طرح توجیهی تولید ورق های پلی آلوفین سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Polyolefin sheet

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ورق های پلی آلوفین سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ورق های پلی آلوفین را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

از ورق های پلی آلوفین می توان در مصارف گوناگون که مهمترین آن بسته بندی مواد شیمیایی ، کشاورزی ، تجهیزات پزشکی ، مواد غذایی معطر و .... می باشد ، استفاده نمود . این ورق ها به دلیل چند لایه بودن از خاصیت نفوذ ناپذیری و انعطاف پذیری مناسب برخوردارند ، که سبب شده است جایگاه مناسبی رادر صنعت بسته بندی به خود اختصاص دهند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین :


 

شفافیت بسته های مواد غذایی نیاز ضروری در بسته بندی آنها است . مواد غیر شفاف مانند سینی های سفید رنگ نیز در حد وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند . این سینی ها مانع از آن می شوند تا مصرف کننده هر دو طرف ماده غذایی را ببیند که در برخی موارد مانند بسته بندی گوشت از عدم اعتماد و مقاومت خریدار می کاهد . کنترل تغییرات رطوبت موجود در ماده غذایی در طول نگهداری آن بسیار مهم است .

برخی فرآورده های غذایی مانند چیپس ، پفک و بیسکویت باید در موادی بسته بندی شوند که نفوذپذیری آنها به رطوبت خیلی کم باشد تا تردی آنها محفوظ بماند . همچنین از تبخیر خیلی مواد غذایی باید جلوگیری کرد و در این موارد نیز باید از ورقه هایی با نفوذ پذیری پایین استفاده شود . درخصوص مواد بسته بندی گوشت تازه باید به اندازه کافی اکسیژن از بیرون به داخل بسته بندی نفوذ نماید تا رنگ سطحی گوشت در حد مطلوب باقی بماند .

از طرف دیگر مواد غذایی که حاوی چربی زیادی هستند مانند لبنیات در صورتی که در معرض اکسیژن زیادی قرار گیرند اکسیده می شوند و به همین علت در خلأ و یا جو بی اثر بسته بندی می گردند و از ورق های با نفوذ پذیری خیلی پایین استفاده می شود . در بسته بندی قهوه یا ماهی که بوی آنها باید انحصاً در داخل بسته بندی باشد نیز مواد بسته بندی با نفوذ پذیری پایین به کار گرفته می شود .

نیازمندی ها و ویژگی های مهم مواد بسته بندی مواد غذایی را می توان به شرح ذیل دسته بندی کرد :

1- شفافیت و درخشش سطح آن برای رضایت و جلب نظرمصرف کننده

2- کنترل در انتقال رطوبت

3- کنترل در انتقال سایر گازها

4- تحمل تغییرات درجه حرارت به هنگام نگهداری و استفاده

5- فقدان مواد سمی

6- ارزان بودن

7- مقاومت در مقابل ضربه

فناوری های که می توانند برای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده مورد استفاده قرار می گیرند عبارت اند از :

1- ورق های خوراکی عایق برای کند کردن انتقال رطوبت بین اجزا تشکیل دهنده یک ماده غذایی که دارای فعالیت های متفاوت هستند .

2- گیرنده های اکسیژن برای کند کردن اکسیداسیون چربی ها

3- گیرنده های دی اکسید کربن

4- گیرنده های بوهای نامطبوع

سایر انواع بسته بندی موثر غذایی عبارت اند از :

1- ورق های حساس به میکروویو که برای افزایش سطح برخی از مواد غذایی مانند ورق های سیب زمینی ، انواع نان و ذرت باد کرده در محیط های گرم مورد استفاده قرار می گیرند .

2- نشانگرهای انجام فرایند میکروویو

3- ورقه های منتشر کننده بخار

4- نشانگرهای حرارت دیدگی بیش از حد مواد غذایی که شرایط نا مناسب فرایند حرارتی را آشکار می سازند .

5- ارزیابی کننده تغییرات زمان – درجه حرارت برای نشان دادن میزان کاهش قابلیت نگهداری موادغذایی که در جریان توزیع آنها ممکن است اتفاق بیافتد .

وسایل سیستم های مورد استفاده در بسته بندی عبارتند از :

1- سیستم پرکننده و دربندی در خلا و شرایط جواصلاح شده

این سیستم برای افزایش زمان نگهداری محصولات مورد استفاده قرار می گیرد . این سیستم برای پر کردن مواد غذایی حساس به اکسیژن مانند پنیر کاتیج انواع سس ها و دسرهای غذایی مناسب است . این دستگاه همچنین می تواند در محصولاتی که برای استفاده از ماکروویو آماده شده آن و در ظروف عایق و قابل استریل ودر درجه حرارت بالا بسته بندی شده اند نیز مورد استفاده قرار میگیرند .

2- تجزیه کننده قابل حمل

این دستگاه میزان اکسیژن و گاز کربنبک موجود در داخل بسته بندی با جو کنترل شده و یا اصلاح شده را به صورت همزمان اندازه می گیرد .

3- سیستم صفحه شیردار

این سیستم درصد گازها رادر داخل بشکه ها ، جعبه ها و سایر ظروف بزرگ بسته بندی کنترل می کند .

4- ورقه ضد بخار آب

این ورقه که توسط صنایع روپلاست تولید شده است به ( روپلین ) معروف است و در بسته بندی قطعات محصولات تازه مورد استفاده قرار می گیرد . مزایای این نوغع ورقه ها عبارت اند از : تنظیم و مناسب کردن سرعت تنفس محصولات داخل بسته ، پایین بودن درجه حرارت مورد نیاز برای بستن پاکت ، مقاومت پاکت در مقابل پارگی ، شفافیت عالی کیسه جهت نمایش مطلوب ماده غذایی .

5- تجزیه کننده ماده غذایی

این تجزیه کننده می تواند مقادیر اکسیژن و دی اکسید کربن را در بسته های قابل ارتجاع و محکم مواد غذایی و به صورت همزماناندازه گیری نماید. برای استفاده در بسته بندی در جو کنترل شده و اصلاح شده طراحی شده است .

6- ورقه های تاب دار پلی الفین

از این ورقه ها برای بسته بندی تعداد زیادی از مواد غذایی معطره استفاده می شود . پیچیدن مواد غذایی با ورقه های معمولی باعث نفوذ بوهای مواد غذایی مجاور به یکدیگر و تولید بوی مخلوط خاص می گردد ، در حالی که با استفاده از این ورقه ها ضمن حفظ تازگی محصول از تداخل بوهای مختلف ونفوذ آنها به خارج ماده غذایی نیز جلوگیری می شود.

7- دستگاه اندازه گیری گاز کربنیک

این دستگاه که به آن انا گاز ( سی دی 95 ) معروف است برای اندازه گیری گازها در بسته بندی جو کنترل شده مناسب می باشد .

8- سیستم های بسته بندی سه گاز

این سیستمها که به فلیور فرش معروفند با استفاده از سه روش می توانند ترکیبات گاز موجود در داخل بسته بندی را برای افزایش زمان نگهداری فراورده های غذایی تغییر دهند . زمان نگهداری مواد غذایی را می توان با جلوگیری از رشد باکتری ها و کپک ها ، کاهش تبخیر و پلاسیدگی ، کنترل کردن واکنش های بیوشیمیایی و آنزیمی جهت کاهش سرعت فساد و رسیدن و حفاظت از طعم ، رنگ و بافت طبیعی آنها افزایش داد.

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین


 

از ورق های تولیدی می توان در مصارف گوناگون که مهمترین آن بسته بندی مواد شیمیایی ، کشاورزی ، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی معطر .... است استفاده نمود . این ورق ها به دلیل چند لایه بودن از خاصیت نفوذ ناپذیری و انعطاف پذیری مناسب برخوردارند که سبب شده است جایگاه مناسبی رادر صنعت بسته بندی به خود اختصاص دهد .

استاندارد های قابل توجه انواع ورق های پلی آلوفین :

A-A-3174 NOT2 : ورق های پلاستیکی پلی الفین
5268 : استاندارد پلی الفین
L-P-512C NOT3 : ورق های پلاستیکی پلی اتیلن
A-A-1827 NOT1 : ورق های پلاستیکی پلی اتیلن قابل شرینگ با گرما
D2103-92 : مشخصات استاندارد برای فیلم ها و ورق های پلی اتیلن
6709 : فیلم های پلی اتیلن – ویژگی ها و روش آزمون

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین


 

• کشورهای عمده تولید کننده

ایالت متحده امریکا ، چین ، ایتالیا ، آلمان ، هند ، عربستان

• کشورهای عمده مصرف کننده

آمریکا ، چین ، ایران

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین


 

• شرایط واردات

با توجه به اطلاعات موجود در کتاب مقررات صادرات و واردات شرایط خاصی برای واردات این محصول به جز تعرفه گمرکی ذکر شده ندارد .حقوق ورودی شامل حقوق گمرکی ، مالیات ، ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد .

• شرایط صادرات

با توجه به آمار صادره از وزارت بازرگانی و کتاب مقررات صادرات و واردات هیچ گونه محدودیتی برای صادرات این محصول این محصول وجود ندارد .

اهمیت استراتژیک تولید انواع ورق های پلی آلوفین :

بسته بندی یک علم است کیفیت مناسب بسته بندی سبب افزایش مصرف و در نتیجه افزایش تقاضای تولید می گردد . این ورق ها با داشتن خاصیت قابل چاپ بودن ، می تواند یکی از عوامل مهم در تبلیغ مناسب می باشد ، بنابراین میتوان گفت که به طور کلی صنعت بسته بندی و صنایع مرتبط با آن از اهمیت بالایی در دنیای امروز برخوردارند .

 


فرایند تولید انواع ورق های پلی آلوفین

 

به منظور تهیه این ورق ها ابتدا گرانول پلی اتیلن و سایر مواد پلیمری توسط دستگاه اکسترودر ذوب شده و سپس مذاب حاصله به منظور شکل گیری به قسمت دمنده منتقل می شوند . از آنجا که این ورق ها در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند دارای تعداد لایه متفاوت می باشند . به منظور تأمین تعداد مختلف لایه ها از اکسترودرهای متفاوتی که برابربا تعداد لایه های ورق می باشد استفاده می گردد .

برای هر اکسترودر خروجی مجزایی به بخش قالب در نظر گرفته می شود . جدا بودن این اکسترودرها سبب می شود که بتوان در تولید این گونه ورق ها از لایه های پلیمری متفاوت دیگری نیز استفاده نمود . بخش عمده مواد اولیه ورق های پلی الفین ، پلی اتیلن و سایر پلیمرها می باشند که تقریباً 85 درصد از وزن این ورق ها را تشکیل می دهند . سایر مواد تشکیل دهنده شامل افزودنی های خاص می باشد که از خارج کشور تهیه می گردد .

مواد مذاب بعد از اضافه شدن مواد افزودنی در بخش قالب تبدیل به ورق های چند لایه پلی الفین می گردند و سپس به صورت رول در آمده و برای ساخت پاکت به قسمت بسته بندی منتقل می گردند . لازم به ذکر است که در خط تولید این ورق ها دستگاه های چاپ رنگی جهت چاپ مارک ها و نام محصول داخل پاکت در نظر گرفته می شود .

دستگاه های بسته بندی این پاکت ها بنابر نوع مواد داخل این پاکت ها متفاوت می باشد ولی بطور کلی ورق های حاصله به صورت رول در بخش تغذیه این ماشین آلات قرار گرفته و توسط دستگاه های مربوطه از مواد پر شده و به صورت پاکت بسته بندی می گردند .

روش تولید ورق های پلی آلوفین به صورت زیر می باشد :

1- اکسترودر

2- افزودن مواد

3- قالب ریزی

4- بسته بندی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین

 

• Extruding Unit

• Screen Changer

• Die Head Unit

• IBC Unit

• Air Ring Unit

• Stabitization Unit

• Horizontal Reversing Haul-off Unit

• Collapser

• Guiding roller

• Corona treater

• Online 4 colors printing

• Embossing Unit

• Winder

• Electrical Control System

• Tower

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع ورق های پلی آلوفین

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع ورق های پلی آلوفین ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.