طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Powder color

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پوشش های پودری امروزی محدوده وسیعی از خواص مطلوب و براقیت ها را به ما می بخشند و می توانند هر گونه شید رنگ یا بافتی را فراهم آورند و ضخامت پوشش در رنج های مختلف و مورد نیاز امكان پذیر است . یكی از بزرگترین پتانسیل های مصرف كننده پوشش های پودری صنایع كاربردی می باشند . از جمله موارد کاربرد آن مبلمان فلزی ، اتصالات فلزی لوازم ، ابزار و ماشین آلات ، پوشش های كل فلزات است .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

فوق العاده بودن پوشش های پودری با به صرفه بودن ذاتی آنها از لحاظ اقتصادی همراه است. این مطلب در جایی مشخص می شود كه این پوششها با پوششهای مایع مقایسه می شوند . از آنجائیكه هیچگونه جزء فراری در پوشش پودری موجود نمی باشد، هوای بكار رفته برای مكش پودر اتاقك اسپری میتواند مستقیماً دوباره به هوای آزاد برگردد .

كوره هایی كه پوششهای پایه حلالی در آنها پخت می شوند باید گرم شوند و برای اینكه این اطمینان حاصل آید كه بخارات حلالی به مرحله فعال انفجار نمی رسند باید حجم بسیار زیادی از هوا تخلیه شود . در رنگهای پودری به علت نبودن حلال میزان تخلیه هوای مورد نیاز از كوره كمتر می باشد و در نتیجه بر خلاف دماهای بالا كه پوشش برای پخت نیاز دارد در انرژی و هزینه صرفه می شود .

صرفه جویی در نیروی كارو كارایی سیستم بدلیل اینكه آموزشهای كمتری مورد نیاز است تا با یك سیستم پوشش پودری كار شود هیچگونه مخلوط كردن پودر با حلالها و كاتالیستها در كار نیست ، بنابراین در هزینه های نیروی كار صرفه جویی خواهد شد . سیستم اعمال رنگ پودری میتواند راندمان بهره برداری بالاتری را به عمل پوشش دادن ببخشد كه این باعث صرفه جویی در زمان و پول شود .

قطعات می توانند بر روی كانوایرها نزدیك به یكدیگر چیده شوند به گونه ای كه در یك دوره زمانی قطعات بیشتری از خط تولید عبور كنند و بدین ترتیب هزینه قطعات رنگ شده كاهش می یابد .

همچنین قطعات بیشتری می توانند به طریقه اتوماتیكی پوشش داده شوند به گونه ای كه پوشش پودری نه حركت كند ، نه بریزد و نه سینه بدهند و بدین ترتیب میزان قطعات رنگ شده ای كه برگشت می خورد به طور مشخصی كاهش می یابند و با تجهیزات اختصاصی پاشش پودر مواد پوشنده پودری و روشهای بازگشت پودر ( سیكلون ) با كارایی بالا امكان رسیدن به بازده نهایی استفاده از 95تا 98 % پودر فراهم می آید .

اگر نیاز به پاشش بیش از یك پودر رنگی باشد ، تعویض رنگ سیستم در یك دوره نسبتاً كوتاه زمانی امكان پذیر می باشد و تا حدود 99% پودری كه به طرف قطعه اسپری می شود و برروی قطعه نمینشیند . میتواند به سیستم بازگردانده شود و دوباره استفاده شود و این مسائل باعث كاهش هزینه هدر رفتن پودر مصرفی می شود .

پوششهای پودری امروزی محدوده وسیعی از خواص مطلوب و براقیتها را به ما می بخشد و می توانند هر گونه شید رنگ یا بافتی را فراهم آورند و ضخامت پوشش در رنجهای مختلف و مورد نیاز امكان پذیر است . یكی از بزرگترین پتانسیلهای مصرف كننده پوششهای پودری صنایع كاربردی می باشند این پوششهای با كیفیت بالا هم جذاب و هم با دوام می باشند و جایگزین مناسبی برای استفاده به جای لعاب و پوششهای مایع بر روی سطوح وسایل تجاری و صنعتی می باشند .

این وسایل شامل طیف گسترده ای از تولیدات می شوند . پیشرفتهای تكنولوژیكی كه در رنگ پودری انجام شده است باعث ایجاد رنگهای پودری با براقیت مناسب ، رنگهای نیازمند به دماهای پخت پائین تر و رنگهای با مقاومت بیشتر نسبت به خرد شدن و خراش و رنگهای مقاوم در برابر مواد شوینده و روغنها شده است . همه اینها باعث شده است كه پوشش پودری تاحدود50 % از بازار همه مواد پوششی را اشغال كند .

بازار ساختمانی و معماری پوشش پودری را بر روی كابینتها ، قفسه ها ، قطعات آلومنیوم برای قالبهای در و پنجره و مبلمان اداری بكار می برد . صندوقهای پست ، ریلها ، حصارها ، شیروانی های فلزی ، تیرك های پاركینگها و شاهراه ها ، ریلهای محافظ، اسباب آلات كشاورزی ، ابزار باغبانی ، صندلی های حیاط ، فرفورژه ، لوازم خانگی ، تابلوهای برق صنعتی ، خودروسازی و صدها محصول تولیدی كه همگی نیازمند داشتن مقاومت آب و هوایی بالا می باشند با پوششهای پودری پوشش داده می شوند .

پیشرفت های تكنولوژیكی امكان گسترش زمینه های كاربردی پوششهای پودری را به سطوح غیر فلزی از قبیل : سرامیكها ، چوب ، پلاستیك و قطعات ساخته شده از آلیاژ برنج فراهم آورده است ، به گونه ای كه امروزه بطریها ، اسكلت غرفه ها ، داشبورد ماشینها و . . . . . با این نوع رنگ پوشش داده می شوند .

با تاكیدهای مداوم مبنی بركنترل انتشار مواد در فرآیندهای صنعتی و نگرانیهای فزاینده درباره كیفیت هوا، آبهای سطحی و ضایعات خطرناك ، یك نتیجه زیست محیطی از پوششهای پودری بدست می آید كه شاید یك فاكتور تعیین كننده در انتخاب پوشش پودری به عنوان یك فرآیند تكمیلی پوشش دادن باشد .

هیچگونه حلالی در مرحله تهیه كردن و اعمال كردن پودر و یا تمیز كردن تجهیزات پودری موجود نیست و این عمل باعث حذف انتشار حلال و عدم نیاز به خروج ، تصفیه و سیستمهای بازگشت حلال كه برای كنترل اجزای فرارمورد نیاز است .

كاهش نیروی كار و انرژی ، راندمان بالای بهره برداری از سیستم و ایمنی محیط كار از نتایج پوششهای پودری می باشند كه بسیاری از مصرف كنندگان را بیشتر و بیشتر به خود جذب كرده است در هر یك از این زمینه ها ما می توانیم صرفه جویی زیادی را در هزینه ها مشاهده كنیم . وقتیكه این سیستم با سیستم رنگ مایع مقایسه می شود می توان به چندین نتیجه اقتصادی مشخص در سیستم پوشش پودری دست یافت .

همچنین این سیستم نتایج دیگری را با خود به همرا می آورد كه ممكن است در ظاهر چیزی را نشان ندهند ولی وقتی بصورت كلی مورد توجه قرار می گیرند مشاهدهم یشود كه بطور اساسی باعث صرفه جویی در هزینه ها می شوند . زمینه های ویژه ای كه نتایج اقتصادی سیستم های پوشش پودری را تحت پوشش قرار می دهند عبارتند از : صرفه جویی در انرژی، صرفه جویی در نیروی كار، راندمان بالای بهره برداری، فاكتورهای زیست محیطی، ایمنی دستگاه و هزینه های عمده.

یكی دیگر از مهمترین نتایج پوشش پودری این است كه برای اتاقك پاشش پودر نیازی به ایجاد هوای خاصی نمی باشد . از آنجایی كه در دمای اتاق ، پودر شامل هیچ تركیب فراری نمی باشد هوای فراهم آمده می تواند به دستگاه باز خور شود . دیگر نتیجه مشخص اقتصادی پوشش پودری ، كمترین مقدار تهویه هوای لازم برای سیستم می باشد .

این مقدار در مقابل هوای لازم برای تمام گونه های سیستمهای پوششی مایع از قبیل پایه آبی ، رنگهای با درصد جامد بالا و پوشش دادن به طریقه الكتریكی ناچیز می باشد. صرفه جویی در هزینه نیروی كاری در پوشش پودری بستگی به نیازهای مصرف كننده خاص دارد در هر حال صرفه جویی ها در هزینه های نیروی كار میزان مشخصی می باشند كه باید مورد توجه قرار گیرند .

وقتیكه پودر به دستگاه پاشش منتقل میشود آماده مصرف خواهد بود و قبل از مصرف پودر هیچگونه نیازی به مخلوط كردن آن با حلال یا كاتالیست نخواهد بود در حالیكه این امر برای بعضی از رنگهای مایع نیازاست . مادامی كه فرآیند اعمال پودر انجام میشود بر عكس رنگهای مایع هیچگونه نیازی به كنترل پارامترهای بحرانی پاشش پودر از قبیل ویسكوزیته نمی باشد .

دوره مهارت یافتن و آموزش دیدن برای هر اپراتور سیستم پوشش پودری نسبت به سیستمهای رنگهای مایع كمتر می باشد همینطور بدلیل اینكه عمل پوشش دادن سطح بطور كامل میتواند با تجهیزات اتوماتیكی پوشش پودری انجام شود، هزینه نیروی كار كمتر خواهد شد. در اغلب موارد به هیچگونه تجهیزات دستی نیازی نیست و نیاز كمتری می باشد كه البته این مساله به میزان زیادی به نیازها برای تولید و شكل قطعه مورد نظر بستگی دارد ، ولی در نهایت می تواند بعنوان یك فاكتور مورد توجه واقع شود.

نتایج اقتصادی ناشی از كارایی های بالای بهره برداری، متعدد و گوناگون می باشند و بستگی به نوع بهره برداری دارند. از آنجاییكه پودرهای كه اسپری شده اند وبرروی قطعه نچسبیده اند وداخل اتاقك رنگ ریخته شده اند قابل احیا شدن می باشند بنابرین در این سیستم مصرف موا د پودری 59 تا 98درصد می باشد.

به وسیله مقایسه كردن مشخص می شود كه راندمان بهره برداری از مواد در سیستم اسپری رنگ مایع حدود 02 تا 09 درصد و در سیستم پوشش دادن الكتریكی حدود 89 تا 99 درصد میباشد. از آنجایی كه پودرباعث كم شدن معایبی مثل ریزش رنگ حركت كردن رنگ و سینه دادن رنگ میشود بنابرین مشخصاً میزان بازگرداندن قطعه پوشش داده شده كمتری را خواهیم داشت.

اگر بخاطر بد اسپری كردن پودر بعضی قسمتهای قطعه پوشش داده نشود قبل از عمل پخت می توان به آسانی با تفنگ بادپاش و با دمیدن باد بطرف قطعه آنرا تمیز كرده و دوباره پوشش داد.

در مجموع از آنجائیكه پوششهای پودری در یك سیكل پخت، پخت كاملی را ایجاد می كنند و معمولاً نسبت به رنگهای مایع مقاومتر میباشند، بنابراین در طول عملیات جابجایی و جمع آوری و بسته بندی كردن قطعات خسارت كمتری به قطعه وارد می شود این نتایج نیاز به مرمت و تعمیر قطعه رنگ شده را كاهش می دهد و در مقابل میزان برگشت قطعه رنگ شده كمتر می شود .

در نهایت ، میزان فضای مورد نیاز برای ذخیره سازی پودر و فضای اشغال شده به وسیله خود سیستم پوشش پودری در اغلب حالات كمتر از فضای مورد نیاز برای یك سیستم پوششی مایع مساوی با آن می باشد این مساله فضای در دسترس دستگاه را برای مورد استفاده قراردادن بسیار كارا و سودمند می سازد . از آنجایی كه هیچگونه حلالی در پوشش پودری موجود نمی باشد و حال آنكه حدود 70% از حلالهای گوناگون در پوششهای تبدیلی مصرف می شوند.

بنابراین پوشش پودری می تواند خط پوششی تمیزی را بهمراه داشته باشد بدلیل اینكه مراجع قانونگذاری و زیست محیطی میزان حلال قابل انتشار را محدود كرده اند ، بسیاری از استفاده كنندگان از سیستم های پوشش های مایع باید تجهیزات پر هزینه سوزاننده را نصب كنند تا بدین ترتیب حلالهای انتشار یافته را بسوزانند در اغلب حالات یك حلال فقط به هزینه رنگ می افزاید و از خواص پوشش پخت شده می كاهد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

• مبلمان فلزی

• اتصالات فلزی لوازم

• خانگی

• قطعات اتومبیل

• آستری اتومبیل

• رنگ رویه اتومبیل

• ابزار و ماشین آلات

• ورقه های آلمینیومی

• پوششهای كل فلزات

• پوشش كویل ها اجسام

• اجسام حساس به حرارت

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

ASTM D3359 : روش آزمون استاندارد برای اندازه گیری چسبندگی پوشش

ASTM D406 : روش آزمون استاندارد برای اندازه گیری مقاومت سایشی

ASTM B117 : روش آزمون استاندارد برای آزمون مه نمكی جهت اندازه گیری مقاومت جوی پوشش

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

• کشورهای عمده تولید کننده رنگ های پودری یا الکترواستاتیک :

آمریكا - چین – دانمارك – اروپا - ژاپن

• کشورهای عمده مصرف کننده رنگ های پودری یا الکترواستاتیک :

روسیه - چین - كانادا - مكزیك - هندوستان

 


شرایط واردات و صادرات رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

• شرایط واردات رنگ های پودری

طبق بررسی های صورت گرفته از مقررات صادرات و واردات سال 1385 وزارت بازرگانی ، حقوق ورودی برای كد تعرفه های مربوط به رنگ پودری 25 درصد و سود بازرگانی 36 درصد میباشد .

• شرایط صادرات رنگ های پودری

رنگ های پودری از جمله رنگهای صنعتی می باشد كه محدودیت صادراتی نداشته و در زمره محصولات با مشوق های صادراتی محسوب می شود . این محصول در انواع بسته بندی های فلزی و پلاستیكی جهت صادرات عرضه می گردد و چون در دمای محیط پایدار می باشد جهت حمل و نقل در مسافت های طولانی به شرایط محیطی خاصی نیاز ندارد. محصولات رنگ طبق ماده 2 قانون مقررات صادرات و واردات ایران ( مصوب 4/4/1372 مجلس جمهوری اسلامی ایران ) دارای كد شماره ا می باشد .

ماده 2 قانون مقررات صادرات و واردات ایران : كالاهای صادراتی و وارداتی به 3 گروه تقسیم می شوند :

1- كالاهای مجاز : كالاهایی كه صدور و ورود آنها با رعایت ضوابط نیاز به مجوز ندارد .

2- كالاهای مشروط : كالاهایی كه صدور و ورود آنها با کسب مجوز امکان پذیر می باشد .

3- کالاهای ممنوع : كالاهایی كه صدور و ورود آنها به موجب شرع اسلام ( به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع می باشد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک


 

رنگ آمیزی یك قطعه یكی از مهمترین بخش های تولید آن می باشد و یكی از مهمترین پارامترها در جلب مشتری رنگ قطعه است . علاوه بر این رنگ آمیزی باعث محافظت قطعه در برابر عوامل خورنده شده و بدین وسیله باعث افزایش طول عمر محصول می گردد . امروزه تقریباً در ساخت تمامی كالاها رنگ آمیزی حتماً انجام می شود . بنابراین با توجه به مصرف بسیار زیاد رنگ و ارتباط مستقیم آن با افراد حفظ نكات ایمنی برای سلامتی جامعه بسیار حائز اهمیت است .

به علت اینكه هیچ گونه حلالی در ساخت رنگ پودری مورد استفاده قرار نمی گیرد از لحاظ زیست محیطی ارزش بسیار بالایی دارد . درست به همین دلیل و همچنین نمای بسیار زیبایی كه این رنگ به كالا می دهد و مزایای با ارزشی كه در بالا ذكر شد استفاده آن رو به توسعه می باشد .

 


فرایند تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک

 

به طور كلی ، روش پذیرفته شده برای ساخت رنگهای پودری اختلاط مذاب مواد اولیه مورد استفاده در اكسترودر می باشد كه پس از آن به ذرات ریز تبدیل می شود . عملیات كامل از مواد اولیه تا محصول نهایی می تواند تركیبی از پلاستیكها ، پودرهای ریز و تكنولوژی فرایند این مواد و انتقال آنها باشد .

اخیراً یك فرایند اضافی بهم پیوستگی پودر، بعد از مرحله آسیاب اضافه شده است كه پودرها را قادر به اختلاط تا رسیدن به هر نوع شید دلخواه می سازد كه این موجب تینت سریع رنگ مطلوب می شود . پیشرفت دیگری نیز در این زمینه انجام شده است كه مربوط به دوغاب پودر بر پایه آب به عنوان رویه اكریلیكی اتومبیلی است .

یک روش كاملاً جدید ، كه فرایند VAMP نامیده می شود ، توسط شركت Ferro در اكتبر 1995 ابداع شد . در این روش از دی اكسید كربن فوق بحرانی به عنوان محیط واكنش استفاده می شود كه مزایای خاص خود را دارد .

هشت مرحله مشخص برای روش ساخت معمولی ( اختلاط مذاب ) وجود دارد :

وزن كردن اولیه

( premix ) پیش اختلاط

اكستروژن

سرد نمودن و خرد كردن

آسیاب و كنترل اندازه ذرات

فیلتر نمودن ( الك كردن )

( dry blending ) هموژنه كردن یا اختلاط خشك

بسته بندی

تمامی مراحل فوق مهم است ولی سه فرایند كلیدی پیش اختلاط ، اكستروژن و آسیاب از مراحل اصلی تولید پوششهای پودری می باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک

 

• Pre-mixer

• Charging system of auto pre-mixer

• Chiller

• Twin screw extruder

• Compressor

• Cooling belt

• Grinding system

• Lab pre-mixer

• Lab extruder

• Lab cooling band

• Lab grinding system

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید رنگ های پودری یا الکترواستاتیک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.