل های متعدد به پروتئین این قابلیت را می دهد که کارهای متفاوتی را در سلول انجام دهد . در تمام اسید های آمینه ، یک گروه شیمیایی ثابت وجود دارد ، اما باقی مولکول در اسید آمینه های مختلف ، متفاوت است .

حدود 20 نوع اسید آمینه در ساخت پروتئین به کار می رود . که به دو گروه اصلی اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری تقسیم می شوند .

اسیدهای آمینه ضروری :

• تریپتوفان

• لیزین

• متیونین

• فنیل آلانین

• تریونین

• والین

• لیوسین

• ایزولیوسین

• هیستیدین

• آمینورکس

اسیدهای آمینه غیرضروری :

• تیروزین

• گلیسین

• سیستئین

• پرولین

• سرین

• اسید آسپارتیک

• آرجینین

• آلانین

• سیستین

• گلوتامین

• اسید گلوتامیک

• تریونین

• پروتئین برای ساخت و بازسازی عضلات ، گلبول های قرمز ، مو و دیگر بافت های بدن و برای ساخت هورمون یک ماده اساسی و ضروری است .

وقتی کربوهیدرات به طور کافی در دسترس نباشد ، می توان به جای آن از پروتئین استفاده کرد . حدود 15% انرژی مورد نیاز روزانه باید از غذاهای پرپروتئین مثل ماهی ، مرغ و تخم مرغ تأمین شود .

بسیاری از ورزشکاران مقدار زیادی گوشت گاو ، تخم مرغ ، جوجه یا پروتئین دیگر مصرف می کنند ، با این تصور که پروتئین عضله سازی می کنند با این وجود پروتئین اضافی بر حجم نمی افزاید ، بلکه تمرینات درست و فشرده است که حجم عضلات را زیاد می کند ، نسبت نیاز روزانه بدن افراد از درصد پروتئین با یکدیگر متفاوت است . معمولاً مصرف پروتئین براساس هر کیلوگرم وزن افراد معمولی 1 تا 2/1 گرم می باشد و در ورزشکاران 5/1 تا 2/2 گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن پیشنهاد شده است .

پروتئین ها از ترکیباتی آلی به نام اسیدهای آمینه تشکیل شده اند . که این اسیدهای آمینه را به دو گروه تقسیم می کنند :

1 - اسیدهای آمینه ضروری :

اصطلاح اسیدهای آمینه ضروری بدین دلیل گفته می شوند ، که بدن انسان قادر به ساخت آن ها نیست و حتماً باید از طریق مواد غذایی به بدن برسند . این اسیدهای آمینه عبارتند از : آرژنین - لیزین - تره - اونین - متیونین – والین – فنیل آلانین لوسین – تریپتوفان – ایزولوسین- هیستیدین .

2 - اسیدهای آمینه غیرضروری :

این اسیدهای آمینه عبارتند از : گلیسین – آلانین – سرین - سیستئین - آسپارتیک اسید - پرولئین – سیستئین – هیدروکسی پرولئین .

اگرچه تمام اسیدهای آمینه برای بدن و رشد عضلات لازم هستند . ولی بعضی از آنان در مقایسه با بقیه از اهمیت خاصی برخوردارند . برای مثال اسیدهای آمینه ارژنین و گلیسین در تحریک ترشح هورمون رشد خود بدن تأثیر دارند . از طرف دیگر گلیسین در کنترل افسردگی حائز اهمیت است . اسید گلوتامیک فراوانترین اسید آمینه موجود در عضلات است که نقش مهمی در تولید انرژی دارد و برای این کار خود به ویتامین B6 و B3 نیازمند است .

پس به طور خلاصه :

آرژنین

1- آزاد کردن هورمون رشد از مغز

2- تحریک رشد عضله

گلیسین

1- آزاد کردن هورمون رشد از مغز

2- کمک به ساخت کراتین

3- کنترل افسردگی

4- جلوگیری از تشکیل اسید لاکتیک و دیرخسته شدن ورزشکار .

هیستیدین

1- تحریک رشد نوزادان و شیرخواران

2- جلوگیری از دردهای مفصلی .

اسید گلوتامیک

1- تقویت حافظه و تمرکز حواس

2- عضله سازی

3- تولید انرژی در عضله

سرین

1- بالابردن قند خون

2- تولید انرژی در عضله

آلانین

1- کمک به تنظیم قند خون

2- جلوگیری از تحلیل عضلات

سیستین

1 - کاهش درد ناشی از التهاب

2 - به تأخیر انداختن پیری

3 - کاهش التهاب ناشی از آسیب 4- آنتی اکسیدان بافت های بدن .

لیزین

1 - جلوگیری از آب شدن عضلات

2- کمک به ساخت کارنی تین البته به کمک ویتامین

3- بالابردن توان فرد در ورزش های استقامتی .

لوسین و ایزولوسین

1- ضروری برای رشد و نمو عضلات بدن

2- دارای خاصیت آنابولیکی و بالابردن کارایی ورزشی . تمرینات بدنی و فعالیت های شدید باعث تحلیل پروتئین های بافت عضلانی می شود و این کمبود پروتئین در واقع زمینه را برای مصرف پروتئین درخواستی ایجاد می کند و مصرف پروتئین مورد نیاز بعد از تمرین باعث افزایش حجم عضلات می گردد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین


 

موارد مصرف و کاربرد اسیدهای آمینه ( آمینو اسیدها ) عبارتند از :

اسیدهای آمینه ( دارای کربنی که سه عامل آن همیشه ثابت است و یک عامل متغییر دارد .COOH, NH2 .H همیشه ثابتند ) که زیربنای اصلی پروتئین ها هستند ، فعالیت های زیستی متنوعی در سلول زنده برعهده دارند . با وجود این تنها 20 نوع اسید آمینه در ساختمان پروتئین ها شرکت می کند . تمام اسید های آمینه موجود در ساختار پروتئین ها از نوع L هستند .

اسیدهای آمینه را بر مبنای خصوصیتی که در نظر می گیرند ، به گروه های مختلفی تقسیم بندی می کنند . مثلا اگر بخواهیم آمینواسید ها را بر اساس خصوصیات ساختمانی و عوامل شیمیایی تقیسم بندی کنیم در 7 گروه قرار می گیرند ، و اگر بخواهیم بر اساس قطبی یا غیر قطبی بودن زنجیر جانبی آن ها تقسیم بندی کنیم در 4 گروه قرار می گیرند و … . .

تقسیم بندی بر اساس خصوصیات ساختمانی و عوامل شیمیایی :

1- اسید امینه که زنجیر جانبی آن ها خطی است : گلایسین ، آلانین ، والین ، لوسین ، ایزو لوسین

2- آمینو اسیدهایی که زنجیر کربنی آن ها شامل گروه هیدروکسیل ( OH ) است : سرین ، ترئونین ، تیروزین

3- آمینو اسیدهایی که زنجیر کربنی آن ها حاوی گوگرد است : متیونین ، سیستئین

4 - اسید آمینه هایی که دارای یک عامل اسیدی یا مشتقات آمیدی هستند : آسپاراژین ، اسیدآسپارتیک ، گلوتامین ، اسیدگلوتامیک

5- آمینو اسیدهایی با گروه بازی در زنجیر کربنی : آرژنین ، هیستیدین ، لیزین

6-آمینو اسیدهای دارای حاقه عطری : هیستیدین ، فنیل آلانین ، تیروزین ، تریپتوفان

7- اسیدامینه ایمینو اسید : پرولین

اهمیت ریشه های کربنی ( جانبی ) آمینو اسیدها :

1- زنجیر جانبی خطی آمینو اسیدهای آلانین ، والین ، لوسین ، ایزولوسین و همچنین ریشه های حلقوی فنیل آلانین تیروزین و تریپتوفان ، خاصیت غیر قطبی ( آب گریز ) دارند ، به همین علت این امینو اسیدها بیشتر در ساختمان پروتئین های سیتوزول یافت می شوند .

2- ریشه های جانبی دارای بار الکتریکی ( آمینو اسیدهای اسیدی و بازی ) با ایجاد پیوند یونی یا نمکی موجب ثبات بیشتر
ساختمان سه بعدی پروتئین ها می شود ، که این امر در هموگلوبین ها نقش مهمی دارد .

3- ریشه ایمیدازول در هیستیدین نقش متفاوت تری به این آمینو اسید می دهد ، به طوری که باعث می شود این آمینو اسید هم به
صورت اسیدی و هم بازی عمل کند ، ولی در حالت هیستیدین فاقد بار است .

4- گلایسین که کوچکترن اسید امینه است ، در زنجیره پروتئین ها در مکان هایی جای می گیرد ، که رشته پپتیدی با تاخوردگی همراه است .

5 - عامل OH سرین و عامل SH سیستئین ، نقش های مهمی در واکنش های کاتالیزوری برعهده دارند .

6- عامل OH سرین ، ترئونین ، تیروزین ، در فعالیت های فسفریلاسیون پروتئین ها و فعال و غیر فعال شدن آنها نقش مهی دارند .

اهمیت زیست پزشکی

انسان و سایر پستانداران تعدادی از اسیدآمینه ها را که به اسیدامینه ضروری معروفند نمی توانند به اندازه کافی بسازند ، از طرفی برای رشد طبیعی و سلامتی باید این ده ( متیونین ، ترئونین ، لیزین ، هیستیدین ، فنیل الانین ، تریپتوفان ، لوسین ، ایزو لوسین ، والین ) نوع اسید امینه که برای بدن لازمند به مقدار کافی از طریق مواد غذایی تامین گردند .

اسیدهای آمینه در شکل پروتئینی خود فعالیت های زیستی زیادی دارند و از نظر ساختمانی ، هورمونی ، کاتالیزوری برای زندگی و سلامت ضروری هستند . بروز اختلالات ژنتیکی در متابولیسم اسید های امینه باعث بیماری می شود .

مثلا بیماری فنیل کتونوری و بیماری ادرار شربت افرا ( maple syrup urine) حاصل بروز اختلال در متابولیسم برخی اسیدهای امینه است ، که اگر به موقع درمان نشود باعث عقب افتادگی ذهنی و مرگ زودرس می شود . اختلال در نقل و انتقال فعال اسیدهای امینه خاص به داخل سلول باعث دفع آن ها از بدن می شود ( aminoaciduria ) .

پپتید و پروتئین :

آمینو اسیدها که مونومرهای پپتیدها هستند و در اثر پلیمر شدن توسط پیوندهای پپتیدی اسکلت اصلی ساختمان پروتئین ها رو ایجاد میکنند به صورت L هستند .

پیوند پپتیدی

پیوندی که بین دو اسید امینه وجود دارد . همیشه این پیوند بدین صورت است ، که اسیدامینه اولی از قسمت کربوکسیل خود ( COOH ) خود با عامل آمین اسید امینه دوم ( NH2 ) پیوند ایجاد می کند . پس به طور قراردادی در فرمول ساختمانی پپتیدها گروه آمین انتهایی را در طرف چپ و گروه کربوکسیل را در طرف راست قرار می دهند .

نام گذاری پپتیدها

در پپتیدها اگر گروه آلفا کربوکسیل اسیدآمینه در پیوند شرکت کند آن را ریشه آمینو اسیل می نامیم و برای خواندن آن به جای لفظ ine یا ateبرای آن ها لفظ yl را به کار می بریم . مثلا لیزین تبدیل به لیزیل می شود ، یا آسپارتات تبدیل به آسپارتیل می شود . هرگاه بخواهیم یک پپتید را نام گذاری کنیم ، آنرا به عنوان مشتق ریشه آمینو اسید مربوط به گروه کربوکسیل انتهایی مشخص می کنیم .

مثلا تری پپتید ( lys-leu-Gln ) را به عنوان یک مشتق گلوتامین ( لیزیل-لوسیل- گلوتامین ) می نامند . لفظ ine در گلوتامین به این معناست که گروه α- کربوکسیل گلوتامین در پیوند شرکت نکرده است .

آمینو اسیدها علاوه بر علائم اختصاری سه حرفی با علائم یک حرفی نیز مشخص می شوند .

پروتئین ها

پروتئین ها از اجزای بسیار مهم سلول اند . در واقع می توان گفت پروتئین ها نشانگر توالی DNA هستند . چون توالی DNA هست که به پروتئین ترجمه می شود و پروتئین ها نقش های بسیار مهمی در سلول به عهده دارند : بعضی هورمون ها وآنزیم ها که پروتئینی هستند ، پروتئین ها در غشای سلول نقش های مختلفی دارند ، حتی ریبوزوم ها که در ساخت پروتئین نقش دارند یکی از اجزایشان پروتئین است و…

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین


 

تولید سالیانه اسید آمینه ها بیشتر از یک میلیون تن در سال و حجم بازار جهانی شان بیشتر از دومیلیارد دلار آمریکا می باشد و اغلب تولید کنندگان جهانی در آسیا واقع شده اند . مهمترین محصول " سديم L - گلومات " با حجم توليدی بالغ بر بيشتر از يک ميليون تن می باشد ، پس از آن L- لیزین با حجم تولیدی چهارصد هزار تن و Dو L- متیونین باحجم تولید تقریبا برابر دویست هزار تن قراردارد . در حدود 65% اسید های آمینه ای که به طور صنعتی تولید شده اند در غذا ، 30% در غذای حیوانات و کمتر از 5% در پزشکی ( درمان بیماری ها ) و تولید داروهایی با خلوص بالا به کار می روند .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین


 

کشورهای آسیایی و بخصوص کشور چین تولید کنندگان اصلی این محصول می باشند .

با توجه به بررسی های انجام شده ، مشخص شده است که کشور چین با واردات نسبتا زیاد متیونین یکی از بزرگترین تولید کنندگان اسید آمینه متیونین می باشد .

شرایط واردات و صادرات آمینورکسی

برای وارد کردن این محصول قوانین خاصی وجود ندارد و وارد کنندگان می توانند با پرداخت 4% عوارض گمرکی نسبت به ورود کالا اقدام نمایند .

همچنین مطابق کتابچه " مقررات صادرات و واردات " که هر ساله توسط وزارت بازرگانی براساس آخرین تصویب نامه هیات وزیران منتشر می شود ، شرایط ویژه ای جهت صادرات این محصول لحاظ نشده است .

 


فرایند تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین

 

چهار روش مختلف برای ساخت و تولید اسیدهای آمینه به کار رفته اند :

1- استخراج از پروتئین های هیدرولیز شده یا مواد هیدرولیز شده پروتئینی (hydrolyzates Protein )

2- ( Chemical synthesis) سنتز شیمیایی

3- تبدیلات زیستس یا بیوترانسفورماسیون پیش سازه های شیمیایی با استفاده از آنزیم ها یا راکتورهای سلولی

4- تولید میکروبی از طریق فرآیند تخمیر

• استخراج اسید آمینه ها از هیدرولیز شده های پروتئین یا مجموعه های پروتئینی نامتقارن به لحاظ اقتصادی به ویژه برای تولید L- سیستئین ، L-لوسین ، L- آسپاراژین ، L-آرژینین ، L-تیروزین بسیار جذاب است . پروتئین های گیاهی گوناگون و ضایعات و تلفات پروتئینی حاصل از کشتارگاه ها به عنوان مواد آغاز کننده مورد استفاده قرار گرفته اند.

پس از هیدرولیز اسیدی ، اسید آمینه های هیدروفوبیک L- فنیل آلانین ، L- لوسین و L- ایزولوسین در ابتدا از طریق رسوب دهی و استخراج توسط حلال جداسازی می شود .

اسید آمینه های حلال در آب از طریق کروماتوگرافی مبادله یون در یک برش یا مقطره بازی ، اسیدی و خنثی جداسازی می شوند و در ادامه کریستالیزاسیون انجام می شود .

سنتز شیمیایی معمولا ، اسید آمینه های راسمیک ( دارای درصد یکسانی از ایزومرهای نوع D و نوع L که به لحاظ نوری فعال نیستند ) را تولید می کنند . از آنها می توان به طور تجاری استفاده کرد ، حتی اگر فقدان فعالیت نوری از کارکرد آن ها ممانعت به عمل نیاورد .

این مسئله در مورد D و L- آلانین ( برای طعم نهایی آبمیوه ها ) کاملا صدق می کند و به ویژه D و L- متیونین به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود .

• سنتز شیمیایی اسید آمینه گوگرددار Dو L-متیونین شامل 5 مرحله است و در آن از اکرولئین ، متان تیول و HCN استفاده می شود ، که منجر به تشکیل فوری هیدانتوئین ( Hydantoin ) می شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین

 

• همزن

• فرمانتور

• پمپ ترکیب مخزن

• مخزن محلول سازی مواد اولیه

• ph متر آنلاین

• تجهزات آزمایشگاهی

• دماسنج آنلاین

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید آمینورکسی | اسید آمینه متیونین ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.