طرح توجیهی تولید ورق های کنگره دار سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Congressional sheet

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ورق های کنگره دار سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ورق های کنگره دار را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

ورق های کنگره دار شامل ورق پلی اتیلن ، ورق پلی پروپیلن ، ورق پلی استایرن و ورق اکریلونیتریل بوتادین استایرن می باشند ، که هر یک از این ورق ها دارای کاربردهای خاصی بوده و دربعضی موارد جایگزین همدیگر می شوند . از جمله کاربرد این ورقه ها می توان به صنعت ساختمانی ، تبلیغات و دکوراسیون ، صنعت کشاورزی ، بسته بندی ، صنایع خودروسازی و صنعت ساختمان و غیره ... اشاره کرد.

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های کنگره دار


 

ورق های کنگره دار شامل ورق پلی اتیلن ، ورق پلی پروپیلن ، ورق پلی استایرن و ورق اکریلونیتریل بوتادین استایرن می باشد که هر یک از این ورق ها دارای کاربردهای خاصی بوده و دربعضی موارد جایگزین همدیگر می شوند. لازم به ذکر تکنولوژی تولید ورقهای کنگره دار و ورقهای ساده بسیارشبیه به همدیگر بوده و در بخش دای و قالبها با همدیگر تفاوت دارند. اکثر موارد مصرف این ورقها نیز شبیه به همدیگر می باشد .

بصورت عمومی ورق های پلیمری به چند شکل متفاوت تولید می شوند که هر نوع نیز دارای کاربردهای خاص می باشد. این انواع تولید عبارتند از :

1- ورق های ساده کنگره دار

2- ورق های ترموفرمینگ کنگره دار

3- ورق های فومی کنگره دار

4- ورق های نوع خاص کنگره دار

فرآیند تولید ورق های ساده و ترموفرمینگ یکسان است و تنها تفاوت این دو ورق در ضخامت ورق تولید شده می باشد. چون ورق های ترموفرمینگ در مرحله بعد با روش های مختلف باید شکل دهی شوند اصولاً دارای ضخامت کمتری نسبت به ورق های ساده می باشند .

ورق های فومی دارای ماهیت کاملا متفاوتی با سایر ورق ها می باشند. به علت عامل پف زا دانسیته این نوع ورق بسیار پائین و موارد کاربرد آن نیز با سایر ورق ها متفاوت می باشد. به علت وجود هوا در شبکه پلیمری این نوع ورق ، هدایت گرمایی آن بسیار پایین می باشد و به همین علت کاربرد آن در ایزولاسیون مناسب است.

ورق های خاصی که در حال حاضر مورد توجه هستند شامل انواع کامپوزیت های پلیمر - پلیمر، پلیمر- فلز، پلیمر - چوب و پلیمر- مواد معدنی است که اخیراً به علت کیفیت بسیار بالا ، این محصولات جایگزین انواع دیگر ورق ها شده اند .

• معرفی انواع ورق پلی اتیلن مشخصات آنها

عمده ترین ورق های پلی اتیلن عبارتند از :

ورق ساده

ورق Geomembrane

ورق محافظ (Dunnage)

ورق سخت

ورق کامپوزیتی آلومینیوم- پلی اتیلن

آلومینیوم- پلی اتیلن ورق چند لایه ای است که پلی اتیلن در وسط قرارگرفته و آلومینیوم دو طرف این ورق را پوشانده است. برای جلوگیری از خط و خراش روی آلومینیوم اغلب از پوشش سلفون بر روی ان استفاده می شود .

• معرفی انواع ورق پلی پروپیلن PP مشخصات آنها

ورق پلی پروپیلن در رنگها ، ابعاد مختلفی و در دو نوع ساده و کارتن پلاست تولید می شود . این ورق صنعتی از همو پلیمر یا کوپلیمر پروپیلن تولید شده و نوع گرید بکار رفته در تعیین ویژگیهای ورق حائز اهمیت می باشد . به همین دلیل تولیدکنندگان ، ورق پلی پروپیلن رابراساس سفارش و نوع کاربرد تولید می کنند .

از فاکتورهایی که در ورقه های PP حائز اهمیت است تعادل بین فشردگی و سفتی (Impact-Stiffness) است . در تولید ورقه های اکستروژن پلی پروپیلن ، عمدتاً از هموپلیمرهای PP به ویژه آن دسته که تا دمای 50°C پایدار هستند، استفاده می شود .

• معرفی انواع ورق PS و مشخصات آنها

ورق پلی استایرن از شفافیت بالایی برخوردار بوده وعایق جریان الکتریـسیته اسـت . همچنـین در برابـر ساییدگی ، رطوبت و عوامل شیمیای پایدار می باشد . این و رق براحتی قابل شکل دهی می باشد ، به همـین دلیل در صنایع مختلفی بکار می رود .

• معرفی انواع ورق اکریلونیتریل- بوتادین- استایرن ABS مشخصات آن ها

ورق اکریلونیتریل - استایرن - بوتادین یکی از پرمصرفترین ورقهای پلاستیکی می باشد . این ورق دارای سه مونومر آکریلونیتریل ، استایرن و بوتادین می باشد که هر کدام از آنها ویژگیهای خاصی در ورق ایجاد می کنند .

• آکریلونیتریل

سفتی

استحکام مذاب

پایداری در مقابل فرسودگی

پایداری در مقابل عوامل شیمیایی

• بوتادین

استحکام مذاب

مقاومت ضربه ای

چقرمگی و استحکام

• استایرن

شفافیت

فرآیند پذیری آسان

ABS در مقابل رطوبت ، حرارت زیاد ، ساییدگی پایدار بوده ولی درصورت تماس با روغنهای پایه نفتی ترك می خورد . این ورق براحتی فرآیند و دایکات شده، ارزان قیمت می باشد . از قابلیت رنگ پذیری ،عایق بودن و چسبندگی خوبی برخوردار است ، بنابراین در بسیاری از موارد جایگزین مناسبی بر ای سایر ورق های پلاستیکی است . ورق ABS در اندازه ها و ضخامت های مختلف تولید می شود که برحسب نوع استفاده ، این اندازه ها متغیر بوده و تولیدکنندگان نیز براساس سفارش مشتریان این اندازه ها را تنظیم می کنند .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های کنگره دار


 

کاربرد و موارد مصرف ورق ساده پلی اتیلن کنگره دار

- صنعت ساختمانی

نورگیر/ پارتیشن/ دیوار و سقف کاذب و کف پوش/ عایقهای رطوبت ، صدا و حرارت

- تبلیغات و دکوراسیون

انواع استند و بیلبوردها ( تابلوهای تبلیغاتی )

- صنعت کشاورزی

پوشش گلخانه/ سینی رشد گیاه در روش خاك ریز

- سایر

ورق پلی اتیلن در موارد مختلفی مانند ژئوممبرین (Geomembrane) ورقه های محافظ (Dunnage) و پوشش بدنه کامیون ها بکار می رود .

کاربرد و موارد مصرف انواع ورق ههای پلی پروپیلن کنگره دار

- ورق ساده

ورق ساده پلی پروپیلن بطور عمده در دو مورد زیر بکار می رود :

1- بسته بندی ( انواع مواد غذایی مانند محصولات دریایی ، گوشت ، ماست و... )

ورقه های پلی پروپیلن در بسته بندی مواد غذایی که اسیدیته پائینی دارند ( نظیرماست ) ، غذاهای مخصوص ماکروویو ( سوپ ) د ارو و همچنین در ساخت ظروف یکبار مصرف ، جعبه های محافظ نوشیدنیها و سینی رشد دانه و نهال بکار می روند .

2- غیر بسته بندی ( لوازم التحریر، کیف ، پوشش ضدخوردگی وسایل نقلیه و ...)

ورق ساده در بسته بندی کاغذ وکتاب و ورق پلی پروپیلن پوشیده شده با پشم شیشه به عنوان پوشش ضد خوردگی در قسمت های مختلف اتومبیل مانند ضربه گیر، تودوزی و بدنه وسایل نقلیه سنگین مورد استفاده قرار می گیرد .

ورق PP با گرید هموپلیمر پروپیلن ، در فیلتر و پره های فن کاربرد دارد و ورق پلی پروپیلن نوع کوپلیمربا سطح صاف یا برجسته به دلیل استحکام بالا در مقابل اشعه ماورا بنفش در کاربردهایی که در معرض عوامل محیطی قرار دارند مانند قسمت خارجی باتری ، وسایل آزمایشگاهی ، مخازن اسیدها و قاب رادیو، تلویزیون و کامپیوتر بکار می رود . سایر کاربردهای ورق PP شامل لوازم التحریر( کلاسور ، زونکن ) ، پارتیشن ، کیف ، ورق محافظ سطوح و همچنین عایق حرارت و صدا می شود .

• کاربرد و موارد مصرف انواع ورق PS کنگره دار

ورق PS به علت دارا بودن مشخصات مطلوبی از قبیل شفافیت ، استحکام ، مقاومت در مقابل گرما و الکتریسیته ، در صنایع مختلفی بکار می رود . - یکی از کاربردهای اصلی این ورق تولید انواع کیف و چمدان است که در این صنعت تقریبا این پلیمر بدون رقیب است . جدارهای کیف ها و چمدان ها با اشکال و رنگ های مختلف اغلب از ورق پلی استایرن تولید می شود. استفاده از این ورق در این صنعت روز به روز نیز گسترش می یابد و به عنوان بهترین گزینه در این صنعت شناخته شده است .

علاوه بر این در حال حاضر، این پلیمر با عوامل فوم زا تبدیل به ورق فومی می شود که به عنوان ظروف یکبار مصرف کاربرد زیادی دارد . از آنجاکه تولید ورق فومی با ورق های دیگر کاملا متفاوت بوده و دردسته بندی فوم های پلی استایرن قرار می گیرد لذا در این پروژه این نوع ورق مورد بررسی قرار نگرفته است .

- در صنایع بسته بندی نیز این ورق ها کاربرد دارند. به عنوان مثال در صنعت مرغداری برای بسته بندی تخم مرغ از ورق های پلی استایرن ترموفرم استفاده می شود . کاربرد این نوع ورق در صنایع بسته بندی ( غذا ، دارو و لبنیات ) زیاد است. البته در این صنعت از پلیمرهای دیگر نیز استفاده می شود ولی پلی استایرن نیز به عنوان یکی از گزینه های مناسب در حال حاضر به شمار می آید .

- اخیرا از ورق های پلی استایرن به عنوان سقف کاذب و کف پوش نیز در ساختمانها استفاده و نتیجه مطلوب نیز حاصل شده است . کاربرد ورق های پلی استایرن در صنایع برودتی در سال های گذشته زیاد بوده است ولی در حال حاضر با توجه به قیمت های تقریبا یکسان ABS و پلی استایرن استفاده از این ورق های پلی استایرن در صنایع سردسازی کم شده است و بسیاری از تولیدکنندگان این صنایع ترجیح می دهند از ABS به جای پلی استایرن استفاده کنند .

این بدان معنی نیست که مصرف ورق پلی استایرن در این صنعت به کلی از بین رفته است و طبق آمار در حال حاضر نیز بعضی از تولید کنندگان یخچال برای تولید ورق ها و جدارهای داخلی یخچال از ورق پلی استایرن استفاده می کنند .

- با توجه به قابلیت چاپ پذیری بالا، تابلوهای تبلیغاتی از دیگر کاربردهای این ورق می باشد .

• کاربرد و موارد مصرف انواع ورق ABS کنگره دار

ورقABS به دلیل دارا بودن ویژگیهای مطلوب در صنایع مختلفی مانند صنایع برودتی ، حمـل و نقـل ، لوازم بهداشتی ، صنایع خودرو سازی ، ساختمان و... بکار می رود که در ادامه گـزارش هـر کـدام بـه تفکیـک توضیح داده می شوند .

حمل و نقل

چون ورق ABS در حرارت بالا پایدار است در کاربردهایی که به کمک آب داغ عمل استریلیزاسیون انجام می شود مانند جعبه های انتقال مواد یا سینی های مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد .

صنایع خودروسازی نیز به عنوان یکی دیگر از مصرف کنندگان ورق ABS برای تولید قطعات پلیمری داخل خودرو محسوب میشوند . البته در صنعت خودرو پلیمرهای زیادی در بخشهای مختلف استفاده می شود و در بعضی موارد نیز برای بهبود خواص از کامپوزیت های مختلف استفاده می گردد .

• صنعت ساختمان

ورق ABS در صنایع ساختمانی نیز به عنوان پارتیشن می تواند استفاده شود که از بعضی جهات نظیرانعطاف پذیری پائین و قیمت نسبتا بالای آن قابل رقابت با سایر پلیمرها نیست .

• سایر

از زمینه های کاربرد دیگر این ورق می توان به تولید انواع ماکت های صنعتی و غیر صنعتی ، وسایل اسباب بازی و تابلوهای تبلیغاتی اشاره نمود ، ولی بطور کلی حدود 90 درصد مصرف این ورق در صنایع برودتی شامل انواع یخچال ها می باشد که درحال حاضر نیز هیچ جایگزین مناسبی نیزبرای آن وجود ندارد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع ورق های کنگره دار


 

استانداردهای مربوط به ورق PE عبارتند از :

• BSI BS 3012 : ورق همه کاره پلی اتیلن با دانسیته متوسط و پائین

• DIN 16925 : پلی اتیلن سنگین- ورق اکسترود

• GM GMP.PE. 007 : کو پلی اتیلن – ورق اکستروژن- ترموفرمینگ

استانداردهای موجود برای ورق پلی استایرن عبارتند از :

• CEN PREN ISO 14631 : ورق اکسترود پلی استایرن

• SAA AS 1366.3 : ورق سخت پلی استایرن

استانداردهای موجود برای ورق ABS عبارتند از :

• FORD ESB-M4D 385 : ورق ABS - گرید اکستروژن

• MOD UK DSTAN 93-82 : ورق ABS

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده انواع ورق های کنگره دار

تولید ورقهای کنگره دار اصولا در تمامی کشورها انجام می گیرد و تولید این محصول درای پیچیدگی خاصی نیست .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های کنگره دار

 

کاربرد پلاستیک ها در تمام شئونات زندگی ، گسترده شده است و نمیتوان روزی ، زندگی بدون پلاستیک را تصور کرد چون از بطریهای شیر و نوشابه گرفته تا لباس و قطعات خودرو از پلاستیک هستند ، گرچه این تولید زیاد پلاستیکها اساساً زیر سوال رفته است.

انتظار میرود منابع شناخته شده ذخیره جهانی نفت تا 80 سال دیگر تمام شوند و این در مورد گاز طبیعی 70 سال و برای زغال سنگ 700 سال است ، اما تأثیرات اقتصادی کاهش این منابع خیلی زودتر فرا خواهد رسید. وقتی منابع کاهش یابد ، قیمتها هر روز بالا خواهد رفت و این واقعیتی است که نمی تواند از کانون توجه سیاست گذاران خارج شود.

 


فرایند تولید انواع ورق های کنگره دار

 

اکستروژن ، در صنایع مختلف و با مواد مختلف انجام می گیرد و به طور مشخص در صنایع لاستیک و پلاستیک تولید بخش عمده ای از محصولات رادربرمی گیرد . به کمک این فرآیند قطعات پلاستیکی در حالت خام با ابعاد معین قالبگیری می شوند . دستگاهی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرد اکسترودر نامیده می شود . اکسترودر در انواع مختلفی مانند اکسترودر مارپیچی ، فشاری و ... موجود می باشد .

اکسترودرهای تک مارپیچ رایج ترین انواع اکسترودرها هستند . اینگونه اکسترودرها قابلیت فرآیند اکثر مواد موجود را با اقتصادی ترین شرایط بهره برداری در هم آمیخته و بدین لحاظ با استقبال فوق العاده مواجه شده اند .

بطورکلی اکسترودر دستگاهی است که می تواند یک ماده را بصورت سیال در آورده و پس از عبور آن از یک قالب خاص ، به مواد مذکور شکل قالب را تحمیل نماید و چون بطور پیوسته این کار انجام می شود. طول قطعه با توجه به سفارش قابل تعریف خواهد بود .

پس اکسترودر در فرآیند اکستروژن سه عمل اصلی را انجام می دهد :

1- مواد را ذوب کرده و یا به حالت خمیری در می آورد .

2- فشاری جهت حرکت دادن مواد به طرف مجرای قالب بر آنها اعمال می کند .

3- عمل اختلاط و اعمال برش (Shear) را روی مواد انجام می دهد .

در زیر مراحل مختلف فرآیند اکسترون ورق پلی اتیلن و پلی پروپیلن کنگره دار نشان داده شده است :

1- مخلوط کردن مواد اولیه و افزودنیها

2- اکسترود کردن

3- پخش کردن در قالب

4- غلتکهای شکل دهنده

5- جریان هوای سرد

6- برش

7- پیچش

8- بسته بندی


:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع ورق های کنگره دار

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع ورق های کنگره دار ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.