ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
دندریمرها با چیدمان خاص مولكولی یكی از شاخه های اساسی نانوتكنولوژی است . به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد این ساختار استفاده از این تركیبات در صنایع مختلفی شده از جمله صنایع آرایشی بهداشتی ، صنایع دارویی ، صنایع نساجی ، محیط زیست و تصفیه پساب كارخانجات و صنایع پلیمر استفاده می شود .
ساختار دندریتیك یكی از فراوان ترین نمونه های دیده شده در طبیعت درابعاد ماكرو، میكرو و نانو است . مثالهای زیادی از این ساختار درسیستم های غیرزنده نظیر رعد و برق ، كریستال برف و هم در جانداران نظیر ریشه درختان ، قارچ ها ، شبكه عصبی و پر پرندگان یافت می شود . ابعاد دندریمرها در جانداران از چندین متر در ریشه درختان تا چندین میلی متر در قارچها و یا میكرون و نانومتر در شبكه عصبی مشاهده شده است .
به دلیل خواص ویژه ای كه دندریمرها از خود نشان می دهند ، در دودهه گذشته این ساختار در كنار پلیمرهای خطی ، شبكه ای و شاخه دار گروه چهارم بزرگ مولكولها را تشكیل می دهند و مورد توجه محققان بسیاری قرار گرفته است . از طرف دیگر امروزه ، پلی آمیدوآمین در نسل های مختلف با نام های تجاری متنوع نظیرPriostar واستاربرست از شركت دندری تك از كمپانی دو و یا كمپانی های دیگر برای كاربردهای متنوعی به فروش می رسد .
• ساختار دندریمرها | درخت سان ها
در دو دهه گذشته این ساختار به عنوان گروه چهارم تركیبات پلیمری شناخته شده است و ساختار دندریمری با چیدمان خاص مولكولی یكی از شاخه های اساسی نانوتكنولوژی است . دندریمرها از یك "هسته مركزی" ،" شاخه های اتصال دهنده درونی" و " گروههای انتهایی" تشكیل شده است . هسته مركزی تركیبی است كه عوامل فعال متعددی دارد و از هسته مركزی از طریق اتصالات كوالانت انشعاباتی خارج شده و شاخه ها بوجود می آیند كه شاخه ها نیز تعداد عامل فعال متفاوتی دارند .
شاخه های اتصال دهنده درونی مجدداً با تركیبات شاخه دار جدید واكنش داده و مرحله به مرحله به هسته اضافه می گردد . قرار گرفتن گروه های شاخه دار بر هسته در هر مرحله ،" نسل" نامیده می شود و بدین ترتیب نسل دوم بر نسل اول و... رشد می یابد .
ساختار كلی دندریمر با عامل فعال هسته 3 و عامل فعال نسل 2 تا نسل شش ام است . با افزایش نسل تعداد گروه های انتهایی و همچنین فضای خالی ایجاد شده در بین شاخه های اتصال دهنده درونی به صورت تابع نمایی افزایش می یابد . از این رو با ایجاد ساختار دندریمری با افزایش نسل دو امكان اصلی برای جذب مولكول خارجی بوجود می آید :
اتصال شیمیایی با گروه های انتهایی زیاد
حبس رنگ در جعبه دندریتیك در بین شاخه های اتصال دهنده درونی
با افزایش نسل ، شكل ، اندازه ، تعداد گروه های انتهایی ، وزن مولكولی و ...افزایش می یابد . در مورد دندریمر پلی آمیدوآمین با افزایش نسل به ترتیب وزن مولكولی از از 359 به 1044، 2414، 5154 ، 10632 و 21591 تغییرمیكند . افزایش تدریجی وزن مولكولی با توزیع وزن مولكولی باریك 005/1 تا 000002/1Mw/Mn= یكی از ویژگی های اصلی دندریمرها است كه بر اساس نظم ساختاری و توزیع وزن مولكولی دندریمرها به سه روش آماری یا تصادفی ، نیمه كنترل شده و كنترل شده تولید می گردند .
با ایجاد دسته چهارم ماكرومولكولها و سنتز تركیبات جدید دندریمری كه یكی از شاخه های اساسی " نانوتكنولوژی" است ، خواص جدیدی از این تركیبات نظیر دارا بودن گروه های انتهایی فعال زیاد و همچنین وجود فضای خالی در بین شاخه های اتصال دهنده درونی امكان مشاهده شده است .
با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد این ساختار استفاده از این تركیبات در صنایع مختلفی مهیا شده است كه از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره كرد :
صنایع آرایشی بهداشتی
صنایع دارویی
صنایع نساجی
محیط زیست و تصفیه پساب كارخانجات
صنایع پلیمر
از آنجا كه استفاده از تركیبات دندریمری جزء تكنولوژی های نوین محسوب می شود و این ساختار از دهه 1990 به دنیا معرفی شده است جستجوهای ما نشان داد كه استاندارد مرتبط با تولید و كاربرد دندریمرها ارائه نشده است .
کشور های عمده مصرف کننده دندریمرها :
Israel – Uk-Spain – Switzerland – USA – Australia – Germany – France
• شرایط واردات دندریمرها | درخت سان ها
طبق بررسی های صورت گرفته و با توجه به اینكه محصولات متنوع درخت سان وارداتی نداشته اند تاكنون مقررات خاصی نیز برای واردات آنها وضع نشده است .
• شرایط صادرات دندریمرها | درخت سان ها
با توجه به اینكه این محصولات در ایران تولید نمی شود ، ازاین روصادرات نیز برای وجود ندارد . از طرفی به علت عدم اختصاص تعرفه گمركی به این كالا، شرایط ویژه ای نیز برای صادرات آن در نظر گرفته نشده است .
اهمیت استراتژیک دندریمرها | درخت سان ها
با ایجاد دسته چهارم ماكرومولكولها و سنتز تركیبات جدید دندریمری كه یكی از شاخه های اساسی " نانوتكنولوژی" است ، خواص جدیدی از این تركیبات مشاهده شده است كه كاربرد روزافزون این تركیبات را مهیا ساخته است . امروزه این تركیبات در صنایع مختلفی نظیر داروسازی ، پزشكی ، نساجی ، نظامی و... كاربرد دارد .
در مقایسه با پلیمرهای معمولی ، دندریمرها از سه قسمت مختلف تشكیل شده اند :
1) هسته
2) پوسته های درونی كه شامل واحدهای تكراری انشعابات هستند
3) گروه های انتهایی فعال
دندریمرها از یك " هسته مركزی " ،" شاخه های اتصال دهنده درونی" و " گروههای انتهایی" تشكیل شده است . هسته مركزی تركیبی است كه عوامل فعال متعددی دارد و ازهسته مركزی ازطریق اتصالات كوالانت انشعاباتی خارج شده و شاخه ها بوجود می آیند كه شاخه ها نیز تعداد عامل فعال متفاوتی دارند .
شاخه های اتصال دهنده درونی مجدداً با تركیبات شاخه دار جدید واكنش داده و مرحله به مرحله به هسته اضافه میگردد و نسل ها را بوجود می آورد و بدین ترتیب نسل دوم بر نسل اول و... رشد می یابد . از این رو برای تولید دندریمرها در نسل های بالا طولانی خواهد بود .
بطور كلی سنتز دندریمرها از راهبرد زیر پیروی می كند :
هسته
منومر
شاخه ها
دندرون
دندریمر
تولید و سنتز دندریمرها به دو روش " واگرا " و " همگرا " انجام می گیرد ؛ در سنتز واگرا ، شاخه ها در هرمرحله سنتز به هسته مركزی اضافه می گردد و با افزایش هر نسل گروه های انتهایی با توان نمایی افزایش می یابند ولی در سنتز همگرا ابتدا به شكل جداگانه شاخه ها بر محیط ماكرومولكول رشد می یابد و در مرحله نهایی این شاخه های رشد یافته به هسته اضافه می گردد .
در ضمن در سنتزهمگرا در هر مرحله سنتز تعداد محدودی واكنش صورت می گیرد ولی در سنتز واگرا با افزایش نسل ، تعداد اتصالات و واكنشهای شیمیایی با هر نسل به شدت افزایش می یابد . بر اساس نظم ساختاری و توزیع وزن مولكولی ، به سه گروه تقسیم بندی می شود . سنتز دندریمرها به روش آماری و اتفاقی منجر به تولید پلیمرهای اتفاقی پرشاخه ، سنتزنیمه كنترل شده پلیمرهای دندریمر پیوندی ونهایتاً سنتز كنترل شده ، دندرون و دندریمرها را بوجود می آورند .
روش تهیه دندریمر درنسل اول به روش واگرا ، برای تولید نسل های بعدی همین مراحل تكرار می شود
مراحل تولید دندریمرها به روش واگرا
تهیه مواد اولیه ( منومر، حلال ، فعال کننده و یا آغازگر)
فعال سازی هسته
تولید نسل اول به روش رادیکالی و یا استریفیکاسیون
در سنتز دندریمرها بنابرنوع دندریمرنهایی از راكتورهای معمول و یا تحت فشار پلیمریزاسیون می توان كمك گرفت . شرایط كنترل دما و عدم حضور اكسیژن در تولید برخی از دندریمرها الزامی است كه باید دقت كافی اعمال گردد . راكتور پلیمریزاسیون با همزن مداوم یكی از راكتورهایی است كه برای تولید دندریمرها استفاده می شود .
• راكتور 1000 لیتری مجهز به سیستم كنترل ، دما ،pH ، فشار و وروری گاز و همزن دار
• آون
• ماشین تقطیر تحت خلاء
• Crystallizer كریستالایزر
• spry-dryer ماشین خشك كن
• Rotary evaporator
• مخازن تحت فشار
• ماشین خط نقاله
• ماشین شستشو
• پمپ
• مخازن ذخیره مواد
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دندریمر ها | درخت سان ها
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید دندریمرها | درخت سان ها ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.