ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
رنگ دریایی از نظر مقاومت مكانیكی ، شیمیایی و الكتریكی بسیار ایده آل است و در محیط های مختلف شیمیایی مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد . شفافیت و درخشندگی سطح ، یكپارچگی و به تبع آن خصوصیت بهداشتی ، دوام آن از مزایای این رنگ به شمار می رود . در كلیه سازه های دریائی ، استخرهای مختلف آب ، مخازن و ادواتی كه به هر دلیل با آب دریا ارتباط دارند . مخازن صنعتی كه برای نگهداری مواد شیمیائی مورد استفاده قرار می گیرند کاربرد دارد .
رنگ دریایی محصولی است كه بر پایه رزین اپوكسی و هاردنر پلی آمین تولید و ارائه می گردد . این محصول از نظر مقاومت مكانیكی ، شیمیایی و الكتریكی بسیار ایده آل است و در محیطهای مختلف شیمیایی مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد . شفافیت و درخشندگی سطح ، یكپارچگی و به تبع آن خصوصیت بهداشتی این محصول وهمچنین دوام و طول عمر بالای ماده كه به واسطه ثبات ساختار پلیمری آن حاصل می شود ، از مزایای این رنگ به شمار می رود .
به واسطه مقاومت بسیار زیاد این محصول در مقابل یون منفی كلر ، Nacl و نمكهای موجود در آب دریا ، عمده كاربرد این محصول در سازه های دریایی می باشد . این رنگ ها در دو جز بسته بندی و روانه بازار می گردد . جزء اول یا A كه حاوی رزین اپوكسی است دربسته بندی های 10 ، 30 ، 60 و 200 كیلوگرم قابل ارائه است . جزء دوم یا B كه محتوی هاردن ر رزین است ، در بسته بندی های 3/1، 4 ، 8 و 26 كیلوگرم قابل ارائه است . عمر انبار محصول در بسته بندی اولیه و در دمای c300 c50 یكسال می باشد .
رنگ ها برای پوشش دهی سطح اجسام و به منظور حفاظت آنها از خوردگی و زنگ زدگی و همچنین برای ایجاد ظاهر زیبا و جذاب اجسام مورد استفاده دارند . رنگ ها باعث جذاب شدن محیط زندگی انسان شده و در نشاط عمومی تاثیرات فراوان دارد . رنگ ها دارای انواع و اقسام گوناگونی می باشند كه هر كدام از آنها در جایگاه مخصوص خود مورد استفاده قرار می گیرند . در انتخاب رنگ برای پوشش دهی اجسام معمولا نكات زیر مورد توجه قرار می گیرد :
• جنس جسمی كه قرار است رنگ آمیزی شود
• شرایط كاری كه از جسم مورد انتظار می باشد
• شرایط محیطی كه جسم در آن قرار دارد
• شیوه و تجهیزات رنگ آمیزی
• عمر مورد انتظار رنگ
و ..
با توجه بر مطالب ذكر شده بالا ، ملاحظه می گردد كه یكی از عوامل موثر در انتخاب نوع رنگ ، شرایط محیطی است كه جسم رنگ شونده در آن قرار دارد . در طرح حاضر محیط مورد بررسی دریا و موارد مشابه آن است . آب دریا حاوی نمك و برخی مواد شیمیائی مختلف است كه این مواد سبب تغییر شیمیائی و خوردگی اجسامی كه با آن در تماس هستند می گردد .
رنگ ها نیز از جمله موادی هستند كه در تماس با آب دریا تحت تاثیر نمك و مواد شیمیائی آن قرار می گیرند . لذا رنگ های مورد استفاده در دریا لازم است از مقاومت لازم در برابر آب دریا برخوردار باشند . كلیه قایق ها ، كشتی ها و سایر وسایل حمل و نقل دریائی ، ادوات مورد استفاده در دریا ، اسكله ها و ...... مواردی هستند كه رنگ آمیزی آنها لازم است با استفاده از رنگ های مقاوم در مقابل مواد شیمیائی آب انجام گیرد .
در طرح حاضر هدف تولید این نوع رنگ می باشد كه تحت عنوان رنگ های دریائی نامیده می شوند و در زیر موارد كاربرد آنها باختصار فهرست شده است .
• كشتی ها ، قایق ها و وسایل حمل و نقل دریائی
• ادوات مورد استفاده در كشتی و قایق ها كه با آب در تماس هستند .
• كلیه سازه های دریائی
• اسكله ها
• استخرهای مختلف آب
• مخازن و ادواتی كه به هر دلیل با آب دریا ارتباط دارند .
• مخازن صنعتی كه برای نگهداری مواد شیمیائی مورد استفاده قرار می گیرند .
• کشورهای عمده تولید کننده انواع رنگ های دریایی
آمریكا - هند - چین - انگلستان - تركیه - ژاپن - پرتغال
• کشورهای عمده مصرف کننده انواع رنگ های دریایی
رنگ دریائی یك ماده پوششی وزیبا سازی است كه در مورد كلیه اجسام و ادوات مرتبط با آب دریا كاربرد دارند . از طرف دیگرعلی رغم مقاومت این نوع رنگ ها در مقابل آب دریا ، خوردگی جزئی در آن وجود داشته و به مرور زیبائی ظاهری آنها نیز كاهش پیدا می كند .
لذا تحت این شرایط معمولا اجسام و ادوات مرتبط با آب دریا به صورت دوره ای با استفاده از رنگ های دریائی رنگ آمیزی می گردند . بنابر این مصرف محصول مورد بررسی در كلیه كشورهایی كه دارای ساحل می باشند ، وجود دارد و با توجه برعمومی بودن مصرف و گستردگی آن نزد كلیه كشورهای ساحلی ، نمی توان كشور خاصی را در این مورد به عنوان مصرف كننده عمده تلقی كرد .
• شرایط واردات انواع رنگ های دریایی
با مراجعه به كتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی، نتیجه گیری شده است كه محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمركی که برحسب نوع آن از 4 تا 40 درصد متغییر است ، واردات انجام می گیرد .
• شرایط صادرات انواع رنگ های دریایی
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، برای صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . لیكن از آنجایی كه این محصولات ، یك كالای صنعتی محسوب می گردند ، از این رو ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدكننده از شرایطی می باشد كه این شرایط شامل برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت یكی از معیارهای مهم در صادرات ، برخورداری ازقیمتهای رقابتی جهانی می باشد كه این مورد نیز به شرایط اقتصاد كلان كشور در مقایسه با كشورهای مقصد صادرات باز می گردد .
محصولات مورد مطالعه درنقاط مختلف جهان ازقیمت های متفاوتی برخوردار است كه لازم است هر صادر كننده قبل از ورود به بازار از این قیمت ها بطور كامل اطلاع داشته باشند. برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ كیفیت كیفیت در این محصولات شامل كیفیت درانتخاب مواد اولیه ، كیفیت فرایند تولید محصول مطابق استانداردهای جهانی، كیفیت بسته بندی وارسال كالا تا مقصد صادراتی می شود .
برخورداری از توان مالی مناسب دوره وصول مطالبات درصادرات عموما بالا است ازاین رولازم است صادر كننده از توان مالی مناسب برخوردار باشد . آشنایی كامل با امور تجارت جهانی فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی كامل صادر كننده ازمقررات والزامات تجارت جهانی می باشد . رعایت كامل استانداردهای جهانی این استانداردها شامل مرغوبیت مواد اولیه ، فرمولاسیون دقیق ، كنترل كیفیت مطابق استاندارد كشور مقصد صادرات ، بسته بندی صحیح و ..... می باشد .
اهمیت استراتژیک تولید انواع رنگ های دریایی :
محصولات مورد مطالعه طرح حاضر ، هر چند بعنوان یك ماده شیمیائی مهم در حمل و نقل و امور مرتبط با دریا است ، ولی ازنگاه كلان می توان گفت كه این محصول اهمیت استراتژیك خاصی در داخل كشور و بازارهای جهانی ندارند و تنها از نگاه یك ماده اولیه مصرفی صنعت می توان این محصولات را مورد مطالعه و بررسی قرار داد .
( مواد رزینی + حلال )
مخلوط با تیلوز
مخلوط با مواد ضد ته نشین و رویه
مخلوط کردن کلی
مخلوط با ( پیگمنت ها + مواد ضد رطوبت )
مخلوط کردن کلی
بسته بندی
رنگ دریای آماده فروش
در حالت كلی تكنولوژی تولید رنگ دریائی همان است كه در بالا آورده شد . لیكن اختلاف درنوع ماشین آلات مورد استفاده كه در مورد شركت های صنعتی بزرگ ، سطح كارائی و دقت عمل ماشین آلات از درجه بالاتری برخوردار است . البته در جزئیات فرایند نیز باید گفت كه شركت های مختلف از مواد شیمیائی و پلیمری مختلفی در فرمولاسیون خود استفاده می نمایند كه در نهایت كیفیت رنگ تولید شده نیز تفاوت هایی پیدا می نماید ولی در مجموع فرایند استخراج رنگ دریائی را در كلیه واحدهای صنعتی یكسان دانست .
• ماشین مخلوط كن ( میكسر )
• ماشین آسیاب گلوله ای ( بال میل )
• ماشین رینگ زنی قوطی
• تانك های مختلف PVC نگهداری مواد
• آسیاب بال میل
• ماشین پر كن و بسته بندی حلب
• ماشین پر كن و بسته بندی قوطی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع رنگهای دریایی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع رنگ های دریایی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.