جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
بیودیزل سوختی پاك و جایگزین سوخت دیزل می باشد ، كه از منابع طبیعی و تجزیه پذیر مانند روغن های گیاهی ساخته می شود . این سوخت سبز همانند گازوئیل و نفت در هرگونه موتور احتراقی – فشاری كارائی دارد .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل
بیودیزل سوختی پاك و جایگزین سوخت دیزل می باشد ، كه از منابع طبیعی و تجزیه پذیر مانند روغن های گیاهی ساخته می شود . این سوخت سبزهمانند گازوئیل و نفت در هرگونه موتور احتراقی – فشاری كارائی دارد . از دیدگاه فنی ، بیودیزل سوختی است كه برای موتورهای احتراقی – فشاری ( دیزل ) استفاده شده و شامل استرهای آلكیل اسیدهای چرب است .
بیودیزل علاوه بر زیست منبع بودن دارای مزایای زیست محیطی دیگری همچون كاهش آلاینده های سمی و همینطور كاهش آلاینده های هوا در زمان احتراق را به دنبال دارد . این سوخت بدون هیچگونه تغییری در موتور و یا مشعل به صورت مستقیم استفاده شده و می توان با مخلوط كردن این سوخت با گازوئیل خواص فوق العاده ای به گازوئیل بخشید.
بیودیزل ، ظرفیت و دامنه ی كار گازوئیل را حفظ می نماید . بیودیزل هیچ گونه مواد نفتی ندارد ، اما می تواند به منظور افزایش كیفیت تولید ، مخلوط بیودیزل به هر نسبتی با دیزل نفتی تركیب شود . منابع مورد نیاز جهت تولید بیودیزل می توانند روغن های گیاهی ، چربی های حیوانی ، روغن های مستعمل و دورریز پخت و پز و یا منابع جدید همچون جلبك های دریایی ، باشند .
بررسی بازار رقابتی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل
بیودیزل را می توان از روغن های گیاهی تازه و یا مستعمل و چربی حیوانات تولید كرد . این گازوئیل از منابع داخلی قابل تجدید به وجود می آید . این سوخت ، قابل تجزیه بیولوژیكی است و هنگامی كه به عنوان یك جزء تركیبی مورد استفاده قرار می گیرد ، نیازمند حداقل تغییرات در موتور است و نسبت به گازوئیلی كه جایگزینش می شود ، سوختی پاك است .
روغن های گیاهی می توانند برای تولید تركیبات شیمیائی - كه استر خوانده می شوند ، با یك الكل ( معمولاً متانول ) تركیب شوند . زمانی كه این استرها به منظور سوخت مورد استفاده قرار می گیرند ، بیودیزل خوانده می شوند
گلیسیرین ( كه در داروسازی و تولید لوازم آرایش نیز مورد استفاده قرار می گیرد ) به عنوان یك محصول فرعی تولید می شود ، اخیراً بیودیزل طی فرایندی با نام Transesterification ، كه فرایند مد نظر طرح نیز می باشد تولید شده است .
در این فرآیند ابتدا روغن گیاهی ( یا چربی حیوانی ) از فیلتر عبور داده می شود ، سپس برای از بین بردن اسیدهای چرب آزاد ، با قلیا فرآیند می گردد ؛ بعد با یك الكل ( معمولاً متانول ) و یك كاتالیزور ( معمولاً هیدروكسید سدیم یا پتاسیم ) تركیب می شود . تری گلیسریدهای روغن برای تشكیل استرها و گلیسیرین واكنش شیمیایی انجام می دهند و پس از این واكنش گلیسیرین و بیودیزل از یكدیگر جدا شده و مورد تصفیه قرار می گیرند .
بیشتر تمایلاتی كه امروز برای تولید بیودیزل وجود دارد ، ناشی از ظرفیت بسیار بالای تولید سویا ، تولیدات مازاد و كاهش قیمت ها است . متیل سویات ، یا سوی دیزل كه از واكنش متانول با روغن سویا حاصل می شود ، اصلی ترین شكل بیودیزل در آمریكاست .
بیودیزل سوختی تقریباً ناشناخته است و برای رسیدن به استفاده تجاری گسترده ، باید از موانع گوناگونی بگذرد . این سوخت می بایست قبل از هرگونه ورود به بازار ، بر موانع نظارتی فائق آید و قیمت آن نیز رقابتی تر شود . به نقل از سازمان سوخت های طبیعی آمریكا ، با انگیزه بالای دولت ، تولید بیودیزل از دانه های روغنی می تواند به حدود 2 میلیارد بشكه در سال برسد ، كه این رقم حدود 8 درصد مصرف بزرگراهی گازوئیل این كشور است .
نیاز روز افزون جهان به منابع جدید انرژی به ویژه در بخش حمل و نقل ، امروزه یكی از مشكلات اساسی كشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است . به عبارتی این مشكل همانند دهه های گذشته ، تنها به كشورهای وارد كننده نفت اختصاص ندارد و حتی تولید كنندگان بزرگ نفت از جمله كشور ما با مشكلات متعددی در زمینه تهیه سوخت رو به رو است .
كمبود و یا به عبارتی كاهش ظرفیت پالایشی در جهان ، یكی از عوامل بروز این مشكلات است ، اما موضوع به همین جا ختم نمی شود ، زیرا آلودگی ناشی از سوخت های فسیلی و پایان پذیر بودن آن ها نیز از دیگر عواملی است ، كه بشر را به تلاش برای دستیابی به سوخت های جانشین برای این منابع واداشته است .
" بیودیزل " سوختی جدید و تجدید پذیر است ، كه استفاده از آن در بسیاری از كشورهای دنیا متداول است . در مورد تولید داخلی محصول طرح تعداد اندكی واحد دارای مجوز از وزارت صنعت ، معدن و تجارت برای تولید بیودیزل می باشند و در این زمینه فعالیت می كنند .
با توجه به شناخت كافی كشورهای اروپایی و كشورهای پیشرفته از بیودیزل و آگاهی از فواید استفاده از آن بازار صادراتی كشش مناسبی برای محصولات طرح به همراه خواهد داشت . به همین منظور بازار محصول طرح به صورت صادراتی دیده شده است .
مجوز های مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل
• مجوز سرمايه گذاری خارجی
• جواز تاسيس
• پروانه بهره برداری
• پايان ساختمان
تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای این طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل :
• اكستراكتور
• سیستم بازیافت حلال
• میكسرها
و . . .
مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل
• روغن گیاهی ضایعاتی
• متانول
• كاتالیزور ( هیدروكسید سدیم )
• گالن 25 لیتری
نیروی انسانی مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل
• مدير عامل
• مدير مالی ، اداری و فروش
• پرسنل مالی ، اداری و فروش
• منشی
• كارگر خدمات
• نگهبان
• مدير توليد
• سرپرست شيفت
• كارگر ماهر
• كارگر ساده
• تكنسين فنی تاسيسات
• انباردار
• راننده ليفتراك
• راننده
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بیوگازوئیل یا بیودیزل
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید بیودیزل یا بیوگازوئیل ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.