طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

vacuum Blood Tubes 211

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء یا ونوجکت سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء یا ونوجکت را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

لوله خونگیری خلاء وسیله ایست که در فرآیند خونگیری و نمونه گیری از اهداکنندگان و بیماران استفاده می شود . جنس این لوله ها از پلاستیک یا شیشه است که بسته به استفاده و نوع و حجم نمونه گیری دارای اندازه ها و مشخصه های متفاوت می باشند . این محصول می تواند در بیمارستانها ، کلینیکهای پزشکی و دامپزشکی ، آزمایشگاه ها و بخش های اورژانسی ثابت یا سیار مورد استفاده قرار گیرد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت


vacuum Blood Tubes 5 

لوله خونگیری خلاء ( Evacuated Tube ) یا لوله ونوجکت ( Venoject) یا نام تجاری آن واکیوتینر ( Vacutainer) وسیله ایست که در فرآیند خونگیری و نمونه گیری از اهداکنندگان و بیماران استفاده می شود . این لوله با ایجاد خلاء باعث مکش خون از رگ به داخل لوله شده و عمل خونگیری را تسهیل می کند .

نکته قابل توجه در مورد این لوله ها این است که میزان همولیز ایجاد شده در لوله های خونگیری در هنگام استفاده از سرنگ 16 درصد است که در صورت استفاده از تکنیک های صحیح سیستم های خونگیری در خلاء ونوجکت این میزان به 16 در صد کاهش می یابد . جنس این لوله ها از پلاستیک یا شیشه است که بسته به استفاده و نوع و حجم نمونه گیری دارای اندازه ها و مشخصه های متفاوت می باشد .

• انواع لوله های ونوجکت

- لوله ونوجکت EDTA

لوله EDTA جهت آزمایشات هماتولوژی و CBC با در پوش بنفش و در دو نوع K2 و K3 و در لوله های شیشه ای و پلاستیکی می باشد . در لوله های پلاستیکی ، EDTA به صورت اسپری شده و در لوله های شیشه ای به صورت مایع موجود می باشد . لوله های EDTA در حجم های 2 ، 3 ،5/4 و 6 میلی لیتر موجود می باشد .

- لوله ونوجکت انعقادی pt

لوله های سیترات با در پوش آبی حاوی ضد انعقاد سیترات سدیم در دو غلظت 2/3% و 3/8% موجود است . لوله های سیترات برای آزمایشات PT و PTT و سایر آزمایشات انعقادی استفاده می شود . نسبت خون به ضد انعقاد دراین لوله ها نسبت 9 به 1 می باشد . این لوله در حجم های 1/8 و 2/7 و 4/5 میلی متر موجود است .

- لوله ونوجکت سرم

لوله های سرم در دو نوع شیشه ای و پلاستیکی دارای درپوش قرمز یا قهوه ای و در حجم های 3 ،5 ، 7 و 10 موجود می باشد . در لوله های شیشه ای وجود سیلیس شیشه به عنوان عاملی در تسریع لخته شدن خون عمل می نماید . در لوله های پلاستیکی ترکیبات سلیکا به عنوان فعال کننده انعقاد ( ( Clot Activator اسپری شده است.

- لوله ونوجکت ژلدار

لوله های ژلدار ( Gel Separator ) دارای سرپوش قرمز یا زرد و دارای ماده فعال کننده انعقاد و ژل جدا کننده می باشد . این لوله که دارای مصارف بسیاری می باشد جایگزین مناسبی برای لوله های لخته است . در لوله های ژلدار به دلیل ماده فعال کننده انعقاد ، زمان لخته شدن خون جهت جداسازی سرم خون کمتر از لوله های لخته می باشد و ژل جدا کننده آن به عنوان یک لایه در حد فاصل لخته و سرم قرار می گیرد . این لوله در حجم های 5 و 8/5 میلی موجود است .

- سایر لوله های ونوجکت

از دیگر لوله های ونوجکت به موارد زیر می توان اشاره نمود :

لوله سدیمان ESR با درپوش سیاه بوده و در دو نوع دستی و دستگاهی می باشد . لوله های ESR دارای بافر سیترات سدیم به نسبت یک به چهار بوده و در دو سایز 4/2 میلی و سایز 75*13 میلی متر برای روش دستی و سایز 120*9 میلی متر برای مدل های دستگاهی می باشد .

لوله هپارین با درپوش سبز در دو نوع سدیم یا لیتیم هپارین در حجم های 3 ، 5 و 7 میلی لیتر لوله فلوراید با درپوش خاکستری جهت اندازه گیری گلوکز . از دیگر تجهیزات مورد استفاده در کنار لوله ونوجکت برای فرآیند خونگیری سوزن و هولدر می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت


Vacuum Blood Tube

مورد مصرف این نوع لوله برای نمونه گیری و خونگیری از بیماران و افراد اهداکننده خون کاربردهای متفاوت است . این محصول می تواند در بیمارستانها ، کلینیکهای پزشکی و دامپزشکی ، آزمایشگاه ها و بخشهای اورژانسی ثابت یا سیار مورد استفاده قرار گیرد .

استاندارد های قابل توجه لوله خونگیری خلاء | ونوجکت

9029 : لوازم شیشه ای آزمایشگاه لوله های آزمایش ویژگی ها

7820 : سترونی محصولات پزشکی – الزامات کلی برای ویژگی عامل سترون کننده و توسعه ، صحه گذاری و کنترل جاری فرآیند سترونی برای لوازم پزشکی

4300 : راهنمای گزینش آزمون جهت ارزیابی بیولوژیک یا زیست شناختی وسایل پزشکی

1540 : وسایل انتقال خون و مایعات برای مصارف طبی


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت


 این محصول ابتدا در آمریکا توسط شرکت BD Becton Dickimson تولید و مورد استفاده قرار گرفت و با نام تجاری لوله Vacutainer شناخته شد . امروزه بسیاری از شرکتها تحت امتیاز عمومی این شرکت لوله خونگیر خلا را می فروشند . امروزه نیز آمریکا از بزرگترین تولید کننده ها و مصرف کننده محصول ذکر شده است . بخشی از واردات ایران از این شرکت صورت می گیرد .

از دیگر شرکتهای تولیدکننده مطرح لوله خلاء شرکت Terumo ژاپن و MEDIKIT هند می باشد که محصولات خود را به مناطق مختلف جهان از جمله ایران صادر می کنند . دیگر کشورهای عمده تولید کننده لوله خلاء اتریش ، بلژیک ، چین و ایتالیا می باشند که بخش اعظم واردات ایران از این کشورها و کشور امریکا صورت می گیرد . در مورد مصرف محصول می توان گفت امروزه با توجه به مزایای استفاده محصول ، در بخش های آزمایشگاهی و پزشکی اکثر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت


 • شرایط واردات لوله خونگیری خلاء | ونوجکت

طبق ماده 2 قانون مقررات واردات و صادرات ایران مصوبه 4/7/1372 مجلس شورای اسلامی ، کالاهای صادراتی و وارداتی به سه دسته زیر تقسیم می شوند :

1 ) کالای مجاز : کالایی است که صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد .

2 ) کالای مشروط : کالایی است که صدور یا ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است .

3 ) کالای ممنوع : کالایی است که صدور یا ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام ( به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع گردد .

ورود لوله خونگیری ونوجکت مشمول دسته دوم می باشد به طوریکه طبق کتاب مقررات صادرات و واردات ، ورود کالا موکول به موافقت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی می باشد . طبق ماده 2 قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی ( حقوق پایه ) و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .

• شرایط صادرات لوله خونگیری خلاء | ونوجکت

در آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی صادرات به دو دسته تقسیم شده است :

1 ) صادرات قطعی

2 ) صادرات موقت

لوله خونگیر خلاء جز دسته اول می باشد .

همچنین محصولات از نظر مجوز صدور به 3 دسته تقسیم بندی می شوند :

1 ) کالای مجاز : کالایی است که صدور آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد . منظور از ( ضوابط ) آن دسته ترتیباتی است که رعایت آن برای صادرات پاره ای از کالاها قانونا ضروری است مانند ضوابط استاندارد ، گواهی بهداشت انسانی ، دامی ، نباتی .

2 ) کالای مشروط : کالایی است که صدور آن با کسب مجوز امکان پذیر است . پس از اعلام نظر موافق وزارتخانه های ذیربط که اصطلاحاً ( موافقت کلی ) نامیده می شود ، و پس از ابلاغآن به گمرک توسط وزارت بازرگانی برای صدور کالاهای موضوع موافقت کلی ، نیازی به مراجعه متقاضی به وزارتخانه یا سازمان مربوط و اخذ مجوز موردی نخواهد بود .

3 ) کالاهای ممنوع الصدور : کالایی است که صدور آ« به موجب شرع مقدس اسلام ( به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع گردد . دولت می تواند بنا به مقتضیات و شرایط خاص زمانی با رعایت قوانین مربوطه صدور بعضی از کالاها را ممنوع نماید .

با جستجوهای انجام شده در کتاب مقررات واردات و صادرات ، شرایط خاصی جهت صدور این محصول یافت نشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله خونگیری ونوجکت

 تولید لوله خونگیر خلاء را نمی توان دارای اهمیت راهبردی در صنعت پزشکی کشور دانست ، لیکن از بعد اهداف بلند مدت کشور و چشم انداز بیست ساله ، در راستای دستیابی به رتبه نخست پیشرفتهای پزشکی و لوازم آزمایشگاهی در منطقه ، دارای اهمیت می باشد .

در صورت تولید محصول با کیفیتی جهانی و قیمت پایین تر از نمونه وارداتی میتوان باعث جلوگیری از خروج انبوه ارز از کشور به کشورهایی چون ایتالیا ، آمریکا ، بلژیک و چین شده و با وجود مزیتهای نسبی ایران در خاورمیانه زمینه ساز صدور به بازارهای اطراف شد .


فرایند تولید لوله خونگیری خلاء | ونوجکت

 روش تولید لوله خونگیری ونوجکت به طور عمومی به شرح زیر می باشند :

1. مواد اولیه اصلی شامل شیشه مخصوص یا PET به صورت محصول نیمه نهایی از انبار وارد فرآیند ابتدایی شده و پس از ذوب شدن در کوره های مخصوص توسط تجهیزات دمنده به صورت استوانه با اندازه های مشخص درآمده و قطعه قطعه می شوند . این فرآیند بسته به جنس شیشه یا پلاستیک بودن محصول متفاوت می باشد . وزن یک لوله خونگیر شیشه ای متوسط به حجم 2 میلی لیتر تقریبا برابر با 04/5 گرم می باشد .

2. از سویی دیگر در پوش های رنگی برای تکمیل محصول می باید طی فرآیندی مجزا از ماده اولیه پلاستیک تهیه شوند . وزن در پوش پلاستیکی متوسط برای لوله 2 میلی لیتر 33/2 گرم می باشد .

3. پس از تکمیل هر دو بخش مکمل ، لوله خونگیر استریل شده و مواد افزودنی لازم ( به طور متوسط حدود 5/5 میلی گرم ) شامل ژل فعال کننده انعقاد ، ژل جدا کننده سرم ، سیترات سدیم و یا ... به آن اضافه شود .

4. بعد از آماده شدن لوله ، هوای داخل لوله ها می بایست توسط کمپرسورهای ایجاد خلاء طی فرآیندی خارج شده تا وجه تمایز این لوله ها با لوله های متداول مشخص گردد .

5. درنهایت نمونه محصول پس از طی کردن مراحل مختلف آزمایشگاهی و داروشناختی و تایید استانداردهای لازم توسط گروه آزمایشگاه و تحقیقات ، برچسب گذاری شده و در بسته بندی کارتنی 1000 یا 1200 عددی قرار می گیرد .

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله خونگیری خلاء یا ونوجکت

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.