جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
مهمترین ویژگی رنگهای پایه آبی كاهش مصرف حلال و جلوگیری از آلایندگی محیط زیست می باشد . از مزیتهای رنگهای پایه آبی می توان به مقاومت بالا دربرابر مواد خورنده ، دسترسی به تمام نقاطی كه در منظر دید قرار ندارد و جلوگیری از استهلاك در قطعات مكانیكی و وسایل صنعتی ، تاسیسات ، سكوهای نفتی ، دریایی ، صرفه جویی در خرید حلالهای آلی واعمال رنگ به طور یكنواخت برروی سطح فلز اشاره نمود .
رنگ های بر پایه آب در صنایع خودرو سازی و واگن ماشین آلات كشاورزی ، رنگهای ساختمانی و پوشش دهی تاسیسات ساختمانی دارای کاربرد می باشند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
رنگ های پایه آبی به علت ناچیز بودن میزان مواد فرار، خطرات كم آتش سوزی، و به طور خلاصه ایمنی و سلامتی بیشتر در حین تولد و مصرف ، به مرور توانسته اند بخشی از بازارهای رنگ های حلال دار را به خود اختصاص دهند . نیاز روز افزون صنایع به پوشش ها و رنگهای پایه آبی و جایگزینی آن با رنگهای حلال آلی (Organic Solvents) كه امتیازات و ویژگیهای فراوان آن ، موسسات علمی و پژوهشی و شركت های رنگ سازی رابر آن داشته است تا گام های اساسی در تولید آن را دربردارند .
مهمترین ویژگی رنگهای پایه آبی كاهش مصرف حلال و جلوگیری از آلایندگی محیط زیست می باشد . براساس آمار جهانی تنها در صنعت اتومبیل و هواپیماسازی حدود 35 میلیون كیلوگرم حلال از ناحیه رنگهای با پایه حلال های آلی وارد سیستم محیط زیست می شود . كه كاهش عمر طبیعی انسان به دلیل آلودگی هوا ، آب و فاضلاب را در پی دارد.
همچنین گزارش های فراوانی از مرگ و میركارگران كارخانجات تولید رنگ در سراسر جهان وجود دارد كه از حلالهای الی نشأت گرفته و ابتلاء به امراض ریوی و سرطان را سبب می شود . استفاده از پوشش های آبی سبب كاهش مصرف حلال های شیمیایی و تغییر سیستم رنگ و در عین حال موجب كاهش كیفیت رنگها نخواهد بود . بطور مثال ، با استفاده از رنگهای دوجزئی پلی اورتان در اروپا ، رنگهای متعارف مصرفی ، جای خود را به رنگهای با درصد بالا دادند .
میزان تبخیر حلال در رنگها 35 گرم در هرمتر مربع بود ، با به كارگیری روشهای جدید رنگ آمیزی و استفاده از رنگهای محلول در آب به مقدار 5/3 گرم در هر مترمربع رسیده است .
مزیت های رنگهای پایه آبی به طور خلاصه شامل موارد ذیل می باشد :
1- مقاومت بالا دربرابر مواد خورنده : شامل رطوبت ، فرسایش ، باد ، باران ، خاك ، تغییرات شدید جوی و انواع باكتری های هوازی و بی هوازی .
2- دسترسی به تمام نقاطی كه در منظر دید قرار ندارد و جلوگیری از استهلاك در قطعات مكانیكی و وسایل صنعتی ، تاسیسات ، سكوهای نفتی ، دریایی .
3- صرفه جویی در خرید حلالهای آلی
4- جلوگیری از آلایندگی محیط زیست
5- اعمال رنگ به طور یكنواخت برروی سطح فلز . ( ضخامت به طور یكسان اعمال می شود )
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
رنگ پایه آبی كاربرد بسیار وسیعی در اكثر صنایع بزرگ و مهم دارد . این نوع رنگ نسبت به اكثررنگها وكالاهای جایگزین مزیتهای بسیار بالایی از لحاظ زیست محیطی ضخامت مناسب فیلم ، خطرات كم آتش سوزی و ... دارا می باشد .
عمده ترین موارد مصرف رنگهای پایه آبی عبارت است از :
• صنایع خودرو سازی و واگن
• ماشین آلات كشاورزی
• رنگهای ساختمانی
• پوشش دهی تاسیسات ساختمانی
و ...
نمونه ای از كاربرد این رنگ به عنوان topcoat در رنگ آمیزی بدنه خودرو به عنوان یكی از اصلی ترین كاربردهای این رنگ است .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
ASTM D3359 : روش آزمون استاندارد برای اندازه گیری چسبندگی پوشش
ASTM D4060 : روش آزمون استاندارد برای اندازه گیری مقاومت سایشی
ASTM B117 : روش آزمون استاندارد برای آزمون مه نمكی جهت اندازه گیری مقاومت جوی پوشش
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
• كشورهای عمده تولیدكننده رنگ های بر پایه آب :
آمریكا - اروپا - ژاپن – چین - دانمارك
• كشورهای عمده مصرف كننده رنگ های بر پایه آب :
روسیه - چین – كانادا - مكزیك -هندوستان
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
• شرایط واردات رنگ های بر پایه آب
طبق بررسی های صورت گرفته از مقررات صادرات و واردات سال 1385 وزارت بازرگانی ، حقوق ورودی برای كد تعرفه های مربوط به رنگ پایه آبی 4 درصد و سود بازرگانی 36 درصد می باشد .
• شرایط صادرات رنگ های بر پایه آب
رنگ های پایه آبی از جمله رنگهای صنعتی می باشد كه محدودیت صادراتی نداشته و در زمره محصولات با مشوق های صادراتی محسوب می شود . این محصول در انواع بسته بندی های فلزی و پلاستیكی جهت صادرات عرضه می گردد و چون در دمای محیط پایدار می باشد جهت حمل و نقل درمسافت های طولانی به شرایط محیطی خاصی نیاز ندارد.
محصولات رنگ طبق ماده 2 قانون مقررات صادرات و واردات ایران ( مصوب 4/4/1372 مجلس جمهوری اسلامی ایران ) دارای كد شماره ا می باشد .
ماده 2 قانون مقررات صادرات و واردات ایران : كالاهای صادراتی و وارداتی به 3 گروه تقسیم می شوند :
كالاهای مجاز : كالاهایی كه صدور و ورود آنها با رعایت ضوابط نیاز به مجوز ندارد .
كالاهای مشروط : كالاهایی كه صدور و ورود آنها با كسب مجوز امكان پذیر می باشد .
كالاهای ممنوع : كالاهایی كه صدور و ورود آنها به موجب شرع اسلام ( به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع می باشد .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب
رنگ آمیزی یك قطعه یكی ازمهمترین بخش های تولید آن می باشد و یكی ازمهمترین پارامترها در جلب مشتری رنگ قطعه است . علاوه براین رنگ آمیزی باعث محافظت قطعه در برابر عوامل خورنده شده و بدین وسیله باعث افزایش طول عمرمحصول می گردد . امروزه تقریباً در ساخت تمامی كالاها رنگ آمیزی حتماً انجام می شود . بنابراین با توجه به مصرف بسیارزیاد رنگ و ارتباط مستقیم آن با افراد حفظ نكات ایمنی برای سلامتی جامعه بسیار حائزاهمیت است .
به علت اینكه هیچ گونه حلالی شیمیایی در ساخت رنگ پایه آبی مورد استفاده قرار نمی گیرد ، از لحاظ زیست محیطی ارزش بسیار بالایی دارد . درست به همین دلیل و همچنین مزایای که این نوع رنگ دارد از جمله : سازگار با محیط زیست ، امكان تشكیل فیلم با ضخامت كم ، ایمنی در كاركردن ، ایده آل برای پوشش دهی با روش غوطه وری ، امكان آسان پاك كردن تجهیزات ، پایداری در برابر ذوب و انجماد وغیره .... استفاده آن رو به توسعه می باشد .
فرایند تولید رنگ های بر پایه آب :
در تولید رنگهای پایه آبی مانند سایر رنگها ، ماشین آلات و فرآیند ساخت از پیچیدگی خاصی برخوردارنیست و دانش فنی ساخت رنگ مربوط به فرمول ساخت رنگ است . نوع مواد اولیه ، میزان هر یك و مراحل اضافه نمودن مواد اولیه در مخلوط كن و آسیاب مجموعه دانش فنی این صنعت را تشكیل می دهد .
به طور كلی فرایند تولید رنگ شامل سه مرحله است:
1 - اختلاط اولیه premixing
2- پخش ذرات (در آسیاب ) dispersing
3- تنظیم نهایی adjusting (let down)
• مرحله اختلاط اولیه
در اولین مرحله پیگمنت و پر كننده ها ( فیلر) بت حلال و رزین مخلوط می شوند . این عملیات در داخل مخلوط كن های باز و یا پوشیده ولی با سرعت بالا انجام می گیرد . در این عملیات باید مواد پودری در حلال و بخشی از رزین خیس شوند . گرانروی مخلوط در این مرحله بالاست ولی با افزایش حلال و رزین كاهش می یابد .
نوع اختلاط در این مرحله باید تلاطم و یا حركت ورزقه ای و دورانی باشد. اضافه كردن رنگدانه به مخلوط حلال و رزین باید به آهستگی صورت گیرد تا تجمع رنگدانه در داخل پاتیل اتفاق نیفتد . در بخش پایانی سرعت مخلوط كن افزایش می یابد تا رنگ همگن شود .
• پخش ذرات درآسیاب
پس از پخش كامل مواد ، رنگ به آسیاب های شنی و یا گلوله ای منتقل می شود تا ذرات پودری پخش شده كاملاً مرطوب شوند و تعلیق رنگدانه یا پیگمنت و پركننده ها ( فیلر) در داخل رنگ به صورت پایدار باقی بماند . آسیاب كردن رنگ معمولاً درآسیاب دانه ای pearl mill و یا آسیاب سه غلطكی انجام میگیرد .
• مرحله تنظیم نهایی و بسته بندی
در این مرحله كه در مخلوط كن یا آسیاب صورت می گیرد ، باقیمانده اجزا رنگ به آن اضافه شده ، رنگ از نظرغلظت وفام تنظیم می شود و بعد از تأیید آزمایشگاه در مورد آزمون های ویسكوزیته ، فام و ویژگی های فیزیكی ، وارد سیستم فیلتر می گردد . فیلتر های كیسه ای (bag filter) از جنس الیاف پلی آمید ( نایلون ) با اندازه مشخص الیاف و روزنه ، برای صاف كردن رنگ مصرف می گردد . پس از صاف شدن رنگ وآزمون آن ، در قوطی های فلزی 4، 20 و 50 لیتری و یا بشكه های 200 لیتری بسته بندی می گردد .
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب :
• ماشین بسته بندی محصولات
• فیلتر رنگ
• آسیاب های رنگ
• ماشین مخلوط كن رنگ
• ماشین توزین مایعات و جامدات
• مخازن ذخیره حلال
• ماشین پرل میل
• آسیاب سه غلطكی
• مخلوط كن 1 تنی
• خط پركن رنگ به همراه كمپرسور
• فیلتر كیسه ای والک
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید رنگ های بر پایه آب
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید رنگ های بر پایه آب ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.