ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
پلیمرهای رنگ پذیر با نانوافزودنی در صنایع مختلف به ویژه صنعت خودرو ( قطعات داخلی و خارجی خودرو ) ، صنعت لوازم خانگی ، صنعت نساجی ، صنعت فرش ، صنعت آب و . . . استفاده های مختلف دارند . در خودرو معمولا قطعات رنگی پلیمری داخل و خارج خودرو مانند سپرها ، جلو داشبورد و . . . بازار اصلی این پلیمرها هستند .
پرکننده های نانومقیاس نور را به گونه ای متفاوت با ذرات بزرگتر ، جذب و بازتابش می کنند ، زیرا اغلب اندازه این مواد کوچکتر از طول موج نور است . به عنوان مثال ، ذرات دی اکسید تیتانیوم با ابعاد معمولی سفید رنگ هستند ، در حالی که رزین ادغام شده با نانوذرات دی اکسید تیتانیوم نیمه شفاف به نظر می رسد .
این خصوصیت برای برخی از پوشش های نانوکامپوزیتی نقطه قوتی محسوب می شود ، زیرا ذرات موجود در این پوشش ها به دلیل کوچکی بر روی جلای سطوح نهایی اثر نمی گذارند . همچنین به کمک این ویژگی نانوکامپوزیت ها ، می توان مواد رسانای نیمه شفاف ساخت ، که یکی از اجزای مهم صفحات نمایش هستند .
همچنین برای مثال پلی پروپیلن یکی از پرمصرف ترین پلیمرهای مصنوعی ( سنتزی ) جهان است ، که به علت قیمت مناسب ، خواص ویژه و فرآیند پذیری خود ، همچنان پرمصرف باقی مانده است . مشکل عمده کار با این پلیمر ضعف در رنگ پذیری است ، به همین علت وقتی از آن در بافت فرش یا زیرانداز استفاده می شود ، تنوع رنگ ها کم و ثبات نوری و مقاومت در برابر شستشوی رنگ هم پایین است .
همچنین در پلی پروپیلن ناممکن بودن تغییر رنگ نیز مشکل دیگر این حوزه است . برای حل این مشکلات روش هایی در برخی کشورهای توسعه یافته استفاده می شود ، که بخشی از آن استفاده از افزودنی های نانویی است .
با توجه به اینکه معمولا این مواد طیف وسیعی را شامل می شوند و هر کدام از پلیمرها نیز شرایط خود را برای واردات دارند ، ورود این محصولات به کشور از قوانین پلیمر خود تبعیت می کند . برای مثال اگر پلی اتین باشد ، معمولا از شرایط واردات پلی اتیلن تبعیت می کند و اگر پلی پروپیلن باشد ، از شرایط آن تبعیت می کند .
در هر صورت بسته به گرید پلیمر و نوع پلیمر شرایط آن متفاوت می شود . فرآیند های واردات این کالا مانند ثبت سفارش ، ترخیص کالا و غیره نیز مانند کالاهای معمول غیرنانویی است و تغییر خاصی ندارد .
همچنین با توجه به عدم تولید صنعتی این ماده در کشور ، عملا امکان صادرات وجود نداشته است . اما این محصول قبل از بازاریابی نیاز به بازارسازی دارد ، تا مشتریان با محصول و کاربردهای آن آشنا شوند . کشورهای توسعه یافته که معمولا این محصولات را می شناسند و بازار آنها بالغ یافته است ، در دسترس شرکت های ایرانی نیستند .
کشورهای در حال توسعه یا کشورهای همسایه که بازار آنها به نسبت دیگر کشورهای پیشرفته در دسترس بیشتر ایرانی هاست ، کمتر صنعتی بوده و کاربردهای پلیمرهای رنگ پذیر برای آن ها کمتر است .
از طرف دیگر با توجه به چالش های مختلفی که شرکت های ایرانی پیش روی صادرات محصولات خود دارند ، در عمل صادرات محصولات فناوری پیشرفته با چالش های بیشتری روبرو است و همچنین شرکت های فناور ایرانی نیز هنوز بزرگ نشده اند و بیشتر از جنس شرکت های تازه تاسیس ( کمتر از 5 سال ) و در ابعاد شرکت های مرکز رشدی می باشند . از این رو جمع بندی نشان می دهد ، حتی در صورت تولید این کالا ، حداقل در چند سال ابتدایی تقریبا تنها جهت تامین بازار داخلی می باشد .
پلیمرهای رنگ پذیر با نانوافزودنی در صنایع مختلف به ویژه صنعت خودرو ( قطعات داخلی و خارجی خودرو) ، صنعت لوازم خانگی ، صنعت نساجی ، صنعت فرش ، صنعت آب و . . . استفاده های مختلف دارند . در خودرو معمولا قطعات رنگی پلیمری داخل و خارج خودرو مانند سپرها ، جلو داشبورد و . . . بازار اصلی این پلیمرها هستند .
در صنعت فرش یا نساجی ، پلیمرهای مورد استفاده در الیاف مورد نظر هستند . در صنعت آب گذر نور از لوله آب به ویژه در حوزه کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است . گذر نور امکان رشد جلبک ها را در آب کشاورزی فراهم کرده که این جلبک ها باعث ایجاد مشکلات زیادی در آب رسانی می شوند . لذا باید لوله ها کاملا سیاه باشند تا نور نتواند از لوله ها عبور کند . معمولا افزودنی های نانو دوده این مشکل را در صنعت تولید لوله های انتقال آب کشاورزی هیدروفلوم حل می کند .
پلیمرهای رنگ پذیر با نانو افزودنی ها با توجه به جایگزین موجود جزء محصولات استراتژیک به حساب نمی آید . اما هر ساله صنعت کشور هزینه های گزافی را برای واردات این پلیمرها متحمل می شود .
به عبارت دیگر اگرچه پلیمرهای رنگ پذیر با نانو افزودنی ها استراتژیک نیستند ، اما با توجه به منابع نفتی کشور که غنای پلیمری کشور است ، فناوری تولید پلیمرهای رنگ پذیر با نانو افزودنی می تواند تحولات ارزشمندی را در صنعت خودرو و طیفی از صنایع دیگر ایجاد نماید که در راستای ایجاد ثروت و رفاه برای مردم کشور فناوری مهمی محسوب می شود .
شرکت های بزرگ تولید کننده در این حوزه وجود دارند که برای مثال می توان به شرکت ال جی یا بازل اشاره کرد . البته این شرکت ها معمولا اشاره ای به فناوری مورد استفاده نمی کنند . ولی اکثر کشورهای توسعه یافته که در زمینه پلیمرها فعالیت می کنند دارای این فناوری هستند .
برای مثال می توان به بعضی از کشورهای مانند آمریکا ، بعضی کشورهای اروپایی مانند آلمان ، کره جنوبی و ژاپن اشاره کرد . اطلاعات بعضی از شرکت های تولیدی پلیمرهای رنگ پذیر با نانو افزودنی به عنوان چند نمونه در ادامه ذکر شده است .
همانطور که اشاره شد در بخش سوم زنجیره ارزش مثلا در صنعت خودرو ، ایران از توانمندی بالفعل فناوری برخوردار است و از فناوری های به روز بهره می برد . اما در بخش دوم زنجیره ارزش توانمندی کشور محدود است و بعضی شرکت ها فعالیت هایی انجام داده اند .
روش های تولید بیشتر این شرکت ها مبتنی بر استفاده از مخلوط کردن نانو ذرات مانند کلی با پلیمر با فرمولاسیون مختلف و در شرایط متفاوت و با استفاده از دستگاه های اکسترودر مختلف یک مار پیچه یا دو مارپیچه در انواع مختلف آن است . از فناوری شرکت های خارجی اطلاعات دقیقی در دست نیست اما روشن است که آن ها از نظر ساختاری از این سیستم بهره می برند ، ولی غیر از نانو ادیتیو احتمالا افزودنی های دیگری نیز برای بهتر شدن رفتار و خواص ماده استفاده می کنند .
با توجه به انحصاری بودن دانش در این حوزه معمول شرکت ها امکانی برای دستیابی به آن ها فراهم نمی کنند . اما کسب دانش فنی آن ها چندان دور از دسترس توانمندی های ایرانی های متخصص در این حوزه نیست .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید نانو پلیمر | پلیمرهای رنگ پذیر
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید نانو پلیمر | پلیمرهای رنگ پذیر ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.