طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

HPL coating

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

LPL معرف روکشهای ورقه ای تحت فشار پایین می باشد ، که این نوع روکشها متشکل از اوراق کاغذ فلوتینگ در لایه های میانی و تحتانی که با نوعی رزین فنولیک مخصوص آغشته شده و لایه سطحی از جنس کاغذ تزئینی چاپ شده ( طرح دار ) و یا ساده که عمدتاً با رزین های آمینوپلاستیک نظیر ملامین فرمالدئید آغشته شده اند . عمده کاربرد این روکشها در موارد خاصی نظیر مواردی که دوام بسیار زیاد مورد نیاز است از قبیل کفپوشهای چوبی ، سطوح کار و لوازم بیمارستانی و آزمایشگاهی ، میزهای کارگاهی ، رویه کابینت های بدون ابزارخوری و نیز سایر مصارف عمومی مثل مبلمان اداری به صورت محدود می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال


 

روکش HPL به صورت ساده که فقط یک سطح فرآورده مرکب چوبی را پوشش میدهد و HPL دوبل که دو سطح فرآورده های مرکب چوبی را پوشش میدهد در بازار موجود است . در این روکشها با استفاده از چسبهای اوره فرمالدهید و پلی ونیل استات به اوراق فشرده چوب مانند تخته خرده چوب و تخته فیبر چسبانده میشود .

علت استفاده از رزین ملامین فرمالدهید برای لایه فوقانی به دلیل مقاومتهایی است که می بایست بر روی سطح در نظر گرفته شود ؛ از قبیل مقاومت در برابر حرارت ، آب ، خراشیدگی و غیره . در دستیابی به بهترین کیفیت محصولات تولیدی به دلیل استفاده از رزین در این روکشها در مقابل عبور جریان الکتریسیته مقاومت مینمایند .

همچنین استفاده از رزین ملامین در لایه سطحی باعث مقاومت در برابر اسیدهای ضعیف نیز میشوند . انتخاب چسب و میزان فشار و دما بر روی ظاهر محصول تولیدی و کیفیت آن تأثیر زیادی دارد .

چنانچه از روکش اچ پی ال خیلی نازك برای روکشکاری استفاده شود ، عیوب آن به طور بارزتری مشخص میشوند . ( به دلیل کم بودن ورق HPL ، احتمال نمایان بودن اشکالاتی از قبیل ناصاف بودن سینی های پرس یکنواخت نبودن غشای چسب بر روی سطح وجود دارد ). به محصولی که روکش روی آن قرار میگیرد ، اصطلاحاً زیره میگویند .

ال پی ال (LPL) : LPL معرف روکشهای ورقه ای تحت فشار پایین می باشد که این نوع روکشها متشکل از اوراق کاغذ فلوتینگ در لایه های میانی و تحتانی که با نوعی رزین فنولیک مخصوص آغشته شده و لایه سطحی از جنس کاغذ تزئینی چاپ شده ( طرح دار ) و یا ساده که عمدتاً با رزین های آمینوپلاستیک نظیر ملامین فرمالدئید آغشته شده و تحت فشار تقریبی 40 کیلوگرم بر سانتی مترمربع و دمای 130 درجه سانتی گراد در پرس های چند طبقه ساخته می شوند .

تفاوت عمده این روکش ها با روکش های ورقه ای تحت فشار بالا (HPL) در فشار پرس و تعداد لایه های کاغذ و نوع کاغذ مصرفی بوده و فشار پرس برای ساخت این نوع روکش ها کمتر از انواع ذکرشده می باشد . این نوع روکش ها با استفاده از چسب های اوره فرمالدهید ، پلی وینیل استات و یا چسب های تماسی بر روی اوراق فشرده چوبی پرس می شوند . این روکش ها در مقایسه با روکش های ورقه ای با فشار بالا و روکش های ورقه ای پیوسته ، به دلیل نوع فرآیند تولید و مواد اولیه مصرفی ارزان تر میباشند .

• روکش ورقهای تحت فشار بالا، نوع استاندارد (Standard HPL)

این نوع روکشهای ورقهای فاقد هرگونه مواد افزودنی بوده و به هیچ وجه قابلیت خمش پذیری و فرم پذیری را نداشته و بسیار ترد و شکننده میباشد . این روکشها بر اساس نوع مصرف در ابعاد متنوع و اغلب به ضخامت های 7/0 تا 5/1 میلیمتر ساخته میشوند.

• روکش ورقهای تحت فشار بالا ، نوع فرم پذیر (Post formable HPL)

این نوع روکشهای ورقهای تحت فشار بالا دارای تعداد لایه های کرافت کمتری نسبت به روکش نوع استاندارد میباشند . که در آنها ، لایه سطحی ( کاغذ تزئینی ) با نوع رزین ملامینفرمالدهید مخصوص و کاغذ کرافت لایه های میانی و تحتانی با نوعی رزین فنولیک نرم شده (Plasticized) آغشته سازی میشوند . این نوع روکشهای ورقهای با استفاده از نوعی لاك پوششی مخصوص که مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد تا دمای240 درجه سانتی- گراد مقاوم میشوند .

این نوع روکشها قابلیت خمش پذیری ( فرم پذیری ) را داشته و برای ساخت صفحات رویه کابینت ، صفحات رویه میزکار، سایر صفحات فرم دار و اوراق فشرده ابزارخورده کاربرد دارند . این روکش در دمای160 تا 220 درجه سانتی گراد فرم پذیر می شوند .

این نوع روکش ، با استفاده ازچسب های اوره – فرمالدئید ، پلی وینیل استات ، چسب تماسی و یا چسب گرمانرم اتیل ونیل استات (EVA) روی اوراق فشرده چوبی پرس می شوند و بر اساس نوع مصرف درابعاد متنوع و اغلب به ضخامت های 7/0 تا 1 میلی متر ساخته می شوند .

• روکش ورقهای تحت فشار بالا نوع کندسوز (Flame retardant HPL)

این نوع روکشهای ورقهای تحت فشار بالا، به دلیل آغشتهسازی لایه های کاغذ کرافت به مواد کندسوز کننده که فاقد هالوژنها بوده و دارای نقطه اشتعال بالاتری میباشند که عمدتاً در داخل هواپیما ، خودرو، اماکن عمومی و آزمایشگاه ها کاربرد دارند و بر اساس نوع مصرف، اغلب به ضخامتهای 9/4، 1، 2، 4/2 میلی متر ساخته می شوند .

• روکش ورقهای تحت فشار بالا، نوع کفپوشی (Walk print HPL)

این نوع روکش های ورقه ای تحت فشار بالا، بهدلیل پرداخت ویژه سطوح و استفاده از نوعی لایه پوششی مخصوص که مقاومت بالایی به سایش و خراشیدگی داشته ، دوام و پایداری زیادی دارد و برای روکش کردن اوراق فشرده چوبی مورد مصرف برای ساخت کفپوش قرار می گیرند . این روکشها بر اساس نوع مصرف در ابعاد متنوع و اغلب به ضخامت های 7/0 تا 5/1 میلی متر ساخته می شوند .

• روکش ورقهای تحت فشار بالا، نوع بسیار فشرده (Compact HPL)

این نوع روکش های ورقه ای تحت فشاربالا، به دلیل استفاده از تعداد لایه های اضافه و داشتن ضخامت بالاتر و فشار بیشتر پرس ، با مشخصات فیزیکی و شیمیایی مناسب تری ساخته شده و موارد استفاده متنوع تری از قبیل فیبرهای مدار چاپی ، چرخ دنده های صنعتی ، واشرهای صنعتی و غیره دارند . این نوع روکشها مقاومت مکانیکی بالاتر ، پایداری و دوام بیشتر در مقابل رطوبت و شرایط جوی داشته و بنابراین در شرایط داخل و خارج از ساختمان کاربرد دارند .

• روکشهای ورقه ای تحت فشار پایین

این نوع روکشها متشکل از اوراق کاغذ فلوتینگ در لایه های میانی و تحتانی که با نوعی رزین فنولیک مخصوص آغشته شده و لایه سطحی از جنس کاغذ تزئینی چاپ شده ( طرح دار ) و یا ساده که عمدتاً با رزین های آمینوپلاستیک نظیر ملامین فرمالدئید آغشته شده و تحت فشار تقریبی 40 کیلوگرم بر سانتیمترمربع و دمای 130 درجه سانتی گراد در پرس های چند طبقه ساخته می شوند .

تفاوت عمده این روکش ها با روکش های ورقه ای تحت فشار بالا و روکش های ورقهای پیوسته ، در فشار پرس و تعداد لایه های کاغذ و نوع کاغذ مصرفی بوده و فشار پرس برای ساخت این نوع روکش ها کمتر از انواع ذکرشده می باشد .

این نوع روکش ها با استفاده از چسب های اوره فرمالدهید ، پلی وینیل استات و یا چسب های تماسی بر روی اوراق فشرده چوبی پرس می شوند . این روکش ها در مقایسه با روکش های ورقه ای با فشار بالا و روکش های ورقه ای پیوسته ، به دلیل نوع فرآیند تولید و مواد اولیه مصرفی ارزان تر میباشند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :

صفحاتی که با این روکشها پوشش داده میشوند ، در برابر حرارت و رطوبت مقاوم هستند ، لذا عمده کاربرد این روکشها در موارد خاصی نظیر مواردی که دوام بسیار زیاد مورد نیاز است از قبیل کفپوشهای چوبی ، سطوح کار و لوازم بیمارستانی و آزمایشگاهی ، میزهای کارگاهی ، رویه کابینتهای بدون ابزارخوری و نیز سایر مصارف عمومی مثل مبلمان اداری به صورت محدود ، البته ساخت نوع فرم پذیر این نوع روکش ها ، دامنه کاربرد آن را در رویه کابینت های دارای لبه های منحنی افزایش داده است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :


 

• DIN 53 479 : جهت اندازه گیری چگالی

• EN 438/2.8 : برای اندازه گیری مقاومت در برابر حرارت خشک

• EN 438/2.11 : جهت تعیین مقاومت در برابر ضربه با نازل کم قطر

• EN 438/2.6 : جهت تعببن مقاومت سایشی

• EN 438/2.7 : جهت تعیین مقاومت در برابر غوطه وری در آب داغ

• NFPA 99 : جهت اندازه گیری مقاومت الکتریکی

• EN 438/2.14 : برای اندازه گیری مقاومت در برابر خراشیدگی

• EN 438/2.16 : جهت اندازه گیری ماندگاری در برابر نور

• DIN 423 : به منظور اندازه گیری مقاومت در برابر بخار

• EN 438/2.9 : به منظور اندازه گیری ثبات اندازهای در برابر حرارت

• EN 438/2.15 : برای اندازه گیری مقاومت در برابر لک و رنگ

• EN 438/2.18 : برای اندازه گیری مقاومت در سیگار

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :

کشورهای عمده تولید کننده روکش HPL به ترتیب ، انگلستان ، اتریش ، چین ، آلمان ، ایتالیا ، اسپانیا ، جمهوری کره ، هند ، ترکیه ، پرتقال ، کانادا و بلژیک می باشد .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :


 

• شرایط واردات روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال

حقوق پایه طبق ماده (2) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا، انواع عوارض کالا و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوط توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای انواع روکش HPL ( روکشهای ورقهای تحت فشار بالا ) 7 درصد می باشد .

• شرایط صادرات روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال

صادرات انواع روکشهای HPL و LPL از طریق تعرفه انجام میگیرد . روکشهای HPL و LPL از جمله کالاهای مجاز جهت صادرات بوده و پس از طی مراحل قانونی گمرکی ممانعت و یا شرایط خاصی که از صادرکردن آن جلوگیری نماید ، ندارد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :

 

هر چند امروزه منابع مربوط به چوبهای با ارزش و خوش نقش ونگار در حال کاهش اند ولی خوشبختانه طراحان و تولیدکنندگان روکشهای مصنوعی بر این باورند که میتوان تا حد زیادی از فقدان وجود این نوع چوبها کاست ، توسعه طرحهایی با نقوش طبیعی چوب که حاوی الیاف و گره های طبیعی نیز هستند باعث شده است تا فقدان و کمبود چوبهای با ارزش جنگلی کمتر در صنعت دکوراسیون داخلی جلوه گر شود .

هر ساله مقداری زیادی روکش HPL از کشورهایی نظیر انگلستان ، پرتقال ، سوئیس ، چین ، ترکیه ، ایتالیا ، اسپانیا و غیره وارد کشور میشود . برای افزایش مقاومت در برابر رطوبت ، خراشیدگی ، حرارت و همچنین زیبایی ظاهری اوراق فشرده چوبی از قبیل نئوپان ( تخته خرده چوب ) و تخته فیبر، معمولاً از روکشهای طبیعی و مصنوعی استفاده می کنند .

به دلیل پایین بودن مقاومتهای فیزیکی و نداشتن تنوع دلخواه در طرح و رنگ و از همه مهمتر کمبود درختان سیلندریک در سالهای اخیر باعث شده روکشهای مصنوعی ، جانشین روکشهای طبیعی شوند .

روکشهای مصنوعی از لحاظ رنگ و نقش و ضخامت دارای انواع متفاوتی هستند ، به علت کاربرد مواد حفاظتی ، رنگی و چسب بر روی روکشهای مصنوعی ، صفحاتی که با این روکشها پوشش داده میشوند ، در برابر حرارات و رطوبت مقاوم هستند ، لذا عمده کاربرد این روکشها در موارد خاصی نظیر مواردی که دوام بسیار زیاد مورد نیاز است ، میباشند .

از آنجا که روکشها مصنوعی (HPL، ملامینه ، PVC) اغلب برای پوشش دادن سطح تخته خرده چوب و تخته فیبر با دانسیته متوسط (MDF) استفاده میشود با نگاهی با آمارهای منتشر شده توسط سازمان خوار و بار جهانی (FAO) و مرکز تجارت بین الملل (ITC) در مورد مقادیری از این محصولات که هر ساله با انواع روکشهای مصنوعی پوشش داده میشوند ، اهمیت این موضوع که باید نگاه ویژه ای به روکشهای مصنوعی داشته باشیم بیشتر نمایان میگردد .

 


فرایند تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال :

 

بررسی فناوری تولید

ساختار اصلی پوشش ملامینه HPL در ساده ترین حالت تشکیل می گردد . از یک لایه کاغذ دکور که طرح تزئینی دلخواه اعم از طرح های مختلف چوب ، طرح های ساده رنگی ، نقش سنگ یا طرح های فانتزی بر روی آن چاپ شده و توسط رزین های فنلی اشباع می گردند . لایه دیگری به نام لایه رویی (Overlay) بر روی ساختمان اصلی قرار می گیرد . وجود این لایه که در جلوگیری از ایجاد ترك و شکست موثر است ، باعث محافظت از پوشش تزئینی شده و مقاومت به سایش آنرا بطور موثری افزایش می دهد .

لایه رویی نیز کاغذی است با چگالی و ضخامت کم که همچون لایه تزئینی با رزین ملامین فرآوری می گردد . واضح است که بر روی کاغذ لایه رویی طرح چاپ شده ای وجود نخواهد داشت .

ساختار اصلی روکش HPL را کاغذ دکور (Décor Paper) و کاغذ لایه داخلی یا کاغذ کرافت (Kraft Paper) که نوعی کاغذ اشباع شدنی و با کیفیت است ، را تشکیل می دهند . همانطور که در بالا ذکر شده است انواع مختلف روکش HPL (استاندارد ، فرم پذیر یا انعطاف پذیر، نسوز، مقاوم به مواد شیمیایی ، رسانا و ....) را می توان با استفاده از انواع مختلف کاغذ و رزین تولید نمود .

اما روش ساخت همه آنها یکسان است . ممکن است مواد اولیه مورد استفاده برای ساخت هر یک از انواع روکش های HPL کمی با انواع دیگر تفاوت داشته باشد . ساختار اصلی روکش LPL شبیه HPL می باشد اما با این تفاوت که مقاومت نوع کاغذ و این روکش از HPL کمتر می باشد .

به طور کلی می توان خطوط تولید روکش HPL را به سه خط تولید اصلی تقسیم بندی نمود :

- خط تولید کاغذ تزئینی ملامینه ( کاغذ دکور )

- خط تولید کاغذ کرافت فنلی ( کاغذ کرافت )

- خط تولید HPL

برای تولید روکش HPL ابتدا کاغذهای کرافت و دکور به ترتیب تحت عمل فرآوری مخصوص به خود قرار می گیرند و تبدیل به کاغذ کرافت فنلی و کاغذ تزئینی ملامینه می شوند . این مواد در فرآیند تولید HPL محصول نیمه ساخته به شمار می آیند . کاغذ کرافت فنولی و کاغذ دکور ملامینه بعنوان محصول نیم ساخته ، ماده اولیه مرحله سوم تولید را تشکیل می دهند .

در مرحله سوم ( آخر ) تولید تعداد مورد نظر از هر نوع کاغذ طی مرحله تشکیل سازه و مونتاز روی هم چیده شده و در مرحله پرس با فشار و گرمای اعمالی از سوی دستگاه ، بصورت روکش HPL در می آیند .

در فرآیند فرآوری کاغذ دکور به رزین آغشته می شود ، سپس کاغذ آغشته شده به رزین خشک می گردد و در نهایت خنک می شود و به ابعاد موردنظر برش داده می شود . باید در نظر داشت که در تولید روکش HPL فرآیندهای تولید وابستگی زیادی به هم دارند و تولید محصول نهایی مطلوب ، بستگی به درست انجام همه موارد دارد .

از اینرو در صورت تغییرکیفیت محصول ، تشخیص علت تغییرکیفیت محصول نهایی مشکل می باشد . در همین راستا مهندسین تولید برای برطرف کردن مشکلات احتمالی در فرآیند تولید باید احاطه کاملی بر خط تولید و عملکرد دستگاه ها داشته باشند . مراحل تولید روکش HPL در ایران که تنها شرکت تولیدی آن را شرکت آذربنیاد می باشد ، شامل مراحل آغشته کنی ، کاغذچینی ، پرس ، کناره بری ، سمباده زنی میباشد .

در خط آغشته کنی ، آغشته سازی کاغذهای دکوراتیو و کرافت به مواد چسبی صورت می گیرد . مرحله کاغذ چینی بعد از مرحله آغشته سازی بوده که تعداد 5 میز به صورت ردیفی وجود دارد و کاغذهای آغشته روی این میزلایه چینی می شوند . مرحله پرس مهمترین بخش تولید ورق HPL است . در این مرحله ، فاکتورهای فشار و دما برای فرمیکای 1میلی متری و 5/2 میلی متری یکسان بوده ، ولی فاکتور زمان متغیر است به طوری که در 5/2 میلی متری کمی زمان پرس بیشتر میباشد .

در هر مرحله از پرس تعداد 100 ورق HPL 1 یا 5/2 میلی متری تولید می شود . از آنجا که ورقهای HPL خارج شده از پرس از لحاظ ظاهری دارای کناره های نامنظم و ریش ریش است لذا جهت این قسمت ها و دستیابی به ورق HPL با کناره صاف و منظم ، از دستگاه کناره بری استفاده می شود .

با ایجاد خراش های ریز زیاد توسط سمباده زنی باعث افزایش سطح چسب خوری و از بین رفتن و مواد زائد می شود . ساختار کلی کارخانه تولید LPL نیز شبیه HPL می باشد ولی با تفاوت های جزئی از قبیل نوع کاغذ و فشار پرس در تولید LPL کمتر از HPL می باشد .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید روکش اچ پی ال | روکش ال پی ال ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.