طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Tricalcium phosphate

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

تری كلسیم فسفات ، نمكی است كه از آن به عنوان خشك كننده و رطوبت گیر موادی نظیر شكر و نمك استفاده می شود . همچنین به عنوان سفید كننده عامل براق كننده دندان ها درساخت خمیردندان و پودردندان و براق كننده در صنایع سرامیك بكار می رود . تری كلسیم فسفات به صورت گرد سفید بدون مزه و پایدار در هوا می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات


 

تری كلسیم فسفات عبارت است از مخلوط متغیری از فسفات كلسیم كه تركیب آن تقریبا برابر است با 10CaO, 3P2O5.H2Oو بطور اساسی مركب از تری كلسیم دی ارتو فسفات Ca3(PO4) 2همراه با فسفات های كلسیم با خاصیت اسیدی تر یا قلیائی تر می باشد . تری كلسیم فسفات به صورت گرد سفید بدون مزه و پایدار در هوا می باشد. در الكل نامحلول است .

در آب تقریبا نامحلول است ولی در اسیدهای رقیق كلریدریك یا نیتریك به آسانی حل می شود . تری كلسیم فسفات ، نمكی است كه از آن به عنوان خشك كننده و رطوبت گیر موادی نظیر شكر و نمك استفاده می شود . همچنین به عنوان سفید كننده و براق كننده در صنایع سرامیك بكار می رود .

ویژگی های تری كلسیم فسفات :

فرمول : Ca3O8P2

جرم مولكولی : ۳۱۰/۱۸ g/mol

دانسیته : ۳/۱۴ g/cm3

نقطه ذوب : ۱۳۹۱ ºC

حلالیت در آب : ۰۰۲/۰ گرم در ۱۰۰ گرم آب

تری كلسیم فسفات باید در ظروف كاملا خشك و تمیز و دربسته وغیر قابل نفوذ بسته بندی و نگهداری گردد . بسته بندی باید به گونه ای باشد كه روی محتویات آن بی اثر بوده و از مواد مجاز برای بسته بندی (مانند پلی اتیلن ) ساخته شده باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات


 

موارد كاربرد تری كلسیم فسفات

• خشك كننده

• رطوبت گیر شكر و نمك

• سفید كننده و براق كننده در صنایع سرامیك

• غذای ماكیان

• عامل براق كننده دندانها درساخت خمیردندان و پودردندان ( به عنوان جلا دهنده )

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات


 

۵۰۷۱ : تری كلسیم فسفات خوراكی- ویژگیها و روشهای آزمون

۷۴۵۰ : كاشتنیهای جراحی- مواد سرامیكی- بتا تری كلسیم فسفات- ویژگیها

IS 2557-1963 : specification for annatto colour for food products

ASTM F1609 -08 : Standard Specification for Calcium Phosphate Coatings for Implantable Materials

کشور های عمده تولید کننده تری كلسیم فسفات :

روسیه - سوریه - چین - الجزایر

 


شرایط واردات و صادرات تری كلسیم فسفات


 

• شرایط واردات تری كلسیم فسفات

حقوق ورودی برای تری كلسیم فسفات تحت تعرفه ۱۰/۲۵۱۰ و ۲۰/۲۵۱۰ برابر ۴% میباشد . حقوق پایه طبق ماده (۲) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمركی ، مالیات ، حق ثبت سفارش كالا، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از كالاهای وارداتی می باشد و معادل ۴% ارزش گمركی كالا ها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی كه طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود، حقوق ورودی اطلاق می شود .

• شرایط صادرات تری كلسیم فسفات

صادرات تری كلسیم فسفات از هرگونه تعهد وپیمان ارزی معاف میباشد . بر طبق قانون معافیت صادرات كالا و خدمات از پرداخت عوارض ، تصویب شده در تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۷۹، صادرات كالا و خدمات از پرداخت هر گونه عوارض معاف است و هیچ یك از وزارتخانه ها، سازمانها ، نهادها ، دستگاههای اجرایی ، شهرداری ها و شوراهای محلی كه بر طبق قوانین و مقررات حق وضع و اخذ عوارض را دارند ، مجاز نیستند از كالاها وخدماتی كه صادر میشوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر نمایند .

اهمیت استراتژیک تری كلسیم فسفات :

فسفر یا فسفات یكی ازعوامل در زندگی امروزی به شمار می رود چرا كه یكی از نیازهای عمده رشد و توسعه محصولات كشاورزی را كودهای فسفاته تشكیل می دهد . از طرفی به دلیل افزایش جمعیت ، همواره جهان نیازمند موادغذایی بیشتری خواهد بود .

سنگ فسفات عنوان تنها منبع اقتصادی تامین كربنات فسفری ، در توسعه بخش كشاورزی و صنعتی دارای نقش بسیار مهم و حیاتی وغیر قابل جایگزین می باشد . با توجه به نقش حیاتی این ماده در عرصه حیات ، با افزایش جمعیت جهان ، نیاز به آن افزایش چشمگیری یافته است .

 


فرایند تولید تری كلسیم فسفات


 

اساس فرایند تولید تری كلسیم متشكل از دو مرحله ذیل است :

• خرد كردن مواد اولیه و تولید پلت

با استفاده از آسیاب گلوله ای ، سنگ فسفات ( حاوی ۲ تا ۳ درصد رطوبت ) و كربنات كلسیم آسیاب میشوند كه با به كارگیری غربالهای مكانیكی ، ذرات درشت حاصل از مرحله آسیاب مجددا به آسیاب برگردانده میشوند . آسیابهای گلوله ای از نوع پیوسته بوده ومواد را بصورت خشك آسیاب میكنند . این آسیابها كاربرد وسیعی در صنایع فرآوری مواد معدنی و شیمیائی داشته و دربخشهای خردایش كفایی و تولید پودرهای میكرونیزه بكار گرفته می شود .

به منظور تولید پودرهای میكرونیزه معمولاﹰ این آسیابها در یك مدار بسته با سپراتورهای هوایی ویا كلاسیفایرهای هوایی قرار میگیرند . دستیابی به دانه بندی مناسب محصول آسیاب گلوله ای وابسته به مشخصات فیزیكی و مواد ورودی به آن است كه لاجرم حصول نتیجه مطلوب را منوط به انتخاب صحیح و طراحی مناسب دستگاه میسازد .

مخلوط پودری حاصل از مرحله آسیاب ، ضمن توزین به مقدار مورد نظر با اسید فسفریك جهت تولید پلت مخلوط می شود تا مخلوط حاصل برای انجام فرایند كلسینه شدن و حذف فلوئور به كوره دوار هدایت شود .

• كلسیناسیون

طراحی كوره دوار در عمل كلسیناسیون و تسریع حذف فلوئور ( فلوئور زدایی ) حایز اهمیت به سزایی میباشد . ازعمده ترین معضلات این مرحله ، حذف فلوئور و تبدیل سنگ فسفات به صورت محلول در آب میباشد . لذا طراحی درون كوره ، كنترل فرایند به گونه ای صورت میگیرد كه منجر به تولید تری كلسیم فسفات گردد . ساختمان كلی كوره دوار به صورت كپسولی فلزی است كه بر روی چهار عدد غلتك ( از طریق یك سیستم ) به آرامی می چرخد .

دیواره داخلی كوره را با مواد نسوز می پوشانند . به كار گیری كوره اقتصادی ترین انتخاب مناسب جهت حذف فلوئور و بازیابی حرارت احتراق میباشد . درحضور بخار آب كافی پلت ها به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه در حرارت ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد جهت حذف ۱۰۰-۹۵ درصد محتویات فلوئور سنگ فسفات حرارت میبیند . افزایش مقدار رطوبت در فضای كوره كمك موثری در جهت فلوئور زدایی از سنگ فسفات خواهد بود .

سیستم پخت شامل دو قسمت كوره و خنك كن است . قسمت اصلی عمل پخت در كوره صورت می گیرد . كوره پخت استوانه فلزی است كه طول و قطر آن متناسب با ظرفیت كارخانه می باشد . این استوانه با شیب حدود ٣ تا ٤ درصد روی چند پایه مجهز به غلتك ، قرار گرفته و دارای حركت دورانی می باشد . مواد خام پس از طی مسیر ازانتهای كوره ، وارد كوره می شوند و به دلیل وجود شیب و حركت دورانی مواد به سمت خروجی كوره و منطقه پخت سرازیر می شوند .

در انتهای كوره یك مشعل تعبیه شده كه با استفاده از سوختهای مختلف ، ایجاد محیط حرارتی با درجه حرارت حدود ١٤٠٠ درجه سانتیگراد را مینماید . برای حفاظت از بدنه كوره در مقابل این حرارت بسیار زیاد ، مناطق مختلف كوره با استفاده از انواع آجرهای نسوز، بتون و جرمهای نسوز پوشیده می شوند . محصول سیستم پخت كه از كوره خارج می گردد كلینكر نام دارد . كلینكر خروجی از كوره دارای درجه حرارتی حدود١٠٠٠ تا ١٢٠٠ درجه سانتی گراد است .

بازیابی این مقدار حرارت و همچنین مشكل بودن جابجا كردن كلینكر داغ ، ضرورت سرد كردن آنرا ایجاب می نماید . خاصیت اساسی دیگر مربوط به سرد كردن كلینكرتكمیل تشكیل كریستالهای كلینكر و بالا رفتن كیفیت آن می باشد . عمل سرد كردن كلینكر توسط دستگاه خنك كن ( كولر ) انجام می پذیرد . كلینكر تولیدی یا محصول سیستم پخت قبل از ورود به آسیاب در سیلو، انبار و یا سالنهای مربوطه ذخیره می گردد .

برای پودر كردن كلینكر از آسیابهای گلوله ای استفاده می شود . جهت استفاده بهینه و اقتصادی ، گازهای حاصل از احتراق بعد از حذف غبار و ذرات احتمالی جهت تولید بخار به كار گرفته میشوند .

 


مراحل فرایند تولید تری كلسیم فسفات را میتوان به صورت زیر خلاصه نمود

 

۱- آسیاب

۲- غربال مكانیكی

۳- تولید پلت

۴- جدا كننده غبار

۵- كوره دوار

۶- خنك كن دوار

۷- مخزن جمع آوری كلینكر

۸- آسیاب كلینكر

۹- سیلوی محصول

۱۰- بسته بندی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات

 

• مخزن سنگ فسفات

• مخزن سود سوزآور

• آسیاب اولیه

• ماشین جداساز مكانیكی

• مخزن اختلاط

• ماشین پلت كننده

• دمنده اولیه

• كوره دوار

• ماشین جمع كننده غبار

• ماشین بویلر حرارتی

• فن مكنده

• شستشو دهنده گاز

• دودكش

• مخزن كلینكر

• ماشین خرد كن كلینكر

• ماشین جداساز هوا

• سیكلون محصول

• آسیاب دمشی

• ماشین سیلو

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تری کلسیم فسفات

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تری كلسیم فسفات ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.